پاسخ به شبهات فجازی
🔻 پایانی بر افسانه عدم وجود گرانی و تورم در دوران هویدا 🔹 طبق گزارش روزنامه اطلاعات، هویدا در مجلس
افسانه خودکار هویدا
لوازم التحریر از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ ، ۵۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است
روزنامه اطلاعات ۲۵ شهریور ۱۳۵۷
مگر نگفتید تو ۱۳ سال نخست وزیری هویدا خودکار اصلا گران نشد؟!! پس این افزایش پنج برابری قیمت لوازم التحریر چیه ؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
🔴 دهمین پدرانه...
🔷عفو رهبری خبرساز بود؛ آنهم بلافاصله بعد از عکس های دلنشین جشن تکلیف با فرشته های کوچک و پاک. ایندو را باید با هم دید. هردو پدرانه است. هم خندههای صمیمانه و هم گذشت آموزنده.
محبت پدر برای همه فرزندان است و البته جلوتر از اخمش. چه بسا اخمش نیز از سر محبت است و همه اش نیز از ابتدا تا انتها دستگیری. اشتباه نشود؛ رفتار پدرانه را نباید تنها به عفو و گذشت دید. از روز اول اغتشاشات چنین است، همهاش از همین جنس است.
1⃣ روز اول بها ندادند و هیچ نگفتند. عبور کردند و چشم پوشیدند. خطائی بود که نباید برجسته می شد. خلاصه اولین پدرانه بی اعتنایی به خطای فرزند بود.
2⃣از سخنرانی دوم به بعد انگشت را سمت خناسان و شیاطین اصلی بردند. حتی به بداخلاقی چهره ها نیز توجه نکردند. تاکید کردند این جماعت نیز با مردماند و انقلاب؛ دومین پدرانه شان بی اعتنایی به اختلاف های داخلی و انگشت اشاره به بیرون از خانه بود.
3⃣تلاش کردند تحلیل فرزندان را نسبت به وقایع اصلاح کنند. اصرار داشتند که این اغتشاشات ثمره پیشرفت شماست نه ضعف ها. نخواستند تلخی های آن ایام باعث شود، واقعیت ها دیده نشود و اعتماد به نفس ملی لطمه ببیند. سومین پدرانه تصویر و ترسیم قدرت ملی بود، نشان دادن حرکت و پیشرفت در زیر آتش کینها.
4⃣تصریح داشتند به سطح بندی خطاها. مدام هم تکرار کردند؛ "نکند همه را با یک چوب قضاوت کنید." اینکه بین جاهل و غافل و مجرم تفاوت است. بین هیجان زده و دشمن فاصله است. چهارمین پدرانه تفکیک میان خطاها بود.
5⃣اجازه رفتار تحکم آمیز به نظمیه و امنیه ندادند. سیاست "کشته دهیم اما نکشیم" برای چنین مرشدانه ای بود. گوئی می دانستند این اغتشاشات ثمره جهل مجازی است و راهش خون ریختن نیست. پنجمین پدرانه این بود که هزینه دهیم، اما فرصت دهیم تا آگاهی رشد کند و دیگران بهوش شوند.
6⃣مانع ظاهرگرایی شدند. فرمودند چه بسا دختران شل حجابی که دلشان با انقلاب و اسلام است: "همین ها مشت محکم بر دهان دشمن زدند." ششمین پدرانه عبور از ظاهر و دیدن باطن فرزندانش بود.
7⃣انقلابی ها را دعوت به خویشتنداری کردند. اینکه صبوری بخرج دهید و اجازه ندهید از سر خشم و ناراحتی گرفتار قانون شکنی شوید. هفتمین پدرانه دعوت به صبر انقلابی بود. #صبر_استراتژیک
8⃣دیگری صداقت در اوج اغتشاش بود. وقتی از خودیها خطا دیدند، بلافاصله واکنش نشان دادند و دلجوئی کردند. ماجرای اعزام سفرای شفقت به زاهدان از این جهت الگو بود. هشتمین پدرانه درس حریت و صداقت در پذیرش خطا بود؛ آنهم خطای دیگران.
9⃣خونخواهی برای فرزندان مظلومش بود. لالههای پرپری که به نام انقلاب و اسلام جاودانه شدند تا بیرق "آرمان" بالا بماند. از روح الله تا دانیال و حسین و ... را به آغوش کشیدند و سر مزارشان سلام دادند تا نام شان ثبت بر تاریخ شود. نهمین پدرانه خونخواهی از سر غیرت مقابل شیاطین بود.
🔟و دهم عفو. گذشتند چون احساس کردند تلنگری بس است. چون غرض نهایی، دستگیری است نه مچ گیری. هدایت است نه صرفا مجازات. فرماندهی کل قوا اول معلم است و راهبر.
🔹واپسین پدرانه، انتقال محبت به فرزندان خطا کار بود تا بدانند دوستدار و دلسوز نهایی آنها اسلام است و انقلاب.
