پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۱۳۰۳ آقای خامنهای رهبر ما ایرانیها نیست؛ رهبر یمنیها و فلسطینیها است! 📌 این روزها در فضا
19.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخی دیگر به سخنان حجتالاسلام اکبرنژاد
با این شرایط چطور نزدیک قلهایم؟!
✅ پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم را بشنوید
🔹 آیا میدانید امثال اکبرنژاد همینگونه پیامبر اعظم را هم مسخره میکردند؟!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🆚 چند نکته تکمیلی درباره صحبتهای حجتالاسلام اکبرنژاد که رهبر معظم را رهبر یمن میداند!!👇
1⃣ رهبرانقلاب از سیاستهای کلان مقاومت و دفاع از هویت و حیثیت محور مقاومت دفاع میکنند نه اینکه پیگیر میزان تورم و بیکاری و خوندماغ شدن افراد در کشورهای منطقه باشند.
2⃣ توجه به مصائب جامعه اسلامی سیره حضرت فاطمه و دیگر اهلبیت علیهمالسلام بوده است.
3⃣ آقای اکبرنژاد چرا انتظار دارید (و این انتظار را ایجاد میکنید) رهبر انقلاب تاوان ضعف و بیعرضگی و فساد در نهادهای مختلف را بدهد؟ واقعاً مشکلات دلار و جادهها نیز گردن رهبر است؟ از ولیفقیه انتظار کارهایی را دارید که انبیای الهی نیز از انجامش معذور بودند، مگر زمان پیامبر اعظم مشکلات اقتصادی شدید نبود؟
4⃣جناب اکبرنژاد! شما اولین کسی نیستی که به وعدهٔ ولیّ الهی ایمان نداری و نزدیک شدن به قله را باور نداری... و آخرین هم نیستید اما افراد گنده تر از شکل هم که از حق منحرف شدند، خللی به حرکت رو به رشد اسلام، انقلاب و ملت ایران وارد نکردند، «عرض خود میبری و چندان زحمتی هم نداری!»
🆔 @Shobhe_ShenaSi
♨️سیر ایجاد تذبذب در یک استاد جوان حوزوی
🔻یکی از شاگردان سابق
قسمت اول
بنده از ابتدای دهه نود وارد مؤسسهای شدم که با نام و شعار تمدنسازی خود را معرفی میکرد و داعیه فقاهت و تمدنسازی داشت؛ بسیار ایدهآلگرایانه در اندیشه پرورش مجتهد تمدنی -نه مجتهد صرفا احکام فردی- طی ۵ یا نهایت ۶ سال بود؛ در مذمت علمای سلف و کوتاهی ایشان در مبارزه با طاغوت -طی سالیان متمادی مخصوصا دو قرن اخیر- سخنفرسایی میکرد؛ کتب فقهی و اصولی رایج را مصداق تضییع عمر طلبه میدانست و با اینکه بسیار در مؤسسه گفته میشد کلاسهای متداول فقهی-اصولی را هم ببینید و با دروس خود مقایسه کنید، اما آنچنان جو منفی نسبت به دروس و اساتید حوزه در آن مؤسسه بود که کمتر کسی رغبت حضور در دروس مرسوم را داشت.
اکثر طلابی که جذب مؤسسه میشدند با این نگاه وارد میشدند که اینجا داعیه تحول مطلوب حوزوی که مد نظر امامین انقلاب هست را دارد؛ اصلا تبلیغات مؤسسه بر همین مبنا و منوال بود.
مدیر مؤسسه جوانی حوزوی و خوشفکر و تا حدی تیزهوش بود که خالصانه و مجاهدانه میخواست به اهداف خویش برسد؛ اما برخی ویژگیهای شخصیتی باعث شد آرامآرام طلابی که گرد او جمع آمده بودند یکییکی و بعدتر گروهگروه از اطراف وی متفرق شوند و او را با اندیشههای خویش تنها بگذارند.
