✨پاسخ به #شبهه ای که این روزها در شبکه های اجتماعی مطرح است:
👇👇👇👇
تو #عزادار #حسینی
من عزادار افکار پوسیده تو
81 میلیارد تومان فقط در یک #شب،هزینه ی شام هیئات میشود
ما بعد از خوردن این نذریهای میلیاردی
آرزوی #شفاعت بیمارانی را میکنیم که بدلیل نداشتن هزینه درمان آرزوی #مرگ می کنند
✨#پاسخ:
۱.این فلان قدر میلیارد تومان که معلوم هم نیست درست باشد و خرج شام هیات ها میشود،اگر مردم تو هیات شام نخوردند،لاجرم باید بروند در خانه خودشان همین شام را بخورند!
۲.چرا فقط هزینه عزاداری هاست که این قدر برایش نقشه می کشیم که چنین کنیم و چنان کنیم؟
❗️چرا در کشوری که دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در دنیا و رتبه اول جراحی بینی است کسی اعتراض به این هزینه ها نمی کند؟
❗️چرا این همه هزینه در این #فوتبال،#وجدان ما را برای اعتراض قلقلک نمی دهد؟
❗️چرا کمد لباس هایمان باید از زور #لباس های مختلف منفجر شود ولی ککمان هم نگزد که عده ای در حسرت داشتن یکی از آن ها می سوزند؟
❗️چرا حاضر به بخشش یکی از آن لباس های #مارک دارمان نیستیم که مایه مباهاتمان است؟
❗️چرا وقتی نگاه پر از حسرت کودکان کار به دنبال ما تا ته سالن گرم آن #رستوران های گران قیمت و آن غذاهای لذیذ سرگردان می ماند،از هزینه این شام ها و ناهارهای آن چنانی مان نمی گذریم تا این ها هم شبی با شکم سیر سر بر بالین بگذارند؟
❗️این #نذری دادان ها چرا آلرژیک شده و وجدان خفته همه را بیدار می کند و تزهای #روشنفکری است که از چپ و راست ارائه می شود؟
👈اگر راست می گوییم بیاییم:
-هزینه یک ماه لوازم آرایشمان را
-هزینه عمل بینی امان را
_هزینه ی #چالوس رفتن و ویلا گرفتن را
_هزینه ی کافی شاپ رفتن ها را
_هزینه ی اسكی و اسب سواری را
_یا سفرهای #دبی و #آنتالیا
---------------------»»»»>را خرج فقرایمان کنیم
✅این مردم #معجزه ها از دست توانای #امام_حسین دیده اند
✅اگر همه دنیا را به اینان ببخشیم باز دست از #عشق ابا عبدالله بر نمی دارند
✅اگر صدای #نوحه و یادآوری مصایب #کربلا برای زندگی مرفه و بی فلسفه ما آهنگی ناخوشایند است،بهتر است فکری به حال ناپاکی خودمان کنیم
این صداها و نواها تا ابد در جریان است و برای #یزیدیان این زمان آهنگ بیدار باشی است برای خروج از سپاهیان شامی و بیداری وجدان هایی که اسیر هجمه شبهه ها و سم پاشی های ضد دین هستند.
👈یادمان باشد نور #خورشید را با آب دهان نمی توان خاموش کرد.
۳.ضمنا ما در هیآت آرزوی شفای همه مریضان را میکنیم.
مردم شفای خود را از این خاندان گرفته اند.
✨یکی می گفت:
تو نگران فقرا نباش
فقرا و مستمندان هستند که خرج هیئات را تامین میکنند✨
======
@mojahedane_enghelabi
💢 آیا امام حسین (ع) به دست شیعیان خود کشته شد؟ 💢
👇👇👇👇
💥این هم یکی از سخنان ناجوانمردانه ای است که نظیر آن در دوران ما زیاد به گوش می خورد و گویی عده ای می خواهند به هر شکل و روشی به حق و حقیقت حمله کنند، بدون آنکه اندک ارزیابی ای از محتوای سخن خود داشته باشند.