↩️روزهای تلخ اغتشاش گذشت؛ اما باید سالها نوشت و نوشت. یکی اش پدرانههای رهبری...
💬 محسن مهدیان
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می دانید که بزرگترین خانه کل آمریکا که سال ۲۰۲۱ به قیمت یک میلیارد دلار فروخته شد متعلق به چه کسی بود؟
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
از اوایل بهمن سال ۱۳۵۰ سرمای شدیدی ایران را فرا میگیرد ؛ طبق اسناد فوق، ۴ بهمن، ۱۴۰۰ نفر در محاصره برف قرار میگیرند، از ۷ بهمن تا حداقل ۱۷ بهمن این رقم به ۲۵ هزار نفر افزایش پیدا میکند. ۲۴ بهمن ۶۰ نفر زیر بهمن برف خفه میشوند! با این وجود اعلی حضرت!! و علیا حضرت!! سفر تفریحی (و نه حتی سفر سیاسی یا سفر کاری) خود به اروپا را انجام داده و با خیال راحت پس از حدود ۲۰ روز یعنی در تاریخ ۱۵ اسفند به ایران بر میگردند.
🔹البته این موضوع برای افرادی که دوره پهلوی را دیدهاند تعجبی ندارد، چون آنها مردم را به چشم رعیت نگاه میکردند، اما بد نیست جوانها از این مطالب آگاه شوند و مثلاً یک روز تاخیر در امدادرسانی به زلزله زدگان یا سیل زدگان را در چشم آنها به عنوان بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی وانمود نکنند!!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
26.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک " ارزش پول ملی "
🔸️ چرا پول ایران بی ارزش شده...؟!
🔸️ دولت سیزدهم برای حفظ ارزش پول تو این یک سال چیکار کرده؟!
🇮🇷 #همین_یک_سال
🔸️ تولید شده در رویداد رسانهای جهت
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🛑 پخش برای اولین بار!
انتشار اسناد محرمانه دوران پهلوی
یکبار برای همیشه! طولانی اما مفید!
وقتی راجب دوران شاه حرف میزنن!
اطلاعات کافی نداری و نمیدونیچی بگی؟
حتی خودتم تو ذهنت کلی شبهه داری!
این کلیپ رو کامل ببین چون سیدنا
به سوالاتت درمورد پهلوی جواب داده!
دانلود فایل باکیفیت جهت
اکران در مدارس و مساجد🔻
https://cdn1.seyedoona.com/bn/asli.mp4
ــــــــــــــــ
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از پدرم پرسیدم چرا انقلاب کردید؟
✅ گفت: میخواستیم حاکمان ما دنبال منافع کشور خودمان باشند، نه #منافع_آمریکا..
🔴 گفتم: مگر #شاه، دنبال #منافع_ایران نبود؟
✅ گفت: هرگاه به شما گفتند، شاه دوستدار وطن و منافع ایران بود!! این کلیپ را نشان دهید👆
(شاه رسما به خبرنگار امریکایی میگوید: من حافظ منافع امریکا هستم)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
زیر آوار ماندن بازیکن پیشین چلسی در ترکیه
⚽️ «کریستین آتسو» بازیکن پیشین چلسی در میان قربانیانی است که بر اساس گزارشها پس از زمینلرزه مهیب ترکیه زیر آوار گرفتار شده است.
🔻 خدا رحم کرد این اتفاق تو ایران نیفتاد وگرنه میدونید چی میشد دیگه؟!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شبهه ۱۱۱۷
[کلیپ] حاج آقا فرحزاد:
«مردم زلزله زده نباید از دولت توقع کمک داشته باشند،
چون حال و روزشان باید درس عبرت بقیه شود!! ما هم دعاگویشان هستیم!!»
✅ پاسخ
صحبتهای حاج آقا فرحزاد مربوط به زلزله ورزقان در سال ۱۳۹۱ هست که تقطیع شده و پس از هر زلزلهای بازنشر میشود!
بدون هرگونه توضیح اضافه، افراد با وجدان را به ملاحظه صحبتهای کامل و بدون تقطیع ایشان دعوت میکنیم. امید است، سادهلوحی در برخی از ایرانیان ریشه کن گردد 🙏🙏
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
26.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک " تورم "
🔸️ چگونگی ایجاد تورم توسط دولت ها...!
🔸️ برنامه دولت سیزدهم برای مهار تورم چیست؟!
🔸️ اگه دوست دارید درباره صفر تا صد ماجراهای تورم بدونید ، بیننده این موشن گرافیک باشید...!
