[🌹]
گرفتارم...
و دربند...
و خسته...
اما نگاهم به عکستان که میافتد،
خستگی و ناامیدی پرمیکشد🌾
#شهید نعمت الله شیری ❤️
🍃🌹 🔹ـــــــــــــــــــــــــ
مادرها شبیه نخ
#تسبیح میمانند!
به نسبت دانهها کمتر
خودنمایی میکنند
اما اگر #نباشند
هیچ دانهای
کنار دیگری نمیماند!
#الهی_نخ_هیچ_تسبیحی_پاره_نشود!
---»»♡🌷♡««---
•🥀🖤•
خوشا آنان كه با غیرت ز گیتی
ندای یا حــسین گفتند و رفتند
در این بـــــازار این دنیای فـــانی
شــــــــــهادت را خریدند و رفتند
#شهیدمحمدرضا غلامی معینی
🍃🌹 🔹ـــــــــــــــــــــــــ
#ام_البنین شدن چه دردسری داشت ؛
تابوتش رو معلوم نشد کی برداشت ...
غریبیِ امروزش را نبینید؛
ام البنین روزی چهار پسر داشت...💔😭
#وفات_حضرت_ام_البنین
♨️#حضرت_ام_البنین ؛ الگوی عشق و ارادت به امام زمان
🔸در تاریخ نقل شده است كه حضرت #ام_البنین چهار پسر داشتند كه همگی آنان وقف امام زمان خود بودند.
وقتی پسران حضرت ام البنین راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی یک مادر باید درخواست كند كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند و شاید اگر دختری هم داشتند، راهی این سفر می كردند تا همراه حضرت زینب كبری باشد، یعنی آنچه داشتند را وقف امام زمان خود كردند.
🔸بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین جویا شد.
ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین را شنید، فرمود: « جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
🔸ایشان دست پسر 4 ساله حضرت عباس را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
📌حضرت ام البنین بهترین الگو برای تربیت فرزند هستند و یك مادر باید شاخصه های تربیتی ایشان را به كار بندد و بررسی كند ایشان چگونه فرزند خود را تربیت كردند كه تمامی آنها فدایی #امام_زمان خود شدند و هیچكدام عقب نشینی نكردند.
🖋حجتالاسلام کفیل
نام ایشان فاطمه بود که پس از ازدواج با حضرت علی (علیه السلام) با کنیه «ام البنین» (مادر پسران) مشهور شدند. پدر و مادر ایشان از خاندان بنی کلاب از اجداد بزرگ حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) بودند.
ده سال پس از شهادت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)، امیرالمومنین تصمیم به ازدواج گرفتند و گویی عاشورا در برابر دیدگانش بود.
علی بن ابیطالب علیه السلام آنگاه که قصد ازدواج کردند به برادر خویش، عقیل بن ابی طالب که در علم «انساب» معروف بود فرمودند: «زنی را برای من اختیار کن که از نسل دلیر مردان عرب باشد تا با او ازدواج کنم و او برایم پسری شجاع و سوارکار به دنیا آورد.»
عقیل، بانو ام البنین از خاندان بنی کلاب را که در شجاعت بى مانند بود، براى حضرت انتخاب کرد. و در پاسخ برادر گفت: «با ام البنین کلابیه ازدواج کن زیرا در عرب شجاعتر از پدران و خاندان وی نیست.»
ثمره ازدواج حضرت علی علیه السلام با ام البنین، چهار پسر رشید بود به نام های: عبّاس، عبدالله، جعفر و عثمان که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران می خواندند. فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
حضرت ام البنین سلام الله علیها بعد از زینب کبری (علیهاالسلام) توسط دستگاه خلافت امویان بشهادت رسید ، اما در سال شهادت ایشان اختلاف نظر وجود دارد، به طوری که عده ای آن را سال ۷۰ هجری قمری بیان کرده اند و عده دیگری تاریخ شهادت آن مادر فداکار را، سیزدهم جمادی الثانی سال ۶۴ هجری قمری دانسته اند که نظر دوم از شهرت بیشتری برخوردار است.
او در قبرستان بقیع در کنار سبط رسول خدا، امام حسن (علیه السلام)، و فاطمه بنت اسد و دیگر چهره های درخشان شریعت محمدی (صلی الله علیه و آله) به خاک سپرده شد.
▪️فاطمه صدایم نزنید یا امیرالمومنین (علیه السلام)...
من کجا و فاطمه (علیهاالسلام) کجا؟
هرکه نامش فاطمه شد که فاطمه( سلاماللهعلیها) نیست..!
اسم مرا وقتی بین چهاردیواری این خانه بلند فاطمه صدا می زنند، فرزندان بانویم دل را روانه مادر می کنند. خاطراتشان که به یاد می آید اشک در چشمانشان حلقه می زند،قلبم تکه تکه میشود... من وآزار کودکان فاطمه(سلاماللهعلیها )؟
یا علی ! من آمده ام برای خدمت به اهل بیت رسول خدا (صلی الله علیه وآله )پسرانم آمدهاند برای خدمت به پسر فاطمه (سلام الله علیها)، گوهر نابند فرزندان او و پسرانم گوهر شناس اند..
گرچه پدرم مرا فاطمه نامید
اما حالا که پسرانی داریم ؛ فاطمه یک نفر است و همه من از آن اوست پس من باشم" ام البنین" مادر پسرانی عاشق حسن (علیه السلام)، عاشق حسین (علیه السلام)!
حالا که در کهکشان حسین( علیه السلام) قمری دارم چه سعادتمند است ام البنین...
تمام ثمره های زندگی ام را فدای خاک قدم سبط نبی (صلی الله علیه وآله) میکنم... فدای حسین (علیه السلام )اند این پسران حسینی و اگر قبول کند
ام البنین باشد اولین مادر حسینی به خاک درش
سلام بر اولین مادر حسینی
دل زینب با وجودت آرام شد
◾️ در خانهای که فاطمه مادری و همسری کرده است، نقش بانوی خانه را ایفا کردن سخت بود. با آنکه همنام فاطمه بودی، نام امالبنین را برای خود انتخاب کردی تا غم فرزندان فاطمه را تازه نکنی.
◽️ ادب میبارید از سر و رویت. تو همان موهبتی بودی که دل زینب با وجودت آرام شد، چون شیر پسری ابوالفضلنام آوردی.
◾️ تا قیامت تو الگوی همهٔ مادران خواهی بود در تربیت یاور برای ولیّ دوران.
اگر عباس پروری ، کار هر مادری بود ،
غربتی هزار ساله، گریبان آخرین حسین زمان را نمی گرفت!
#ام_البنین دیگری می باید ، تا عباسش تمام اهل زمین را، رسم وفاداری بیاموزد...
#شهادت_حضرت_ام_البنین
#امام_زمان
مهمترین ویژگی شخصیتی
حضرت ام البنین(س) بعد از ایثار، ادب ایشان بود
فرزندان آن حضرت بسیار با ادب بودند به حدی که ما در تاریخ نداریم حضرت ابوالفضل(ع) خطبه ای ایراد کرده باشد.
زندگانی حضرت ام البنین سلام الله علیها بسیار مختصر است، اما از همین مختصر دریافت می شود که آنچه برای حضرت ام البنین سلام الله علیها محور است اهل بیت علیهم السلام هستند .