🔰شهید مطهری ره:
" هنگامی که مصالح اخلاقی و اجتماعی، افراد اجتماع را ملزم کند که در معاشرت اسلوب خاصی را رعایت کنند مثلاً با لباس کامل بیرون بیایند، چنین چیزی نه بردگی نام دارد و نه زندان، و نه ضد آزادی و حیثیت انسانی است و نه ظلم و ضد حکم عقل به شمار میرود. برعکس، پوشیده بودن زن - در همان حدودی که اسلام تعیین کرده است - موجب کرامت و احترام بیشتر او است، زیرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون میدارد .
شرافت زن اقتضاء میکند که هنگامی که از خانه بیرون میرود متین و سنگین و با وقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشیدنش هیچگونه عمدی که باعث تحریک و تهییج شود به کار نبرد، عملاً مرد را به سوی خود دعوت نکند، زباندار #لباس نپوشد، زباندار #راه نرود، زباندار و معنیدار به #سخن خود آهنگ ندهد. چه آنکه گاهی اوقات #ژستها سخن میگویند، راه رفتن انسان سخن میگوید، طرز حرف زدنش یک حرف دیگری میزند. "
📌مسأله حجاب،ج1، ص 101 و 102
❓@shobahhat_eitaa❓
🔴 از قاطعیت آنها در «باطل» تا لرزان بودن برخی از ما در برابر«حق»
🔰مشاهده می کنیم که سیاستمدار غربی حمایت از پدیده کثیف هجنس بازی را فریاد می زند و تازه #طلبکار هم شده است که بازیکنانی که پیراهن حمایت از همجنس بازی را نمی پوشند، تخطی از قانون کرده اند❗️❗️❗️
👈 این یعنی اینکه غربی ها در باطل خود مصمم هستند و حتی اگر شوم ترین و کثیف ترین پدیده های این دنیا هم باشد، اما آبرو و اعتبار خود را برای حمایت از آن می گذارند.
⏪ آنگاه در کشور ما برخی از به اصطلاح انقلابیون با ترس و لرز وارد مباحث #حجاب و عفاف می شوند!
آنها در مورد باطل خود قاطعیت دارند، چرا ما در برابر حق، لرزان و سست باشیم⁉️
❓@shobahhat_eitaa❓
رساله نه رسانه❗️❗️❗️
🔰 متأسفانه پازل #عادی_سازی شل حجابی و بدحجابی از سوی برخی رسانه ها و مذهبی های صورتی همچنان ادامه دارد.
⏪ قابل ذکر است که فتوای مقام معظم رهبری در مورد میزان #واجب پوشش در برابر نامحرم، در رساله ایشان (اجوبةالإستفتائات و رساله آموزشی) موجود است.
👈 دین و احکام اگر به دست التقاطی ها و رسانه های آنها بود، به جز پوسته ای از آن باقی نمی ماند!
❓@shobahhat_eitaa❓
🔰مغالطه بین حقوق و اخلاق شخصی جنایت جدید انقلاب ستیزان
🔸یکی از مغالطاتی که مدام در فضای مجازی به انحاء مختلف تکرار می شود و سعی در فریب مخاطب دارد جایگزین کردن اخلاق شخصی به جای حقوق عموم است.
🔸اینجا دو مغالطه هم زمان انجام می گیرد اولا امر حقوقی را با امر اخلاقی خلط می کنند. مقام اخلاق با حقوق متفاوت است و اخلاق جهت زندگی بهتر است پس برای تربیت می توان از حق شخصی با اختیار خود شخص گذشت کرد ولی مقام حقوق مقام تزاحم و دعوا و قضاوت بین دو طرف است اینجا نمی توان ذره ای حق را جابجا کرد چرا که اولا ظلم است و ثانیا ظالم پروری و اتفاقا عکس آن فایده اخلاقی عمل خواهد کرد.
🔸 یکی از مشهورترین داستان های اخلاقی داستان سیدمهدی قوام و دزدی است که در حال دزدیدن فرش خانه اش بود سیدمهدی متوجه شد و به او گفت این فرش قیمتی است به فلان دکان برو و بگو فلانی مرا فرستاده تا به قیمت بخرند و با پولش مشغول شغلی شو و از دزدی دست بردار. خب این کار سید مهدی در مقام اخلاق بوده است در حالی که اگر از سید مهدی قوام می پرسیدی که حکم دزد چیست همین حدود اسلامی را می گفت و در مقام فقه هیچ گاه خلاف این احکام از وی مشاهده نشد. بلکه بر اثبات و اجرای آنها تعصب خاصی داشت.
🔸مغالطه دوم خلط بین مقام شخصی و مقام اجتماعی است. افراد می توانند از حق خودشان گذشت کنند و اگر تالی فاسدی نداشته باشد امر پسندیده ایست ولی یک مسئول، یک قاضی، یک کارمند دستگاه که به نمایندگی از ملت مشغول خدمت است نمی تواند از حقوق عامه نسبت به یک نفر بخشش کند چرا که مال شخصی او نیست و اختیاراتی که دارد اختیارات ذاتی او نیست بلکه نماینده و گماشته ملت است و نمی تواند خلاف مصالح ملت به نفع شخصی خاص آن اختیارات را اعمال نماید.
