۲۲ مهر ۱۴۰۰
*مى زند آتش به قلبم سوز داغ عسکرى*
*گیرد امشب اشک من هر دم سراغ عسکرى*
*شد به سن کودکى فرزند دلبندش یتیم*
*گشت دُرّ اشک مهدى چلچراغ عسکرى*
*🏴شهادت امام عسکری(ع) و نشستن گرد یتیمی بر چهره امام زمان(ع) تسلیت باد*
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰
خاطره مرحوم علامه حسن زاده از یک یهودی در لباس روحانیت :
زمانی که در مدرسه مروی بودم (ایشان در شهریور ۱۳۲۹ به تهران آمدند و تا مهر ۱۳۴۲ در تهران بودند)، کتابخانه مدرسه دستگاه اسطرلابی داشت که در اختیار من بود. میفرمودند حجره من در مدرسه به گونهای بود که درب آن رو به روی درب ورودی مدرسه بود. به همین دلیل اگر کسی وارد مدرسه میشد، متوجه میشدم.
🔸روز جمعهای بود که در حجره مشغول مطالعه بودم که دیدم یک روحانی جلیلالقدری وارد مدرسه شد و با خادم مدرسه گفتگوی مختصری داشت و او هم با انگشت اشاره، حجره من را به او نشان داد. بعد از چند لحظه آن روحانی نورانی وارد حجره من شد و من مبهوت عظمت و نورانیت و ادب و اخلاق او شدم. بعد از احوالپرسی مختصری که با من کرد، گفت قصد مزاحمت برای شما را ندارم. شنیدم که شما در اسطرلاب تخصص دارید و دستگاه اسطرلاب مدرسه هم در اختیار شما است. این روزها یهودیها به شدت در حال خریدن این دستگاهها، مخصوصاً دستگاههای قدیمی و عتیقه و ارسال آنها به خارج از کشور هستند. وظیفه خود دانستم که به شما اطلاع دهم و از شما بخواهم که مواظب دستگاهی که در اختیار دارید باشید.
من به او عرض کردم آقاجان من، همچون جانم از این دستگاه محافظت میکنم. خیالتان آسوده باشد.
سپس چند توصیه اخلاقی و معنوی به من کرد و قصد خداحافظی داشت. هنگام رفتن گفتند ما هم چند دستگاه داریم اگر زمانی فرصتی کردید نگاهی به آنها بیاندازید که نقصانی نداشته باشند یا اصالت آنها را بررسی کنید، لطف بزرگی در حق ما کردهاید.
🔶من هم که نمیخواستم محضر این روحانی نورانی را از دست بدهم و دوست داشتم در معیت او باشم، گفتم آقا هر زمانی که بفرمایید در خدمت شما هستم. همان ساعت به همراه او از مدرسه بیرون آمدم و وسیله نقلیهای کرایه کردیم (که البته پول کرایه را هم من دادم و اجازه ندادم آن روحانی نورانی دست در جیب بگذارد) و به سمت منزل ایشان حرکت کردیم. در بین راه هم دائماً نصحیتهای علمی و اخلاقی به من میکرد و فراوان هم از من تمجید میکرد. (به تعبیر خودشان دائماً از آن هندوانههای بزرگ جنوبی زیر بغل من میگذاشت)
به منزل ایشان وارد شدیم (خانهای بسیار مجلل و وسیع در شمال تهران) و چند دستگاه اسطرلاب را آماده کرده بودند و من آنها را دیدم و نقصهای آنها را گفتم و آنهایی که اصالتی داشتند و بینقص بودند را هم مشخص کردم. بعد از پذیرایی مختصری به خودم اجازه ندادم که بیش از این وقت این بزرگ را بگیرم.
🔶خدا حافظی کردم و از منزل ایشان خارج شدم. همین که خارج شدم یکی از طلبههای مدرسه مروی به صورت اتفاقی من را دید. مثل چوب خشکش زد و با تعجب از من پرسید «شما اینجا چکار میکنی؟!»
همینکه میخواستم بگویم در خدمت چه کسی بودم تازه متوجه شدم که جذبه ظاهری این عالم نورانی اجازه نداده بود که اصلاً اسمشان را سؤال کنم! به او گفتم منزل چنین عالمی بودم! او گفت اینجا یکی از مراکز یهودیان است و این فرد با این مشخصاتی که میگویی هم یکی از رؤسای آنهاست! کار اصلی آنها تهیه عتیقهجات و امور باارزش و ارسال آنها به اسرائیل است!
🔶 علامه میفرمود، بعد از شنیدن این قضیه خیلی ناراحت شدم، نه بابت خدمت علمی و مراعات ادبی که در برابر آن مرد کرده بودم! بلکه بابت آن کرایه ماشینی که از مدرسه مروی تا منزل ایشان داده بودم! چون در پرداخت این کرایه ماشین اخلاص نبود این کار را برای خدا انجام ندادم!
🔶سپس فرمودند: «آقاجان آن مرد از ارکان آیتاللهی هیچ چیز کم نداشت! چهره نورانی، ادب ظاهری، نعلین زرد، عبای نازک، دستانی نرم و ...؛ فقط دو رکن را نداشت: علم و تقوا!»
در ادامه فرمودند: این قضیه مربوط به حدود 40 سال قبل بود؛ گمان نکنید که دیگر دزدان و نفوذیهایی در لباس روحانیت نداریم! الان هم اگر بیشتر از قبل نشده باشد کمتر نیست! روحانی را نباید با عمامه و عبا و ظاهرش شناخت؛ روحانی را باید با علم و اخلاق و معنویت و انسانیتش شناخت. روحانی باید نماینده رسولالله(ص) باشد.
