eitaa logo
هیأت‌ شهداء گمنام🇮🇷
213 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
583 ویدیو
6 فایل
🌷 هیأت شهداء گمنام🌷 🔹مراسم هفتگی هرجمعه یکساعت بعداز اذان مغرب درصورت امکان درهمین کانال پخش زنده خواهیم داشت 📍بازار چهار سوق_مسجد جامع آمل @shohadagomnamamol 📌شماره‌کارت‌هیأت‌رفاه‌بنام‌اقای‌علیپور 5894631173988585 ✅️ ارتباط با مدیر: @gomnamamol
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صحنه هایی عجیب از مردم لبنان که با دستان خالی در حال بالا رفتن از دیوار حائل اسرائیل هستند @shohadagomnamamol
@shohadagomnamamol 🔴🇮🇶 تجمع عظیم مردم عراق در بغداد، در حمایت از فلسطین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 وزیر اطلاعات: اسرائیل‌ ‌منتظر سیلی‌ محکم‌تر‌‌ باشد 🔹خطیب، وزیر اطلاعات: طوفان الاقصی شکستی بزرگ، بی‌سابقه و ویرانگر برای راهبرد همه کسانی است که ظلم، استکبار، استعمارگری، نژادپرستی و اشغالگری را در دنیا دنبال می‌کنند. 🔹طوفان الاقصی عملیاتی بود که، نه تنها رژیم صهیونیستی بلکه دنیا را به شوک برد و برای آن‌ها غافل‌گیرانه بود. 🔹عمق این پیروزی، حجم، دامنه و گستردگی و عظمت آن رعب و ترسی را در دل دشمنان آفریده و قدرت کوبنده‌ای را بروز داده که سال‌ها آثارش باقی خواهد ماند. @shohadagomnamamol 🔹دشمن بداند همچنانکه رهبر فرزانه و حکیم مان فرمودند هر جنایتی که این‌ها انجام بدهند، پاسخ، واکنش و سیلی محکم‌تری را از مردم فلسطین شاهد خواهند بود.
✅شکار پی در پی گشت ارشاد مسئولین 🔵 بازداشت یکی از مدیران حوزه نوشهر، چالوس و کلاردشت بعلت فساد مالی‼️ 💠در دولت مردمی رئیسی با هیچ فاسدی در سیستم اداری کشور مماشات نمیشود @shohadagomnamamol 🔸 به گزارش آوای نوشهر و به نقل از شنیده ها مدیر منابع آب شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت از حوزه بعلت فساد مالی دستگیر و در مرکز استان بازداشت گردید.
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام: @shohadagomnamamol ⭕️ از افراد و کشورهایی که ما را حمایت کردند؛ بخصوص از «جمهوری اسلامی ایران» تشکر می‌کنیم، که در کمک به ما چیزی کم نگذاشته‌اند. ⭕️ و به فضل الهی امروز موشک‌های ما که رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهند، موشک‌های ولایت فقیه ، ، و «حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺 وزارت حمل و نقل سوریه: فرودگاه بین المللی حلب از صبح فردا ،شنبه ،ساعت 8 صبح پس از ترمیم خسارات تجاوزات رژیم صهیونیستی به خدمت باز می گردد @shohadagomnamamol