🔸️ تولید شده در رویداد رسانهای جهت
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
قول شرف میدم اگه دبیر جدید شورای عالی #فضایمجازی ، داماد #علی_لاریجانی بود، محال بود که ایشان در خصوص اطلاع رسانی حسب و نسب مسئولان برای خود رسالتی قائل بود، نشان به آن نشان که در ۸ سال ریاستجمهوری روحانی، حتی یک نمونه از این روشنگریها!! از جنابشان مشاهده نشد!!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
❌ شبهه
درسته تو این چهل سال پیشرفت داشتیم ، اما هر حکومت دیگری هم بود پیشرفت میکردیم، پهلوی هم بود پیشرفت میکردیم
🆔 @Shobhe_Shenasi
✅ پاسخ
اولا به قول قدیمیها «اگه را کاشتند هیچی سبز نشد» این یک فرافکنی قدیمی و نخنما شده است که کسی ادعا کند «اگه من بودم همینطور یا بهتر بودم»
هیچ عاقلی قضاوت خودش را به «اگر» گره نمیزند
ثانیاً همین ادعای واهی برای کسانی قابل طرح است قبلاً فرصت قابل توجهی در اختیار نداشتهاند. حکومت پهلوی بیش از پنجاه و سه سال (حدود ده سال بیشتر از الان جمهوری اسلامی) فرصت داشته در یک فرصت طلایی ایران را آباد کند: جمعیت کم و جوان، فروش عالی نفت، نبود جنگ و تحریمی و...
اگر حکومت پهلوی هنری داشت در این پنجاه و سه سال انجام میداد (جالب است بدانید یکی از دلایلی که برای غیبت امام زمان علیهالسلام بیان شده همین است که بعداً کسی نگوید اگر ما هم بودیم همین رفاه و عدالت را فراهم می کردیم)
البته این بدان معنا نیست که در دوره پهلوی هیچ اقدامی صورت نگرفته است، ساخت و ساز همه جای دنیا بوده و هست. مقایسه ای بین وضعیت کنونی عقب مانده ترین کشورها با ۴۰-۵۰ سال گذشته آنها نشان میدهد پل و جاده و اینترنت و... در همه جا ایجاد شده است. دوران پهلوی هم از این قاعده مستثنا نیست، یعنی ابتدای دوره پهلوی با انتهای آن وضع کشور ما یکسان نبوده و اگر بر فرض عمر این رژیم ادامه داشت، باز هم اقداماتی صورت میگرفت. مهم این است که آیا اقدامات صورت گرفته اولا متناسب با ظرفیت کشور بوده؟ و ثانیا سرعت قابل توجهی داشته است؟ و ثالثا به چه قیمتی؟ و از همه مهمتر اینکه متاسفانه هیچ نشانهای مبنی بر تکیه یا سرمایه گذاری بر دانش و نیروی بومی برای صنایع مهم و استراتژیک مشاهده نمیشد. اما امروز علوم و فناوریهای مهم تر مانند نانو، سلولهای بنیادی، هستهای، موشکی، هوا و فضا، پزشکی و... کاملا بومی و در سطح اول جهانی است. حتی فولاد مبارکه اصفهان که در ابتدا از نیروی خارجی کمک گرفته، ظرف یکی دو سال به خوداتکایی کامل رسید.
از دیگر دلایلی که نشان می دهد اوضاع به هیچ عنوان رو به بهبودی نبوده است، مراجعه به شاخصهای مهمی مانند ضریب جینی (ملاک سنجش توزیع عادلانه ثروت و امکانات) است.
طبق آمار (قابل رویت در سایت بانک جهانی)، ضریب جینی تا سال آخر دوره پهلوی در حال افزایش بود ولی در جمهوری اسلامی کاهش پیدا کرده است. (اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله داریم)
🔹 دلیل دیگر سرعت شتابان و بالاتر از متوسط جهانی است که در این سالها وجود دارد. یعنی همانطور که گفته شد، چه بسا و شاید در دوره پهلوی هم پزشکی رشد میکرد، اما در کوران رقابت جهانی، سرعت کم پیشرفت، هیچگاه جایگاه ایران را ارتقاء نمیبخشید ولی پس از انقلاب سرعت رشد ما باعث شد تا نه تنها از کشورهای مشابه، بلکه از بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز سبقت بگیریم. نمونههایی از سرعت چشمگیر رشد از این قرار است:
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبهی دوم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
✅ و...
این آمار نشان میدهد که سرعت پیشرفت ایران پس از انقلاب بیشتر از متوسط جهانی بوده که باعث شده رتبههای ایران افزایش یابد، و الا با سرعت یکسان رتبههای جهانی تغییر نمیکرد.
🔹 بله متاسفانه در امر اقتصاد هنوز کاستیهای زیاد و غیر قابل انکاری وجود دارد، اما دو نکته را نباید فراموش کرد:
ریشه اقتصاد بیمار ما در سیاستهای غلط و جبران ناپذیر گذشته است. (توضیح در مطالب قبلی آمده است)
دوم اینکه با وجود تورم مزمن و مداوم، افزایش قدرت خرید مردم افزایش یافته که با مقایسه بین سرانه مصرف گوشت و مرغ و درصد افرادی صاحب خودرو در پیش و پس انقلاب قابل اثبات است.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi