امام رضا علیه السلام:
فَعَلى مِثلِ الحُسَينِ فَليَبكِ الباكونَ؛ فإنَّ البُكاءَ عَلَيهِ يَحُطُّ الذُّنوبَ العِظامَ... كانَ أبي عليه السلام إذا دَخَلَ شَهرُ المُحَرَّمِ لا يُرى ضاحِكا، و كانَتِ الكَآبَةُ تَغلِبُ عَلَيهِ حَتّى تَمضِيَ عَشرَةُ أيّامٍ.
بر كسى چون حسين بايد كه گريندگان بگريند؛ زيرا كه گريستن بر او گناهان بزرگ را مىزدايد... چون ماه محرّم مىرسيد كسى پدرم عليهالسلام را خندان نمىديد. غم و اندوه بر او چيره بود تا آن كه ده روز مىگذشت.
وسائل الشيعة ج 8 ص 10
📩 رهبر انقلاب: مردمی بودن از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی بود که باید برای رؤسا و اعضای دولتها الگو باشد/ محور برنامهریزیها و اقدامهای آقای رئیسی حل مشکلات مردم بود
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمیبودن بود. این باید برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضاء دولتها الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد.
✏️ محور برنامهریزیها و اقدامها و کارها و شاخصهایی که مورد نظر ایشان بود حل مشکلات مردم بود. این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است. این واقعاً الگوست باید همه یاد بگیریم ماها این کارها را. این یک نقطه از نقاط ویژهی ایشان بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
📩 رهبر انقلاب: یک خصوصیت آقای رئیسی خستگیناپذیری از کار بود/ مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
خصوصیت دیگر آقای رئیسی که خب این را همه میدانند، همه میفهمند، دیدند خستگیناپذیری از کار. من مکرّر ایشان را توصیه میکردم به اینکه یک قدری استراحت کنند. مثال میزدم از یک مواردی که استراحت نکردند بعد دچار مشکل شدند. میگفتم شما برای آیندهی کاری خودت هم که شده یک قدری استراحت کن ایشان همیشه میگفت من خسته نمیشوم، میگفت از کار خسته نمیشوم. واقعاً هم خسته نمیشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کربلا قدرت نگاه میدهد...
@TasnimNews
چه خوب گفت شهید مطهری که اگر پیغمبر اسلام زنده میبود، امروز چه میکرد؟ درباره چه مسئلهای میاندیشید؟ واللهِ و باللهِ قسم میخورم که پیغمبر اکرم در قبر مقدسش امروز از یهود میلرزد. این یک مسئله دودوتا چهارتاست. اگر کسی نگوید، گناه کرده است. من اگر نگویم واللهِ مرتکب گناه شدهام، و هر خطیب و واعظی اگر نگوید مرتکب گناه شده است.
داستانی که دل حسین بن علی را خون کرده، این قضیه است. اگر میخواهیم به خودمان ارزش بدهیم، اگر میخواهیم به عزاداری حسین بن علی ارزش بدهیم، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش میگفت برای من عزاداری کنید، میگفت چه شعاری بدهید؟ آیا میگفت بخوانید: «نوجوان اکبر من» یا میگفت بگویید: «زینب مضطرّم الوداع، الوداع»؟! اگر حسین بن علی بود میگفت: اگر میخواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمرِ هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمرِ امروز را بشناس.
✔️https://eitaa.com/shohadamehrban
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
...وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا ﴿۲﴾وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ﴿۳)
تقدیرنامه
برادران و خواهران گرامی
سلام علیکم
تاریخ همیشه وامدار زنان و مردانی است که در مقاطع مختلف، برای اعتلای نام ایران، همه چیز خود را در طبق اخلاص نهاده و عمیق ترین مفاهیم بشری یعنی ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی را برای ایران اسلامی بهتر به یادگار گذاشتند...
اینک شما برادران و خواهران گرامی که بی هیچ چشم داشتی از هیچ تلاشی برای پیروزی گفتمان اسلام ناب محمدی (ص), جبهه انقلاب، جهاد تبیین و گسترش ارزش های انقلاب دریغ نکردید شایسته تقدیر و تشکر هستید. شما همان خواصی هستید که بی ادعا در حساس ترین زمان، قهرمان قهرمانان زمان خود شدید.
به همین دلیل به پاس تقدیر از تلاش های شما در ستادهای مردمی دکتر سعید جلیلی ( میثاق با ابراهیم ) در انتخابات ریاست جمهوری سال 1403،در استان آذربایجانشرقی این تقدیرنامه، با کمال احترام و تواضع به شما اعطاء می گردد.
