سلام
جنگ را اسرائیل هفتاد سال است شروع کرده و ادامه داده است این جنگ هرگز متوقف نشده است
فلسطین خانه اعراب است که صهیونیست ها از کشورهای دیگر امدند و ان را اشغال کردند و در تمام این هفتاد سال علاوه بر اشغال خانه فلسطینیان به جنایات جنگی هم ادامه داده اند
فلسطینی ها از خود و سرزمین شان دفاع می کنند و هرگز به کسی یا سرزمینی حمله یا تجاوز نکرده اند و آغاز گر هیچ جنگی علیه دیگران نبوده اند
سوال: چرا امام صادق گفتند که قم حرم ما اهل بیت هست؟
آیت الله حائری شیرازی
خانۀ مادر
در روایات داریم که «إِنَّ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَكَّةُ وَ إِنَّ لِلرَّسُولِ حَرَماً وَ هُوَ الْمَدِينَةُ وَ إِنَّ لِأَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ حَرَماً وَ هُوَ الْكُوفَةُ وَ إِنَّ لَنَا حَرَماً وَ هُوَ بَلْدَةُ قُم».
سه تا حرم را ذکر میکند: «مکه»، «مدینه» و «کوفه»؛ و بعد دیگر نمیگوید: کربلا حرم امام حسین (ع) است؛ نمی گوید علی بن موسی الرضا (ع) حرمی دارد و آن طوس است یا موسی بن جعفر (ع) حرمی دارد و آن کاظمین است.
بلکه میگوید: #قم، حرم ما اهلبیت است؛ یعنی قم، هم حرم امام حسین (ع) است، هم حرم امام حسن (ع) است، هم حرم حضرت زهرا (ع) است. یعنی قم، حرم فاطمۀ زهرا سلام الله علیها و یازده فرزندش است.
علت اینکه میگوید: قم حرم ما اهلبیت است، این است که چون قم حرم حضرت زهرا (س) شده، بچهها در خانۀ مادرشان آرامش دارند. از این جهت در روایات دربارۀ قم آمده است: «فَإِنَّهُ مَأْوَى الْفَاطِمِيِّينَ وَ مُسْتَرَاحُ الْمُؤْمِنِين.» چون این شهر مربوط به حضرت زهرا (س) است، میگوید: «مأوی الفاطمیین» (پناهگاه فاطمیون) و چون مؤمن در اینجا احساس راحتی میکند، میگوید: «مستراح المومنین». مستراح یعنی محل استراحت؛ یعنی جاهای دیگر آرامش ندارند، آنجا که می روند احساس آرامش دارند دارند. این قم یک جای عادی نیست. من هر وقت یک مدتی دور می شوم از قم، انگار در #غربتم. هرچند وطنم شیراز است، در اینجا متولد شده ام، در اینجا تربیت شده ام؛ اما وقتی به آنجا (قم) می روم انگار در #وطنم هستم!آرامشی که در آنجا دارم هیچ جا ندارم.
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇵🇸میگن حماس اشتباه کرد وقتی زورش نمیرسید به اسرائیل حمله کرد🇵🇸
✅ پاسخ به شبههای که حتی ذهن خودی ها رو هم درگیر کرده✊
#طوفان_الاقصی
◾️ متن شایعه :
( فیلم فضای مجازی) اوج مظلومیت مردم غزه... توسط گریمورها گریم میشن جهت فیلم برداری که به مردم دنیا بگن
ما خیلی مظلومیم...
✳️ پاسخ شایعه :
1⃣ این ویدئو در مورد یک خانم گریمور در فلسطین و فعالیتهای او ساخته شده است در تاریخ 25 فوریه 2017 ، روزنامه غزه (غزه پست) ویدئویی در مورد هنرمند گریم مریم صلاح و کار او در صنعت جلوه های ویژه سینما فلسطین منتشر کرد.
2⃣ مدتی بعد عدهای با تقطیع این گزارش، فیلم را به دولت سوریه منتسب کردند که با استفاده از گریم، "زخمی کردن و جراحات ساختگی" به دنبال گمراهی افکار عمومی است و با صحنه سازی اخبار جعلی تولید و منتشر میکند.!!
