گاهی دو نفر یک حرف را میزنند، اما اساس باورشان کاملا برعکس است.
هر دو میگویند «زندگی کوتاه است» اما منظور یکی این است که بعدش ابدیت است و باید نیکی کنی برای بعد از این زندگی، دیگری منظورش این است که زندگی کوتاه است تا میتوانی لذت ببر که بعدش خاک میشوی. خاک ابدی، نه خاکی که برمیخیزد روزی.
هر دو میگویند «در لحظه زندگی کن»، اما با منطقی کاملا متفاوت. گاه هم باید دید چه کسی چه میگوید.
@shobhe73
بعضی از علوم آنقدر در زندگی ما نقش دارند که آسان به نظر میرسند و در واقع در آن حدی که ما انجامش میدهیم واقعا هم آسان است. نمونهاش اقتصاد. همه با این علم در حد خودمان سر و کار داریم آنقدر که وسوسه میشویم دربارهٔ مسائل کلان اقتصادی نیز به راحتی نظر بدهیم.
نمونهٔ دیگرش سیاست. سیاست آنقدر واقعی است که همهٔ ما در حدی سیاستمداریم و در حد خودمان کار سیاسی میکنیم.
نمونهٔ دیگرش دین. دین آسان است. نه به آن معنی که همه مجتهدند؛ به آن معنا که همه میتوانیم در حد نیازمان آن را بفهمیم و به آن عمل کنیم. همین باعث میشود وسوسه شویم و علم دین را ساده فرض کنیم حال آنکه اصلا اینطور نیست.
دین، اقتصاد، سیاست و خیلی چیزهای دیگر در حد ما آسان است. برای پولدار شدن شاید نیاز به دانستن دقایق اقتصاد و مکاتب اقتصادی نباشد، اما این دلیل نمیشود هر کس این علمِ به شدت پیچیده و حساس را عرصهٔ نظر دهی قرار دهد. برای دین هم همینطور. من عالم نیستم، اما حداقل دریایش را دیدهام. میدانم یک مسئله که خیلی ساده به نظر میرسد چقدر انشعاب دارد و هر انشعابی چقدر شاخه و زیر شاخه که هر زیر شاخهاش موضوع نوشتن صدها تحقیق و رساله و کنفرانس است. این جاست که وقتی بحث و گفتگوی داغ چند نفر را در کامنتهای یک پست میبینم حوصله نمیکنم واردش شوم. چون همان توضیح اساسیاتش چند صفحه است، بعدش ادامه دارد که آن را نه خودم میدانم نه فکر کنم آنهایی که کامنت میگذارند متوجهش بشوند. آخرش هم یکی از آن وسط بلند میشود، کمرش را صاف ميکند و میگوید: شما ملاها الکی سختش کردین.
مانند اینکه وسط مسابقهٔ دو استاد بزرگ، یکی شوت بزند زیر میز شطرنج.
توصیه میکنم دین را از مسائل کوچک شروع کنید. ما اینجا کهنوت نداریم، همه میتوانند عالم دین شوند، اما تصور نکنید به همین سادگی است. علم دین حتی در مراحل نخستش حداقل خوبیاش این است که اگر دریا نشوی، میتوانی بزرگیاش را تصور کنی. همین خیلی از تصورات ما را تصحیح میکند.
@shobhe73
«به هدایت عزیزانتان اهمیت دهید تا در بهشت همدیگر را دیدار کنید. حسرت آن است که دنیای فانی آخرین دیدار ما باشد».
بله، آنجا آمریکا است و انتظار نمیرود شریعت برایشان مهم باشد. و این هم درست است که در دنیایی که ازدواجها دارد کم میشود و تعداد کودکان به دنیا آمده خارج از چارچوب ازدواج دارد روز به روز بیشتر میشود عدهای ترویج ازدواج مرد با مرد و زن با زن میکنند و خیلی چیزهای دیگر.