این ویژگیها بر اساس شناخت چندساله از ایشان که مورد تأیید دیگر دوستانم نیز هست عبارتند از:
1⃣ عجولبودن
بر اساس روحیه پردغدغهای که میخواست به انقلاب خدمت کند، سرمایهها و فرصتهای زیادی را تلفشده میدید و تحمل ازدسترفتن بیش از اینِ فرصتها را نداشت. میخواست هرچه زودتر حوزه متحول شود، نظامات فقهی اصولی طراحی شود، علوم انسانی اسلامی شود و حتی یک روز هم بعد از این ۴۰ سال تلف نشود؛ ولی این حلم را نداشت که حتی علوم انسانی مسموم و پرمفسدهی غرب آرامآرام و به تدریج طی چهارصدسال شکل گرفت؛ نه دفعتا و دستوری.
2⃣ ضعف در مبانی
از همان ابتدا ایشان شبهات متعددی به رهبری و انقلاب و نظام داشت؛ شبهاتی که با مطالعه برخی کتب سودار و مستندهایی مثل بیبیسی و بعدها همنشینی با امثال مهدی نصیری و ... روزبروز تقویت و ریشهدارتر هم شد.
اما در دوگانگی بین انقلابیماندن یا مغلوب شبهات شدن، آن روز چهره انقلابی وی غلبه داشت و امروز بعکس....
3⃣ ورود در مسائل متنوع سیاسی
مسائل سیاسی را بسیار بسیط و خطی میدید و تحلیل میکرد، همین باعث میشد با توهم فهم مسائل سیاسی، به تحلیل وقایع بپردازد؛ و با انضمام روحیه عجولانهای که داشت درنتیجه در مسائل و وقایع گوناگون سیاسی اجتماعی ابراز نظر یا انتشار بیانیههای سیاسی داشت.
4⃣ عدم انتقادپذیری
شاگردان حلقه اول او که در کارهای فکری و اجرایی مؤسسه به او کمک میکردند، بزرگترین و بهترین حامیان دلسوز وی بودند؛ که اتفاقا همانها زمینههای مطرحشدن وی در قم و تهران و فضای مجازی را مطرح کردند و فضا را مهیا ساختند برای تبدیلشدن او به یک چهره علمی رسانهای حوزوی.
غالبا همین حلقه نزدیک وی مانع انتشار بسیاری از واکنشهای «عجولانه، احساسی، رنگارنگ سیاسی، عدالتخواهانه و در عین حال ناپخته یا غیرمربوط به وظیفه او» بودند.
کمکم وزن انتقادات از وی که بین همین حلقه شاگردانش بالاتر گرفت و شنیدن این حرف برای ایشان سنگین بود که: «شما اصلا شناخت دقیق و درستی از فضای پیچیده سیاسی ندارید و جریانهای سیاسی اجتماعی را خیلی بسیط و سطحی میبینید و از عمق و پیچیدگی آنها بهرهای ندارید و مطالعهای هم نداشتهاید» بر همین اساس عذر افراد دلسوز و نزدیک خود را خواست؛ برای اینکه به تعبیر خودش دیگر با این حرفها (انتقادات) تحقیر نشود.
5⃣ روحیه فردی و تشکیلاتگریز
انضمام موارد فوق باعث شد تا این روحیه در وی جلوه کند که ایشان در مؤسسه و اقداماتِ حوزوی-اجتماعی و سیاسی خویش صرفا میخواهد فکر و سلیقهی خودش حاکم باشد و دیگران فقط اجراکنندهی افکار و عقاید وی باشند؛ همین امر هم روز بروز وی را بین دوستدارانش منزویتر کرد تا جایی که بازوان قوی خویش را برای همیشه از دست داد!
6⃣ نخبگی نارِس
وی خود را نخبه میدید؛ هوش بدی هم نداشت؛ اما آفت مهمی که مبتلابه نخبگان هست و در بسیاری از نخبگان -اگر علاج نکنند- محسوس است این است که چیزی که میفهمند را خیال میکنند حرف آخر و حقِ مطلق است. همین هم منجر به بروز آفات دیگری در فرد میشود...
ادامه دارد....
