eitaa logo
زیر سایه شهدا🇵🇸
109 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
2هزار ویدیو
81 فایل
خدا بخواهد🌸 اینجاخیمہ‌گاهـ‌شہداست🌷 باصلوات‌واردشوید شهید حمید رضا رفیعی می گفت : راه ما راه【 حسین 】است و باید آماده و همراه【حسین】 باشیم و【 حسین 】گونه بودن را بدانیم. پیشنهاد یا انتقادی داری اینجا بگو https://harfeto.timefriend.net/17043420153062
مشاهده در ایتا
دانلود
ناحلة الجسم یعنی؛ نحیف و دلشکسته میری جوونی اما مادر پیری! بهونه سفر میگیری
•|🌷|• اسم : حسین قُجه‌ای تاریخ‌تولد : 1337/6/14 تاریخ‌شهادت : 1361/2/16(24سال) محل‌شهادت :جاده اهواز خرمشهر کمک به بچه های کُرد با حقوق ناچیز با حقوق ناچیزی که سپاه می‌داد، کفش و جوراب و لباس می‌خرید و به مدارس می‌برد. بچه‌های کُرد را می‌بوسید و بین‌شان تقسیم می‌کرد. گفتم: برادر، بعضی از این بچه‌ها، پدرشون کومله‌ست؛ همان‌هایی که به خون ما تشنه‌اند و بچه‌های ما را سر می‌بُرند. گفت: پدرشون، این کار را می‌کنه. بچه که گناهی نداره. ما این بچه‌ها را به چشم پدرشون نگاه نمی‌کنیم. خدا می‌داند همین رفتار حسین، چقدر از نیروهای کومله و ضدانقلاب را به انقلاب و نظام متمایل کرد، و شدند نیروی جان بر کف حسین قجه‌ای.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعام کن مادر دل ما هم مثل پهلوی شما شکسته
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود🥀 ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پناهگاه ما حضرت زهرا(س) بود❤️ شهید حاج قاسم سلیمانی: هروقت در سختی‌های جنگ، فشارها بر ما حادث میشد و هیچ‌ کاری از ما بر نمی‌آمد پناهگاهی جز حضرت زهرا(س) نداشتیم.
🌸بسم رب زهرا (س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بَدہ که پیشِ تو موی سرم سفید نشه ؛ ب‍ده که نوکرت بمیره و شهید نشه .. :))!💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چه میخواهیم که حال پدر بهتر شود؛ میخوردچشمش‌به‌این‌مسماربدترمیشود. 💔🥀:) 🖤
‌از خاطره‌ی‌ چادری‌ شدنش‌ تعریف‌ می‌کرد. می‌گفت بود؛ خواستم‌ برای روضه‌یِ مادر بهترین‌ لِباسمُ بپوشم، وابسته شدم :)