رسانه های خبری.pdf
12.58M
📖پیدیاف کامل کتاب
#رسانههایخبریدرناآرامیهایاجتماعی
💯جامعترین کتاب کشور در حوزههای سواد رسانه و عملیات روانی که در آن به بررسی نقش رسانههای خبری در ابعاد سیاسی و اجتماعی ایران و جهان پرداخته شده است
✍به قلم #محمد_جوانی
🆔@activism_ideas
نسخه_انتشار_مجلد_دوم_کتاب_سال_1402_متن_کامل14011212_.pdf
84.95M
💢فرانمای روندهای متجاوزین سال ۲٠۲۳
🔸استراتژی های سرنگونی جمهوری اسلامی
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
نشست (زنانگی و امر جنسی در اعتراضات 1401)20-7-1401 - پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی.mp3
36.28M
🎙نشست
"واکاوی وقایع سال۱۴۰۱ کشور"
🔸زنانگی و امر جنسی در اعتراضات 1401
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
سلبریتی های فضای مجازی در اغتشاشات اخیر - داوود طالقانی.mp3
14.46M
🎧 صوت نشست زنده:
سلبریتی های فضای مجازی در اغتشاشات ۱۴۰۱
🎙 کارشناس : آقای داود #طالقانی
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
⚠️اعلامیه جهت خرابکاری و اعتراضات ۱۴۰۲
⭕️منتشر شده توسط منافقین👇
🔴 سابوتاژ (خرابکاری) انقلابی
کمیتهی فراخوان و اعتراضات
۱- پاره کردن بنرهای حکومتی.
۲- رنگ پاشیدن به نمادهای حکومتی. (بنر، تابلو، تصاویر و ...)
۳- آسیب زدن به مراکز سرکوب و غارت.
(بانکها، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بنیاد مستضعفان و ...)
۴- تخریب و آسیب رسانی به وسایل نقلیهی مزدوران. (شکستن شیشهی آنها از طریق تکههای شمع اتومبیل، پنچر کردن، آتش زدن)
۵- شناسایی مزدوران و محل سکونتشان؛ ناامن کردن محلات و مناطق برای مزدوران، لباسشخصیها، مخبران و ... و افشاسازی آنها از طریق دیوارنویسی.
۶- تخریب و خنثیسازی دوربینهای امنیتی (چشمهای شیطان)
۷- عملیات آتشمحور (نمادهای حکومتی و مراکز سرکوب)
۸- آتش زدن و تخریب بانکها (مراکز غارت و چپاول/ شریانهای مالی حکومت)
۹- تهاجم به مراکز سرکوب با پرتاب گستردهی کوکتل مولوتف
۱۰- عملیات انفجاری (مراکز سرکوب «سپاه و بسیج»، قضاییهی جلادان، غارت و چپاول، شهرداریها و فرمانداریها)
#برای_خواهرم_خواهرت_خواهرامون
#زن_زندگی_ازادی
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
⁉️چرا کلیپ از رابطه ی جنسی برخی از مسئولین الان درز کرده است؟
🔹دشمن در آستانهی فتنهی ۱۴٠۱ و در راستای افزایش آتش جنگ شناختی بر ذهن مردم، کلیپ های قدیمی و پخش شده در سطح اینترنت را به عنوان رابطهی جنسی فلان معاون و فلان مسئول در اینترنت پخش میکند تا خشم جامعه را برافروزد!
🔹در عین حال که فناوری جعل عمیق نیز به کمک دشمن می آید برای ساخت فیلم های مبتذل...
🔹تا به حال از خودتان نپرسیدید چرا این کلیپ ها در سال 2023 انقدر #بی_کیفیت هستند؟
🔹تابه حال از خودتان نپرسیدید چرا قبل از یک سالگی فتنه۱۴٠۱ این کلیپ ها به یک باره پخش میشوند؟
🔹 تابه حال از خودتان نپرسیدید چرا این کلیپ ها فقط از برخی کانالهای خاص نشر داده میشوند و در فضای مجازی پخش میشوند؟
#جنگ_شناختی
🆔@activism_ideas
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رحیم پور ازغدی:
برهنگی خواسته اکثر مردان در دنیا است!
