فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری که علیزاده با زیباکلام کرد واقعا بیرحمانه بود
🆔 @Shobhe_Shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
قرار گرفتن این آشغالا بین دو تا سطل آشغال اتفاقی نیست 😂
فقط نمیدونم دو تا سطل آشغال گذاشتن که زنونه مردونه ش کنند یا چی ؟
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
18.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ رهبر انقلاب به این سوال که وظیفه یک دانشجوی مطلوب و دارای همت بلند و آیندهنگر چیست؟
سهشنبه ۲۹ فروردین
🆔 @Shobhe_Shenasi
دو توصیه مهم امشب رهبر انقلاب به جوانان دانشجو
▪️قصدتان دیده شدن نباشد
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:
🔹قصد دانشجو دیده شدن نباشد؛ ــ ببینید این را من تأکید میکنم ــ نه شخص دانشجو نه تشکل دانشجویی اینجور نباشد که یک حرفی را بزند برای اینکه دیده بشود.
🔹این بیبرکت میکند کار را، حرف را بیبرکت میکند، بیاثر میکند و ضرر هم دارد.
🔹در فضای مجازی غرق نشوند؛ خب حالا فضای مجازی با همهی حرفهایی که گفته میشود در کشور وجود دارد.
🔹شبکههای اجتماعی وجود دارد. بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود این غلط است.
🔹شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
❌ شبهه ۱۱۴۷
سرتاسر فقه را بگردید محال است دلیلی برای این دو جمله پیدا کنید...
✅ پاسخ
اولا بعید میدانم این آقا سر تا سر فقه را دیده باشد وگرنه اندکی شم فقهی پیدا میکرد تا چنین شبهه واضح البطلانی را نپراکند!
اما فرض کنید اینطور است. سرتاسر فقه را بگردید حتما پیدا نمیکنید که اگر مغازهای مثلاً دستور بهداشت را برای کاشی کردن دیوار مغازه را رعایت نکرد، باید آن را بست!! یا اینکه هیچ جای فقه نیامده که باید پشت چراغ قرمز توقف کرد. یا اینکه دانشجو اگه سه جلسه غیبت کرد، حق امتحان دادن ندارد!!
آنچه در فقه آمده (و این آقا ندیده یا نمیخواهد ببیند) این است که هر فعل حرامی متناسب با تشخیص حاکمیت، مجازات دارد. مجازات هم روشهای گوناگونی دارد از جمله پلمپ.
لازم به ذکر است که اینگونه قوانین همه جای دنیا وجود دارد. البته در جامعهای بر اساس ارزشهای آن، بیحجابی دلیل پلمپ مغازه میشود، در جایی کاشی نکردن آن. یعنی اصل آن را عقل میپذیرد (اگر باشد)
🆔 @Shobhe_Shenasi
درباره رفراندوم .mp3
1.47M
بسیاری از کانال های معاند درباره فرمایش حضرت آقا مبنی بر عدم امکان برگزاری همه پرسی (رفراندوم) در موضوعات مختلف شبهه افکنی میکنند. پاسخ کوتاهی از حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم در این زمینه را بشنوید
🆔 @Shobhe_Shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شایعه
یه خبرجدید. عربستان سعودی رسما مذهب شیعه بعنوان یکی از ادیان به رسمیت شناخت واجازه سخنرانی ودر حرم مکی را صادر واجازه تدریس در قطیف را صادر کرد ضمنا باهزینه دولت عربستان اجازه ساخت ضریح بقاع متبرکه بقیع را صادر کرد وکلیه زندانیان شیعه را بازپرداخت خسارت آزاد کرد. مبارکه حالا شایدازترسشونه
✅ واقعیت
1️⃣ در این ویدئو ابتدا از یک مصوبه دولتی سخن گفته میشود که بر طبق آن، تعلیم معارف دینی باید به صورت فرا مذهبی انجام شود به نحوی که فقط از مشترکات مذاهب سخن گفته و مطالب مورد اختلاف فرقههای اسلامی بیان نشود.
2️⃣ همچنین در مناطقی مردم آن پیرو یک مذهب هستند، مثل منطقه قطیف که فقط شیعیان حضور دارند، این امکان ایجاد شده که تعالیم شیعه فقط در همین منطقه در مدارس و مساجد بیان شود.
3️⃣ اما در ادامه، سخنران با لحنی انتقادی از مطالبات شیعیان سخن میگوید، نه مصوبهای دولتی. میگوید شیعیان این امور را از حکومت خواستار هستند:
١- بازسازی بقاع متبرکه اهل بیت (علیهم السلام)
٢- استقلال محاکم شیعی بر اساس فقه امامیه
٣- تشکیل مجلس علمای شیعه
۴- مجوز ساخت حسینیه و مسجد و مراکز دینی شیعی
۵- استفاده از رسانه و اقامه نماز در مسجد الحرام و مسجدالنبی
۶- انتصاب شیعیان در مناصب دولتی
٧- آزادی زندانیان شیعه
🆔 @Shobhe_Shenasi
پاسخ به شبهات فجازی
بسیاری از کانال های معاند درباره فرمایش حضرت آقا مبنی بر عدم امکان برگزاری همه پرسی (رفراندوم) در مو
.
واقعیت اینست که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
دانشجوئی ظاهرا چنین می گوید که: "باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساست به وجود نیاید" رهبرانقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که : " در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟" و دیگر اینکه :" مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟"
حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ اینکه رهبری مخالف رفراندوم است و بدتر اینکه رهبری مخالف نظر دادن مردم است و آنها را شایسته اظهار نظر نمی داند.
پاسخ رهبری اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست. بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشالله روشن می شود.
یکم. تنها کشوری که در عالم نظام خود را به رفراندوم گذاشت جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری تاکید می شود هیچ کشوری در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3 بار رفراندوم برگزار شده است.
دوم. از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل 59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همه جای دنیا ساز وکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیس جمهور و یا پیشنهاد 100 نماینده و موافقت دوسوم مجلس رفراندوم برگزار می شود.
تا اینجای ماجرا می شود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبری. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: "در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟"
برای "همه مسائل". یعنی منطقی است سر هر مساله ای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار می شود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش. انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز روحانی و احمدی نژاد. یک روز هم رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی این منتخب مردم است که تصمیم می گیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد رویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس. اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافرین سوال کند؟
باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چه بسا در مواردی با تشخیص همین نماینده های مردم همه پرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشورست.
حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمی فهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند یعنی نمی فهمند؟ اساسا کارشناس انتخاب می کنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
بگذریم که ما در کشوری زندگی می کنیم که صبح و شام از سوی رسانه های دشمن اطلاعات دروغ و تحریف شده و بزرگنمائی های کاریکاتور گونه به مردم منتقل می شود و هر انتخاباتی تبدیل می شود به دوقطبی های توهمی که باعث می شود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و ناچارا از سر ترس رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
بنابراین توضیح رهبرانقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی و لذا نه نفی اصل رفراندوم را می کند و نه قدرت تشخیص مردم را.
واقعیت اینست که خیلی ها فرق مردم سالاری و توده گرائی را نمی دانند. مردم سالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی. توده گرائی یعنی سواستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. توده گرائی را اغلب دیکتاتورها مطالبه می کنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است. اما مردم سالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست. وکیل حقوقی مان نیز. ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوق دان. مردم سالاری یعنی حق انتخاب پزشک و توده گرائی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه مراقبت کنیم به نام مردم سالاری، توده گرائی به خوردمان ندهند.
محسن مهدیان
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
پاسخ به شبهات فجازی
بسیاری از کانال های معاند درباره فرمایش حضرت آقا مبنی بر عدم امکان برگزاری همه پرسی (رفراندوم) در مو
.
#سوال میشود اگر همهی مردم قدرت تحلیل در مسائل کارشناسی ندارند، پس چرا انتخابات برگزار میشود ؟
✅ پاسخ
اولا همانگونه که در مطالب گذشته آمد و در سخنان رهبری نیز وجود دارد ، منظور عدم امکان برگزاری رفراندوم، در مسائل جزیی است که نیاز به تخصص و قدرت تحلیل دارد.
ثانیاً اتفاقا برگزاری انتخابات دقیقا به همین دلیل است. یعنی چون در هر موضوعی، امکان مراجعه به نظرات عموم نیست، کارشناسانی در رشتههای مختلف انتخاب میشوند تا آنها در اینگونه مسائل تصمیم گیری کنند. به عبارت دیگر در انتخابات «اشخاص» انتخاب میشوند، نه «راهحل مسائل».
بدیهی است ، اما به دلیل جوسازی معاندان تکرار میشود که اصل همهپرسی (رفراندوم) نفی نمیشود، و نه تنها تاکنون ۳ مرتبه همهپرسی داشته ایم، بلکه سازوکار آن در قانون اساسی هم پیشبینی شده است. اما معقول نیست که هر مسئله ای را به همهپرسی گذاشت.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
📕 اگر هنوز با پژوهش رابطه ی خوبی ندارید!
📒 اگر نمی دونید چطور قلم به دست بگیرید و بنویسید!
📘 اگر تمایل دارید با ساختار یک مقاله ی علمی آشنا بشوید و به زودی مقاله تون رو در یک ژورنال علمی چاپ کنید!
📗اگر مطالبتون رو جمع آوری کرده اید، ولی نمی تونید ساختار بندی کرده و در قالب مقاله یا پایاننامه تنظیمش کنید!
📓اگر دنبال این هستید که اطلاعاتتون در مورد چگونه پژوهش کردن و نگارش علمی و درست نویسی و ... رو افزایش بدید!
📘اگر جهاد تبیین رو وظیفهی خودتون می دونید ولی نمی دونید از چه منابعی استفاده کنید و چطور باید خودتون رو مجهز کنید!
📙 اگر...
📕می تونید عضو کانال مهارت پژوهشگری بشوید و هم ↩️ قدم به قدم، تمامی مراحل رو آموزش ببینید و ان شاءالله به زودی شاهد به ثمر نشستن تحقیق تون باشید و هم ↩️ تعداد زیادی کتاب و منبع پژوهشی در اختیار داشتهباشید و برای جهاد تبیین مجهز بشوید.👌
🖇 در ضمن راهبر کانال، در صورت داشتن فرصت، به شما مشاوره پژوهشی هم خواهد داد.
📒تمایل داشتید عضو کانال ما شوید❣
╭••─── 📕📚📒───••
╰┈➤ @pajohesh_esfahan
❓سوال:
ایا نماز جمعه آخر ماه رمضان بجای نمازهای قضا صحت دارد؟؟
✅ پاسخ
خیر. توضیح در عکس نوشته
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات فجازی
اینم یه تفاوت دیگه بین تاج و عمامه! 🆔 @Shobhe_Shenasi
🔻مقایسه ۲روز تولد برای تاج و عمامه
به بهانه ۲۹فروردین، روز ولادت مقام_معظم_رهبری
✍ رهبر انقلاب پس از شنیدن خبر جشن گرفتن برای #تولد ایشان در سال ۸۶ به شدت از این اقدام گلایه کردند و فرمودند: «این کار غلط است، این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد، برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم.»
📚 منبع عکس نوشته: تاریخ ۲۰ساله ایران، حسین مکی، نماینده مجلس در دوران رضاشاه، ج۵
🆔 @Shobhe_Shenasi
🔻رهبر انقلاب: بهتر است در هر شهر "فقط" یک نماز عید فطر برگزار شود و همه در همان نماز شرکت کنند.
@DasTanaK_ir | داناب 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این نماز را از دست ندهید!
❗️نماز عید فطر در «مصلی» پشت سر نائب امام زمان(عج) را از دست ندهید!
🔻نتیجۀ همۀ ماه رمضان در این نماز
🔻چرا این نماز مورد عنایت خاصّ حضرت ولیّعصر است؟
🆔 @Shobhe_Shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
چی بگم آخه.....17 آذر 99.pdf
7.55M
#معرفی_کتاب کاربردی در موضوع امر به معروف
✅ چی بگم آخه؟! جملات ساده تذکرلسانی در موقعیتهای مختلف👌
🔻مطابق احکام فقهی و ظرافتهای روانشناختی
🔻کاری از مرکز تخصص آموزش امر به معروف کشور
تحت اشراف علمی دکترعلیتقوی
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم را ببینید، لحظه منفجر شدن استارشیپ است و بعد از آن صدای کف و سوت تماشاگران در فضا میپیچد
از دیروز تا حالا، رسانههای غربی این شکست را پلهای برای موفقیتهای آینده معرفی و هیچ انتقادی مطرح نکردهاند
اما اگر ایران یک پرتاب ناموفق داشته باشد، رسانههای غربی و دنبالهروهای داخلی چه میگویند؟
شکست در یک آزمون از دید محققین و متخصصین، غیرعادی نیست چراکه از نتایج حاصل از یک پرتاب ناموفق، برای اصلاح رویهها و رفع معایب استفاده میکنند
🆔 @Shobhe_Shenasi
🔸 قوت غالب در فطریه
⁉️ کسی که در طول سال، بیشتر برنج استفاده میکند تا نان، آیا باید سه کیلو برنج یا مبلغ آن را برای فطریه بدهد؟
✅ فطریه اگر از گندم، جو، خرما، برنج و مانند اینها یا پول هر کدام داده شود، کفایت میکند و منحصر به قوت غالب شخص نیست.
🆔 @Shobhe_Shenasi
اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَة💪
#نماز_تاریخی
🆔 @Shobhe_Shenasi
⚜دعوت به همکاری و جذب نیرو از سراسر کشور
🔰 سیزدهمین دوره جامع تخصصی تربیت مشاور خانواده
🔹 اعطای #مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم
🔷امکان #معرفی شرکت کنندگانبهدستگاههای ذیربط
✅بهره مندی از اساتید توانمند و مجرب
✅بهره مندی از پشتیبانی علمی در طول دوره
❗️ظرفیت محدود
❕بصورت غیرحضوری
✅جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر مراجعه کنید :
@Admin1302
🔹موسسه آموزشی پژوهشی سایه سار اندیشه
https://eitaa.com/joinchat/2793078800Ca339fe0efb
❌شبهه ۱۱۴۸
معنیِ ماههای این دو فرهنگ رو {فرهنگ تازی(عربی) را با فرهنگ ایرانی} مقایسه کن تا بفهمی که قرآن عربها چه ماهیتی دارد:
محرم؛ حرام بودن قتل – صفر؛ تهی از مال بدلیل غارت – ربیع الاول؛ ماه اول – ربیع الثانی؛ ماه دوم – جمادی الاول؛ یخبندان اول – جمادی الثانی؛ یخبندان دوم – رجب؛ عظیم به دلیل توقف جنگ – شعبان؛ فرقه و اختلاف – رمضان؛ ریگستان گرم – شوال؛ بالا بردن دم شتر برای جفتگیری – ذی القعده؛ دست برداشتن ازجنگ – ذی الحجه؛ ماه زیارت
…………………………
فروردین؛ فرودهای پاک – اردیبهشت؛ بهترین راستی – خرداد؛ رسایی کمال – تیر؛ ایزد باران – امرداد؛ جاودانگی – شهریور؛ شهریاری نیک – مهر؛ پیوستن با مهربانی – آبان؛ آب ها – آذر؛ آتش – دی؛ دانای آفریننده – بهمن؛ منش نیک – اسفند؛ آرامش افزاینده “}
✅ پاسخ
🆔 @Shobhe_Shenasi
این وجه تسمیههایی که برای ماههای قمری و ماههای ایرانی بیان شدهاند دقیق نیستند بلکه به نحو جهتدار و مغرضانهای ویرایش شدهاند. به این معنی که اگر یک ماه ایرانی چند معنا داشته یا معنایش با چند واژه مختلف قابل بیان بوده، طراحان شبهه بهترین گزینه را برگزیدهاند و اگر یک ماه عربی چند معنا داشته و با چند واژه قابل ترجمه بوده است بدترین گزینه را برگزیدهاند تا نشان دهند که فرهنگ عرب بیارزش و بدوی است و ماههای قمری را که مبنای برخی از عبادات (مثل روزه و حج) هستند به تمسخر بگیرند.
در مغرضانه بودن این مطلب همین بس که:
کسی که این مطلب را نوشته، می توانست محرّم را به معنای «ماه آغازین سال که درباره آن تاکید ویژهای بر صلح و دوری از جنگ شده» ترجمه کند اما به عمد چنین نکرده است.
میتوانست ماه صفر را به معنای «ماه تهیدستی» (بخاطر وضعیت سفرهای فصلی تجاری و زیارتی» نامگذاری کند ولی عمدا آن را به «غارت» ارتباط داده است. ضمنا یکی از معانی صفر اینست که شهر مکه در این ماه از زائر تهی میشد.
همچنین ماه ربیع الاول به معنای «اولین ماه بهار» ترجمه میشود ولی آن را به معنای «ماه اول» ذکر کرده است. ربیع الاول در واقع به عنوان «ماه بارش باران» و ربیع الثانی به عنوان «ماه رویش گیاهان» شناخته میشده است.
همچنین میتوانست ماه «جمادی الاول» را به معنای «ماه اول زمستان» ترجمه کند ولی آن را به «یخبندان اول» ترجمه کرده است.
ماه «رجب» را میتوانست به معنای «ماه صلح» نامگذاری کند ولی عمدا عبارت «عظیم به دلیل توقف جنگ» نامیده تا مسخره به نظر برسد.
همچنین واژه «شعبان» حاكي از شعبه شعبه و دسته دسته شدن خيرات و رحمت ها و روزي ها در اين ماه و چند برابر شدن حسنات و پاك شدن گناهان است.
ماه «رمضان» را میتوانست به معنای «ماه سوزاندن ناپاکیها و گناهان» ترجمه کند ولی به معنای «ریگستان» ترجمه کرده که به کلی غلط است زیرا در عربی ربطی بین «ریگ» و «رمضان» نیست.
آنچه درباره «شوّال» ادعا شده کاملا غلط است زیرا اساسا شوّال ماه جفتگیری شتر نبوده و معنای این کلمه با «خودداری و زیر بار نرفتن» تناسب بیشتری دارد.
ماه ذی قعده را می توانست به معنای «ماه آرامش، صلح و آمادگی برای زیارت خانه خدا» ترجمه کند اما عمدا چنین نکرده است.
ما هم میتوانیم اسامی ماههای ایرانی را به تمسخر بگیریم ولی اولا چون خودمان ایرانی هستیم غرور و غیرت ملی مان چنین اجازهای به ما نمیدهد و ثانیا قرآن فرموده: «یکدیگر را مسخره نکنید». قرآن فرموده: «با مردم به نیکویی سخن بگویید».
فقط همین اندازه بدانیم که ترجمهای که برای واژه «فروردین» ادعا شده است چندان دقیق به نظر نمیرسد زیرا ” فروردین برگرفته از fravaši است که در اوستا برای ارواح درگذشتگان پارسا بکار میرود که آنها را پس از مرگ راهنمایی میکنند. برخی نیز ریشه این واژه را از *fra-vrti میدانند که به معنی «تصمیم درست»است اما عده ای دیگر آن را از *par-var میدانند به معنی «نیروی دفاعی»”.
در متنی که نشر شده بود، درباره ترجمه نام سایر ماههای پارسی نیز فریبکاری شده است.
بنابراین اینگونه متنها از نظر تاریخی و زبانشناسی فاقد ارزش هستند و آمیزهای از مطالب درست و نادرست به شمار میروند که با هدفی پلید تبلیغ می شوند.
✅ حتی بر فرض که نام برخی از ماههای قمری به زیبایی برخی از ماههای ایرانی نباشد باز هم باید دانست این نامگذاریها قبل از اسلام بوده است.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
نوبتی هم باشه ؛ نوبتِ معرفیِ دوره های ارزشی ایتاست👇👇
دوره اول : دوره روشِ پاسخگویی به شبهات کودکان و نوجوانان
مخاطب: عمومی {نوجوانان و بزرگسالان}
دوره دوم ؛ دوره روشِ پاسخگویی به شبهات کودکان و نوجوانان
مخاطب {طلاب ، دغدغه مندان فرهنگی}
👌دوره سوم : راهکار دین برای لذت بردن و رفع افسردگی
{پرطرفدار ترین دوره🌿 }
جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/301400148C71113bbd3e
👏👌خداییش میتونستم همتون رو به زور عضو این کانال میکردم
دورهِ سوم از بین دوره های فوق پر کاربردترین و پر طرفدارترین دوره هست :)))
https://eitaa.com/joinchat/301400148C71113bbd3e
آی دی ثبت نام 👇👇
@mortaza31314
➕آخرین پیام کانال را نگاه بفرمائید تا عیار کانالش دستتون بیاد👌