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰
افسر بلندپایه روسی: سردار سلیمانی یک قهرمان است/ او تلاشی برای نشان دادن موقعیت برتر خود بر دیگران نمیکرد
🔺یوگنی گونچاروف، افسر بلندپایه و نماینده وزارت دفاع روسیه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکسی درباره جنگ "سوریه" در مسکو:
🔸سردار سلیمانی، برای من دوستی است که فقط مدت کوتاهی با هم بودیم اما همین ملاقات کوتاه کافی بود تا تمام عمر فراموشش نکنم، او یک قهرمان است.
🔸سردار، مردی آرام و بسیار شجاع بود و با وجود اینکه تلاشی برای نشان دادن موقعیت برتر خود بر دیگران نمیکرد اما ارشد بودنِ او کاملا مشخص بود. ۲۰ دقیقهای که او را ملاقات کردم، کافی بود تا تمام عمر فراموشش نکنم. او قهرمان ایران و قهرمان سوریه بود.
🔸قاسم سلیمانی دوستی است که دیگر نزد ما نیست اما از تمثال سلیمانی، ایده برپایی نمایشگاه به وجود آمد و گروهی از سربازان روس، این ایده را تحقق بخشیده و هر کدام کاری را برای برگزاری این نمایشگاه انجام دادند.
۲۲ مهر ۱۴۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
پاسخ یك محقق مسلمان آلمانی در یك برنامه زنده تلوزیونی:
كه توسط میلیونها نفر دیده می شد:
از وی در باره ی «اسلام و تروریسم» سوال شد. او گفت:
1- چه كسانی جنگ جهانی اول را شروع كردند؟ مسلمانان؟!
2- چه كسانی جنگ جهانی دوم را شروع كردند؟ مسلمانان؟!
3- چه كسانی 20 میلیون «بومی استرالیائی» را كشتند؟
مسلمانان؟!
4- چه كسانی در هیروشیما و ناگازاكی بمب اتم ریختند؟
مسلمانان؟!
5- چه كسانی میلیون ها سرخپوست را در آمریكای شمالی كشتند؟
6- چه كسانی میلیون ها سرخپوست را در آمریكای جنوبی كشتند؟
7- چه كسانی 180 میلیون آفریقائی را به عنوان برده اسیر كردند؟
كه 88 % آنان در راه انتقال به آمریكا مردند؛
و به اقیانوس اطلس ریخته شدند؛؟!؟!؟!
مسلمانان ؟
خیر!
آنها مسلمان نبودند!
شما اول باید «تروریسم» را درست معنی كنید.
اگر یك غیر مسلمان كار بدی انجام دهد؛
نامش می شود «جرم» !
اما اگر یك مسلمان مرتكب همان عمل بشود؛
او یك «تروریست» است!!!
شما ابتدا این «قوانین تبعیض آمیز» را برچینید؛
بعد به موضوع برگردید.👌👍👌
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰
🔺چند نکته درباره نتایج انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق
روز گذشته، نتایج اولیه انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق اعلام شد. برخی نکات مهم این نتایج عبارتند از:
🔹جریان وابسته به مقتدی صدر با کسب ۷۳ کرسی در جایگاه نخست ایستاد. صدریها توانستند بدون ائتلاف با گروههایی خارج از جریان صدر و در سایه مشارکت پایین انتخاباتی، نتایج قابل توجهی به دست آورند.
🔹تقدم به رهبری محمد الحلبوسی توانسته با کسب ۳۸ کرسی در جایگاه دوم بایستند. خود الحلبوسی نیز بالاترین رأی شخصی را میان اهل سنت به دست آورده است. آن هم در انتخاباتی که به دلیل تغییر در قانون، بسیاری از چهرههای مشهور و سران احزاب سیاسی از بیم عدم رأیآوری نامزد انتخاباتی نشدند.
🔹ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی با صعود نسبت به انتخابات گذشته با کسب ۳۷ کرسی در جایگاه سوم قرار گرفته است. نوری مالکی اکنون مهمترین رقیب الکاظمی محسوب میشود. در این میان نقش تعیینکننده با حزب دموکرات کردستان و تقدم الحلبوسی است.
🔹نیروهای مستقل همانطور که پیشبینی میشد توانستند با کسب ۲۹ کرسی در جایگاه مناسبی قرار بگیرند. به نظر میرسد تغییر قانون انتخابات در گام نخست، توانسته تاحدودی فضا را برای ورود چهرههای خارج از احزاب فراهم کند. البته در صورتی که فرضیه ورود برخی چهرههای وابسته به احزاب در قالب نیروهای مستقل برای اطمینان از رأیآوری اشتباه باشد.
🔹ائتلاف فتح و جریان وابسته به عمار حکیم و حیدر العبادی شاید بزرگترین بازندگان انتخابات اخیر بودند. گروه نخست ۱۴ کرسی و گروه دوم تنها ۴ کرسی انتخاباتی کسب کردهاند. به نظر میرسد آرای کاسته شده از سبد ائتلاف فتح به سبد ائتلاف دولت قانون و آرای کاسته شده از سبد حکمت ملی و نصر به سبد صدریها و تحریمکنندگان افزوده شده است.
🔸در مجموع دو نکته را نباید فراموش کرد: نخست اینکه نتایج فعلی، آمار اولیه محسوب میشود. هرچند که احتمال تغییر تعیینکننده در نتایج کم است. دوم اینکه در ساختار انتخاباتی عراق، ائتلافهای پساانتخاباتی اهمیت بسیاری دارند؛ زیرا این ائتلافها تعیینکننده فراکسیون بزرگتر و در نهایت گزینه نخستوزیری هستند.
۲۲ مهر ۱۴۰۰
۲۲ مهر ۱۴۰۰