توفیق روز افزون شما را در تداوم خدمت به جمهوری اسلامی ایران را از درگاه حق تعالی مسئلت می نمایم.
علی آذریان
رئیس ستاد مردمی دکتر سعید جلیلی
استان آذربایجانشرقی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و درود بر بزرگمردان و زنانی که از آزمونی دیگر سربلند بیرون آمدند و با مشارکت حداکثری در انتخابات خواسته رهبر عزیزمان را جامه عمل پوشیدند.
این انتخابات نیز از آزمونهای بزرگ اجتماعی بود. در این آزمون، کسانی که برای تشخیص وظیفه تلاش کردند و به وظیفه عمل کردند پیروز شدند.
کسانی که در انتخابات مشارکت کردند، برای تشخیص اصلح تلاش کردند، و شبانهروز کوشیدند تا فرد اصلح را به دیگران معرفی کنند، پیروز حقیقی این آزمون بودند. آنها که به وظیفه عمل نکردند شکست خورده حقیقی این آزمون بودند؛ هم کسانی که در اصل حضور در انتخابات کوتاهی کردند و سرنوشت خود و ملت خود را کماهمیت دانستند، و هم کسانی که در رأی دادن به اصلح کوتاهی کردند، اعم از آنکه در تشخیص اصلح کوتاهی کردند و بدون تحقیق رأی دادند، یا تحت تأثیر تهدید یا تطمیع دیگران رأی دادند، و رأی خود را به منافع شخصی، گروهی، حزبی، یا با رودربایستی یا ترس از دست دادن شغل یا موقعیت اجتماعی و مانند آن فروختند، یا به خاطر تعصبات قومی یا از روی لجبازی رأی دادند، هرچند تعداد اندکی باشند، در این آزمون شکست خوردند.
همچنین کسانی که در معرفی اصلح و رساندن اطلاعات مفید و مؤثر به دیگران برای رسیدن به انتخاب درست کوتاهی کردند، یا معدود افرادی که در عمل، اخلاق و شئون اسلامی را رعایت نکردند، به لجنپراکنی، فریبکاری، دروغگویی و شایعه سازی روی آوردند، یا مرتکب تخلفات قانونی شدند، بازنده اصلی انتخابات بودند.
کسانی که به وظیفه خود عمل کردند خوشحال باشند و خدا را شکرگزار، و کسانی که دچار لغزش شدند، باید نگران عقوبت الهی باشند، پس از عمل خود پشیمان باشند و توبهکار.
ما باید نسبت به دیگران تا حد ممکن حسن ظن داشته باشیم که ان شاء الله در حد وسع و امکان خود برای تشخیص و انجام وظیفه تلاش کردهاند و اگر اشتباهی مرتکب شدهاند از روی عمد نبوده است. توجه داشته باشیم که پیروزی یک کاندیدای معین هدف نهایی نبود، بلکه وسیلهای بود برای پیشبرد بهتر اهداف اصلی. بنابراین، نه طرفداران کاندیدای پیروز مغرور شوند، نه طرفداران کاندیدای مغلوب سرخورده و ناامید. همه کسانی که با انگیزه هموار کردن بهتر راه اعتلای نظام اسلامی تلاش کردند سربلند و مأجورند و همه کسانی که با انگیزههای دیگر تلاش کردند، چه درباره انجام دادن آنچه نباید انجام میدادند و چه درباره انجام ندادن آنچه باید انجام میدادند در پیشگاه الهی سرافکنده و معاقباند. همچنانکه امام بزرگوار ما، که رضوان خدا بر او باد، فرمودند: ما مأمور به وظیفهایم، نه نتیجه. پس هیچکس در برابر آنچه از اختیار او بیرون است مسئول نیست و بر او ملامتی نیست.
مؤمن همواره تسلیم مقدرات الهی و خشنود به آن است، از تجارب موفق گذشته استفاده میکند، از اشتباهات گذشته عبرت میگیرد و آینده را بهتر از گذشته میسازد؛ نمیگوید ای کاش چنین میشد یا ای کاش دیگران چنین میکردند. به خودش میگوید من باید اشتباه خود را بیابم و جبران کنم و آن را دوباره تکرار نکنم. مؤمن شکستناپذیر است و همواره به آینده میاندیشد و به فضل و عنایت و رحمت الهی امیدوار است، مسئولیت خود را برای اکنون و آینده میجوید و با جدیت تلاش خود را ادامه میدهد.
