10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فرمان #جهاد_تبیین رهبری
⚠️حتماً ببینید‼️
❓@shobahhat_eitaa❓
🔴 بررسی جمله معروف آیت الله طالقانی درباره حجاب و فقر
(میترسم روزی برسد که غارت بین المال وفقر وفلاکت در جامعه عادی شود وموضوع حساس جامعه بشود دوتار موی زن که زیر روسری است یا بیرون آن)
🔷مدتی ایست این عبارت خیلی مطرح میشود و عده ای سعی دارند مساله اقتصاد را مهم تر از موی زنان یا حجاب در نظر بگیرند که سعی کرده ایم این عبارت را با هم بررسی کنیم.
🔺نکته اول: مرحوم آیت الله طالقانی وقتی این عبارت را مطرح کردند زمانی بود که کشور ما فقیر بودو تبعیض اقتصادی بیداد میکرد و اعتراضات تعداد معدودی زنان برای آزادی پوشش در ایران شکل گرفت که ایشان فرمودن شما به فقر کشورتون برسید نه اینکه دغدغه بی حجابی داشته باشید متاسفانه عده ای برداشت غلط دارند که استاد اقتصاد را مهم تر از موی زنان میداند. خبر بی توجهی زنان برای فقر در کشور و به دنبال آزادی پوشش بودن محل نقد آیت الله طالقانی بوده است، واتفاقا این مطالبه از زنانی است که به دنبال بی حجابی هستند، که چرا باید در جامعه ای که خیلی از افراد به خاطر مشکلات اقتصادی توان ازدواج ندارند آزادی های پوشش مطالبه جدی گردد!
🔺نکته دوم :چرا باید حجاب ومو وحدود شرعی در جامعه به اقتصاد گره بخورد. در حالی که حجاب زن حق الله است و خداوند است که حدود پوشش زن را معین کرده است.
🔺نکته سوم: آیا زن کالا هست که نوع پوشش او را اقتصاد جامعه مشخص کند یعنی جامعه و زن ثروتمند حجاب قوی داشته باشد و زن فقیر نیازی به پوشش نداشته باشد؟ یا اصلا فرهنگ زن فقیر مهم نباشد. زن انسان آزاده است که در هر شرایطی باید ارزشمند زندگی کند.
🔺نکته چهارم :آیا شما در جامعه اخلاق و شریعت مردان را هم به اقتصاد گره میزنید؟مثلا اگر در جامعه فقر باشد چند تا مشت ولگد خوردن زن هم مهم نباشد، پرداخت مهریه و نفقه زن هم مهم نباشد چون جامعه درگیر فقر است!
🔺نکته پنجم :مگر نه اینکه حجاب برای مصونیت و جلوگیری از دسترسی آسان به زن است، و این چرا باید در تقابل با اقتصاد محل بحث باشد، یعنی زن فقیر مجوز در دسترس بودن دارد؟
🔺نکته ششم :چرا باید زن هزینه ضعف های اقتصادی را با زنانگی خود پرداخت کند، مگر نه اینکه دولت ها وظیفه دارند اقتصاد سالم و قوی و عادلانه برای زنان جامعه فراهم نمایند و چرا باید بخواهند بین نیاز به امنیت روانی زنان و اقتصاد، اقتصاد را اولی بدانند؟
🔺نکته هفتم :اصلا چرا بایدخود زنان زیر بار چنین نگاهی بروند و بخواهند اقتصاد را برای خود مهم تر ازحجاب بدانند، ما مطالبه بهبود اقتصادی جامعه را بهصورت جدی از مسئولان داریم اما ضعف های اقتصادی دلیلی نمیشود که ما نسبت به مساله زنان و حجاب بی توجهی کنیم.
✍عالیه سادات
❓@shobahhat_eitaa❓
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦ماجراى هانا و معصومه، دخترانى كه CNN و نیویورکتایمز گفتند به آنها تجاوز شد چيست؟
❓@shobahhat_eitaa❓
#حدیث_روز🔆
💚 مولا امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام:
👀چشم، جاسوس دل و پیک عقل است
🔸العینُ جاسوسُ القلب و بریدُ العقل.
🔹«بحار الانوار، ج 104، ص 41»
💯 بسیاری از فجایع زندگی ما ناشی از "عدم کنترل نگاه" است؛
گاهی یک نگاه قلب را آنچنان درگیر میکند که عقل از کار میافتد! 😓
❓@shobahhat_eitaa❓
❌ رهبری فرمود غلط و انحراف است ، پس تمامش کنید ❌
👆 با هزاران درد و تاسف باید گفت متن غلط و بی سند بالا در فضای مجازی و متاسفانه در بین انقلابی ها و مذهبی ها در حال دست به دست شدن هست !!!!
✅ آقایی که این متن را نوشتی چند نکته علمی و دوستانه به شما می گویم امیدوارم توجه کنید:
1️⃣ رهبری در سخنرانی 18 تیر سال 90 صریحا تطبیق گرایی علامات ظهور را غلط و انحراف دانست.