#حجاب
🆔 @activism_ideas
افکار_عمومی_و_تکنیکهای_عملیات_روانی.pdf
613.2K
📑 افکار عمومی و تکنیکهای عملیات روانی
✍️حسین محمدی نجم
◽️از آنجایی که آنچه درباره خود میشنویم غالباً بر آنچه در مورد خودمان انجام میدهیم تأثیرگذار است، رسانههای جهانی امروز نقش و جایگاه بیسابقهای در کنترل و هدایت افکار عمومی یافتهاند.
◽️پیشینه به نسبت طولانی تکنیکهای روزنامهنگاری برای ترغیب مخاطبان به اتخاذ مواضع و دیدگاههای مورد نظر و نیز کمک روزافزون فناوریهای نوین ارتباطاتی برای اجرای طرحهای پیچیده تبلیغات روانی، تردیدی باقی نمیگذارد.
◽️آنچه عموماً در رسانههای غربی میبینیم مناظری مجازیاند که گاه با دنیای واقعیت به کلی متفاوتاند. بنابراین، آشنایی هر چند ابتدایی با تکنیکهای مورد بحث، ضرورتی است که برای هیچ یک از ما (مخاطبان خودآگاه یا ناخودآگاه این رسانه) گریزی از آن نیست.
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️🔰حجاب محدود کننده آزادی؟
دکتر غلامی:
🔹شهید مطهری میفرمایند آزادی یعنی عدم ایجاد مانع در راه رشد
🔸خیلی اوقات ما خودمان را محدود میکنیم تا به رشد برسیم در واقع یک آزادی را میدهیم تا امتیازاتی بالاتر بگیریم
🔹حجاب هرگز جلوی رشد مارا نگرفت
#حجاب
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️🎥 حجاب امری فردی یا اجتماعی ؟
دکتر غلامی: حجاب امری فردی است اما در حریم خصوصی.
این که فرد در فضای خصوصی خودش کنار دوست و اشنایان خود چه پوششی دارد به ما ارتباطی ندارد اما این امر وقتی در جامعه صورت گیرد آثار اجتماعی به دنبال دارد.
#حجاب
🆔@activism_ideas
🔴 اولویت در مواجهه سلبی با پدیده بی حجابی: برخورد با «مصادیق خیابانی» یا «شبکه مولّد بی حجابی»؟
✍ شبیر فیروزیان
♦️ یکی از ویژگی های بسیار مهم قرآن کریم، تقویت نگاه راهبردی، جریانی و فرآیندی در انسان هاست. چه در مسائل و پدیده های مربوط به زندگی شخصی و چه پدیده های اجتماعی و سیاسی. این مسئله مصادیق فراوانی در قرآن دارد که تفصیل آن مجال دیگری می طلبد.