اما مشکل اصلی وقتی است که آستین کوتاه و عمامه را حجاب بنامیم و با همان لباس در رژهٔ همجنسگراها شرکت کنیم، در آغوششان بگیریم، با آنها برقصیم و ناممان نمایندهٔ «محجبهٔ» کنگره باشد. این کلمهٔ دروغین محجبه از خود آن رژه بدتر است. تحریف است.
استادی داشتیم که میگفت بزرگترین کاری که میتوانید بکنید این است که حقایق را باقی بگذارید برای نسل بعدی؛ قبول کنند یا نکنند آن در درجهٔ دوم اهمیت قرار دارد. وظیفهٔ شما تبیین است.
در هر صورت همهٔ حقیقت برای همهٔ مردم آشکار نمیشود... عدهای نمیبینند، عدهای نمیخواهند ببینند، عدهای نمیگذارند. شاید یکی از حکمتهای روز دادرسی همین است؛ يوم تبلی السرائر.
⚔در #جنگ_ترکیبی خسته و به هم ریخته کردنِ طرف مقابل خیلی مهم است!!!
⭕️وقتی یک کشتیگیرِ ضعیف در مقابل یک کشتیگیرِ قوی قرار میگیرد ، یکی از مهمترین راهبردهای کشتیگیری که ضعیفتر است ، خسته کردن و عصبی کردن و در نهایت ضربه زدن در لحظاتی است که کشتیگیر قویتر خسته و عصبانی شده و احتمالا عکسالعمل های هیجانی از خود بروز میدهد!
⭕️تمام طرحها و هجمههای بعد از فتنهی مهسا امینی مانند ؛
1⃣کشتهسازیها و کشتهتراشیها
2⃣فتنهانگیزی های مولوی عبدالحمید
3⃣تشویق به نافرمانیهای مدنی ، مخصوصا حضور بدون #حجاب در جامعه توسط خانمها
4⃣طرح وکالت دادن به ربع پهلوی و اتحاد اپوزیسیون
5⃣تروریستی اعلام کردن سپاه
6⃣حادثهی مسلحانه سفارت آذربایجان در تهران
7⃣بالا بردن نرخ دلار در بازار آزاد توسط نیروهای مافیایی
8⃣سوء استفاده از مرگ پیروز
9⃣سیاهنمایی ها در موضوع #مسمومیت دانش آموزان
و...
⭕️همگی در راستای خسته کردن و گرفتن تمرکز از نظام جمهوری اسلامی و همچنین خسته و ناامید کردن مردم ، علی الخصوص قشر مذهبی ، انقلابی و پشتیبان نظام میباشد!
✍ میلاد خورسندی
✳️هشت دلیل اصلی برای افزایش قیمت دلار
افزایش دلار که از ابتدای دولت سیزدهم تا قبل اغتشاشات حدود ۱۰ درصد بود، چرا در این چند ماه رشد ۸۰ درصدی داشته است؟
۱. خروج سرمایه در دوران اغتشاشات
۲. توقف حجم صادرات ایران در دو ماه اغتشاشات
۳. شبکه سازی مفسدان اقتصادی و سیستم های جاسوسی با هدف خالی نمودن بازار ارز از دلار
۴. اختلال در سه ورودی اصلی ارز (سلیمانیه عراق، هرات افغانستان و امارات) به ایران توسط دشمنان
۵. عملیات روانی شبکههای رسانه ای برای رشد دلار
۶. سوء مدیریت برخی از مسئولین اقتصادی
۷. تلاش جدی جریان معاندی که از ابتدای انقلاب، بخش قابل توجهی از اقتصاد را در دست خود گرفته در حوزه کشاورزی، پتروشیمی، فولاد، بانکها و ....