3⃣ جدیدا نیز با توجه به درگیری های فلسطین با رژیم صهیونیستی، عوامل رسانهای رژیم اشغالگر قدس با باز نشر این فیلم در شبکه های اجتماعی تلاش کردند القا کنند اخبار مربوط به تلفات انسانی مردم غزه به وسیله گریم انجام میشود و هیچ تلفات انسانی در اثر حمله این رژیم رخ نداده و صرفا مردم غزه با گریم مردم دنیا را فریب میدهند.!! در حالی که حقیقت قابل کتمان نیست.
https://eitaa.com/shobhe_313
آشنایی با
◀️ زندگی نامه حضرت معصومه(ع) قسمت اول
حضرت معصومه(ع) اول ذی القعده سال 173 ه.ش در مدینه منوره به دنیا آمد .
پدر او حضرت موسی بن جعفر(ع) و مادرش «نجمه خاتون » مادر امام رضا (ع) است.
حضرت معصومه(س) در همان سنین کودکی مواجه با مصیبت شهادت پدر گرامی خود در حبس هارون در شهر بغداد شد. لذا از آن پس به مدت21 سال تحت سرپرستی امام رضا (ع) بودند؛ زیرا امام کاظم علیه السلام در سال 179 ه. ق به دستور هارون زندانی گشت و حضرت معصومه (ع) در آن زمان 6 ساله بودند و تا زمان هجرت امام رضا(ع) در سال 200 ه. ق- تحت کفالت حضرت بودند.
◀️محدثه بودن حضرت معصومه(ع)
از ویژگیهای ایشان این بود که به علوم اسلام و آل محمد(ص) آگاهی داشت و از جمله روایت کنندگان حدیث بود. چندین حدیث است که در سند آنها نام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ذکر شده است. علامه امینی در کتاب شریف الغدیر به بعضی از آنها استناد میکند مانند:
عن فاطمه بنت علی بن موسی الرضا حدثتنی... «من کنت مولاه فعلی مولاه.»(علامه امینی، الغدیر، ج 1، ص 196)
نقل این احادیث حاکی از مقام علمی والای آن بانو میباشد.
◀️مقام شفاعت حضرت معصومه(ع)
در روز قیامت حق شفاعت از سوی خداوند به کسانی داده می شود که به مرتبه عالی از قرب الهی و بندگی خالصانه پروردگار رسیده باشند
از جمله کسانی که به شفیعه بودنش در روایات و آثار دینی تصریح شده است فاطمه معصومه (س) است.
دو تن از بانوان خاندان رسول مکرم ـ صلّی الله علیه و آله شفاعت گسترده ای دارند که بسیار وسیع و جهان شمول است:
صدیقه اطهر، حضرت فاطمه زهرا (ع)
و حضرت فاطمه معصومه س
آشنایی با
زندگی حضرت معصومه (س ) قسمت دوم
در متن زیارتنامه حضرت - که از امام رضا(ع) روایت شده است- نیز به مقام شفاعت وی تصریح شده است.
یا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَک عِنْدَاللَّهِ شَأْناً مِنَ الشأْن ؛ ای فاطمه (معصومه)! برای من در بهشت شفاعت کن که تو را در پیشگاه خداوند منزلت بزرگی است. (مفاتیح الجنان، چاپ اول، ص 856)
◀️هجرت و وفات حضرت معصومه(ع)
از حجاز به ایران
مأمون عباسی در سال 200 هجری قمری، امام رضا(ع) را طی نامه های بسیار به خراسان دعوت کرد. امام رضا(ع) نیز پس از مدتی دعوت او را پذیرفت و به سوی خراسان با کاروان مامون حرکت کرد.
یک سال بعد(سال 201) حضرت معصومه(ع) به شوق دیدار برادرش حضرت رضا(ع) عازم خراسان گردید. حضرت معصومه(ع) وقتی که به ساوه رسیدند، دشمنان اهل بیت ع به کاروان ان حضرت حمله کردند و اطرافیان کشته شدند پس از این حادثه حضرت معصومه به جانب قم رهسپار گردید و در منزل موسی بن خزرج بن سعد اشعری که از اصحاب امام رضا(ع) بود، ساکن شد.
مرحوم مجلسی در شرح حال حضرت معصومه سلام اللَّه علیها نقل کرده است که محراب نماز فاطمه سلام اللَّه علیها تا هم اکنون در خانه موسی بن خزرج موجود است.(بحارالانوار، ج 57، ص 219)
آن بزرگوار هفده روز در شهر قم و در منزل «موسی بن الخزرج » «بزرگ خاندان اشعری » اقامت نمودند و سرانجام در سن 28 سالگی در روز دهم یا دوازدهم ربیع الثانی سال 201 ه.ق از دنیا رفتند.
آرامگاه ایشان محل زیارت مسلمانان جهان است
https://eitaa.com/shobhe_313