♦️اما یکی از مصادیق این نوع نگاه قرآنی به پدیده ها، مسئله «حجاب» و شیوع «بی حجابی» در جامعه است. تأمل در آیات قرآن کریم در این زمینه گویای این حقیقت است که نگاه قرآن کریم به مسئله «حجاب» و برخورد با «فحشا» نیز عمدتاً نگاه «جریانی» و «شبکه ای» است، نه «مصداقی» و «جزئی». ادبیات قرآن کریم زمانی که در سوره مبارکه احزاب درباره ضرورت «حجاب» زنان سخن می گوید، ادبیاتش «تبیینی»، «اقناعی» و «نرم» است:
🟢 نمونه اول
🔸 «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلابِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً؛
اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها (روسرىهاى بلند) خود را بر خويش فرو افكنند، اين كار براى اينكه (از آلودگان) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است و (اگر تاكنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده) خداوند همواره غفور و رحيم است.» (احزاب: 59)
🔶 اما بلافاصله در آیه بعد، زمانیکه درباره شبکه «بی حجاب ساز» (منافقان، بیماردلان و مرجفون) که به دنبال ترویج «فحشا» در جامعه هستند سخن می گوید، ادبیاتش بسیار تند، قاطع، صریح و تهدیدآمیز است:
🔸 «لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ فِيها إِلاَّ قَلِيلاً * مَلْعُونِينَ أَيْنَما ثُقِفُوا أُخِذُوا وَ قُتِّلُوا تَقْتِيلاً * سُنَّةَ اللَّهِ فِي الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلُ وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلاً؛
اگر منافقين و آنان كه در دلهايشان بيمارى است، و (همچنين) آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش می¬كنند، دست از كار خود برندارند تو را بر ضد آنان میشورانيم؛ سپس جز مدت كوتاهى نمىتوانند در كنار تو در اين شهر بمانند. * و از همه جا طرد میشوند، و هر جا يافته شوند گرفته خواهند شد و به قتل خواهند رسيد. * اين سنت خداوند در اقوام پيشين است و براى سنت الهى هيچگونه تغييرى نخواهى يافت.» (احزاب: 62-60)
🟢 نموه دوم:
♦️ نمونه دیگر، آیات سوره مبارکه نور است که مجدداً هم موضوع «حجاب» و هم مسئله «جریان نفاق» و «بیماردل» در آن مورد بحث واقع شده است.
آیه 31 این سوره، مشخصاً به موضوع حجاب اشاره دارد و با ادبیاتی نرم از زنان مؤمنه می خواهد که چشم ها را از نگاه به نامحرم فروافکنند و حجابشان را نیز رعایت نمایند و زینت هایشان را در برابر نامحرمان آشکار ننمایند.
اما در عین حال ادبیات قرآن کریم در همین سوره، درباره «شبکه مولّد بی حجابی و فحشا»، که منافقان و بیماردلان هستند، ادبیاتی سلبی و تهدیدآمیز است. قرآن کریم در آیه 11 این سوره، برای توصیف منافقان از تعبیر «عُصبَة» (به معنای «گروه منسجم») استفاده نموده و سپس آنان را به عنوان «شبکه مولد فحشا»، تهدید به مجازات سخت در دنیا و آخرت می کند:
🔸 «إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛
كسانى كه دوست دارند فحشا در ميان مردم با ايمان شيوع يابد عذاب دردناكى براى آنها در دنيا و آخرت است، و خداوند مىداند و شما نمىدانيد.» (نور: 19)
♦️ با این نگاه قرآنی باید گفت، پدیده بی حجابی هم مسئله ای سیاسی، هم امنیتی و هم فرهنگی است و به نظر می رسد مسئولان حکومتی باید بجای تمرکز بر روی «کشف حجاب های موردیِ خیابانی»، با «شبکه مولد کشف حجاب و فحشا» برخورد کنند؛ اگر با ابعاد و اضلاع متنوع این شبکه، که عمدتاً به نوعی مرتبط با دشمن و شبکه نفوذ و نفاق هستند، برخورد قاطع صورت گیرد، آنگاه بدون اینکه «دوقطبی های اجتماعی فتنه انگیزی» در جامعه شکل بگیرد، بی حجابی های موردیِ کف خیابان نیز تا حد بسیار زیادی از بین خواهند رفت؛ برخی ابعاد و عناصر مؤثر این شبکه مولد بی حجابی و فحشا عبارتند از: «سلبریتی های هتاک»، «فضای مجازیِ رها (عمدتاً اینستاگرام و تلگرام)»، «شبکه نمایش خانگی»، «مافیای تولیدکننده و واردکننده و توزیع کننده لباسهای نامناسب» و "سرشبکه های مرتبط با دشمن که با وعده پول افرادی را برای کشف حجاب خیابانی اجیر و سازمان دهی می کنند".
#حجاب
🆔@activism_ideas