۸. طمعورزی و سودجویی عدهای از افراد جامعه
عباس بابایی
@shobhe73
دربارهی #مسمومیت های مدارس
خیلی پرسیدین؛😐
🔺در درجهی اول، مام نگرانیم، بچههای خودمون هم تو همین مدارس دارن درس میخونن.
ولی وقتی ابعاد قضیه روشن نشده
هیچکس نمیتونه نظری بده
اونام که نظر میدن
میخوان یه چیزی گفته باشن فقط🤷♂
▫️اما دو تا نکته دارم؛
رسانههای خارجی میگن کار، کار حکومته
تا از بچهها انتقام بگیره
حکومت هم میگه داریم بررسی میکنیم.
تو اینجور قضایا ببینیم کی از قضیه نفع میبره
و کی از قضیه متضرر میشه؟؟
🔺وقتی یه بحران جدیدی درست بشه
مردم عصبی بشن، خانوادهها نگران بشن،
این کار چه نفعی برای حکومت داره؟؟
جز اینکه فضای کشور متشنج بشه
و آرامش از بین بره؟
جز اینکه مردم دست به اعتراض بزنن
و حکومت تحت فشار قرار بگیره؟
🔺از اونطرف، وقتی کوچکترین اتفاق منفی تو کشور بیفته، کیه که سوار موج خبریش میشه؟ جز اینکه رسانههای خارجی و مواجببگیرهای ایرانیشون، یکی رو ده تا کنن و راه برن رو اعصاب ملت؟
جز اینکه یه خوراکی پیدا کنن و یه مدت اون اتفاق رو بهانه کنن برای حملهی رسانهای به حکومت؟
▫️نکتهی دوم؛
حتما میدونین که ایران، امروز رتبهی اولِ علمیِ منطقه است. از طرفی در بسیاری از رشتههای علمی هم جزو اولینهای دنیا هستیم.
ما اینو میگیم؟
خیر آمار نهادهای بینالمللی میگه (منبع)
خب، این پیشرفت علمی از کجا در میاد؟
از شهربازی و گیمنت؟
یا از مدرسه و دانشگاه؟؟
🔺این #اغتشاشات اخیر، فرصت خوبی برای ضربه به پیشرفتِ علمیِ کشور بود. رسانههای خارجی هرجا تونستن فراخوان دادن و تلاش کردن دانشگاهها و مدارس رو به تعطیلی بکشونن، که کلاس تشکیل نشه، که درس تعطیل بشه. که دانشآموزها و دانشجوها با این تعطیلیهای پشتسر هم، نتونن رو درسشون تمرکز کنن و در نتیجه قطار پرسرعتِ علمیِ کشور، کند بشه.
و به همین راحتی سرمایههای علمی یکسال کشور بسوزه
🔺سوال! وقتی فضای علمی کشور متشنج بشه، نفعش مال کی و ضررش مال کیه؟
منبع: کانال عماد داوری دولت آبادی
@shobhe73
golpush-1.pdf
14.75M
#تدریس_کنید: کتاب گلپوش
🌸نگاهی نو به حجاب
🔻 این کتاب با قلم محاوره ای و جذاب مناسب قشر مخاطب نوجوان و جوان میباشد.
#جهاد_تبیین
#بسته_تبلیغی
#بسته_فرهنگی
هدایت شده از پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
🌸سلام برادران و خواهران مسلمانم🌸
خیلی چیزها تغییر کرده!
امروز جنگ، جنگه قلم هست تا تفنگ و آرپیجی...
به یاری شما نیاز داریم،این پیام را منتشر کنید و اجر کارتان را فقط و فقط از الله متعال بخواهید و بگویید خدایا فقط بخاطر رضای تو این کار را می کنیم
اگر صاحب کانال هستید،در کانال خود بگذارید
اگر در گروه و سوپر گروه هایی عضو هستید آنجا کپی کنید
یا نه به مخاطبینتان ارسال کنید...
