فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
وسط خبرهای فوتبالی این هم خیلی چسبید
🔸وقتی صبر بازاریان تمام می شود
🔹پنجشنبه بازار تهران، دو اغتشاشگر در حال تحریک و تهدید مغازه داران به تعطیل کردن بودند که حسابی پذیرایی شدند.نوش جانتان.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✅ @Shobahat_Behbahan
32.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن فوتبالی⚽
جذاب و نفسگیر😃
بین دو تیمِ....؟!🧐
پ.ن ۱: نمیدونم کار کیه این انیمیشن؛ ولی کار هرکس که هست، شیر مادر و نان پدر حلالش👌🏼😌
پ.ن ۲: لطفا نگاه به طولانی بودن ویدئو نکنید و از کنارش راحت نگذرید؛ حداقل شروع کنید به دیدنش و اگر جذبتون نکرد رد بشید! (که البته بعید میدونم جذب نشید😉)
#جام_جهانی
#امام_زمان
#برای_ایران
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
✅ @Shobahat_Behbahan
هر نوع کار علمی در هر شرایطی ارزش ندارد.
هر کار علمی باید پاسخ به نیازها و ضرورت ها باشد و اولویت در انتخاب موضوع کار علمی باید رعایت گردد. عالم باید بداند نیازها و مشکلات و چالشهای عینی و واقعی چیست تا کار علمی او در راه رفع آن نیازها و پاسخ آن پرسش ها باشد، نه بی ربط.
هر کار علمی مانند طبابت است. طبیب عاقل و بصیر کسی است که در پی درمان بیماری های موجودی که مردم با آن درگیرند و از آن رنج می برند باشد، نه اینکه درباره بیماری هایی که وجود ندارند، چه در گذشته بوده و الان نباشند و چه صرفا فرضی است و هیچوقت مصداق ندارد یا اگر دارد بسیار نادر است، کار علمی کند. اگر طبیبی چنین کاری کند در حالیکه بیماران موجود به او نیازمندند ابله است.
حتی بیماری های که الان وجود دارند از نظر اهمیت و ضرورت معالجه در یک ردیف نیستند. توجه به بیماری های خطرناک تر اولویت داد. اینها مسایل عقلایی است که هر عاقلی می فهمد.
این سخن درباره هر علمی از جمله علوم دینی صادق است. عالم بصیر و عاقل کسی است که به اولویت ها و ضرورت ها توجه دارد.
امروزه در کشور ما پس از قرن ها از ظهور اسلام حکومتی بنام اسلام روی کار آمده که با چالشهای نظری و عملی بسیاری مواجه است. این نظام علاه بر اینکه با مشکلاتی که ناشی از فقدان تجربه تاریخی در این زمینه است مواجه است، با دشمنی بی سابقه و گسترده ای از خارج و داخل درگیر است که تمام قوا و امکاناتش را برای شکست آن بکار می گیرد. دشمنان از همه امکانات سیاسی و اقتصادی و نظامی و رسانه ای خود در این نبرد بی امان و نابرابر استفاده می کنند و برای شکست نظام روزشماری می کنند. از این رو ما در وضعیت یک جنگ تمام عیار و تهاجم همه جانبه هستیم. شکی نیست که در چنین وضعیتی وظیفه همگان بویژه عالمان دین جهاد و دفاع در این جبهه است و پرداختن به هرکاری غیر از این در حکم فرار از میدان جهاد است.
اما متاسفانه بسیارند کسانی که به حساسیت خطیر این موقعیت توجهی ندارند و چنان عمل می کنند که گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است. درس و بحث هایشان همان چیزی هایی است که در عصر قاجار هم رایج بود. نه به مقتضیات زمان توجه دارند، نه به نیازهای امروز جامعه بشری، نه به ضرورت های نظام اسلامی، نه به تهاجم بی سابقه و همه جانبه دشمن و نه به شبهات و چالش هایی که امروزه اندیشه دینی با آن مواجه است.
عمل به تکلیف، پس از شناخت تکلیف است. بنابر این وظیفه نخست در هر عصر و زمانی شناخت تکلیف است و شناخت تکلیف آنجا که جنبه اجتماعی پیدا می کند تابع شناخت زمان است. این شناخت است که نوع تکلیف و نحوه انجام آن را تعیین می کند.
