هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔶دلایل اهمیت سفر رییس جمهور به روسیه
شواهد نشان میدهد که ایران و روسیه در زمینههای دوجانبه (روابط اقتصادی، نظامی-امنیتی)، منطقهای (نقش آنها در نظم جدید امنیتی منطقه خاورمیانه) و بینالمللی (برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا) اشتراک منافع راهبردی دارند.
این توسعه روابط میان تهران و مسکو به دلایل زیر بسیار مهم است:
دلیل اول: مقام معظم رهبری برای ۳ گروه از کشورها اولویت در توسعه روابط قائل شدند: الف-کشورهای همسایه ب-کشورهای مسلمان و ج-کشورهای همسو به نظر من روسیه کشوری است که هر سه ویژگی را دارد و از هر سه اولویت برخوردار است همسایه است، در بسیاری از مواضع با ما همسو است و با داشتن بیش از ۲۵ میلیون مسلمان علاقهمند به ایران، ظرفیت اسلامی خوبی دارد.
دلیل دوم: برای خنثیسازی فشار تحریمها باید با کشورهایی که باوجود تحریم علاقهمند همکاری با ما هستند ازجمله روسیه و چین روابط را توسعه دهیم.
دلیل سوم: ما با روسیه منافع و تهدیدات مشترک داریم مسائلی مثل دریای خزر، قفقاز، سوریه، عراق و خاورمیانه مسائل مشترک این دو کشور هست و تهدیداتی مثل تحریمهای امریکا و...تهدیدات مشترک ما است.
دلیل چهارم: روسیه برای اجرای مقاصد خود در خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حوزه خلیجفارس به کمک ایران نیازمند است. قدرت منطقهای ایران روسیه را نیازمند به روابط با ایران میکند.
دلیل پنجم: روسیه کشوری است که عضو دائم شورای امنیت است در پیمانهای منطقهای نقش محوری دارد جزو کشورهای صنعتی است و در اتحادیه گمرکی اوراسیا و پیمان شانگهای عضو اصلی است.
دلیل ششم: منابع داخلی روسیه بهگونهای است که میتواند بسیاری از نیازهای ایران را با ترجیحات فراوان تأمین کند بهعنوانمثال ۴۰ میلیون تن گندم مازاد سالانه و همچنین نهادههای دامی و گوشت و…
دلیل هفتم: وجود منافع مشترک در حوزه انرژی و نظامی که از اهمیت خاص خود برخوردار است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
📝 #یادداشت_کوتاه | بهینهسازی نظام توزیع و کنترل قیمتها
🍃🌹🍃
🔻 «بهزودی بهجای قیمت مصرفکننده بر کالاها، قیمت تولیدکننده درج خواهد شد»؛ این خبری بود که در میان انبوه اطلاعات تااندازهای مغفول ماند. رویکردی که توسط وزارت صمت و مبتنی بر کاهش تورم مصرفکننده اتخاذ شد که البته بخشی از فلسفه نظام توزیع سالم است.
❌ نکات تحلیلی:
1⃣ تا پیش از این، قیمت درجشده بر کالاها، قیمت مصرفکننده بود و بر همین اساس در مواردی بنگاه تولیدی این قیمت را بر اساس درخواست فروشگاههای زنجیرهای تا بیش از ۷۰ درصد سود بر روی کالا درج مینمود و این فروشگاهها نیز باوجود تخفیفهای کذایی، سودهای زیادی را به حساب خود میریختند و در مقابل، فشار مضاعفی بر مصرفکننده وارد میشد.
2⃣ استاندارد جهانی واحدهای توزیعی در دنیا به ازای هر ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر، یک واحد صنفی است؛ اما در ایران به ازای هر ۳۳ نفر یک واحد صنفی وجود دارد (بدون احتساب دستفروشها). واقعیت این است که در ایران نظام توزیع متناسب با نظام تولید رشد نیافته و بسیار حجیم شده است.
3⃣ اگرچه این تصمیم موجب تقویت رقابت و مکانیزم بازار میشود و درنهایت در جاهایی منافع مصرفکننده را تأمین میکند، ولی مهم است که بدانیم این قانون میتواند به بخشی از اشتغال در حوزه خدمات آسیب بزند و قدرت رقابتپذیری در بازار را به ضرر خردهفروشها و به نفع حلقه اول تأمین کالا یعنی فروشگاههای زنجیرهای رقم بزند؛ لذا باید سازوکاری جهت حمایت از آن دسته از خانوارهایی که در این زمینه بهصورت تک شغلی مشغول کسب درآمد هستند، اندیشید.
4⃣ درج قیمت تولیدکننده بر کالا برای اینکه به هدف نهایی خود برسد، باید اولاً اطلاعات قیمتگذاری، شفاف و در دسترس همگان باشد و ثانیاً سیستم نظارت بر بازار بهدرستی عمل نماید؛ وگرنه مفسدهای که در فروشگاه زنجیرهای شکل میگرفت، اکنون در خردهفروشیها ایجاد خواهد شد.
✍علی محمدی
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☀️رهبر معظم انقلاب
یک کشور اگر میخواهد به معنای واقعی بازسازی کند، باید بیشترین تکیهاش و بیشترین نگاهش و توجّهش، به انسان، نیرویانسانی باشد و وقتی که صحبت از نیرویانسانی است، باید توجّه کنیم که نصف جمعیت کشور و نیمی از نیرویانسانی، بانوان کشورند. اگر بینش غلطی در مورد زن وجود داشته باشد، بازسازی به معنای حقیقی آن و در سطح وسیع آن، شدنی نیست.
هم خودِ بانوان کشور باید نسبت به موضوع زن از نظر اسلام، دارای آگاهی کافی و لازم باشند، تا بتوانند با اتّکا به نظر والای دین مقدس اسلام، از حقوق خود به طور کامل دفاع کنند،
هم همهی افراد جامعه و مردان در کشور اسلامی باید بدانند که نظر اسلام در مورد زن، حضور زن در عرصههای زندگی، فعّالیت زنان، تحصیل زنان، کار و تلاش اجتماعی و سیاسی زنان، نقش زن در فعالیتهای اقتصادی و علمی و فرهنگی چیست، نقش زن در خانواده، نقش زن در بیرون از خانواده چیست.1375/12/25
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
📝#یادداشت_کوتاه | ابعاد و پیامهای رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲
🍃🌹🍃
🔻 درباره اهمیت و پیام رزمایش مشترک ایرن، چین و روسیه چند نکته را می توان مد نظر داشت:
1⃣ توان و ظرفیتهای نیروی دریایی ایران امروز نه تنها به عنوان یک قدرت منطقهای بلکه در ابعاد جهانی مورد توجه قرار گرفته و زمینهساز آن شده تا کشور با وجود تحریمها و فشارهای حداکثری بتواند دانش بومی دریایی را نهادینه ساخته و در کنار تعمیر و بازسازی ناوگان دریایی به یکی از تولیدکنندگان ناوشکنهای غولپیکر با قابلیت کارکرد عملیاتی در اقیانوسها و آبراههای بینالمللی دست یابد.
2⃣ نقش نیروی دریایی ایران در امنیت منطقه نیز انکارناشدنی است و توقیف کشتی انگلیسی به دلیل آلودگیهای زیست محیطی و ممانعت از نفتکش دزدی آمریکا نمونههایی از این دست است.
3⃣ نکته سوم آنکه؛ حضور ایران در این رزمایشها بر خلاف رزمایشهای دریایی کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس که با تسلیحات اجارهای همراه است، با تسلیحات و ناوگان دریایی بومی همراه است.
4⃣ این رزمایش را میتوان حلقه تکمیلی روابط اقتصادی و سیاسی در تامین امنیت فراگیر و پایدار دانست که در سفر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به چین و سفر آیتالله رئیسی به روسیه به تراز بالایی دست یافت. چرا که تامین منابع اقتصادی و سیاسی بدون امنیت پایدار ناشدنی است.
5⃣ همچنان تجارت دریایی اصلیترین راه تجارت بینالملل است لذا همگرایی امنیتی در حوزه دریایی برای مقابله با دزدی و تروریسم دریایی امری ضروری مینماید.
6⃣ رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین به عنوان قدرتهای نوظهور در برابر یکجانبهگرایی آمریکا را میتوان روندی جدید در امنیت بینالملل و نشانهای دیگر بر تغییر در ساختار نظام بینالملل دانست که میتواند زمینهساز امنیت پایدار در حملونقل و تجارت دریایی شود.
7⃣ نکته آخر اینکه؛ این رزمایش سهجانبه پیامی واضح و آشکار مبنی بر بیاثر شدن تحریمها و شکست سیاست فشار حداکثری است و این پیام را برای حاضران در نشست وین دارد که غرب نمیتواند با ادعاهای ساختگی و واهی همچون نزدیک بودن پایان وقت مذاکرات و یا گزینه نظامی و... ایران را مجبور به پذیرش زیادهخواهیهای خود کند. (منبع: نورنیوز)
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
✅ رخداد بزرگ سیاسی اقتصادی که کمتر مورد توجه قرار گرفت!
◀️ سفر وزیرخارجه به چین و آغاز رسمی عملیاتی شدن توافق نامه 25 ساله تهران-پکن یک رخداد بزرگ سیاسی اقتصادی برای کشور است که تعمدا توسط رسانه های اصلاحاتی کشور سانسور شده است!
چینی ها از یکسو به این نتیجه رسیده اند که برای تضمین جریان انرژی باید به کشورهای مستقل از آمریکا تکیه کنند و از سوی دیگر سیاست عمومی چین چرخش از شرق آسیا به سمت غرب آسیا است.
در سوی دیگر میدان هم جمهوری اسلامی بعد از 8سال غربگدایی دولت روحانی، حالا به سمت کشورهای مستقل همچون چین چرخش کرده است. نتیجه این وضعیت توافقنامه سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری چین در ایران و افزایش جهشی خرید نفت توسط این کشور از ایران است.
سفر وزیر خارجه به چین آغازگر تحولات مهمی در این عرصه خواهد بود که با سفر قریب الوقوع ریاست جمهور به روسیه تکمیل خواهد شد. کمترین ثمره این اتفاقات، ناکارآمد شدن ابزارهای فشار بر ایران در مذاکرات و دست بالای کشور است. تحولات خوبی در پیش روست..
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
📝 #یادداشت | چند نکته مهم برای جلسات تبیینی #دهه_فجر
🍃🌹🍃
1⃣ مقایسه اقدامات صورت گرفته بعد از انقلاب با اقدامات زمان طاغوت چندان موثر نیست، امّا مقایسه پیشرفتهای ایران در ابعاد مختلف با کشورهای پیشرفته اثربخشی بیشتری دارد.
2⃣ یکی از سختترین ابعاد روشنگری و تبیینی، حوزه معیشتی است، باید پذیرفت کسانی که با ادبیات تند نسبت به مسائل معیشتی اعتراض میکنند، حق با آنها است. اما دلیل مشکلات معیشتی امروز و راه حل آنها، قابل بحث است. برخیها علت مشکلات معیشتی را به انقلاب ربط میدهند و راهحل آن را عدول از آموزههای انقلاب اسلامی عنوان میکنند که این کاملاً غلط است، زیرا ما باهمین آموزههای انقلابی در ابعاد دفاعی، علمی، بهداشتی و درمانی و ... به موفقیتهای شگرف رسیدهایم، اما در حوزه اقتصادی بعضاً با افکار التقاطی اسلامی _ لیبرالی عمل کردیم، علت نابسامانی معیشت مردم معمولا عمل نکردن به آموزههای انقلابی و اسلامی است.
3⃣ یکی از محورهای موثر مقایسه نوع مدیریت ولی فقیه و امامین انقلاب با محمدرضا پهلوی است. این مقایسه سبک زندگی، نوع مدیریت، شجاعت و اخلاق مداری و ... را شامل شود.
4⃣ هسته مرکزی در امر روشنگری معرفی کامل و هوشمندانه دشمن است. آمریکا، انگلیس و پدر و پسر پهلوی و جنایت های آنها علیه ملت ایران و حتی دزدی های خاندان پهلوی را باید خوب معرفی کرد. به سخن دیگر اگر مشخص شود که تنها شاهان ایران که منصوب به بیگانگان هستند، پسر و پدر پهلوی است و اینکه آنها در طول اراده کسانی که آنها را منصوب نمودند فعالیت میکردند، روشنگری نسبت به مابقی قضایا ساده تر خواهد بود.
5⃣ فلسفه وجودی مسئولان کشور به فرموده مقام معظم رهبری، نوکری مردم است و ارتباط مستمر مسئولان با مردم لازمه فلسفه فوق می باشد لذا صرف هدایتگری هادیان سیاسی و روشنگران فرهنگی کافی نیست، بلکه باید مسئولان بخشهای مختلف حکومتی را در مساجد و پایگاههای فعال به میان مردم آورد و زمینه پاسخگویی آنها را به مردم در موضوعات مختلف فراهم نمود.
6⃣ هدف جلسات تبیینی علاوه بر مقابله با جنگ روایتی دشمنان ملت ایران، باید به تشویق مردم جهت مشارکت در راهپیمایی احتمالی ۲۲ بهمن منتهی گردد و نقش و تاثیر حضور آنها در ارتقاء قدرت ملی کشور برای حل سریعتر مشکلات تبیین شود.
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از معیار
🇮🇷
🖼 #عکس_نوشت | دهه مبارک فجر
🍃🌹🍃
🌺 امام خامنهای(مدظلهالعالی): دهه فجر، یادبود حیات دوباره ملت ایران و کشور عزیز ماست. مردم این ایام را جشن میگیرند و حق دارند جشن بگیرند.
🌹فرارسیدن ایام الله #دهه_فجر انقلاب اسلامی مبارک باد
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی برادر
🔶روشنگری و جهاد تبیین
🔹رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی در دیدار تاریخی (سوم خرداد 1395) ، با رهنمودهای حکیمانه خویش، تکلیف مدافعان انقلاب اسلامی و اسلام ناب را در عرصه «جهاد کبیر» و در تقابل با«نفوذ» به خوبی روشن فرمودند و « روشنگری » به عنوان راهکار اساسی مقابله با دشمن و خنثی نمودن توطئه های جبهه استکباری، باطل نمودند و در تبیین این جهاد مقدس و سخت، فرمودند: « خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. البتّه ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد؛ بعکس، آبادانی به دنبال دارد، امّا سختیاش بیشتر است. ... این جهاد، هوشمندی لازم دارد، این جهاد، اخلاص لازم دارد. این جهاد مثل جهاد نظامی نیست که کسانی در آنجا بدرخشند و چه شهیدشان، چه زندهشان و چه جانبازشان مثل قهرمان نشان داده بشوند که ماها افتخار میکنیم به این شهدا و این جانبازان و ایثارگران این جهاد جهادی است که ممکن است کسی خیلی هم زحمت بکشد، امّا چهرهی او را هیچکس نشناسد؛ اخلاص لازم دارد این جهاد"
امروز، دشمن از اینکه بتواند به نظام اسلامی ضربهی اساسی وارد کند نا امید است، چون میداند در داخل بهقدر کافی انگیزه و ایمان و صدق و آمادگی وجود دارد؛ لذا نا امیدند از این که بتوانند ضربهی اساسی وارد کنند، امّا نا امید نیستند از اینکه بتوانند نفوذ کنند. ابزارهای نفوذ هم امروز زیاد است.
سعی دارند جوان ایرانی را به شکلی بار بیاورند که خودشان میپسندند. اگر جوان ایرانی به شکل آمریکاپسند و استکبارپسند رشدکرد، آمریکا دیگر برای پیاده کردن نقشههای خود در ایران خرجی و هزینهای نخواهد داشت؛ این جوان خودش مثل نوکر بیجیره و مواجب برای آنها کار خواهد کرد؛ میخواهند جوان ایرانی را اینجوری بار بیاورند. ... میخواهند نفوذ کنند، میخواهند دلها را تسخیر کنند، میخواهند ذهنها را تغییر بدهند.
بحث تبیین و روشنگری از اصول اساسی و شاید بتوان گفت پایه و اساس تعالیم انبیاء (علیهم السلام) است؛ خداوند تبارک و تعالی در آیه شریفه 44 سوره مبارکه نحل ، پیامبر مکرم اسلام را به عنوان «مبین» معرفی میکند و می فرماید: «... و أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ» ، «و ما اين ذكر [قرآن] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است براى آنها روشن سازى و شايد انديشه كنند»؛ همچنین قرآن مجید، صراحت دارد که در امر دین هیچ اکراهی وجود ندارد، چراکه با روشنگریهای پیامبر عظیم الشأن اسلام(صلی الله علیه و آله ) ، بر اساس وحی الهی ، سخن رشد و راه هدایت از سخنان بی پایه و اساس و راهگمراهی و ضلالت، کاملاً آشکار است؛ حال این انسانها هستند که یا با رجوع به عقل سلیم و فطرت پاک خود، راه هدایت و سعادت را بپذیرند و یا اینکه بر پایه نفس اماره خویش، با تبعیت از شیطان، با لجاجت و سرسختی مقابل حق بایستند و به راه شقاوت و بدبختی بروند، « لَا إِكْرَاهَ فىِ الدِّينِ قَد تَّبَينََ الرُّشْدُ مِنَ الْغَىِّ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّغُوتِ وَ يُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَک ....ِ أُوْلَئكَ أَصْحَبُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَلِدُونَ»
بر این اساس، قرآن کریم از سکانداران هدایت بشری و فعلان عرصه روشنگری می خواهد که سخن حق خویش را با استحکام و روشنی و با نیت خیرخواهانه بیان نمایند و در مقابل با مخاطب قرار دادن عقل بشری از انسانها میخواهد که سخن حق را به خوبی بشنود و تعقل نمایند و راه هدایت را از ضلالت و گمراهی باز شناسند و کسانی را که چنین میکنند ، بشارت میدهد و آنان را هدایت یافته و صاحبان اندیشه معرفی میکند؛ « ..... فَبَشِّرْ عِبَادِ * الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئكَ الَّذِينَ هَدَئهُمُ اللَّهُ وَ أُوْلَئكَ هُمْ أُوْلُواْ الْأَلْبَاب» .
🔹جمع بندی:
از مجموع مباحث مطرح شده، مشخص میگرددکه :
1: در عالم دو جبهه بیشتر وجود ندارد، و جبهه سومی هم در کار نیست « هذانِ خَصْمانِ اخْتَصَمُوا في رَبِّهِمْ ...»
2: خصومت و دشمنی این دو جبهه دایمی است و بر سر ربوبت عالم است و با مذاکره قابل حل نیست؛
3: شاخص تعیین حق و باطل امام حق (ولایت) است. «الحق مع العلی و علی مع الحق» ؛
4: حال که در جبهه حق قرار گرفتیم باید بدانیم حتماً باطل در مقابل ما صف آرایی میکند و اینجا نوبت جهاد و استقامت است؛
5: یقین قطعی داشته باشیم که پیروزی با ماست ، پس هیچ جای نا امیدی نیست.
