#سوال
برخی شبهه میکنند که به خاطر اعتراض به وضغ موجود رای نمیدم و در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نمی کنم
پاسخ:
انتخاب نکردن و رای ندادن مثل اینه که وقتی تیم مورد علاقت داره بازی میکنه، تو بری بیرون و بگی «به من ربطی نداره». بعدش اگه تیم ببازه، شاکی بشی که چرا اینجوری شد. رای ندادن هم یعنی خودتو از بازی خارج کردی. اگه وضع بدتر بشه، تو نمیتونی بگی «این تقصیر من نبود». رای دادن یعنی نظر تو هم شنیده میشه، شاید همه چی همونجوری که میخوای نشه، ولی حداقل یه شانس داری تو تغییر نقش داشته باشی. مثل این میمونه که تو یه تیم داری و تصمیم میگیری که بازی کنی یا نه. اگه بازی نکنی، نمیتونی انتظار داشته باشی نتیجه عوض بشه.
✍ سعید سپاهی
#انتخابات
#جلیلی
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
#سوال برخی شبهه میکنند که به خاطر اعتراض به وضغ موجود رای نمیدم و در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نم
#سوال
خب این همه سال شرکت کردم هیچی نشد و بدتر هم شد؟
پاسخ:
میدونم، وقتی این همه سال رای دادی و چیزی درست نشد، خیلی راحت میشه دلسرد شد. ولی رای ندادن هم شبیه به این میمونه که بخوای ماشینی رو که خراب شده رها کنی و انتظار داشته باشی خودش درست بشه. حتی اگه رای دادن یه بار جواب نداده، تو هر بار یه شانس جدید داری. رای دادن، حتی اگه خیلی هم تغییر ایجاد نکنه، یه راهه برای اینکه بگی: «من این وضعیت رو قبول ندارم و میخوام عوض بشه.»
مثلاً فرض کن یه درختی داری که همیشه میوههای خراب میده. تو ممکنه بخوای دیگه بهش آب ندی، ولی اینجوری هیچ وقت میوه خوب نمیگیری. اما اگه بهش برسی و صبر کنی، شاید یه روز میوههای خوبی بده. رای دادن هم همینجوریه. یه جور تغییره، یه جور صبره، یه جور تلاش برای اینکه بگی ما حق انتخاب داریم و میخواهیم بهتر بشه.
بهترین حالت برای تغییر اوضاع اینه که هر کسی به سهم خودش تلاش کنه، حتی اگه به نظر بیاد تاثیرش کمه.
✍ سعید سپاهی
#انتخابات
#جلیلی
#سوال
من با این حکومت مخالفم چرا شرکت کنم؟
اگه از نگاه رهبری بخوام بگم:
رهبری همیشه تاکید میکنه که مشارکت مردم در انتخابات نه تنها یک حق، بلکه یه وظیفهی ملیه. حتی اگه نسبت به حکومت یا روحانیت نظر منفی داری، رای دادن یک ابزار قوی برای بیان اعتراضته.
رهبری میگه که انتخابات نشانهی قدرت مردم در تصمیمگیری و حفظ منافع کشوره. این طور بیان شده که انتخابات فرصتیه برای نشون دادن قدرت مردم و حمایت از استقلال کشور در برابر دخالتهای خارجی و مشکلات داخلی.
اگر کسی از وضع موجود ناراضی باشه، بهترین راه برای تغییر و اصلاح امور، شرکت در انتخاباته. با رای ندادن، فرد خودش رو از این فرآیند اصلاح کنار میکشه و به نوعی نقش خودش رو در تعیین آیندهی کشور از دست میده.
در کل، رهبری معتقده که مشارکت در انتخابات یعنی استفاده از حق قانونی و مردمی برای بهتر کردن اوضاع و جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان از نارضایتی داخلی.