زمانی که سالار شهیدان در کربلا در محاصره لشکر یزید بود و فریاد هل من ناصرش بلند بود کسانی در کوفه به درس نحو و تجوید و شریعت مشغول بودند. آنها شاید به خیال خام خود به کار مقدسی اشتغال داشتند، اما ماامروزه چه قضاوتی درباره آنها داریم؟
بنابر این در انتخاب رشته تحصیلی و موضوع تحقیق و تدریس و تبلیغ، توجه به نیازهای زمان و اولویت ها بسیار اهمیت دارد. متأسفانه موضوعات بسیاری از درسها، سخنرانی ها، کتابها، پایان نامه ها، و مقالات نشریات دینی ما تناسبی با نیازها و ضرورت های این زمان ندارد و نشانگر ضعف شدید زمان شناسی و عقب بودن از قافله پرسرعت و شتابان زمان است.
http://eitaa.com/dreshkevari
✅ @Shobahat_Behbahan
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم | برای نظام راحت است که دست مدافعانش تیر جنگی بدهد اما...
جمع کردن اغتشاشات با چه هزینهای؟
@BisimchiMedia
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اغتشاشگران کجان؟
🔴🎥 وسط چمران داشتم استوری میگرفتم یهو این خانم وایساد کنارمون، اینا رو گفت!
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
✅ @Shobahat_Behbahan
🚨 این عکس را دوست ندارم
🔹 شادی همه مردم پس از بازی زیبای ملی پوشان کشورمان در جای جای میهن عزیزمان باعث ایجاد صحنه های بسیار زیبا گردید و بعد از چند ماه پمپاژ سیاه نمایی و ناامیدی توسط دشمنان، طراوت و خوشحالی وافری به همه بخشید.
🔹 اما به این تصویر نگاه کنید که توسط خبرگزاری دولتی ایسنا منتشر شده است، همه این زنان و دختران که چندین زن چادری و محجبه و چند زن کم حجاب ولی با پوشش تا حدودی قابل قبول دور یک زن کشف حجاب کرده جمع شده اند و حلقه شادی زده اند!
🔹 نکته بسیارخطرناک، این عادی سازی های مردم خصوصاً زنان و دختران محجبه برای حضور عادی زنان کشف حجاب در جامعه است!
🔹 قضیه ای که باید دقیقاً برعکس باشد و این جماعت اندک توسط مردم به آنها تذکر داده شود نه اینکه همه دور همین شخص جمع شوند و حلقه شادی درست کنند.
🔹 تساهل و تسامح مردم مذهبی خود به رواج ویروس بسیار خطرناک بی حجابی در جامعه کمک خواهد کرد حالا به هر بهانه ای باشد.
🔹 متأسفانه خبرگزاری هایی که وابسته به نهادهای انقلابی هم هستند و از بیت المال ارتزاق میکنند دانسته یا ندانسته به این عادی سازی بسیار خطرناک دارند کمک می کنند که جای هزار تاسف و شرمساری دارد و دقیقاً پازل دشمن در حیازدایی در جامعه را تکمیل می کنند.
🔹 از مردم مخصوصاً اقشار مذهبی انتظار می رود از هرگونه عادی سازی و قبح زدایی از کشف حجاب ها جلوگیری نمایند و با این حرف که فضا عوض شده است و بگذارید مردم راحت باشند اجازه ندهیم دشمن به خیال شوم خود که همان عادی سازی این کشف حجاب در جامعه است برسد.
👤 احسان بخش
✅ @Shobahat_Behbahan
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اکراین؟
پشتیبانی جبهه مقاومت
https://eitaa.com/joinchat/3071541250C3f7d25e894
✅ @Shobahat_Behbahan
سلاح اجتماعی، جدیدترین و مخرب ترین جنگ افزار آمریکا (قسمت اول)
جنگ افزار یا سلاح در هر زمان با توجه به ابزار و سطح دانش وتکنولوژی روز ابداع شده است. امروز به معرفی جدیدترین سلاح مورد استفاده توسط انسان می پردازیم.