آری، حرکت انقلاب اسلامی تحت رهبریهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب دام ظله با راهبرد مقاومت همچنان ادامه دارد، و آزمونهای بزرگ هنوز در پیش است. برخورد با برخی موانع نباید ما را از موقعیتی که در آن هستیم غافل کند. هچنانکه رهبر فرزانهمان فرمود: ما نزدیک قلهایم. اینک با تجدید قوای بیشتر، بدون احساس شکست و یأس و خستگی، بدون سرگرم شدن به حواشی و کارهای بیهوده و ملالآور، همچون اتهامزنی به یکدیگر و مقصر جلوه دادن دیگران، دست در دست هم حرکتی بزرگتر و همه جانبه برای پیمودن بقیه مسیر آغاز میکنیم.
وظیفه همه ما آن است که به دولت آینده برای تحقق آرمانهای انقلاب کمک کنیم و با مطالبه این آرمانها و نقد مؤثر و مفید از انحراف مسیر جلوگیری کنیم. باید با ارتقای بینش خود و دیگران نسبت به مبانی و اهداف انقلاب اسلامی، سطح آگاهی و بصیرت عمومی را در اقشار مختلف جامعه بالا ببریم و با استمرار جهاد تبیین، از تغییر اهداف انقلاب و نادیده گرفتن دستاوردهای جمهوری اسلامی جلوگیری کنیم. باید با امید و نشاط کامل به ادامه مسیر پرشکوه گذشته بیاندیشیم و از هرگونه کاری که موجب احساس ناامیدی، و از میان رفتن صمیمیت میان نیروهای جبهه انقلاب است به شدت پرهیز کنیم. به خدای متعال اعتماد کنیم و بدانیم او برای بندگانش همواره بهترین را مقدر میکند، گرچه در برخی مقاطع، حکمت مقدرات او را ندانیم. خود را برای آزمونهای پیش رو آماده کنیم که انشاءالله روز نصرت بزرگ الهی نزدیک است.
إنهم یرونه بعیدا و نراه قریبا
والسلام علینا و علی عباد الله الصالحین
۱۴۰۳/۴/۱۶
✅ @mojtabamesbah_ir
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اولین بار❗️
✴️ بسیاری از جوانان اهل سنت با دیدن این فیلم به حقانیت شیعه پی بردند 🇮🇷
⚠️ هشدار ( این کلیپ حاوی صحنه های دلخراش می باشد )
🚩داستان نبش قبر جناب حر
توسط شاه اسماعیل صفوی🌟
👑هنگامی که شاه اسماعیل صفوی به کربلا مشرف شد نخست به زیارت سالار شهیدان رفت و آنگاه حضرت ابوالفضل علیه السلام و دیگر شهدای کربلا علیهم السلام را زیارت نمود. اما به زیارت حر، آن آزاده روزگار که قبرش با قبر سالارش فاصله دارد، نرفت. پرسیدند: « چرا؟»
استدلال کرد که اگر توبه او پذیرفته شده بود از سالارش حسین علیه السلام دور نمی ماند.
توضیح دادند که: « شاها ! از آنجایی که او در سپاه یزید فرمانده لشکر بود و آشنایانی داشت پس از شهادت در راه حق و در یاری حسین علیه السلام بستگانش بدن او را با تلاش و با اصرار بسیار از میدان جنگ خارج ساختند ودر اینجا به خاک سپردند.»
شاه گفت: « من می روم با این شرط که دستور دهم قبر او را بشکافند و درون قبر را بنگرم اگر شهید باشد نپوسیده است و برای او مقبره می سازم. در غیر این صورت دستور تخریب قبرش را صادر خواهم کرد. »
پس از این تصمیم به همراه گروهی از علما، سران ارتش و ارکان دولت خویش، کنار قبر حر آمدند و دستور نبش قبر را صادر کرد.
هنگامی که قبر گشوده شد شگفت زده شدند چرا که دیدند پیکر به خون آغشته آن آزاده قهرمان پس از گذشت بیش از یک هزار سال صحیح و سالم است. زخمهای بی شمار گویی تازه وارد آمده و دستمالی نیز که سالارش حسین علیه السلام بر فرق او بسته و مدال بزرگی است بر پیشانی دارد.
شاه اسماعیل گفت: « این دستمال از امام حسین علیه السلام است و برای ما مایه برکت و پیروزی بر دشمنان و مایه شفای بیماران. به همین جهت با دست خویش آن را باز کرد و دستمال دیگری بست اما به مجرد باز کردن آن دستمال، خون جاری شد و هرگونه کوشش برای متوقف ساختن آن بی حاصل ماند.
به ناچار شاه همان دستمال را بر سر حر بست و گوشه ای از آن را به عنوان تبرک برداشت و خون هم متوقف شد. به همین جهت دستور داد برای او مقبره ساختند و مردم را به زیارت ایشان فراخواند.
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️فوری
اولین شرط آمریکا برای مذاکره با مسعود پزشکیان