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
♨️سیر ایجاد تذبذب در یک مدرّس جوان حوزوی
🔻یکی از شاگردان سابق
قسمت دوم
7⃣ استادنداشتن
اگر نگاهی به زندگی خودنوشت ایشان -که تا این لحظه به تیغ حذف و سانسور ایشان مبتلا نشده است- بیاندازید؛ در کل حیات تحصیلیِ خویش استاد حاذق و قابلی نداشته است. شش سال مقدمات را در کمتر از دو سال خوانده است و دروس سطح را هم به نحوی دیگر... اینجاست که ترکیب نخبگی و حس فهمیدن همهچیز و عجولبودن موجب احساس استغناء در افراد میشود؛ مخصوصا وقتی که مطالعه دروس مرسوم آن هم به شکل رایج را عبث و مصداق اتلاف عمر بدانی.
در صورتی که اگر استاد و بزرگتری برای خود قائل بود، حتما در بسیاری از لغزشهای فکری و اجتماعی یا هجوم شبهاتی که بر وی عارض شد دستش را میگرفت و از این مهلکه شوم نجاتش میداد؛ هرچند امیدوارم هنوز هم که هنوز است متوجه اشتباهاتش شود و بیش از این خود را و آینده خویش را تباه نسازد.
8⃣ خود بزرگبینی
گاه برخی طلاب دلسوز به وی توصیه میکردند در اوان جوانی محاسن بسیار بلند علمایی نگذارد یا مرتبه خاصی برای خود قائل نباشد؛ اما نمیپذیرفت.
برای مثال از این ناراحت میشد که چرا اساتید مطرح حوزه حاضر به مناظره با وی نمیشوند؛ اما اگر فردی از اساتید گمنام یا معمولیِ سطوح عالی میخواست با وی مناظره کند، نمیپذیرفت و خود را خیلی بالاتر از اساتید سطوح عالی میدانست؛ با این توجیه که چند کتاب تألیف کرده است پس بسیار برتر از اساتید معمولی است.
برای مثال یکی از اساتید مطرح کفایه قبول کرده بود با ایشان مناظره کند، به شرط اینکه فرد سومی از بین حوزویان را به عنوان داور مناظره قرار دهند، داور هم هرکسی به میل خودشان قبول داشتند باشد، اما ایشان هیچکسی را درون حوزه و بیرون از مؤسسهاش اصلا قبول نداشت!!
9⃣ امید به حمایتهای خاص
باتوجه به شعارها و تألیفاتی که داشت بسیار امیدوار بود مورد حمایتهای خاص مادی و معنوی رهبری قرار بگیرد. حتی برای انتخابات خبرگان در سال ۹۴ کاندید شد و امید داشت بگونهای اجتهاد وی تأیید شود؛ چرا که به امتحان اجتهاد نمیخواست تن بدهد و تا آخر هم تن نداد. حال آنکه وی اخیرا مطلبی منتشر کرد و با عوامفریبی عدم حضورش در انتخابات خبرگان را این عنوان کرد که فرایند انتخابات خبرگان کانالیزه است و دستپروردهها فقط انتخاب میشوند!!
عجیب اینکه کسی که خودش میخواست کانالیزه وارد شود و نتوانست، چنین تهمت ناروایی را به نظام اسلامی میزند! با کدام حجت شرعی؟!!
🔟 بیتجربگی و خامی
همه موارد فوق، در کنار بیتجربگی و خامی در مسائل اجرایی و مطالبهگریهای حوزوی اجتماعی، برخی مشکلات شخصی، به همراه طرد دوستان دلسوز، کمکم هویتی جدید را از وی در حوزه بروز داد؛ آن هم #تحولخواهی_رادیکال بود؛ چیزی که به شدت از جانب امامین حوزه نهی شده بود.
تحریم انتخابات مجمع نمایندگان، تحریم امتحانات مرکز مدیریت، بیحرمتی نسبت به برخی بزرگان حوزه و بیحرمتی به حوزه و تمثیل آن به پیرزن و بسیاری موارد دیگر که در ادبیات جدید وی عیان شد، شاهدی بر چهره جدید رادیکال وی بود.
چهرهای که فکر میکرد مرجعیت اجتماعی بین طلاب پیدا کرده و با اهرم تحریمهایی که إعمال کرد، حوزه را فلج خواهد ساخت تا به خواست او تن دهد؛ اما خیلی زود عیان شد وی مورد اعتنای بدنه حوزوی نیست و در طراحی حرکات اجتماعی بسیار خام و بیتجربهتر از آن چیزی است که فکر میکند.
