eitaa logo
شهدای منطقه مهربان
152 دنبال‌کننده
12.2هزار عکس
8.6هزار ویدیو
225 فایل
ارتباط با ادمین: @Karimidost
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 سفر رئیس جمهور به چین در کانون توجه رسانه‌های جهان
[Forwarded from دفتر امام جمعه شربیان] 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @emame_sharabian 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لینک کانال دفتر امام جمعه شربیان 👆👆 لطفا لینک کانال رو جهت اطلاع مردم و مسئولین منطقه نشر دهید.
🔴دروغ گناه کلیدی گناه كليدی يعنی چه؟ يعنی مادر. يعنی دروغ گناهی است كه از آن دروغ‌های ديگر هم بيرون می‌آيد، چرا؟ چطور دروغ مادر گناه است؟ چون حديث داريم كه تمام گناه هارا يكجا جمع كنيم، كليدش دروغ است. چطور دروغ گناه كليدی است؟ علتش اين است كه با دروغ فكر منحرف می‌شود، فكر كه منحرف شد، تمام اعمال منحرف می‌شود. مثلاً شخصی پهلوی من می‌آيد و به دروغ می‌گويد: ايشان آدم خوبی است، در صورتی که ايشان آدم خطرناكی است. يا به دروغ می‌گويد: آدم بدی است، در صورتیکه ايشان آدم خوبی است. تا گفت: خطرناک است ذهن من را نسبت به شما كور می‌كند. دروغ سبب توجيه گناهان است. دروغ گناه كليدی است چون آدم هر گناهی كه می‌كند مثلاً دزدی می‌كند، می‌گويد چرا دزدی كردی؟ می‌گويد: وضعم چنين بود، چنان بود، مجبور شدم. با دروغ توجيه می‌كند. چرا درس نخواندی؟ چرا دير آمدی، باز هم مدرسه‌ات دير شد، هرچه خلاف كنی تا بهش بگويي چرا چنين كردی، يک دروغ می‌گويد. پس دروغ گناه كليدی است، چون زمينه ساز و توجيه كننده‌ همه‌ گناهان است. چرا گران فروختی؟ خرج سنگين است. شاگرد دارم، كارگر دارم، بيمه هست، كرايه دكان است. فلان است.
حضور پر شور فرهنگیان منطقه مهربان در راهپیمایی 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی سال 1401
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای درس استاد از دکتر فریدون جنیدی عضو امنای بنیاد فردوسی برای تدریس در دانشگاه ناپل ایتالیا دعوت شده بود. او در پاسخ گفت: باید مراقب مادر پيرم باشم اما مادر او چه کسی است؟ دگرگون خواهید شد!
🔺پسر آقا تو راهپیمایی راحت میره و میاد. بعد بعضی‌ها یه جوری سیس اطلاعاتی عملیاتی تو راهپیمایی میگیرن انگار پنتاگون‌ دنبالشونه‌
🔴چرا آمریکا به پروژه «چین‌هراسی» در جهان دامن می‌زند؟ 🔹«رویترز» سال 2023 میلادی (1402) را سال پرباری را برای چین به تصویر کشیده‌ ونوشته‌است که صندوق بین‌المللی پول انتظار دارد جمهوری خلق چین در این سال رشد 4.4 درصدی داشته‌باشد و چین 30 درصد از کل رشد جهانی را در سال آینده به خود اختصاص خواهد داد. این در حالی است که طبق برآورد صندوق بین‌المللی پول، اقتصاد جهان در سال 2023 (1402) حدود 2.7 درصد رشد خواهدکرد. 🔹بنابراین سهم چین در رشد جهانی بیش از سه برابر ایالات متحده خواهدبود. اگرچه آمریکا بزرگترین اقتصاد جهان باقی می‌ماند اما صندوق بین‌المللی پول انتظار دارد که رشد آن تنها 1 درصد باشد در حالی که منطقه یورو تنها با نصف این نرخ رشد خواهد کرد. 🔹با توجه به قدرت‌یابی روزافزون چین و در مقابل، افول هژمونی آمریکا، کاخ سفید نسبت به تداوم این روند هراس دارد. 🔹پیشبرد پروژه «چین هراسی» بدون کشاندن چین به یک جنگ تحقق نمی‌یابد همان گونه که پروژه «روس هراسی» با دامن زدن به بحران اوکراین جامه عمل پوشید. از این رو مقامات آمریکا تمام تلاش خود را به کار بستند تا در قضیه تایوان، چین را به درگیری نظامی بکشانند.
✍روایت شده که از جمله نجوا های خداوند متعال با حضرت داوود علیه السَّلام این بود که فرمود: ای داوود! بر تو باد به استغفار کردن در دل شب تا سحرگاهان، ای داوود! زمانی که تاریکی شب تو را در برگرفت پس نگاهی به صعود ستارگان در آسمان بینداز و مرا تسبیح گو و بسیار به یاد من باش تا من نیز به یاد تو باشم ای داوود! همانا پارسایان شب هایشان را نخوابند مگر اینکه نماز برای من به جای آورند و روزهایشان را سپری نکنند مگر اینکه به یاد و ذکر من مشغول باشند، ای داوود! همانا عارفان سرمه شب زنده داری را به چشم هایشان کشیده اند و شب را به بیداری سپری می کنند و بـه ایــن وسیله خواهان خشنودی من هستند، ای داوود همانا کسی که در دل شب نماز گزارد در حالی که مردم درخوابند و از این عبادت نیز قصدش من باشم پس به فرشتگانم امـر می کنم که برای چنین کسی طلب بخشش کنند و بهشت من نیز مشتاق دیدار او خواهد بود، پس هر تر و خشکی برای او دعا خواهد کرد. 📚ارشادالقلوب، دیلمی، ج ۱، ص ۱۷۴ 📖رساله لقاءالله، میرزا جواد آقای ملکی تبریزی، ص ۱۱۶
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥از جلسات خصوصی ما خبر ندارند که...
یه موقعی مسخره می کردن که پرچم چین افتاده روی برج آزادی ولی الان همون تصویرشده تیتر سر مقاله گلوبال تایمز چین با این مضمون که: پرزیدنت رئیسی خوش آمدید مراوده با جمهوری اسلامی برای چین اهمیت بالایی داره و چینی ها در سفر رئیسی به پکن از هر فرصتی برای تقویت روابط بهره میبرند.
🔴رئیس‌جمهور چین: پکن به مشارکت سازنده در مذاکرات احیای برجام ادامه می‌دهد 🔹شی جینپینگ: چین از ایران در صیانت از حقوق قانونی‌اش و از پیشبرد راهکاری مناسب و در سریع‌ترین زمان ممکن برای مسأله هسته‌ای ایران حمایت می‌کند. 🔹فارغ از تغییرات وضعیت منطقه‌ای و بین‌المللی، چین به‌طور مصمم، همکاری دوستانه با ایران را توسعه خواهد داد و موجب پیشبرد توسعه مداوم شراکت جامع راهبردی چین - ایران خواهد شد.
❤️ هرکس شاکر نعمت‌های خدا باشد، سود می‌کند و هرکس ناشکری کند دودش به چشم خودش می‌رود... که خداوند بی‌نیاز است! 📖 سوره نمل آیه ۴۰