ما که شبهه را جواب می دهیم چرا فقط تعدادی اندکی ببینند؟؟
چه اشکالی دارد جوانهای خیلی بیشتری هم این نکات را بدانند!
➖ آنقدر چند دستگی وجود دارد که اگر لینک کانالی را بگذاریم طیف دیگری ناراحت می شود،کانال دیگری بگذاریم طیف دیگر ناراحت می شود! و اعتماد به پاسخ هایمان به خاطر تعصبات کم می شود
ولی عزیزان:
ما برای رد و پاسخ به شبهات به وحدت و ائتلاف علیه شبه افکنان نیاز داریم،به همین خاطر تا به امروز برای هیچ کانالی تبلیغات نکرده ایم
و اصلا" وارد مسائل شرعی و فقهی نشده ایم،هدف ما چیز دیگریست
پس مدیران کانال های عزیز اسلامی،بخاطر◀️ رضای خدا ▶️این کانال را منتشر کنید و منتظر ⏺تبادل لینک⏺ نباشید.
خدا گواه است و شما خود شاهدید که شرایط چگونه است و شبهات علیه اسلام و انقلاب چقدر زیاد شده اند
🌺وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَى وَلَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ🌺
سوره ی مائده.آیه ی 2
در راه نيكي و پرهيزگاري همديگر را ياري و پشتيباني نمائيد ، و همديگر را در راه تجاوز و ستمكاري ياري و پشتيباني مكنيد . از خدا بترسيد . بيگمان خداوند داراي مجازات شديدي است .
پس خواهش میکنم حمایت کنید،خدا گواه است که قصد ما دلسوزیست،دیگر این نصیحتی برادرانه بود از ما و خود صلاح کار خود را بهتر می دانید
برای عضویت در کانال روی لینک زیر کلیک بفرمایید:
@shobhe73
شبهات خود را به لینک زیر ارسال بفرمایید:
@tadbirrr
#شبهه
⁉️کسی که بسوزد یا غرق گردد و یا بلعیده شود، چطور عذاب قبر داده میشود؟
✅جواب:
مراد از عذاب و نعمت قبر، همان عذاب و نعمت عالم برزخ است که بین دنیا و آخرت قرار داشته و به هرکدام نوعی تعلق دارد و مراد از آن حفره ای نیست که میت در آن دفن می شود. چه بسا افرادی غرق شده یا سوزانده می شوند و یا توسط حیوانات خورده می شوند، اما عذاب و نعمت خود را دیده و مورد سؤال و بازخواست قرار می گیرند. به محض این که ارتباط شخص با عالم دنیا قطع شد زندگی برزخی وی آغاز می شود، ولی این که عذاب یا نعمت به سوی قبر نسبت داده شده، فقط بدان سبب است که اکثر مردگان در قبر دفن می شوند، وگرنه هرکس که بمیرد عذاب یا نعمت داده می شود؛ خواه دفن شود یا نه، در هر صورت هیچ کس از چشم الله متعال دور نمی ماند.
برخی دیگر گفته اند: نیاز به چنین تأویلی نیست؛ زیرا قبر نام همان مکانی است که شخص در زمین قرار می گیرد؛ چنان که خداوند متعال فرموده است: «أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ كِفَاتًا » أَحْيَاءً وَأَمْوَاتًا» (مرسلات/25-26) «آیا ما زمین را جمع کننده ی زندگان و مردگان قرار ندادیم؟!».
پس هیچ محلی برای میت جز زمین نیست؛ خواه غرق شده، یا سوزانده شده، یا در شکم حیوانات قرار گرفته، یا در شکم پرندگان درنده و یا توسط نهنگان دریا خورده شده باشد؛ زیرا فرد غرق شده به زیر دریا که زمین است می رود، خاکستر سوخته سرانجام به زمین می آید، شخصی که خورده شده در آخر به زمین برمی گردد. خلاصه این که زمین محلی است که همه را در آغوش خود جای می دهد.
@shobhe73