🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 5:
آیا با توجه به طرح برخی شبهات در خصوص انتخاب افرادی از نزدیکان و وابستگان آقای رییسی دلایل متقنی در رد مسایل طرح شده وجود دارد؟
🗒 می فرمایند « البینه علی المدعی» ، دلیلی بر تایید سوال وجود ندارد و با توجه به اسامی اعضای کابینه، چنین چیزی وجود ندارد.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 6:
/ تا چه میزان به تجربیات و بومی بودن و تخصص وزرای پیشنهادی در معرفی آنان توجه شده است؟
🗒 چیزی که از رزومه و لیست پیشنهادی معلوم است، وزرا در حوزه ای که معرفی شده اند صاحب سابقه و تخصص هستند.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 7:
در معرفی وزرای پیشنهادی تخصص بیشتر مد نظر بوده یا تعهد و یا روابط؟
🗒 در معرفی وزرا، هماهنگی با برنامه کلی دولت، تحقق دولت جوان حزب الهی و تخصص مد نظر بوده است . برای اطلاع بیشتر توصیه میکنم سخنرانی آقای رئیس جمهور در معرفی کابینه در مجلس مورد مطالعه مجدد قرار گیرد.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 8:
چرا برخی از وزرای پیشنهادی در دفاع از خود و برنامه هاشان در مجلس به کلی گویی بسنده می کردند آیا این امر حاکی از عدم تجربه و یا نداشتن برنامه نیست؟
🗒 برخی از وزارتخانه ها، برنامه هایشان باید در قرارگاه های هماهنگی دیگری و متناسب با هم زیر نظر شخص رئیس جمهور تنظیم شود. به همین خاطر افراد معرفی شده مربوط به آن وزارتخانه ها، کلیت کارها را اشاره کرده اند تا برنامه های اصلی که برنامه های دولت است به وقت خود به مجلس ارائه شود.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 9:
سرویس های اطلاعاتی بیگانه چطور توانسته اند به سیستم دوربین های زندان ها دستیابی پیدا کنند . آیا این امر به خلا ناشی از تعویض ریاست قوه قضاییه برنمي گردد؟ احتمال خرابکاری بمنظور تضعیف ریاست جدید نیست؟
🗒 آنچه منتشر شده است نیاز به صحت سنجی و ردیابی اقدامات دارد و اقدامی کاملا فنی است که درحال پیگیری است و تا کنون اطلاعاتی از آن منتشر نشده است. سناریوهای مطرح، همه احتمالی است تا منشاء درز اطلاعات پیدا شود.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 10:
چرا دولت در خصوص کنترل بازارو قیمت برخی محصولات از جمله هویج اقدام عاجلی نمی کند؟
🗒 اولین جلسه کابینه و دولت جدید فردا برگزار می شود و با استقرار وزرا، حتما این موضوعات در اولویت اول پیگیری ها قرار دارد.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 11:
تا چه حد شایعات افزایش اقلام کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز در ماههای آتی مطابق با واقع است ؟
🗒 قیمت تمام شده بسیاری از محصولات، بالاتر از مبلغی است که در بازار عرضه شده است. برای اینکه افزایش قیمتی اتفاق نیفتد، نیاز است تا با ورود دولت، برای تولیدکننده ها مزایایی درنظر گرفته شود که براساس آنچه برخی وزرا خصوصا وزیر پیشنهادی اقتصاد در مجلس اعلام کردند، در اولویت های کاری این وزارتخانه است.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 12:
اگر تا کنون به این امر رسیده ایم اقتصاد دولتی آسیب زا هست چرا بازار را به بخش خصوصی واگذار نمی کنیم تا عرضه و تقاضا به تعادل بازار منجر شود؟
🗒 یکی از اقداماتی که ان شاء الله دولت جدید در دستور کار دارد، تعریف مشخصی از اقتصاد کارآمد است. قطعا نه اقتصاد کاملا دولتی و نه اقتصاد کاملا خصوصی برای کشور ما مناسب نیست و لازم است با همکای حوزه های علمیه، مبحث نظری اقتصاد برای کشور جمهوری اسلامی ایران تهیه و تکمیل شود.