۱-شیعه به کسی می گویند که پیرو و مطیع ائمه باشد، پس چگونه می توان قاتلان ائمه را شیعه خطاب کرد؟✨
۲-وقتی در هیچ جا امثال شمر، خولی، سنان و ... شیعه خوانده نشده اند، چگونه می توان چنین سخنی گفت حال آنکه شیعه نظیر حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه، زهیر بن قین و ... بودند که نهایت فداکاری و دلاوری را در رکاب امام حسین (ع) به نمایش درآوردند.✨
۳-امام حسین (ع) در سخنان خود، لشگر یزیدیان را پیروان ابوسفیان و عده ای بی دین می خواند و می فرمایند: واي بر شما اي پيروان أبو سفيان! اگر دين نداريد و از روز معاد نمي هراسيد، لا اقل در دنيا آزاد مرد باشيد و آن گونه كه مي پنداريد به حسب و نسب خود كه عرب هستيد باز گرديد. (اللهوف في قتلي الطفوف، ص ۴۵)✨
۴-اگر منظور از شیعه خواندن قاتلان این است که به امام حسین (ع) نامه نوشته بودند، شبث بن ربعي و حجار بن أبجر و عمرو بن حجاج و ... از نویسندگان معروف نامه بوده اند که هیچ جا ادعای شیعه بودن آنها نشده است.✨
۵-لشگر مقابل امام حسین (ع) کسانی بودند که در دلیل کینه ها و دشمنی هایشان به امام (ع) می گویند: « إنما نقاتلك بغضاً لأبيك» يعني: ما از روي بغض و كينه اي كه با پدرت علي بن ابي طالب داريم با تو به جنگ و نبرد برخاسته ايم. (ينابيع المودة، قندوزي حنفي، ص ۳۴۶( آیا می توان کسانی که خود را دشمن حضرت علی (ع) می دانند، شیعه خواند؟✨
۶- اگر این ادعا بدان خاطر مطرح شده که کوفیان شیعه بوده اند، باید بگوییم در زمانی عده ای از کوفیان شیعه بودند، که قطعا در دوران امام حسین (ع) عده قابل توجه شیعه در کوفه وجود نداشت. ابن أبي الحديد معتزلي در اين باره مي گويد: (در زمان معاویه) سخنرانان در هر كوي و برزن و بر فراز هر منبري علي را لعن كرده و از او بيزاري مي جستند و به او و اهل بيت او دشنام مي دادند؛ و بيچاره ترين مردم در آن زمان، مردم كوفه بودند؛ زيرا شيعه علي عليه السلام در آن شهر زياد بود؛ معاويه، زياد بن سميه را حاكم كوفه و هم زمان شهر بصره را نيز تحت امر او ساخت. و او به دنبال شيعيان مي گشت ـ او شيعيان را مي شناخت، زيرا در زمان خلافت علي عليه السلام از طرفداران او بود ـ پس ايشان را حتي زير هر سنگ و كلوخي هم كه بودند مي يافت و به قتل مي رساند و يا تهديد به قتل مي كرد؛ و دست ها و پا ها را جدا كرده و چشم ها را كور مي كرد؛ و ايشان را بر تنه هاي درخت خرما به دار مي كشيد؛ و يا از عراق بيرون مي كرد؛ تا جايي كه كسي از شيعيان شناخته شده در عراق باقي نماند. (شرح نهج البلاغة، ج۱۱، ص ۴۴)✨
=====
@mojahedane_enghelabi
📌آیا قرآن به کفار توهین کرده است؟💥
👇👇👇
💢قرآن به مومنان دستور می دهد که از فحش به کفار پرهیز کنند:
📢و لا تَسُبُّوا الَّذينَ يَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّه (۱۰۸ انعام) شما مؤمنان به آنان كه غير خدا را مى خوانند دشنام مدهيد.
و همیشه استفاده نمودن از زبان نرم را توصیه نموده است، تا آنجا که حتی به حضرت موسی (ع) می گوید، با فرعون متکبر به نرمی سخن بگوید:
📢فقُولا لَهُ قَوْلاً لَيِّناً لَعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشى (۴۴ طه) اما بنرمى با او سخن بگوييد شايد متذكّر شود، يا (از خدا) بترسد.
و رمز موفقیت پیامبر مکرم اسلام (ص) در جذب قلوب، نرم خویی او بوده است:
📢فبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَليظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ (۱۵۹ آل عمران) به (بركت) رحمت الهى، در برابر آنان [مردم] نرم (و مهربان) شدى! و اگر خشن و سنگدل بودى، از اطراف تو، پراكنده مى شدند.
***
📌حال اگر بخواهیم واقعیت را بنگریم، می بینیم که حیوانات با غریزه به خوبی مسیر صحیح زندگی خود را می یابند. تا آنجا که حتی حیوانی که نماد بلاهت است (حمار) ، اگر یک دفعه راهی را اشتباه برود، این اشتباه را تکرار نمی کند. در چنین موقعیتی به انسانی که یک اشتباه را هزار بار تکرار کرده و باز هم مرتکب آن می شود و از عقل خود هیچ استفاده ای نمی کند؛ نمی توان گفت تو از حیوان گمراه تری؟ (واژه قرآنی اضل به معنای گمراهی است نه اذل به معنای پستی)
📢إنْ هُمْ إِلاَّ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبيلاً (۴۴ فرقان) كه آنها جز به مانند حيوانات نيستند بلكه روش آنان گمراهانه تر است.
یا آیا نمی توان گفت بدترین موجود، موجودی است که بهترین ابزارهای ادراکی را دارد، ولی از آنها استفاده نمی کند؟
📢إنَّ شَرَّ الدَّوَابِّ عِنْدَ اللَّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذينَ لا يَعْقِلُونَ (۲۲ انفال) همانا بدترين جنبندگان نزد خدا كران لالند كه تعقل نمى كنند.
در این موارد آنچه زشت است، واقعیتی می باشد که قرآن آن را گزارش کرده و بدون کمترین اغراق یا خلاف گویی، نشانش می دهد. نه آنکه سخن قرآن زشت باشد.💢
======
@mojahedane_enghelabi
📌علت تعدد ازدواج پیغمبر در چیست؟💥
👇👇👇👇
💥۱ ـ پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) در ۲۵ سالگی با حضرت خدیجه که چهل سالش بود و قبلاً یک یا دو بار شوهر کرده بود و با مرگ شوهر بیوه شده بود، ازدواج نمود و به مدت بیستوپنج یا بیستوهشت سال با وی زندگی کرد و همسر دیگری نگرفت.
💥۲ ـ همه همسران پیامبر (جز عایشه) بیوه بودند. آنان پیش از آنکه به همسری پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) درآیند، یک یا دو بار شوهر نموده بودند و بعد از درگذشت و یا شهادت شوهر و انقضای عدّه به عقد پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) درآمدند.
💥۳ ـ عمده ازدواجهای پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) در شرایط سخت و دشوار جنگی صورت گرفته بود، مانند شکست مسلمانان در جنگ اُحد که وضع مسلمانان بسیار ناراحتکننده بود.
💥۴ ـ پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) از قبایل مهم عرب مانند تیم، عدی، بنیامیه، نیز یهودیان مدینه همسر انتخاب کرد، ولی از قبایل انصار زن نگرفت.
دقت در این امور به ما میفهماند که ازدواجهای پیامبر نه در پی ارضای خواهشهای نفسانی، بلکه در جهت اهداف اسلام مانند ایجاد اتحاد بین قبایل ، تبلیغی ،تربیتی و... بود.
بیشک پیامبر در ازدواجهای متعدد دنبال خوشگذرانیها نبود، چون:
✨اول: اگر چنین بود، میبایست در سنین جوانی به این امر مبادرت میکرد، نه در سنین پیری و آنهم در شرایط سخت و دشوار.
✨دوم: خوشگذرانی انگیزه آن حضرت بود، میبایست جهتگیریهایش در گزینش همسر، این ادعا را اثبات کند. حضرت دنبال زنان زیبا و جذّاب از جهت امور جنسی و جوانی نبود، حتی به خواستگاری برخی از زنان مانند «ام سلمه» رفت و او تعجب نمود در این سن و سال که کسی حاضر نمیشود با او ازدواج کند، چرا پیامبر دنبال زنان جوان نمیرود و به خواستگاری او کسی را فرستاده است.
✨سوم: آنانی که باانگیزه کامیابی جنسی به ازدواجهای متعدد رو میآورند،ماهیت زندگی آنان بهگونهای دیگر است. آنان به زرقوبرق ظاهری زندگی، لباس و زینت زنان و رفاه و خوشگذرانی رو میآورند؛ درحالیکه سیره وزندگی پیامبر اسلام (صلیالله علیه و آله و سلم) خلاف این را نشان میدهد. پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) در برابر خواست همسران خویش در مورد زرقوبرق زندگی، آنان را مخیّر کرد که یا همین ساده زیستی را برگزینند و بهعنوان همسر پیامبر باقی بمانند و یا از حضرت طلاق بگیرند و بروند دنبال زرقوبرق زندگی.
======
مطالعه بیشتر در : 📚http://soalcity.ir/node/2900
======
🌹 زن در اسلام 🌹
👇👇👇
من یک زنم ...
خالقم سوره ای به نامم نازل کرد🌹
من یک زنم...
خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن
حتی حج ات قبول نیست🌹
من یک زنم....
خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی،
جایی که یک زن،
هاجر
در آن دفن است. 🌹
من یک زنم...
و خالقم گفته باید هفت بار
پا در جای پای یک زن،
هاجر
بگذاری
و آنقدر سعی کنی
تا خدایت تو را بپذیرد.🌹
من زنم....
بهشت زیر پای مادر است...
روح انسان از درون من به او دمیده میشود...🌹
هر روز پاسداری من از کودکم،
ثوابی عظیم دارد.🌹
اگر یک ساعت همسرم، با محبت و انس با من باشد،
و به من خدمتی کند
برای او برابر با هزار سال عبادت است...🌹
سرشت و صفات انسانها
از شیر من است...🌹
عفت من
سرمایه ام است🌹
من همان زنم
که نجابتم
قیمتم را از یک دنیا بالاتر میبرد.🌹
من عاشق سوره کوثرم...سوره اي كه گواهي ميدهد نسل پيامبر نسلي است كه از سلاله يك زن است. 🌹🌹🌹
💢 آیا امام حسین علیه السلام حج واجب خود را نیمه تمام گذاشت و از مکه خارج شد؟ 💢
قيام امام حسين براي احياي دين و احكام شريعت اسلام و سنت پيامبر بود؛ بنابراين نه تنها عملي بر خلاف شريعت و احكام الهي اسلام انجام نمي داد، بلكه حتي مانند ظهر عاشورا تا به خطر افتادن جان نيز بر آن مراقبت داشت؛ بنابراين چگونه مي توانست نسبت به مسئله حج و احكام آن در انظار مسلماناني كه از تمام سرزمين هاي اسلامي به مكه آمده بودند، بي تفاوت باشد، يا حتي برخلاف آن عمل نمايد؟! به خصوص آنكه حضرت را متهم به خروج بر خليفه و پيشواي مسلمانان نمودند و انبوهي از مردم را بر ضد حضرت تجهيز كردند.
بنابراين امام حسين (ع) به احرام حج، محرم نشده بود و اين سخن مشهور كه امام حجّ خود را نيمه تمام گذاشت، سخن نادرستي است؛ زيرا امام(ع) در روز هشتم ذي الحجه "يوم الترويه" از مكّه خارج شد.(1) در حاليكه اعمال حجّ - كه با احرام در مكّه و وقوف در عرفات شروع ميشود - از شب نهم ذي الحجه آغاز ميشود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
1. كافي ج 4، ص 536.
💢 نقش حضرت علی علیه السلام در جنگ اعراب با ایران چه بود؟ 💢
حضرت علی (ع )در جنک اعراب و ایران حضور نداشته و نقش در این جنگ نداشت. نفش امام در حد مشورت بود، بدین معنا که در جنگ شرایط به گونه ای فراهم شد که امام مجبور شد در راستای مصالح جهان اسلام و نه تایید حکومت خلفا، عمر را راهنمای کند،.
از آن جهت که برخی آثار مفید را در پی داشت، مورد تایید امام بود اما از سوی دیگر به دلیل این که جنگ ها برخی از شرایط جهاد و دفاع مورد نظر اسلام را نداشت و برخی پیامد های منفی داشت، امام مخالف بود. پیامبر اسلام (ص) اگر بود، همان سیاست امام علی (ع) را اتخاذ می نمود. کشته شدگان در این جنگ شهید محسوب می شوند، زیرا آنان به منظور معرفی اسلام در جنگ حضوریافته بودند.
از منابع معتبر استفاده میشود که امام حسن و امام حسین(ع) در فتح ایران شرکت نکردهاند.
http://www.pasokhgoo.ir/node/54914 👉
💢آيا روايتي وجود دارد كه مردگان از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه آزاد هستند و به خانواده خو سر ميزنند؟💢
آنچه درباره آمدن اموات به دیدار بازماندگان مطرح است، این است که بر اساس روایات، ارواح مردگان هر چند گاهی به اذن خداوند به دیدار خانوادهشان میآیند و آن ها را میبینند. اگر سرگرم کارهای خوب بودند، شادمان میشوند. اگر گرفتار کارهای بد بودند، ناراحت میشوند. اما اینکه در چه ساعتی و یا چه زمانی و یا هر چند گاهی میآیند، روایاتها متفاوت است. در برخی روایات هر هفته ذکر شده و در برخی هر ماه یک بار و در برخی سالی یک بار.
مرحوم شیخ کلینی (ره) در کتاب شریف کافی بابی تحت عنوان«ان المیت یزور اهله»[۱] را مطرح کرده است. روایات معتبری را در این باره نقل نمودهاند. در روایات آمده است که اموات اعمّ از مؤمن و غیر مؤمن به دیدار بازماندگان خود میآیند. هر میّتی برحسب منزلت و شأنی که دارد، اجازه این کار را پیدا میکند.
—---------------------------—
[۱]. شیخ كلینی ، فروع کافی، ج۳ ،ص ۲۳۰ ،نشر دارالکتب الاسلامیه تهران ۱۳۸۸ق.
http://www.soalcity.ir/node/1770
💢 اگر رزق و روزی همه جنبندگان بر عهده خداست پس چرا کودکانی هستند که از گرسنگی در حال مرگند؟ 💢
از دیدگاه اسلام ریشه همه بدبختی ها نه در کمبود امکانات طبیعت بلکه در اعمال ظالمانه انسان ها است. چرا که خداوند روزی هر جنبنده ای را فراهم می کند: «وما مِن دابَّةٍ فِی الاَرضِ اِلاّ عَلَی اللّهِ رِزقُها ویَعلَمُ مُستَقَرَّها ومُستَودَعَها کُلٌّ فی کِتابٍ مُبین؛(1) هیچ جنبنده ای در زمین نیست مگر این که روزی او بر خداست. او قرارگاه و محل رفت و آمدش را می داند، همه اینها در کتاب آشکاری ثبت است.»
بنابراین اگر بخشی از جامعه در فقر به سر می برند نتیجه اعمال ناشایست خود انسان هاست: «ظَهَرَ الفَسادُ فِی البَرِّ والبَحرِ بِما کَسَبَت اَیدِی النّاسِ لِیُذیقَهُم بَعضَ الَّذی عَمِلوا لَعَلَّهُم یَرجِعون؛ (2) فساد، در خشکی و دریا به خاطر کارهایی که مردم انجام داده اند آشکار شده است، خدا می خواهد نتیجه بعضی از اعمالشان را به آنها بچشاند شاید (به سوی حق) بازگردند.»
و بر همین اساس امیر مؤمنان علی(ع) فرمود: «هیچ فقیری گرسنه نماند مگر آن که توانگری از دادن حق او ممانعت کرد.» و فرمود: «همانا مردم جز در اثر گناه ثروتمندان، فقیر و محتاج و گرسنه و برهنه نمی شوند.»
1. سوره هود/ آیه 6
2. سوره روم/ آیه 41
http://yon.ir/oTim 👉
سوال
💢گفته می شود که پیامبر (ص ) در حالی که در حال احتضار بودند گفتند چیزی بیاورید تا در آن نوشته ای بنویسم تا گمراه نشوید و عمر به پیامبر توهین کردند و گفتند هذیان می گویند.
