#پاے_درس_ولایت🔥
ایثار، یعنۍ ندیدن و به حساب نیاوردن خود
این، اوّلین موضعگیرۍ شھید است.
مقاممعظمرھبری🌱
#سیره_شهدا
#اخلاق
از ویژگیهای بارز شهید خوشرویی و آراستگی ظاهری و پرداختن به ورزش بود و همین امر در تواضع و اخلاص، ایشان را محبوب دل جوانان میکرد، پرهیز از ریا، شاخصه دیگر ایشان بود؛ چنانچه بعد از شهادت نیز خانواده و نزدیکان وی از برخی مدارج و مراتب علمی ایشان بیاطلاع بودند.
ارادت خاص نسبت به مولا علی بن موسی الرضا (ع) تداوم ارتباط با قرآن و اقامه نماز صبح در مسجد، زیارت هفتگی جمکران و زمزمه همیشگی دعای عهد، روح بیکرانهاش را زلالتر میکرد. در یک کلام، زندگی شهید طبق سفارش مقام معظم رهبری، آمیختهای از تحصیل، تهذیب و ورزش بود.
🌷شهید محمدمهدی مالامیری🌷
عَلَمدارِنَجَف:
•••
رهبر معظم انقلاب :
همین الان کسانی در دنیا هستند که با شهدا اُنس بیشتری دارند، در مشکلات زندگی متوسّل به شهدا می شوند و شهدا جواب می دهند.
#شهید_مهدی_حسینی
ــــــــ ✨🌸✨ــــــــ
#حدیث🌟
از امام حسن مجتبی علیه السلام پرسيدند :
فرومايگى چيست؟
قالَ : النَّظَرُ فِي اليَسيرِ ومَنعُ الحَقيرِ
فرمود : «خُرده بينى و دريغ كردن اندك».✨
تحف العقول
ــــــــ ✨🌸✨ــــــــ
📝 #عکس_نوشته | #شهیدانه
✍🏻وصیت نامه شهید ابراهیم وحدت :
برادران عزيز همچنانكه امام امت فرمودند:"تنور جنگ را بايد گرم نگه داشت كه زندگي و حيات اسلام و پيروزي ما به جنگ ميان اسلام و كفر بستگي دارد و بايد بدانيد كه اگر سستي كرديد و باعث شكست انقلاب شديد يقيناً به ذلت و بدبختي دچار خواهيد شد كه مردم كوفه وعراق پس از شهادت امام حسين (ع) دچار شدند و يقيناً آن ذلت و بدبختي برايتان از اين مقاومت و سرسختي تلخ تر خواهد بود".
#یادبود | #دفاع_مقدس
امشب از نگاه تو
پلی پر نور تا شما می سازم
مثل آفتاب که رفته
اما هنوز پرتوِ سرخش
گوشه ی ابری تیره...
روایتیاز"ط" :)❣🍂
چـند وقـټ بـعد آمـد و بـاز پـرسید:(ایݩ عڪسـو مےشنـاسیـن؟)گفـتم:(خـب!هـمون شہـید عبـدیہ.)خـندیـد ڪہنـہ خـودم هسـتم.رفـتہ بـود عیـن همـان عڪس شـہید عـبدی،نـیم رخ گـرفتـہ بـود.مـو نمےزد.
از ایـن جـنس آدمـا نـبود ڪہ جـایۍ بنشیدند.روے پـایش بـند نمۍشـد.
#شهیدمحمدحسینمحمدخانے
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهید_آوینی
سربازان امام زمان از هیچ چیز جز گناهان خویش نمی ترسند...