2️⃣ در انتهای این متن خودتان به کتاب ابن حماد سند دادید،معلوم است کار رجالی و حدیثی نکردید، وگرنه می دانستید این فرد یک اهل سنت است که حتی خود سنی ها هم او را پر خطا و اشتباه می دانند و کتابهایش پر از مطالب غلط و عجیب است!
3️⃣ بحث پادشاه اردن و یهودی بودن او هم هنوز اثبات نشده، بر فرض که اثبات شود،آیا این دلیلی بر سفیانی بودن اوست⁉️⁉️⁉️⁉️
👌 نمی دانیم کی و کجا قرار است اینگونه مطلب مهدوی زدن تمام شود، آقا در همان سخنرانی فرمودند " در مهدویت کار علمی و تخصصی کنید و از کارهای سطحی و عوامانه بپرهیزید" اما نمیدانیم چرا برخی همچنان کار عوامانه دوست دارند ‼️‼️
🔰 مگر سال 99 کلیپ " بهلول" را پخش نمی کردید که میگفت سال 1400 تمام جهان در دست امام زمان است ⁉️ خب چه شد؟ نتیجه ⁉️
🔰 مگر بارها تطبیقات غلط ندادید و به اشتباه خود پی نبردید ⁉️ پس چرا دوباره تکرار همان غلط ⁉️
✅ خدا کند زودتر جامعه ما مخصوصا جامعه انقلابی و مذهبی ما به سمت علم دقیق برود و از این کارهای عوامانه و غلط پرهیر کند.
✍️ احسان عبادی
❓@shobahhat_eitaa❓
چرا انقلاب اسلامی ایران پیروز شد؟.mp3
3.05M
🎙#بشنوید
نقطۀ اساسی «تبیین» کجاست؟
چرا انقلاب اسلامی پیروز شد؟
❓@shobahhat_eitaa❓
🔸 اطمینان یعنی چه؟ یعنی طمأنینه روح انسان، آرامش دل انسان، دل آرام باشد. یعنی چه آرام باشد؟ نه اینکه بیتحرک باشد، نه اینکه پیش نرود و پیشرفت نداشته باشد، یعنی جاذبههای گوناگون او را به این سو و آن سو نکشاند، اسباب زحمت او نشود، عشقها و مهرها و هواها و هوسها هر کدامی در او حکومت نکند؛ بلکه بر اثر سنگینی بار ایمان، آرام و مطمئن اما با سرعت هر چه تمامتر به سوی مقصود انسانیت، مقصود خلقت حرکت کند. این است معنای اطمینان.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جهاد_تبیین
❓@shobahhat_eitaa❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نتیجه مدارا و مماشات با سلبریتی ها چه بود؟
⏪ ستایشی: هیچ مماشاتی با تشویش اذهان عمومی نمیکنیم / قانون فصل الخطاب است
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری:
🔸مجازات جرایم خشن و جرایمی که نظم و روان جامعه را بهم می زند در قانون مشخص شده و قانون فصل الخطاب است.
🔸اظهارنظرها در راستای تشویش اذهان عمومی خط قرمز ماست.
🔸قوه قضائیه در رابطه با افراد شاخصی که تشویش اذهان عمومی کرد مدارا کرد اما نظم جامعه را اینها مختل کردند که قابل پذیریش نیست.
🔸نسبت به افراد شاخص دیدید چقدر قوه قضاییه مدارا کرد و واقعا روان مردم را بهم ریختند و نظم جامعه مختل کردند که قابل پذیرش نیست.
❓@shobahhat_eitaa❓
🔴ازدواج سفید ( زنای مدرن ) خیانتی برای زنان و بی مسئولیتی برای مردان که با این کشف حجاب ها هم بیشتر خواهد شد
🔷از آسیب ها مدرنیته ظهور اسیب های جدی در حوزه زن وخانواده است مانند ترویج روابط آزاد با اسم، ازدواج سفید برای مردانی بود که علاقه ای به تعهد برای یک زن ندارند اما نسبت به نیاز های جنسی خود هم بی تفاوت نیستند .
🔺این نوع هم باشی مردسالارانه، فقط بستری است که زن به بهانه های ترس از طلاق، از دست ندادن پسر مورد علاقه، شروع به بیگاری جنسی برای مردی میکند که توان و حوصله تعهد و پاسخگویی قانونی برای زن را ندارد.
🔺در این رابطه دختر زیان دنیا واخرت را میبیند، چرا که هم فرصت های زندگی مشترک خوب با مردان علاقمند به تعهد را از دست میدهد وهیچ پشتیبانی قانونی وحقوقی از او در این رابطه نمیشود و هم بار سنگین اخروی زنا بر دوش خود را دارد، و با از دست دادن فرصت مادری به جایگاه زن و خانواده و پیمان مقدس ازدواج که محوریت آن تکریم رابطه با زن است را از بین میبرد
🔺اما این نوع رابطه برای مرد سود دنیوی و عذاب اخروی دارد، به هر حال در بسترامن اسم ازدواج سفید که عده ای طراحی کرده اند میتواند در کمال آرامش به نیاز های فردی خود پاسخ دهد و به پیشرفت فردی خود هم برسد ومثل زن فرصت های مادری و باروری را از دست ندهد اما یقینا به خاطر گناه زنا، و خیانت احساسی به دختران در دادگاه عدل الهی پاسخگو خواهد بود.