🔸فهم تفاوت میان حقوق و اخلاق و حیطه کارکردی آن آثاری فراتر از این هم دارد مثلا این که ما نباید خود را بهتر از گنهکار، دزد و بی حجاب بدانیم امری است صحیح ولی در مقام فعل شخصی. اما در مقام اجتماعی و در مقام اعاده حقوق دیگران، حقوق عامه و حق الله قطعا باید با آنان برخورد شود و مسامحه جایی نخواهد داشت و باید مظاهر فساد از جامعه با قدرت جمع شود و گر نه جامعه را به فساد خواهد کشید و آسایش را از آن خواهد ربود. لذا ما نباید میان حقوق و اخلاق شخصی خلط نماییم.
❓@shobahhat_eitaa❓
♦️آمار فرار مغزهای آلمان بیشتر از ایران!
🔹 سالی ۲۰۰ هزار نفر متخصص و تحصیل کرده المانی آلمان را ترک میکنند
🔹این در حالیه که در ایران طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، در فاصله سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ بهطور متوسط سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا اجازه اقامت غیرتوریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، ترکیه و سایر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) صادر شده است.
❓@shobahhat_eitaa❓
♦️آمار فرار مغزهای آلمان بیشتر از ایران!
🔹 سالی ۲۰۰ هزار نفر متخصص و تحصیل کرده المانی آلمان را ترک میکنند
🔹این در حالیه که در ایران طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، در فاصله سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ بهطور متوسط سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا اجازه اقامت غیرتوریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، ترکیه و سایر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) صادر شده است.
❓@shobahhat_eitaa❓
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رابطه فرزندآوری و ظهور
🔰حجت الاسلام وافی
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
❓@shobahhat_eitaa❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢به دختران خود، آگاهی هدیه بدهید
پیشنهاد دانلود ✅
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
❓@shobahhat_eitaa❓
#حدیث_روز
💠 رستگاران روز قیامت🤔👇
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
جابر بن عبدالله انصاری نقل میکند: نزد پیامبر (صل الله علیه و آله) بودیم که علی (علیه السلام) به سوی ما آمد. پیامبر فرمود: قسم به آنکه جان من در دست اوست این مرد و شیعیان او رستگاران روز قیامت هستند.
❓@shobahhat_eitaa❓
🔴 اگر بخواهید راهش را پیدا می کنید، اگر نخواهید توجیه می آورید
🔰وقتی وضعیت نگران کننده #حجاب و عفاف را می بینیم و از آن طرف، عملکرد برخی از مسئولین، یاد این حرف می افتیم که اگر انسان بخواهد کاری را انجام دهد راهش را پیدا می کند و اگر نخواهد توجیه آن را پیدا می کند!
🔻واقعیت این است که برخی از مسئولین ما در مورد حجاب و عفاف فلسفه بافی می کنند، توجیه می آورند و آدرس غلط می دهند.
بنابراین به معنای واقعی نمی خواهند بساط #فساد و #ولنگاری که به وجود آمده را جمع کنند.
👈 در ماجرای #کرونا می خواستند اما اینجا نمی خواهند❗️
در ماجرای کرونا حتی برخی از مذهبی ها _ علاوه بر افراد غیر مذهبی و غیر انقلابی _ مخالف برخی اقدامات و قوانینی که از سوی ستاد کرونا وضع می شد، بودند. تعدادشان هم قابل توجه بود اما در آنجا برخی از مسئولین به آنچه که به آنها تکلیف می شد عمل می کردند.
◀️ پس این عده بهتر است که بهانه های من در آوردی را کنار بگذارند؛ صریح بگویند که نمی خواهیم.
❓@shobahhat_eitaa❓
🔰سخنی با رییس جمهور انقلابی
🔸برادر عزیز جناب آقای رییسی، رییس جمهور ایران
حزب الله عزیز و ملت انقلابی ایران وقتی انحراف دولت سابق از ارزشها را دید چاره را در بر سرکار آمدن دولتی انقلابی و متدین یافت و شما را برای سکانداری این دولت برگزید تا ارزش های انقلابی و اصول و احکام اسلامی دوباره بر کشور حاکم گردد و خط سیر سابق که کرنش در مقابل طواغیت و تسلیم در مقابل خواست های نامشروع استکبار بود تغییر کند.
🔸اکنون بعد از دو سال گرچه این خط باطل در برخی عرصه ها تغییر کرده است و ما کم و بیش در این امور در حال پیشروی هستیم ولی مشاهدات و گزارشات متخصصان نشان می دهد در حوزه هایی مانند حوزه فرهنگ، در کماکان بر همان پاشنه می چرخد و دولت شما تا حد زیادی در مقابل زیاده خواهی استکبار جهانی کوتاه آمده و یا حداقل التفات و توجه لازم نسبت به آن امر مهم را نداشته است.
🔸واقع امر آنست که در دوره شما در حوزه هایی چون #فضای_مجازی و دفاع از حکم مراجع راجع به ورود #زنان به ورزشگاه مردان عقب نشینی و بی توجهی به حراست از مبانی صورت گرفته و در نصرت به دین الهی کوتاهی شده و محاسبات براساس چرتکه انداختن های مادی بوده است. حال آنکه شایسته نیست محکمات الهی را رها کنیم و به این محاسبات عقول ناقصه بپردازیم.
🔸در حالی که انقلاب ما سخت ترین شرایط را با اتکا به سنت های الهی پیش برده و #خمینی_کبیر به عینه إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم را برای ما معنا کرده است؛ شایسته نیست دولت ما که صفت انقلابی را بر خود نهاده است عقبگرد کرده و تعرب بعد الهجره نماید و نصرت دین الهی را رها کند و در نتیجه ملت و مملکت از نصرت الهی محروم گردد. لذا امید است با تجدید نظر و اصلاح روند فعلی دولت انقلابی #غیرت_دینی خویش را نمایان سازد.
❓@shobahhat_eitaa❓