جالب و عجیب اینکه یک روز در گعده خصوصی دوستان مؤسسه، یکی از رفقا پیشبینیای با این مضمون داشت که: «ایشان اگر به تهران برود و عظمت مدرنیته را ببیند خودش را خواهد باخت!» پیشبینیای که خیلی زود محقق شد و ایشان از یک مصلح حوزوی تبدیل به چهرهای رادیکال و آرامآرام غیرانقلابی شد.
همه این موارد که در روحیات و عملکرد وی به مرور بروز کرد باعث شد همه طلابی که با دغدغههای ولایی و انقلابی گرد او جمع شده بودند به مرور او را با توهمات و تخیلات و شبهات و انگارههایش تنها گذاشتند؛ گرچه ریشههای خالصانه و دغدغهمندی در او بسیار دیده میشد، اما اینها کافی نبود؛ چراکه به این سادگی کسی در این تراز خامی و ضعف مبانی، صلاحیت ورود به عرصههای اجتماعی -آن هم به عنوان مصلح و راهبر- را ندارد.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رویداد ملی رشدآوند
📕 هر تجربه معنا و ارزش خاص خود را دارد و میتواند برای بقیه الهام بخش باشد.
⁉اگر شما یک فعال فرهنگی تربیتی در حلقه اتصال مسجد، مدرسه و منزل هستید. بیایید تا تجربه خود را در اختیار سایرین قرار دهیم و از تجربیات دیگران استفاده کنیم.
🔰ما راه انتقال و اشتراک تجارب را هموار می کنیم!
همچنین از ایده ها و الگوهای برتر حمایت می کنیم.
✅ ۵ الگوی برتر اجرا شده : هرکدام ۱۰ میلیون تومان
✅ ۵ ایده برتر : هرکدام ۵ میلیون تومان
✅ ۱۰ نفر برتر: هرکدام یک میلیون تومان
📋 برای ثبت نام به وبسایت https://kariznegar.ir/karizman/40 مراجعه نمایید.
گروه اطلاع رسانی رویداد ملی رشدآوند:
🌱 بـه مـا بـپـیـونـدیـد 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/417005731C00d0b6bde1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 محسن هاشمی: طرفداران آقای مصباح انتخابات را زینتی میدانند
🔹حسین شریعتمداری: تا جایی که یادم است تنها کسی که چنین نظری داشت مرحوم هاشمی بود و سندش نیز موجود است.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
تله جدید ساسی مانکن!
✍اگر این یادداشت شما را ترغیب میکند که موزیک ویدئو #ساسی_مانکن را ببینید، آنرا نخوانید.
🔹️تا به امروز ۲۶ آذرماه ۱۴۰۲ کلیپ ساسی مانکن فقط در یوتیوب ۲ میلیون بازدید خورده است و هر بازدید یک کمک مالی به اوست پس اگر ترغیب میشوید که با خواندن این متن کلیپ او را ببنید، راضی نیستیم متن را بخوانید.
🔸️ساسی مانکن در اقدامی بسیار عجیب سه پست و استوری گذاشته است:
اولین کلیپ سلام فرمانده
دومیش کلیپ سرود بهمن ۵۷
سومی کلیپ میگه عشق جانم امام زمانم.
🔹️در این یادداشت میخواهیم یک رمزگشایی از این سناریو داشته باشیم.
ذات تولید محتوا «خلق کردن» است و خلق کردن یک جلوه از «برونداد کار هنری» است. انسان هنرمند دوست دارد که آثارش عرضه شود و «نمایانگری» اثرش را مهمترین کارخود میداند.
🔸️تلاطم و دغدغه ذهنی یک تولید کننده محتوا رسانه ای این است که چگونه «بیافرینم» و چگونه «اشراق» دهم؟
با این مقدمه میخواهیم تاملی کنیم که اتاق فکر ساسی مانکن در سه ساحت متن موزیک، موزیک ویدئو و انتشار کلیپ چه سناریو های دقیقی را طراحی و مهندسی کرده است:
الف: متن موزیک، متن مستهجن موزیک در جهت سوق دادن «نسل زد-آلفا» به «امر جنسی» است.