هنگامی که یک کشور به کشور دیگری حمله میکند شروع به زدن زیرساخت های شهرهای هدف می کند. یعنی با یک موشک چند میلیون دلاری یک ساختمان چند هزار دلاری نابود میشود.
موشک(سلاح) در اینجا عامل تخریب کننده اما هزینهزای ماجراست.
اما اگر دشمن همین خسارت را توسط عامل یا عوامل دیگری انجام دهد آیا می شود آنها را سلاح نامید؟
تعریف عمومی سلاح به وسیله ای میگویند که برای کشتن یا تخریب کردن استفاده شود.
حال اگر کشوری بتواند افراد و شهروندان یک جامعه را در راستای اهداف خود برای کشتن یا تخریب به کار گیرد آیا میتوان گفت که دشمن از این شهروندان به عنوان سلاح استفاده کرده است؟
سلاحی با اراده و هوش! هوشی بالاتر از هر هوش مصنوعی که تاکنون ساخته شده است.
سلاح اجتماعی به مجموعه ابزار هایی که یک کشور توسط آن با تغییر و شکست هنجار های یک جامعه و تزریق احساسات کاذب یک فرد یا شهروند یا گروهی از افراد را به یک سلاح جهت تخریب و ایجاد خسارت تبدیل کند، می گویند.
در اصل پروژه تربیت جوکر یا سلاح اجتماعی است که نتیجه آن تخریب زیرساخت ها یا ساختمان های شهری و کشتن مردم عادی و در اصل نابودی شهروندان آلوده شده به این سلاح است.
همانگونه که با تغییرات مختلف جزئی یک کل میتوان یک موشک زمین به هوا را به موشک هوا به هوا تبدیل کرد، براحتی با تغییرات اِلِمان های اولیه میتوان سلاح های مختلف اجتماعی را بر اساس بنیه فرهنگی کشور هدف و ابزارهای در دسترس در آنجا بدست آورد.
همانگونه که برای ساخت یک کلاشینکف باید از ابزار ها و مواد اولیه مختلف استفاده کرد، برای ساخت و فعال کردن یک سلاح اجتماعی نیاز به استفاده از ابزارهای مختلف می باشد که در ادامه به آن اشاره ای کوتاه و مختصر میکنیم:
۱- رسانه (شامل رسانه های اجتماعی، سینما، بازی های رایانه ای و...)
٢- بحران های اقتصادی (در پس زمینه هر نوع سلاح اجتماعی یک بحران یا حتی ترس از بحران مالی به وضوح قابل مشاهده است، مثلا در چین به کارگران این فکر القا شده است که در صورت ادامه محدودیت های کرونایی، حقوق کارگران قطع خواهد شد (ترس از بحران اقتصادی) و اخراج آنها از خوابگاههایشان (اشاره به بحران امنیتی)
٣- بحران امنیتی در سطوح مختلف برای گرفتن نتايج مختلف
۴- بحران های روحی و روان فردی
۵- در آخر بحران اجتماعی مانند گسل های قومیتی یا مذهبی و یا بزرگ کردن تبعیض ها در جامعه و...
توجه داشته باشید که حتما لازم نیست چنین بحران هایی در واقعیت وجود داشته باشد،بلکه کافی است توسط رسانه این بحران در ذهن جامعه هدف که پایه اصلی یا مواد اولیه سلاح اجتماعی است، شکل بگيرد سلام و توهم یا ترس یا از همه بدتر اضطراب این بحران ها بر روی روح و روان فرد نقش ببندد.
جهت ساخت یک سلاح اجتماعی باید به مجموعه ای از عوامل فوق دسترسی داشت و به ترکیب مناسب برای گرفتن بیشترین بازخورد، از آنها استفاده کرد.
به عنوان مثال آمریکا برای اولین بار پروژه جوکر ها را در سال 2019 در کره جنوبی اجرا کرد.
در آن سال با استفاده از بحران جهانی کرونا شرایط لازم برای تست یک سلاح اجتماعی را در مقیاس بزرگ یعنی در یک کشور بدست آورد.