✍ محمدحسین باژدان
✅ @hadianebasir
هدایت شده از معیار
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | چرا رهبر معظم انقلاب پس از بارها تذکر خودشان وارد میدان #جهاد_تبیین شدند؟
🍃🌹🍃
🔹 در ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی که جریان اصلاح طلب و غربگرایان بدنبال تولید محتوا و برنامه هایی برای سرپوش گذاشتن بر فجایعی که در دهه ۹۰ بر سرکشور آورده اند هستند و متاسفانه کمتر از سوی رسانههای انقلاب به این موضوع پرداخته می شود!
🔸 برهمین اساس رهبر معظم انقلاب پس از بارها تاکید بر تبیین واقعیات و جهاد تبیین این بار خودشان وارد میدان شدند لذا در کلیپ بالا سقوط اقتصاد کشور با حسن روحانی را روایت کردند که با این آمارهای فاجعهبار اصلاح طلبان بهتره بجای ایراد گرفتن از دولت رئیسی، به این فکر کنند که تفکر لیبرالی و غرب پرستانه چه با آبروی خودشون و مردم کشور کرد.
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از معیار
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۲۵ قرآن کریم ( آیات ۱۰۴ تا ۱۰۸ سوره مبارکه مائده)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «فیهِ رَبیعُ القُلوبِ وَیَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُهُ» قرآن بهار دلها و چشمههای دانش است و دل را جز به وسیله آن جلایی نیست. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | موانع تحول در صنعت خودرو
🍃🌹🍃
🔻 سئوالی که پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز یکشنبه (۱۰ بهمنماه) مورد توجه رسانهها قرار گرفته این است که چرا با وجود نیروی فنی ماهر، بازار مصرف، وجود مواد اولیه در کشور، داشتن نقدینگی و ۱۲۰۰ بنگاه قطعه ساز، در بحث خودرو با مشکلات فعلی مواجهیم؟ خروج خودروسازان از شرایط فعلی نیازمند تغییر در ۴ حوزه است:
1⃣ حوزه سیاستگذاری: ریشه اصلی آشفتگی این صنعت، وجود ۲۰ نهاد سیاستگذار و متکثر است که بعضاً قوانین و سیاستهای ضد هم مصوب میکنند و علاوه بر هدر رفت منابع، با دخالتهای دستوری، صنعت خودرو را قبضه کردهاند.
2⃣ حوزه تولید: انحصار شرکتهای خودروسازی، عدم رقابتپذیری و دولتی بودن، ازجمله عوامل مهم در عدم بهبود کیفیت تولید است. البته هزینه بالای تولید و عدم بهرهوری برای کاهش هزینهها (وجود ۲۵ هزار کارگر مازاد در سایپا و ایرانخودرو) نیز باعث هدر رفت منابع این صنعت شده است.
3⃣ حوزه توزیع: بخش توزیع در صنعت خودروسازی بسیار گسترده و حجیمتر از بخش تولید است. نبود سیستم مناسب برای نظارت و کنترل بر معاملات خودرو در بازار است که سوداگری و تضعیف بخش تولید را حاصل ساخته است.
4⃣ مشکل چهارم که به خودروسازها ارتباط کمتری دارد ولی برای آنها چالش آفرین شده است، مربوط میشود به تورم بالا و کاهش ارزش ریال در کشور؛ این چالش ریشهای در اقتصاد ایران، خودرو را تبدیل به یک کالای سرمایهای کرده و تقاضای کاذب در جامعه به وجود آورده است، بهطوریکه ثبتنام میلیونی برای خودرو در کشور، نه صرفاً بهواسطه نیاز به آن، بلکه عمدتاً به دلیل حاشیه سودی است که از قِبَل آن عاید خریدار خودرو میشود.
✍ علی محمدی
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از معیار
46.mp3
8.09M
🇮🇷
📢#صدای_ثامن (۴۶) | رابطه راهبردی ۲۰ ساله ایران و روسیه
🍃🌹🍃
❌ قسمت سوم
🎙کارشناس: دکتر شهریاری
#روشنگری | #ثامن | #دهه_فجر
🆔 eitaa.com/meyarpb