نکته بعدی در خصوص ایجاد تعادل در بازار، هماهنگی بخش های اقتصادی است که متاسفانه در دولت قبل، بیشترین ناهماهنگی را شاهد بود و آنچه در معرفی دولت جدید خصوصا بیانات رئیس جمهور محترم در مجلس دیده شد، آیت الله رئیسی به دنبال ایجاد بالاترین سطح هماهنگی میان اجزاء دولت خصوصا وزارتخانه ها و سازمان هاو معاون های اقتصادی است.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐
💐
🎥 #موشن_گرافیک
✅ موضوع: کابینه جوان و کارآمد برای ایران مدرن
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۴)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: مسیح مهاجرانی، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی معتقد است: «طالبان از اعتقادت خود کوتاه نخواهند آمد، زیرا اسلام و شریعت از نظر این گروه متحجر دقیقاً همان است که در آغاز پیدایشان عملاً نشان دادند. به همین دلیل بهتراست کسانی که در ایران به جذب این گروه امید بستهاند، در تحلیل خود تجدیدنظر کنند و مطمئن باشند اگر به راهی که در پیش گرفتهاند ادامه دهند، بعد از آنکه پردهها کنار بروند و توطئه مشترک آمریکا و طالبان علیه ملت افغانستان و علیه جمهوری اسلامی ایران برملا شود، پشیمان خواهند شد».
💢 گزارههای تحلیلی:
1⃣ در خصوص قدرتگیری مجدد طالبان، برخی از منتقدان بهدرستی خطرات ظهور آنها را گوشزد میکنند. احتمال تکرار ظهور ایدئولوژیهای افراطی، نفوذ وهابیت و داعش در افغانستان، ظلم به شیعیان هزاره، به خطر افتادن منافع اقتصادی و فرهنگی کشورمان در این سرزمین، مداخله و ایجاد ناامنی در مرزهای ایران، بخشی از این خطرات است؛ اما منتقدین، این موضوع که طالبان در سالهای گذشته همزمان با آمریکا، داعش و دولت دستنشانده آمریکا در افغانستان جنگیده است و همچنین وجود طالبان بهعنوان بخشی از واقعیت موجود افغانستان، با عقبه مردمی قابلتوجه را مورد بیتوجهی قرار میدهند. معادلسازی طالبان با داعش خطای راهبردی این جریانات سیاسی است.
2⃣ استراتژی امروز جمهوری اسلامی در برابر وقایع افغانستان را باید از منظر واقعگرایانه تحلیل کرد؛ جمهوری اسلامی مذاکراتی با طالبان داشته و دارد و شدیداً مخالف ورود مستقیم یا غیرمستقیم به یک جنگ بیحاصل مذهبی با همسایه شرقی خود است. جمهوری اسلامی میبایست به واقعیت امروز طالبان توجه کند و با رویکرد و سیاست درست، منافع و امنیت ملی کشور را تأمین کند. سیاست ایران در افغانستان تمرکز بر ایجاد ثبات از طریق مذاکرات بینالافغانی و تشکیل یک دولت فراگیر است که از یکسو میتواند ثباتبخش و تأمینکننده منافع ملت افغانستان و کشورهای همسایه آن باشد و از سوی دیگر نگرانیهای بهحق از افراطیگری و گسترش ناامنی در خاک افغانستان و همسایگان آن را مرتفع سازد.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
هدایت شده از آسمان
🔻دربارۀ فیلمِ زندانِ اوین
مهدی جمشیدی
[1]. اینکه یک نیروهای حاکمیّتی، زندانی را «کتک» بزند، رفتارِ قابلدفاعی نیست، بهخصوص اگر منتشر هم بشود، موجباتِ «تضعیفِ نظام» را نیز فراهم خواهد ساخت و ازاینجهت، ظلم و جرمِ آن نیروی حاکمیّتی، فزونی خواهد یافت. بنده حدود بیست سال پیش از یک تشکّل اخراج شدم، به این دلیل که در برابرِ گروهِ اندکی که در جایی، با مردم «بدرفتاریِ فیزیکی/ کتککاری» میکردند، ایستادم. (البتّه دوستان لطف کردند و مرا نیز به تندبادِ کتک گرفتند؛ هر چند بعدها، حلالیّت طلبیدند!).