⏪اما مساله اینجاست آیا اسلام راهکاری برای سعادت دنیا واخرت انسانها ندارد که اینچنین بلایی بر سر دختر مسلمان بیاید ؟
🔶 ما مسلمانان باید قبل از آنکه نظام کارشناسی خانواده غرب،با اسم ازدواج سفید، زنا را رواج دهد، با اسم اقلیت های جنسیتی، هم جنس بازی را رواج دهد، به اسم آزادی زن، نگاه کالایی به زن را ترویج دهد، به بهانه اسیب های بارداری، مانع از ازدواج دختران نوجوان شود، به بهانه تحصیل و اشتغال دختران را از محور خانه دور کند و اورا با تنهایی و ترس رها کند، سریعا با بازنگری آسیب های تهجر و سنت واصلاح موانع ازدواج آسان به دامن الگوی خانواده اسلامی خود برگردیم و جوانان خود را از انواع آسیب های تمدن غربی و شیوع حرام زادگی مصون کنیم.
.
✍عالیه سادات
❓@shobahhat_eitaa❓
💠تبیین برای رفع اختلاف
🌀برای رفع اختلاف به جهاد تبیین نیاز است، چون ممکن است چندگانگی، تشتت و ابهام رخ دهد، بهگونهای که نیروهای همراه، مقابل هم قرار گیرند و همدیگر را نفی، تحقیر و یا تضعیف کنند، به همین منظور برای پرهیز از آن، نیازمند جهاد تبیین هستیم.
🔰قرآن کریم میفرماید «وَمَا أَنْزَلْنَا عَلَیْکَ الْکِتَابَ إِلَّا لِتُبَیِّنَ لَهُمُ الَّذِی اخْتَلَفُوا فِیهِ وَهُدًی وَرَحْمَةً لِقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ» ( ۶۴ نحل)
🔅اگر قرار باشد اختلاف زدایی و جداییها را حذف کنیم تا به پیوند و ارتباط برسیم، نیازمند جهاد تبیین هستیم.
#جهاد_تبیین #یک_آیه
❓@shobahhat_eitaa❓
🔴🔻رژیم #پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها
🔻 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده،اینست که: قدیمیها نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند.
🔷 تا جوانان با مقایسهی این زمان با زمان شاه با یک محاسبهی ساده، متوجه شوند که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده است.
▪️ حالا جهتاطلاع جوانان به چند نمونه اشاره میکنم:
🔻 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
🔷 اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون (حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و قدرت بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰ دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش ۱۲۰ دلار ۲۵هزارتومانی بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔷 مثلاً در سالِ ۱۳۵۰ دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود.
🔷 یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست ۱ دلار بخرد.
🔷 در حالی که امروز همان کارگر در شهر فردوس دستمزدش ۲۰۰ هزارتومان است و با سه روز و نیم کار می تواند ۲۸ دلار، ۲۵هزار تومانی بخرد!
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش درسال ۵۴ ، ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از ۱۰ حلب روغن ۴/۵ کیلویی ۱۲۰ هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش و با گرانی شدید مرغ قریب ۵ کیلوگرم مرغ میتواند بخرد.
🔷 سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴ روز کار یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰ روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶ تک تومانی مزد میگرفت
میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک ۳هزارتومانی بخرد.
🔰 خدمات عمومی:
🔷 در طول ۵۷ سال حکومت پهلویها، کل شهر فردوس ۳۲۰ شماره تلفن هندلیِ غیر خودکار داشت.
🔷 و بجز دو بخش سرایان و بُشرویه که هرکدام ۳ یا ۴ خط تلفن هندلی داشتند، در کل روستاهای استان خراسانِ بزرگ فقط ۳۱ روستا دارای یک خط تلفن برای تماس عموم مردم بودند
🔷 در حالیکه از ابتدای انقلاب تا سال ۶۴ یعنی در عرض ۶ سال، همین فردوس دارای ۲ هزار شماره تلفن خودکار گردید. و در سال ۷۴ بالغ بر ۹۵% روستاهای فردوس دارای تلفن خودکار خانگی شدند.
🔷 کل شهر مشهد در ۵۷ سال حکومت پهلویهای ، ۴۱۰۰۰ شماره تلفن داشت. که درسال ۷۴ یعنی در عرض ۱۶ سال ۱۹۴/۰۰۰ شمارهی جدید به مردم واگذار شد.
🔷 امروز کار به جایی رسیده است که هر کس به خط تلفن نیاز داشته باشد با مراجعه به مخابرات آن را برای هرجای شهر که بخواهد، دریافت میکند.
❓@shobahhat_eitaa❓