جامعه هدف دانشجویان بودند و خود هدف پروژه ترغیب آنها به یک نافرمانی مدنی آن هم در جامعه کره که تخریب اموال عمومی و حمله به نیروی پلیس، در نظر گرفته شد (تا این حد موفق شدند).
به علت بحران کرونا شرایط بحران های روانی و اقتصادی و اجتماعی در جامعه دانشجویان سئول آماده بود با کمک ابزار رسانه توهم بحران اقتصادی در آینده به این جامعه تزریق شد و بعد از آن با کمک لیدر های میدانی میزان زیادی از احساسات فردی از جمله خشم به افراد انتقال پیدا کرد و آنها برخلاف اعتراضات گذشته اینبار با یک قبح شکنی برخلاف عقل سلیم و فرهنگ اطاعت پذیری جامعه کره به نیروی پلیس حمله کرده و به اموال عمومی آسیب زدند.
اینکه ساختار پروژه جوکر چیست مثل آن می ماند که یک سلاح را به صورت اختصاصی بررسی کنیم که چگونه عمل میکند اما صحبت کنونی ما درباره کلیت سلاح های اجتماعی است.
یک موشک یا بمب با توجه به سر جنگی خود میزان مشخصی تخریب دارد. اما در سلاح های اجتماعی اگر واقعا کشوری توانایی و ابزار ایجاد و استفاده آن را داشته باشد ممکن است با یک استفاده سلاح اجتماعی یک شهر یا حتی یک کشور را کلا به ورطه نابودی و جنگ داخلی کشاند که حتی بمب هسته ای هم چنین میزان از خسارت و تخریب را به همراه ندارد.
✅ @Shobahat_Behbahan
سلاح اجتماعی، جدیدترین و مخرب ترین جنگ افزار آمریکا (قسمت دوم)
از آنجایی که این سلاح برای انسان ها و جامعه علمی ناآشنا است، حتی جامعه هدف متوجه تهاجم علیه خود نمی شود و دشمن آن کشور بدون آنکه مورد اتهام قرار بگیرد به تمامی اهداف خود میرسد و حتی به عنوان ناجی مردم هم شناخته میشود.
اگر یک کشور برای تخریب زیر ساخت های یک شهر یا یک کشور بخواهد حمله نظامی بکند باید هزینه های فوق العاده سنگین جنگ را بپردازد که در میان آن تلفات انسانی قابل جبران نیستند، اما با استفاده سلاح اجتماعی شما نیروی رزمی خود را از شهروندان کشور هدف انتخاب میکنید.
به عنوان مثال در عراق،آمریکا با یک سلاح اجتماعی به اسم جوکرها توانست دولت را سرنگون کرده و دولت مایل به خود را سر کار بیاورد.
مردم عراق هم از آمریکا کینه ای به دل نگرفتند و برای اولین بار بدون آنکه هزینه سابق را بپردازد، توانست دشمن اصلی خود یعنی محور مقاومت را با یک جبهه جدید از دل جامعه جوان عراق درگیر کند همان جوان هایی که باید در آینده نزدیک به عنوان نیروهای جدید محور مقاومت شروع به فعالیت علیه آمریکا کنند.
باید توجه داشت که یک سلاح اجتماعی متفاوت از یک تهاجم فرهنگی، حمله رسانه ای صرف، حملات فیزیکی، بحران های اجتماعی، بحران های تصادفی و... است، ولی با آنکه سلاح اجتماعی متمایز از عوامل فوق است، خود مجموعه ای از این عوامل و شرایط و بحران های مختلف ساخته شده است.
در بحرانی که ایران در طی 70 روز گذشته پشت سر گذاشت حداقل 3 بار از سلاح اجتماعی استفاده شده است. که یکی از آنها پروژه تربیت جوکر است.
هم اکنون آمریکا به عنوان اولین کشوری که این سلاح را تولید و استفاده کرده است (تاکنون هیچ کشوری همه ابزار های لازم آن را از جمله رسانه ها و ... بدست نیاورده بود).
از آنجایی که سلاح اجتماعی تا زمانی که خنثی نشوند مانند یک بمب آماده انفجار در جامعه وجود خواهند داشت و هر بار با یک موج از خود را میتواند در جامعه یا همان بخش پخش نماید.
به همین دلیل توجه کنید که وقتی فرمانده های نظامی ما دستور حمله به کردستان عراق را دادند و یا تهدید های لازم را انجام دادند اثر گذاری این سلاح تا مدتی خنثی شد.
این تحلیل یک مقدمه اجمالی درباره این سلاح جدید و ناشناخته است در آینده نیاز است بخش های مختلف جامعه دانشگاهی خصوصا بخش دانشگاهی نیرو های مسلح به سرعت روی ساختار و شناخت این سلاح کار کنند تا بتوانند در مرحله اول از ایران و متحدان تمدنی خود محافظت کنند و در مراحل بعدی ایران خود به دانش این نوع سلاح و فعال سازی آن دست یابد.
همانگونه که در 70 روز گذشته دیدیم میزان تخریب و خسارت این نوع سلاح ها فوق تصور است.
این نوع سلاح قبلا در چندین کشور تست و آزمایش شد ولی با قاطعیت کامل عرض میکنم که ایران اولین کشوری بود که مورد حمله همهجانبه با این نوع سلاح جدید در یک جنگ همه جانبه قرار گرفته است، و از خباثت دشمنان یا حماقت آنها بود که در گذشته به این صورت آن را در جایی امتحان نکرده بودند تا اینگونه در رسیدن به هدف اصلی شکست بخورند.
ایران تا به امروز هم به لطف خدا توانسته بدون هیچ شناختی فقط با تکیه بر فرهنگ غنی مردمی این جنگ را پشت سر گذاشته و کمر خم نکند.
امید است که هرچه سریعتر سایر محققان وارد بررسی و شناخت این دسته از سلاح های جدید شوند. خصوصا در بخش دانشگاه های نظامی کشور که ساختار اصلی امنیتی ایران در آنجا شکل میگیرد.
یا علی
میلاد رضایی
آذر 1401
✅ @Shobahat_Behbahan
امروز برای اولین بار خروجی یک "کشفِ سناریو" از سوی عالی رتبهترین مقام ایران با عموم مردم در میان گذاشته شد.
🔹 قرار بود شش کشور از جمله ایران مورد هدف قرار بگیرد.
🔹 برای آنکه بفهمید در این منطقه چه گذشت و ماموریت #قاسم_سلیمانی دقیقا چه بود این گزارش را حتما با دقت بخوانید.
🔺 امروز رهبر ایران در دیدار مردمی خود به نکاتی اشاره کرد که بخشی از آنها کاملا جدید بوده و در بخشی از آن یک "کشف سناریو" که پیش از این صورت گرفته برای اولین بار از سوی عالی ترین مقام این کشور با عموم ملت ایران در میان گذاشته شده است.
"کشف سناریویی" که مرور آن از حقایق سالهای اخیر به خوبی پرده برمیدارد.
آیت الله خامنه ای در بخشی از سخنرانی امروز خود به نقشه ای که 15 سال پیش از سوی آمریکایی ها افشا شده اشاره کرده و میگوید: قرار بود عراق، سوریه، لبنان، لیبی، سودان و سومالی را نابود کنند.
🔺 پس از این قرار بود سراغ عمق راهبردی ایران در منطقه آمده و آن را از بین برده و سپس "انقلاب اسلامی" با محوریت ایران را ساقط کنند.
او در ادامه توضیح میدهد غرب در ادامه این نقشه بر روی سه کشور عراق و سوریه لبنان متمرکز میشود اما نفوذ #مقاومت در این سه کشور به شکلی بوده که آنجا آمریکایی ها به معنای واقعی کلمه با شکست رو به رو میشوند.
بدیهی است که در صورت خنثی سازی مقاومت در این سه کشور، سپس ایران چاره ای نداشت جز اینکه دست و پای خود را جمع کرده و در درون مرزهایش باشد و سپس محاصره حداکثری در اطراف مرزها را نظاره کرده و پایان خود را به انتظار بنشیند.