[2]. ازطرفدیگر، اینکه برخی دوستان، ذهنِ «متنبسنده» دارند، اشکالِ کوچکی نیست؛ چراکه ندیدنِ «فرامتن/ زمینه/ بستر»، موجب خطای تحلیلی میشود. من «متن» را محکوم میکنم، امّا درعینحال، به «فرامتن» نیز میپردازم و از «انگیزهها/ نیّات/ اغراض»، سخن میگویم تا واکنشِ ما نسبت به این اقدام - به تعبیرِ رهبرِ انقلاب - «تکمیلکنندۀ جورچینِ جبهۀ دشمن» نباشد. باید «قصد و غایتِ دشمن» را نیز افزون بر «متن»، خواند و واکنشِ خویش را متناسبِ به آن، صورتبندی کرد، نه «خام» و «احساسی». «واقعگراییِ خام»، همین است که «زمینهها» را نادیده میانگارد و «مجرّد/ انتزاعی/ ذهنی»، قضاوت میکند و بر اساسِ «تکه/ قطعه/ پاره»ای از واقعیّتِ وسیعِ درهمتنیده، به داوری مینشیند و حکمِ کلّی و مطلق میدهد. این تکه را باید در درونِ کلّ دربرگیرندۀ خویش قرار داد تا معنای حقیقیِ خویش را نمایان سازد.
[3]. جنسِ فیلمها، متناسب با «کاربرانِ آلبانینشین» هست؛ «مجاهدینِ خلق» را میگویم. همچنان نفوذ دارند و بازیسازی و خدعهپردازی میکنند.
[4]. مشخص هست که هدفِ اصلی، نه اشاره به وضعِ زندانها، بلکه «ترورِ شخصیّتِ رئیسی» هست. و این تازه شروع است؛ میخواهند صبح و شام، رئیسی را بکوبند و برای این کار، هیچ فرصتی را از دست ندهند. اشارۀ اخیر رهبرِ انقلاب در سخنرانیِ تنفیذ به «تبلیغات» و «جنگِ نرم و شناختی»، بیجهت نبود. مترصدند برای «شکارِ ضعفها» و «کوه ساختن از کاه».
[5]. در میان پانزده میلیون پروندۀ قضایی، وجود چنین رفتارهایی (که صد البتّه، قابلدفاع نیستند)، حاکی از «فسادِ ساختاری» نیست: «دید من، این است که فساد در کشور سیستمی نشده. هر کس میگوید سیستمی است، بیخود میگوید. البتّه فساد هست، فسادهای بدی هم هست، [امّا] موردی است و باید برخورد بشود.»(بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان، 17/3/1396). «آن کسیکه فساد را سیستمی میبیند، در مغزِ خودش فساد هست، در چشمِ خودش فساد هست. اینهمه مدیرِ پاکدست، اینهمه کارگزاِر مؤمن و پاکدست در سرتاسر کشور در همۀ دستگاهها وجود دارند، دارند زحمت میکشند؛ چرا به اینها ظلم میکنید؟»(بیانات در دیدار مردم، 22/5/1397).
[6]. کار رسانه، «بزرگنمایی» و «تهییج» و «تحریک» و «فضاسازی» است. مهمّ این است که ما، مغلوب و مرعوبِ بازیسازیها نشویم. هفتهای نیست که رسانههای ضدّانقلاب از دلِ مواضع و سخنانِ رهبرِ انقلاب، موجآفرینیِ منفی و تخریبی نکنند!! از جمله همین اعلامِ ممنوعیّتِ واکسن آمریکایی و انگلیسی. پس میتوان گفت رهبر انقلاب، بهانه به دستِ دشمن داده است؟!. اینکه رهبر انقلاب در پاسخ به انتقاد دانشجویان از ماجرای کهریزک، گفت: «اصلی و فرعی کنید و ظلم بزرگتر را ببینید»، ناظر به همین برداشت است.
[7]. هر سخنی، شایستۀ هر دهانی نیست، و از جمله، دو جریانِ «تکنوکرات» و «اصلاحات»، نمیتوانند پرچمِ «دفاع از حقّ مجرمان» به دست بگیرند؛ چراکه گذشتهای دارند آکنده از تضییعِ حقوقِ دیگران. به قولِ مرحوم علامه جعفری: چه دهانهای کوچکی و چه ادّعاهای بزرگی! این چند مورد در مقایسه با «اختلاسها» و «حقوقهای نجومی» و «دروغگوییها» و «جاسوسیها» و «بیتدبیریها»ی دولت روحانی و تکنوکراتها، هیچ هستند. از هاشمیرفسنجانی نمیگویم که «نقدِ سیاسی» را به «کالای قاچاق» تبدیل کرد و مخالفان را قلعوقمع کرد، امّا دستکم فیلمِ بازجوییِ مأمورانِ امنیّتیِ خاتمی از همسرِ سعید امامی را که در فضای مجازی در دسترس است، بنگرید و ... . مرحوم روحالله حسینیان میگفت آنقدر شلاق زده بودند که پوست و گوشت به کفِ پای این خانم نمانده بود!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi