فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی بایدن فرق ایران و اوکراین را نمیداند
🔹بایدن در اولین نطق سالانه خود گفت: پوتین شاید با تانکها، کییف را محاصره کند اما هرگز نمیتواند قلب و روح مردم ایران را تسخیر کند.
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهپیمایی بزرگداشت بعثت پیامبر گرامی مردم یمن مرحبا مرحبا خداوند کمکشان کند
🔴 28 رجب آغاز حرکت امام حسین علیه السلام
سحر28 رجب مصادف است باحرکت کاروان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ازمدینه به سمت مکه .
حاکم وقت مدینه (ولید بن عتبة بن ابی سفیان) پس از مرگ معاویه دستور یافت تا از امام حسین (علیه السلام) برای یزید بیعت بگیرد.
حضرت فرمود: «یزید فردی است شرابخوار و فاسق که به ناحق خون می ریزد و اشاعه دهنده فساد است و دستش به خون افراد بی گناه آلوده گردیده و شخصیتی همچون من با چنین مرد فاسدی بیعت نمی کند.»
وقتی مروان بن حکم بیعت با یزید را از حضرت درخواست کرد امام حسین(علیه السلام) فرمود: ای دشمن خدا! دور شو، من از رسول خدا شنیدم که فرمود: «خلافت بر فرزندان ابوسفیان حرام است اگر معاویه را بر فراز منبر من دیدید او را بکشید.» و امت او چنین دیدند و عمل نکردند و اینک خداوند آنان را به یزید فاسق گرفتار کرده است .
امام حسین(علیه السلام) در شب 28 رجب سال 60 هجری همراه با بیشتر خاندان خویش و بعضی یاران، پس از وداع با جدش پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) از مدینه به طرف مکه حرکت کرد.
امام حسین(علیه السلام) هدف خروج از مدینه را در وصیتنامه اش چنین بیان می کند:
... و جز این نیست که برای اصلاح در میان امت جدم خارج شدم. می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کرده و به راه و روش جدم (رسول خدا) و پدرم علی (علیه السلام) رفتار نمایم . کسی که به سوی خدا دعوت کند عمل نیک انجام دهد و بگوید از مسلمانان هستم، از خدا و رسولش جدا نمی شود ... اگر در نوشتن نامه ات خیر مرا آرزو کرده ای، خدا پاداش تو را بدهد.
در احوالات خروج سیدالشهدا در شب 28 رجب آمده است که: امام حسین علیه السلام دل شب بعد از وداع باقبر رسول الله و مادرشان حضرت صدیقه کبری علیهماسلام الله نهضت خود را آغاز کردند
حضرت سکینه بنت الحسین(س) فرمود: در طول سفر کربلا هیچ شبی به سختی آن شب بر ما نگذشت که از مدینه حرکت کردیم
✨﷽✨
🌼داستان زیبای راننده تاکسی خوش رو
✍️چندی پیش سوار تاکسی شدم. راننده تاکسی مرد محترمی بود که 60 سال سن داشت و بسیار شاد بود. او با مسافران با شادی برخورد میکرد. یکی از مسافران از او پرسید با وجود ترافیک و شغلی که خستهکننده است چطور میتواند شاد باشد؟ جواب راننده برایم جالب بود. گفت من 4 فرزند دارم 2 دختر و 2 پسر که همه تحصیل کردهاند در حالی که هرگز به درسشان رسیدگی نکردم. گفت رمز موفقیتش این بوده که به شدت هوای همسرش را داشته و به او توجه و محبت خاص میکرده و فقط نیازهای همسرش را برآورده کرده است. گفت همسرش را همیشه خوشحال و راضی نگه میداشت و در عوض همسرش همیشه پرانرژی بود و با تمام قوا به بچهها و منزل و هر کار دیگری رسیدگی میکرد.
میگفت زنها تواناییهای موازی دارند و میتوانند چند کار را در منزل باهم مدیریت کنند. کافیست آنها را راضی و خوشحال و تحت توجه و محبت کافی نگهداری تا هر کاری از آنها بربیاید. او معتقد بود اگر باطری قلب همسرتان را شارژ نگه دارید میتوانید با آرامش به کارتان رسیدگی و با خوشبختی زندگی کنید. چون همسرش از جان و دل، بقیه امور را سرپرستی خواهد کرد. به نظر من حق با اوست. رمز موفقیت او میتواند، رمز موفقیت بسیاری از مردها باشد.
زن! موی مش کرده، ابروی برداشته، لبانِ قرمز نیست. زن! لباسِ سفید شب باشکوه عروسی، بوی خوشِ قرمه سبزی نیست. زن! پوکی استخوان، یک زنِ پا به ماه، حال تهوع، استفراغ دردهای زایمان، مادر بچهها نیست. زن! عصایِ روزهای پیری، پرستار وقتِ مریضی نیست. زن! وجود دارد؛ روح دارد؛ پا به پای یک مرد، زور دارد. زن همیشه همه جا حضور دارد و اگر تمام اینها یادت رفت، تنها یک چیز را به خاطر داشته باش: که هنوز هیچ مردی پیدا نشده که بخواهد در ایران جایِ یک زن باشد.
✨﷽✨
🌼داستان مبعث پیامبر!
✍️حضرت پیامبر اکرم (ص) قبل از بعثت با اینکه در محیط بت پرستی بود ولی به بتها تعظیم نکرد و پیوسته خدای یگانه را میپرستید. او در طول سال یک ماه را به غار حرا میرفت و با خدای یکتا راز و نیاز مینمود تا این که در 27 رجبالمرجب و هنگامی که چهل سال داشت در غار حراء به پیامبری رسید. یک روز که حضرت پیامبر (ص) در غار حراء مشغول عبادت بود، جبرئیل آمد و گفت؛ ای محمّد (ص) بخوان!
پیامبر (ص) در جواب فرمودند: چه بخوانم؟ جبرئیل او را در آغوش گرفت و فشرد. بار دیگر جبرئیل گفت؛ بخوان! پیامبر صلی الله علیه و آله همان جواب را تکرار کردند و باز نیز جبرئیل او را در آغوش گرفت.در بار سوم گفت: «إقرأ باسم ربک الذی خلق» این جمله را گفت و از دیده حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله پنهان شد. حضرت رسول (ص) که با دریافت نخستین اشعه وحی سخت خسته شده بود به سراغ حضرت خدیجه علیها السلام آمد و فرمودند: مرا بپوشان و جامهای بر روی من بینداز تا استراحت کنم.
بعد از آنکه کمی استراحت کرد، ماجرا را برای خدیجه علیها السلام همسرش تعریف نمودند. همسر با وفای پیامبر با شنیدن این سخنان رو به پیامبر علیه السلام کرد و گفتند؛ بشارت باد تو را و دل خوش دار و ثابت قدم باش، سوگند به کسی که جان خدیجه در دست اوست، من ایمان و باور راسخ دارم که تو پیامبر این امت هستی.
📚منتهیالامال، شیخ عباس قمی، ص69؛ قصههای قرآن، رضوی، ص555 و 556.1 - الغدیر، ج3، ص237؛ قصههای قرآن، رضوی، ص557
♦️مراقب عوامل خودکشی باشید
▪️سرانه خودکشی اگرچه در ایران نسبت به جهان کمتر است اما سیر صعودی آن میتواند علامت هشدار تلقی شود. اگر در اطرافیان و یا خودتان یکی از عوامل خودکشی را دیدید هر چه سریعتر به روانشناس و یا روانپزشک مراجعه کنید.
▪️افسردگی؛ فاکتورهای متعددی بر انجام خودکشی تاثیر دارند اما متداولترین دلیل، افسردگی حاد است. فردی که دچار افسردگی حاد است گاهی اوقات هیچ راهی برای رهایی از رنج خودش به جز خودکشی نمیبینید. اختلالهای دوقطبی، شخصیت مرزی، شیزوفرنی و اختلال خوردن هم میتوانند ریسک خودکشی را افزایش دهند.
▪️اختلال استرس بعد از تروما؛ افرادی که در کودکی مورد تجاوز یا آزار قرار گرفتند و یا تجربه تروما داشتند حتی سالها بعد هم احتمال خودکشی دارند. تروما یا روان زخم به آسیبها و شوکهایی گفته میشود که عاملی بیرونی باعث آن است. یک نظرسنجی نشان میدهد که ۲۲ درصد آمریکاییهایی که مورد تجاوز قرار گرفتند دست به خودکشی زدهاند.
▪️مصرف مواد مخدر و الکل؛ الکل و مواد مخدر میتوانند بر روی فردی که افکار خودکشی دارد تاثیر گذاشته و باعث افزایش ناگهانی میل به خودکشی شوند.
▪️از دست دادن یا ترس از دست دادن؛ از دست دادن موقعیت برجسته اجتماعی، مشکلات مالی، از دست دادن شغل، از دست دادن یکی از اعضای خانواده یا دوستان، تحقیر و توهین میتواند میل خودکشی در فرد را افزایش دهد.
▪️ناامیدی؛ زمانی که افراد همه امید خودشان برای ایجاد تغییر را از دست میدهند، این ناامیدی بر همه اتفاقات ریز و درشت خوب اطرافشان سایه میاندازد و در حالی که ممکن است از دید یک ناظر بیرونی اوضاع چندان هم بد نباشد خودکشی به عنوان گزینهای در دسترس برای فرد ناامید جلوه پیدا میکند.
▪️دردها و بیماریهای مزمن؛ طبق نتایجی که ژورنال پیشگیری پزشکی آمریکا منتشر کرده بیماریهایی مانند سرطان و یا بیماریهای مزمنی مانند دیابت و میگرن میتوانند ریسک خودکشی را در فرد بالا ببرند. بیماریهای مزمن همچنین میتوانند باعث اضطراب و افسردگی هم بشوند.
▪️حس سربار داشتن؛ فردی که به دلیل بیماری و یا ناتوانی حس میکند باری بر روی دوش دیگران است و فکر میکند دنیای کسانی که دوستشان دارد بدون او و زحمتهایش زیباتر است از جمله افرادی است که دارای ریسک خودکشی است. از طرفی افرادی که از طرف اجتماع طرد شدهاند هم میتوانند در معرض تصمیم به خودکشی باشند.