✍ سعید سپاهی
#انتخابات
#جلیلی
دوگانه جلیلی و قالیباف
۱. اصولگرایی و تعهد به ارزشها
جلیلی به تعهد به اصول انقلاب و اسلام شناخته شده. این باعث میشه که تصمیماتش بیشتر بر اساس اصول و ارزشهای عمیق باشه تا مصالح کوتاهمدت. کسی که اصول و ارزشها رو رعایت میکنه، معمولاً در برابر فشارهای سیاسی و مالی مقاومتره و میشه به عدالت و پاکدستیاش اعتماد کرد.
۲. سابقه در سیاست خارجی
جلیلی تجربه قابلتوجهی در سیاست خارجی داره و میتونه در این شرایط که کشور نیاز به دیپلماسی قوی داره، عملکرد خوبی داشته باشه. کسی که سالها در مذاکرات هستهای بوده، درک خوبی از چالشهای بینالمللی داره و میتونه روابط خارجی کشور رو بهتر مدیریت کنه.
۳. نگاه استراتژیک و کلان
جلیلی بیشتر تمرکزش روی مسائل کلان و راهبردی بوده. این نگاه بهش کمک میکنه که به جای حل مسائل جزئی و کوتاهمدت، به راهحلهای بلندمدت و پایدار برای کشور فکر کنه. برای مثال، او میتونه نقشه راهبردی برای پیشرفت کشور ارائه بده که در بلندمدت جواب بده.
۴. سادهزیستی و دوری از حاشیه
سادگی و بیحاشیه بودن جلیلی بهش اجازه میده تمرکزش رو روی کار بذاره بدون اینکه درگیر حواشی و مسائل غیرضروری بشه. چنین شخصیتی میتونه الگوی خوبی برای مسئولین دیگه باشه و فرهنگ سادهزیستی و پاکدستی رو ترویج بده.
۵. توانایی ایجاد تغییر و تحول
با اینکه جلیلی تجربه اجرایی گستردهای مثل قالیباف نداره، اما توانایی ایجاد تحول از طریق تغییرات ساختاری و اصولی رو داره. سیاستگذاری کلانش میتونه تغییرات مهمی در ساختارهای دولتی و اجرایی ایجاد کنه که به مرور نتایجش دیده میشه.
۶. شفافیت و پاسخگویی
جلیلی همیشه در گفتار و عملکردش شفاف بوده. چنین فردی معمولاً پاسخگوتره و راحتتر میشه ازش انتظار داشت که به نیازهای مردم و شفافسازی امور اهمیت بده.
مثالی از تأثیر جلیلی
فرض کن کشور مثل یه کشتیه که تو اقیانوس طوفانی حرکت میکنه. قالیباف میتونه کشتی رو خوب از داخل بچرخونه و تعمیرات انجام بده، ولی جلیلی مثل کاپیتانیه که نقشه راه و مسیر کشتی رو تعیین میکنه که به کجا باید بره تا به ساحل امن برسه. اگه مسیر درست نباشه، همه تلاشهای داخلی هم به هدر میره.
با انتخاب جلیلی، شاید داری به آینده و اصول بنیادین کشور فکر میکنی و به کسی اعتماد میکنی که کمتر از خودش و بیشتر از کشور میخواد، بدون اینکه درگیر مسائل روزمره بشه.
✍ سعید سپاهی
#انتخابات
#جلیلی
انتخاب ملت هر چی باشه ما سرباز نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم و تا پای جانمان آماده فداکاری در راه تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی هستیم
نگران نباشید
امیدتون به خدا باشه
توکل بر خدا کنید🙏
استرسی از نتایج نداشته باشید🌱
تا اینجای کار طرفدارای قالیباف، جلیلی و پزشکیان میگن ما با اختلاف جلوتر از بقیهایم. فک کنم دارن تو سهتا جادهٔ مختلف با زاویهٔ ۱۲۰ درجه حرکت میکنند.
من هرچی آدمِ بااصالت دیدم
فقط از رفتارشون فهمیدم که
کی و چی بودن و هستن
نه از ادعاهاشون