«بگو آمین یا رب العالمین» جملهای است که زیاد در کلیپ تکرار میشود. این جمله هر روز توسط دانش آموزان در صبحگاههای مدرسه «حداقل دهه هفتادی ها) بعد از خواندن هر فراز از دعا گفته می شود.»
🔸«تداعی ذهنی» مخاطب از یک فراز مقدس به خواستی نامشروع، اولین نیت پشت پرده اوست. دور از انتظار نیست که تیزرهایی از صبحگاه های مدارس ایران با این مضمون در آینده منتشر شود.
ب: موزیک ویدئو؛ در موزیک ویدئو ساسی مانکن، به طور متوسط هر ۵ ثانیه، صحنه های پشت زمینه کلیپ عوض میشود که این ترفند به منظور«بازدیدهای چند باره» یک کلیپ استفاده میشود تا بخش هایی از کلیپ را به علت شتابِ فیلم از چشم جامانده است، دوباره دیده شود و کلیپ «بازدید بیشتری» بخورد!
🔹️استفاده از دکورهایی که در ذهن مردم «سابقه تصویری و خاطراتی» دارد و عموم این دکورها از صدا و سیما است به منظور«تخریب برنامهها یا شخصیت ها» و یا «ایجاد گسلهای اجتماعی» استفاده شده است. اهداف تخریبی ساسی مانکن مجری ها و افرادی هستند که اصالتا دارای حجب و حیا هستند اما در کلیپ وی تصویرهایی نشان داده می شود که این افراد واقعا علیه السلام نیستند!
🔸«گسل سازی جامعه» از طریق تمسخر انسان های معتقد در بخش هایی همچون: تمسخر دعا کردن، هیات رفتن و نماد های لباس و ظاهری اشخاص حزب اللهی در کلیپ وی انجام شده است.
ج: نشر موزیک ویدئو؛
در انتشار کلیپ وی از «تکنیک ایدا» استفاده شده است، در گام اول با انتشار تیزرهایی جهت اطلاع رسانی از انتشار موزیک، با مضمونهای مداحی #حسین_طاهری، #خاله_شادونه، #عموقناد و بعدها #سلام_فرمانده منتشر شد که در لایههای جامعه مذهبی و نوجوانان این تیزرها انتشاریافت! اشتباهی که خیلی از افراد همسو ناخواسته در آن مشارکت داشتند!
#ساسی_مانکن میداند چگونه کلیپش را در همه آحاد جامعه ایرانی انتشار کند. «عدم شتاب»، «مخاطب شناسی»، «نمادشناسی» و «زمان شناسی» او توانسته است که نگاه ها و چشم ها را به سمت خود جلب کند.
🔸 قبل از دیر شدن بدیهی است که ساسی مانکن باید به عاقبت تتلو دچار شود وگرنه این تهاجم فرهنگی، ضربات سنگینی را بر پیکره جوانان و نوجوانان خواهد داشت.
✍ خیمهگاه ولایت
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از سخنان دکتر قربانیمقدم
مسیحیتر از مسیحیان!.mp3
10.9M
🟡آیا میدانید ما مسلمانان از مسیحیان، مسیحیتر هستیم؟
🟡چرا امروز ما مسلمانان وظیفه داریم، بیشتر از حضرت عیسی مسیح دم بزنیم؟
#ولادت حضرت #عیسی_مسیح (علی نبینا و آله و علیه السلام) گرامی باد🌺
🎙 حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
📚درسها و سخنرانیها👇
✅ @ghorbanimoghadam_ir
نقد کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر ص-۱.mp3
6.24M
🔰 نقد کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر
قسمت اول
⬅️ معنای واژه عریان در زبان عربی
⬅️ روش عجیب جناب ترکاشوند در اثبات حرف خودش
⬅️ لخت شدن رونالدو، کمک به ترکاشوندِ هزار سال آینده!
💬 محمود_انواری
🗯رادیو سایه بان
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخ داریوش ارجمند به رضا کیانیان: ناصر طهماسب از صدایش پول درمیآورد نه از سفارتخانههای خارجی🤌
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سیدرضی: مشکی پوشیدن را ترک نکردم چون حاجقاسم به من وعده شهادت داد
🆔 @Shobhe_ShenaSi