6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دستور امام خمینی(ره) برای تأسیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر
📝 بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 شورای انقلاب اسلامی به موجب این مرقوم مأموریت دارد که ادارهای به اسم «امر به معروف و نهی از منکر» در مرکز تأسیس نماید ؛ و شعبههای آن در تمام کشور گسترش پیدا کند ؛ و این اداره ، مستقل و در کنار دولت انقلابی اسلامی است و ناظر به اعمال دولت و ادارات دولتی و تمام اقشار ملت است و دولت انقلاب اسلامی مأمور است که اوامر صادره از این اداره را اجرا نماید و این اداره مأمور است که در سراسر کشور از منکرات به هر صورت که باشد جلوگیری نماید و حدود شرعیه را تحت نظر حاکم شرعی یا منصوب از قِبَل او ، اجرا نماید و احدی از اعضای دولت و قوای انتظامی حق مزاحمت با متصدیان این اداره ندارند و در اجرای حکم و حدود الهی احدی مستثنی نیست حتی اگر خدای نخواسته رهبر انقلاب یا رئیس دولت مرتکب چیزی شد که موجب حد شرعی است باید در مورد او اجرا شود.
🔸 روحالله الموسوی الخمینی
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
هدایت شده از مکتب شهدا_ناصرکاوه
ششم شهریور سالگرد فرمانده سپاه کردستان، شهید ناصر کاظمی گرامیباد
ناصر کاظمی در نیمه دوم سال ۱۳۶۰، به سپاه کردستان معرفی شد. او از همان ابتدا با افراد مختلف جلسه میگذاشت و نظرهایشان را میگرفت. کاظمی یک طرح عمومی تهیه کرد و آن را به مرکز برد. در آن طرح، عملیاتهایی که باید در کردستان اجرا میشدند، طراحیشده بود. ازجمله این عملیاتها، پاکسازی شهر بانه و محورهای مواصلاتی بین شهری بود که باید از تسلط ضد انقلاب خارج میشدند و در اختیار ما قرار میگرفتند.
جاده بانه به سردشت، جاده مریوان به کامیاران از مسیر سرو آباد به سمت گازرخانی و ادامه جاده بوکان به سقز، از جمله محورهای مواصلاتی بودند که باید پاکسازی میشدند. در نهایت این طرح تصویب شد و کاظمی به سراغ مقدمات کار رفت. او طرح مانوری برای پاکسازی جاده بانه- سردشت طراحی کرده بود. بر اساس طرح، قرار بود در چند نقطه هلی برن انجام شود که یکی از هلیکوپترها سقوط کرد و عملیات عقب افتاد. یکی دو ماه بعد، دوباره طرح پاکسازی آن جاده اجرا شد.
ناصر کاظمی با توجه به وسعت دیدی که برای اجرای عملیاتها به شکل سلسلهوار داشت، بهسرعت در بین نیروهایی که در کردستان بودند، جا افتاد و همه، فرماندهی ایشان را بلامنازع پذیرفتند. سپاه کردستان هم به تدریج انسجام ستادیاش را در سنندج پیدا کرد. ناصر کاظمی کنترل عملیاتهای شهرهای گوناگون، افزایش نیرو، گسترش سازمان و تحرک در عملیاتهای آفندی را بهشدت دنبال میکرد و هیچ توقفی نداشت.
او از همان روزهای اولی که برای پاکسازیها آمد- هرچند در اواخر سال ۱۳۶۰ و اوایل سال ۱۳۶۱، در وضعیت سخت زمستانی قرار داشتیم- مرتب طرح میداد و برنامهاش این بود که در این دوره، باید ضدانقلاب را در مناطق مختلف تعقیب کنیم.
کاظمی در دوران فرماندهیاش، امکانات مورد نیاز را جذب کرد. او با شیوهای که در پیش گرفت، در اواخر دهه ۶۰ و اوایل سال ۶۱، در مجموعه فرماندهان مختلف استان کردستان تحرکی ایجاد کرد. او درعینحال، سازماندهی و انسجام سپاه در شهرهای گوناگون، ازجمله بانه، مریوان و سقز را دنبال کرد و میکوشید سپاه این شهرستانها را ساختارمند کند.
جابجایی همه فرماندهان سپاه در این شهرها، پشتیبانی نیروها و کنترل حوادث غیرمترقبهای که در عملیاتها پیش میآمد را کاظمی انجام میداد. کاظمی از اقداماتی هرچند جزئی که منجر به تلفات مردم میشد، ناراحت بود و تلاش میکرد آنها را کنترل کند. میشود گفت، یکی از طلاییترین مقاطعی که سلسله عملیاتهای تعقیب ضدانقلاب در آن انجام شد، دوره فرماندهی ناصر کاظمی در سپاه کردستان بود.
حساسیتهای عملیاتهای کردستان و مناطق کردنشین استان آذربایجان غربی سبب شد تا آقای بروجردی و ناصر کاظمی جرقه راهاندازی یگانهای رزمی در کرمانشاه را بزنند و یگان «ویژه شهدا» را در کرمانشاه و همچنین یگان ویژه شهدا را در مهاباد تشکیل دهند. آنها با یگان مهاباد، سلسله عملیاتهای پاکسازی جاده پیرانشهر به سردشت را که بسیار حساس بود، انجام دادند. در مراحل اولیه پاکسازی این جاده، در ۶ شهریور ۶۱، ناصر کاظمی در کمین ضدانقلاب افتاد و به شهادت رسید...
همچنین برای مقابله با گروههای مسلح مخالف با انقلاب در کردستان تیپ ویژه شهدا را تشکیل داد و فرماندهی آن را به عهده گرفت و تا زمان شهادتش، بارها با گروههای مسلح در جاده «بانه _ سردشت» و مناطق «کامیاران»، «مریوان»، «تکاب»، «صائین دژ»، «بوکان» و «سد بوکان» درگیر شد. سرانجام ناصر کاظمی در تاریخ ۶ شهریور ۱۳۶۱، در حین درگیری در محور پیرانشهر _ سردشت به شهادت رسید...
کتاب کشکول خاطرات دفاع مقدس، ناصرکاوه
منبع:صادقی، رضا، کردستان در بحران امنیت و محرومیت: تاریخ شفاهی دفاع مقدس
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
1.78M
📢 بشنوید
🔶🔹 توضیح بسیار مهم در خصوص بیانات ولیامر مسلمین مورخ ۶ شهریور ۱۴۰۳
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ توجه کانالها به موضوعات با درجهی اهمیت کمتر و غفلت از اهم موضوعات در بیانات امام جامعه؛
2️⃣ اختلاف در برداشت از صراحت کلام ایشان؛
3️⃣ حتما، حتما و حتماً، تمام بیانات امروز حضرت آقا را به صورت تصویری ملاحظه بفرمایید!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 ولیامر مسلمین: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند.
💠 پینوشت
دقیقاً همین مطلب را در رصدهای بینالمللی مرتبط یا انقلاب صنعتی چهارم که یک رکن اصلی آن هوش مصنوعی است، دریافته و عرض کرده بودیم.
🌐 حتی برخی کشورها از جمله امارات، متاثر از این آیندهی محتمل بینالمللی با تأسیس وزارتخانهی هوش مصنوعی تلاش کردند به نسخههای بومی و کاربردهای بومی هوش مصنوعی دست یابند.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با رئیس جمهور و کابینه جدید رسما اعلام کردند که "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند و درباره آنها نظری نداشتند" اما سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تک تک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد داده اند و وظیفه نمایندگان است که به همه کابینه رای بدهند.
جالب اینکه برخی از نمایندگان انقلابی نیز تحت تاثیر همین حرفها، به کل کابینه رای مثبت دادند و این جو از چند روز قبل توسط برخی از نمایندگان اصولگرا در مجلس راه افتاده بود. یک نفر از همینهایی که با رای امت حزب الله در تهران وارد مجلس شده بود هفته قبل به خود من میگفت باید به همه کابینه رای مثبت بدهیم چون کل کابینه را آقا تایید کرده است!
@Sabety_ir ✅
.
♻️👆 امام خمینی (ره):
آمریکا نظامی نمیآورد اینجا، بدتر از نظامی می آورد؛
نویسنده میآورد!
در کردستان توطئه می کند
نظم تهران را به هم می ریزد
عمال خود را که تربیت کرده می آورد.
و ...
ببینید 👆👆
🔴پاسخ ظریف امام خامنهای به شبهه چینش کابینه پزشکیان از بیرون
🔹مرداد امسال جلسه رای اعتماد برگزار شد و تمامی گزینههای پیشنهادی مسعود پزشکیان توانستند وارد کابینه دولت شوند. این در حالی بود که پیش از این جلسه برخی تصور میکردند که شاید یکی دو نفر از گزینهها نتوانند به دولت راه یابند.
🔹رئیسجمهور کشورمان در جلسه رای اعتماد گفت: آقای صالحی برای وزارت ارشاد وارد عرصه نمیشد و به حضرت آقا مساله را گفتم و ایشان به وی دستور دادهاند. همچنین خود ایشان گفتند خانم صادق در فهرست باشند؛ همهی این عزیزان با هماهنگی و تفاهم آمدهاند و کسانی که مقداری شک درشان بود را معرفی نکردیم. آقای عراقچی اولین کسی بود که حضرت آقا قبول کردند و گفتند خوب است. من نمیخواهم برخی جزییات را بگویم.
🔹پس از این سخنان بود که شبهاتی مبنی در دخالت نهادها و حتی رهبری معظم انقلاب در چینش کابینه مطرح شد. این در حالیست که مشورت گرفتن از مقام معظم رهبری و حتی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی درخصوص انتخاب اعضای کابینه امری طبیعی و مسبوق به سابقه است و هیچ امر و نهی در آن وجود ندارد.
🔹همانطور که امروز نیز حضرت آیتالله خامنهای با ظرافت و نکته سنجی خود پاسخ این شبهه را دادند و در بیان چگونگی مشورت رئیسجمهور با ایشان درباره کابینه فرمودند: بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم که ایشان توانست مجلس را قانع کند و برای همه رای اعتماد بگیرد.
🔹در این گفتار رهبر معظم انقلاب میبینیم که ایشان نه همه وزرای پیشنهادی را تایید و بر حضور آنها تاکید داشتند و نه آنهایی را که نمیشناختند از حضور در دولت منع کردند.
✅#اخبار_جبهه_مقاومت👇👇
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔️ @akhbarmoghavmat
هدایت شده از 🔹حیات طیبه🔹
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🟢 رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۳۸۹/۰۵/۳۱ چقدر زیبا و عمیق و ماندگار فرمودند که:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده [است]. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.»
💢 روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ در جریان رای به وزرا پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی چه گذشت و بعضی از نمایندگان چگونه با بی بصیرتی و عدم هوشیاری تحت تاثیر ادعاهای مسعود پزشکیان قرار گرفتند و بدون ملاحظه عملکرد سوابق تلخ و خلاف و ضد امنیتی برخی از وزرا به همه آنان رای مثبت دادند ؟!!!!
♨️ خدا نگذرد از کسانی که به اسم اصولگرایی و نو اصولگرایی و اصلاح طلبان فرصت طلب و سو استفاده گر که به تعبیر رهبر عزیز انقلاب دچار این گناه کبیره شدند.