سوال چرا پیامبر این نوشته را زودتر ننوشتند در حالی که موضوع جانشینی اینقدر مهم بوده است و می دانسته اند بعد از ایشان بین مسلمانان اختلاف می افتد؟💢
پاسخ كوتاه
پیامبر مکرم اسلام از روز اول که دعوت خود را علنی نمودند، موضوع جانشینی را مطرح نموده و در تمام سال ها بدان پرداخته اند. در روزی که پیامبر (ص) عشیره خود را دعوت نمود تا اسلام را به آنها معرفی کند، همان جا سخن از جانشین خود نیز مطرح نمود و حضرت علی (ع) را جانشین خود معرفی نمود. تا آنکه این سخن بارها و بارها در احادیث مختلف و مناسبت های مختلف مطرح شد و به قدر کافی به این بحث پرداخته شد.
و اینکه امت از این راه گمراه شدند، به دلیل کمی تبیین ها نیست. و باید توجه کنیم که بشر در مقاطعی بسیاری خواسته های دل خویش را بر آنچه فهمیده است، ترجیح می دهد تا جایی که قرآن بهانه جویی بشر را اینگونه توصیف می کند که حتی اگر در آسمان ها نیز عجایب را ببینید، باز قبول نکرده و دیده های خود را سحر می خوانند. (سوره حجر ایات ۱۴ و ۱۵) و این مساله نیز آن قدر مخالف داشته است که قرآن خبر از محافظت پیامبر (ص) از ناس در مقابل اعلام این خبر می دهد. (سوره مائده آیه ۶۷)
به هر حال شیطان در هر مساله به اندازه ارزش آن سرمایه گذاری می کند و امامت و ولایت بیشترین ارزش را دارد و طبیعی است که شیطان بیشتر تلاش را در این راه به کار برده باشد.
سوال
💢اگر مقام امامت بالاتر از مقام پیامبری است چرا در قرآن کریم مستقیما نامی از امام علی (ع) و دیگر ائمه بیان نشده است ؟ در حالی که از پیامبرانی که اولوالعزم نبوده اند نام برده شده است .💢
پاسخ
بالاتر بودن مقام امامت از پیامبری دلیل خاص خود را دارد که می توانید به این لینک مراجعه کنید:
http://www.soalcity.ir/node/2042
و توجه فرمایید که در تمام تاریخ امامانی وجود داشته اند و حضرت علی (ع) تنها امام تاریخ بشر نیست.
مراجعه کنید:
http://www.soalcity.ir/node/2068
با توجه به مطالب فوق روشن می شود که مطلب شما نمی تواند اهمیت امامت را نفی کند اما اینکه چرا نام حضرت علی (ع) در قرآن ذکر نشده، مطلبی است که در لینک ذیل می توانید جواب آن را ببینید:
http://www.soalcity.ir/node/2008
💢 آیا خلیفه دوم، داماد امام علی علیه السلام بود؟! 💢
مورخان و سیره نویسان در خصوص ازدواج امّ کلثوم دختر امام علی(ع) با عمر اختلاف نظر دارند.(1)
شیخ مفید بر این عقیده است که: خبر وارد شده در تزویج ام کلثوم ثابت نیست، زیرا در سلسله سند آن «زبیر» است که موثق نیست و به خاطر دشمنی با علی(ع) این حدیث صادر شده است.
علامه مجلسی بعد از نقل سخنان شیخ مفید، این انکار را با توجه به اخبار وارده عجیب دانسته و می نویسد: این ازدواج بر اساس تقیه و ناچاری صورت گرفته بود.(2) برخی این ازدواج را بر اساس تهدیدهای عمر می دانند. (3)
مرحوم محدث قمی در این خصوص می نویسد: اصحاب معتقدند که امام(ع) بعد از دفاع بسیار و امتناع شدید و عذر خواستن به صورت های گوناگون مانند این که ام کلثوم کودک است و او را برای برادر زاده ام در نظر گرفته ام، چون با تهدید عمر مواجه شد که علیه حضرت به تهمت دزدی شاهد اقامه کند و دستش را قطع خواهد کرد، به ناچار دختر را به ابن عباس واگذار کرد و او وی را به عقد عمر در آورد.(4)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
1.معارف و معاریف، ج 2، ص 438.
2.بحارالانوار، ج 42، ص 109 – 107.
3.اعیان الشیعه، سید محسن امین، ج 2، ص 12.
4.سفینة البحار، شیخ عباس قمی، ج 6، ص ۳۸۵