رهبر ایران در ادامه این مهم تاکید میکند که در جلوگیری از پیشروی غرب در این سه کشور و پایان دادن به مقاومت، این قاسم سلیمانی بوده که نقشی اثرگذار ایفا کرده و در نهایت با ضربات سختی که به آنها وارد میکند به دشمن درجه یک آنها تبدیل میشود.
🔺 آیت الله خامنه ای سپس توضیح میدهد که بنا بر این بوده که پس از این شش کشور و تمرکز ویژه بر سه کشور عراق و سوریه و لبنان، برجام دو و سه روی میز گذاشته شده و از ایران خواسته شود تا دور هرگونه تسلیحات راهبردی خط بکشد.
بدیهی است که وقتی شما در منطقه حضور نداشته باشید و یاران شما از بین رفته باشند فقط یک چیز میتواند به شما کمک کند و آن هم تسلیحات راهبردی از جنس #موشک و #پهپاد است که میتواند در آن سوی مرزها ایفای نقش کند...
تصور کنید شش کشور نابود شده ، مقاومت از عراق و سوریه و لبنان جمع شده و پس از آن ایران وادار میشد در قالب برجام دو و سه بی خیال تسلیحات راهبردی از جمله موشک و پهپاد بشود.
بدیهی است که در چنین شرایطی جنگ با موفقیت به ایران از سوی ناتو تحمیل شده و ایران وارد یک نبرد طولانی مدت میشد.
🔺 آیت الله خامنه ای در ادامه تاکید میکند بر اینکه قرار بوده بخش اعظمی از این نقشه از حوزه دیپلماسی و با تحمیل برجام های یک و دو سه به ایران پیش برود.
او سپس تاکید میکند که برخی در ایران دقیقا همین (برجام دو و سه) را تکرار کرده که در خوشبینانه ترین حالت از روی غفلت بوده است.
شاید درک این مهم برای خیلی ها پیچیده باشد اما ما در تقابل غرب با ایران شاهد نقشه ای هستیم که دست کم 25 سال روی آن کار شده و ایران درگیرش بوده است.
بسیاری این روزها متعجب هستند که ریشه تقابل ها چیست؟
چرا برخی اختلاف نظر ها بین ایران و غرب وجود دارد؟ چرا ایران در مذاکره با آنها به نتیجه نمیرسد و هزار و یک چرای دیگر.
🔺 عمده ایرانیان نمیدانند که هدف اصلی این جنگ ترکیبی نابود کردن شش کشور، حذف مقاومت، خلع سلاح ایران و در نهایت حذف این کشور بوده است.
🔻 منطقه غرب آسیا را میتوان یکی از مهم ترین مناطق در تمام دنیا برای غرب دانست.
فراموش نکنید که استکبار بر سوار شدن روی مردم این منطقه نیاز دارد.
این حجم از مزدور پروری در ایران و ذوب کردن نخبه ها در غرب اتفاقی نیست.
اما:
مادامی که استقلال در ایران افتخار باشد؛
مادامی که ایرانیان نسبت به سازش حس منفی داشته باشند؛
مادامی که مقاومت برای آنها افتخار باشد و غربگرایان نتوانند به آنها بفهمانند که مقاومت جز فشار آوردن به خود نتیجه ی دیگری ندارد؛
نمیتوان قفل منطقه غرب آسیا را باز کرده و بر روی ملت های آن سوار شد.
این یک تقابل تاریخی است.
اگر ایران پیروز و فاتح باشد، یک حوزه تمدنی احیا شده، ملت هایی متحد و عالم شگفت زده خواهد شد.
اگر آنها پیش بیایند استعمار به پیروزی رسیده و آخرین سنگرهای مقاومت در سرتاسر عالم فتح خواهد شد.
تمام دعوا، این نبرد ترکیبی که این روزها بر ایرانیان سایه افکنده و تلاطم های منطقه همین است.
به یاری خدا انتهای این بازی از آن ملت ایران خواهد بود.
@mrtahlilgar1
✅ @Shobahat_Behbahan
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شخص نه آخوند است، نه پاسدار، نه بسیجی، بلکه از مخالفان جمهوری اسلامی است!
#لبیک_یا_خامنه_ای
✅ @Shobahat_Behbahan