*جزئیاتی از ضربۀ امنیتی به بزرگترین تیم تروریستی ۲۰ سال اخیر*
🔹یک مقام آگاه: آنچه امروز اعلام شد ضربهای بود که بهتازگی به بزرگترین شبکۀ تروریستی ۲۰ سال گذشته فعال داخل کشور زدیم. قصد این تیمها التهابآفرینی، افزایش خشونت و ایجاد جنگ شهری در ایران بود.
🔹سرپلهای این تیمها در کشورهای همسایه مستقر شده بودند و تسلیحات و تجهیزات لازم را از همان کشورها در اختیار عوامل داخلی خود قرار میدادند. مهمترین ویژگی این جریانات، تمایل شدید آنها به کشتهسازی و افزایش رنگ خشونت در جامعه ایران بود.
🔹در این راستا دو نفر از عوامل ضدانقلاب بهنامهای شاهین زحمتکش با نام مستعار شاهینلو و تدین طهماسبی، کارمند اسبق وزارت خارجه، فعالیتهای خود را در فضای مجازی بهسمت شکلدادن شبکههایی برای اقدامات تروریستی جهتدهی میکردند.
🔹آنچه باعث شد این شبکه ضربه بخورد این بود که از یک بازهای به بعد وارد فاز تروریستی شدند که اولین اقدامشان تلاش برای بمبگذاری در مزار حاج قاسم بود. یکی دیگر از عملیاتهایی که این تیمها میخواستند انجام بدهند تلاش برای انفجار مرکز تقویت فشار گاز در ۵۰ کیلومتری یاسوج همزمان با سفر رئیسجمهور بود.
🔹در استانهای مختلف این تیمها دپوی مهمات داشتند. مثلا در تهران بیش از ۸۰ مورد و در فارس بیش از ۱۰۰ مورد دپو انجام داده بودند که کشف و استخراج شدند. این تیمها در کرمان دنبال این بودند که برخی مغازهها را با بمبهای پرتابی منفجر کنند که بازهم آنجا تحت ضربه رفتند.
🔹کشفیات متعددی مثل ۴۳ بمب آماده انفجار، ۵۵ چاشنی انفجاری، ۲۰ بمب پرتابی، بیش از ۱۰۰ کیلو مواد پیشساز انفجاری از این افراد داشتیم.
@Farsna
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
@پندواندرزهای حکیمانه شهیدان
#رعایت حق بیت المال.
#همسر شهید باکری فرمانده دلاور لشکر ۳۱ عاشورا تعریف می کند :
« روزی در حالی که آقا مهدی ، از خانه بیرون می رفت به او گفتم : چیزهایی را که لازم داریم بخر .
گفت : بنویس .
خواستم با خودکاری که در جیبش بود بنویسم ،
با شتاب و هراس گفت :
مال بیت المال است و استفاده شخصی از آن ممنوع است.
حتی اجازه نداد چند کلمه با آن بنویسم.
#روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
#اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
🌹 #سالروز_شهادت* 🌹
🌹السلام علیکم یا اولیاء الله و احبائه
🌹السلام علیکم یا اصفیاءالله و اودائه
🌹السلام علیکم یا انصار دین الله
🌹السلام علیکم یا انصار رسول الله
🌹السلام علیکم یا انصار ابی عبدالله
#سالگرد_لاله_سرخی_از_صفادشت
🌹سلام بر شهیدان راه حق
🌹سلام بر شهیدان دفاع مقدس
🌹سلام برشهیدان بخش صفادشت
🌹سلام برشهیدان عزیز ارسطو
🌹سلام بر شهید والامقام 🌹
🌹 #جاویدالاثرعلی_بیکمحمدی 🕊
🌹 تاریخ شهادت: ۱۳۶۷/۰۵/۴ 🕊
🌹 محل شهادت: سرپل ذهاب🕊
🌹 نام عملیات: مرصاد
سی و پنجمین سالگرد شهادت افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بخش صفادشت، شهید عزیز
#جاویدالاثرعلی_بیکمحمدی را گرامی می داریم و سالروز آسمانی شدن و کسب #شایستگی_مقام_شهادت ایشان را به خانواده محترم شهید تبریک عرض می نماییم.
به ارواح طیبه و ملکوتی تمامی شهدا بویژه این شهید عزیز درود و سلام می فرستیم و از درگاه خداوند متعال تقاضای علو درجات برای آنها مسئلت می نماییم.
#نثار_روح_ملکوتی_اش_صلوات
🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
👈 کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹
✨خلاصه زندگینامه شهید والامقام✨
✨جاویدالاثر ✨
🌹 #علی_بیک_محمدی🌹
✅ علی بیک محمدی در سال ۱۳۴۶ در خانواده ای متدین و مذهبی در روستای ارسطو چشم به جهان گشود.
✅ دوران کودکی را در دامان پرمهر پدر و مادرش گذراند و سپس وارد دبستان شد و تحصیلات خود را تا پایان مقطع ابتدایی ادامه داد.
✅ سال ۱۳۶۵ زمانی که نوبت سربازی شد با افتخار به خدمت سربازی رفت و پس از گذراندن دوره آموزشی در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی مشغول شد.
✅ در دوران خدمت سربازی اش مرتب عازم جبهه می شد پس از اتمام دوران خدمت سربازی به صورت داوطلبانه به منطقه غرب و قصرشیرین اعزام شد و پس از چهار ماه به آرزوی دیرینه خود و کسب شایستگی مقام شهادت نائل آمد و روح پاکش به ملکوت اعلی پرواز کرد و به لقاء الله پیوست و ندای آسمانی
✨ " یا ایتهاالنفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیته المرضیه فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی"
شامل حالش شد.
ادامه 👇
و چه زیبا امام عزیز خمینی کبیر ره در وصف حال یاران با وفایش فرمودند:
شهدا شمع محفل دوستانند. شهدا در قهقهه مستانه شان و در شادی وصولشان "عند ربهم یرزقون" اند و از نفوس مطمئنه ای هستند که مورد خطاب "فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی" پروردگارند.
✅ این شهید گرانقدر علاوه بر کسب افتخار شهادت؛ به تأسی از حضرت زهرا (س) پیکر مطهرش بی نشان ماند و جاویدالاثر شد.
#روحش_شاد_یادش_گرامی_باد.
🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀
با تشکر از خانواده محترم و معزز شهید
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
eitaa.com/shohadasafadasht
🥀❤️🥀❤️🥀❤️🥀
✨ خاطره ای از مادر گرامی شهید✨
🌹 #جاویدالاثرعلی_بیکمحمدی 🌹
✅ علی هر دو سه ماه یکبار به مرخصی می آمد آخرین باری که می خواست به جبهه اعزام شود؛ گفتم علی جان تو که خدمت سربازی را تمام کردی دیگر نرو حمله شده و شلوغ است بمان تا سروسامانت بدهیم.
✅ جواب داد مادرجان! چه می گویید من نروم، آن دیگری نرود پس چه کسی باید از انقلاب اسلامی و وطن دفاع کند؟.
✅ هر بار که علی به مرخصی می آمد از جبهه تعریف می کرد و می گفت که جبهه گلستان است می گفتم که توپ و تانک و گلوله کجایش گلستان است می گفت صفا و اخلاص و عشقی که آنجاست هیچ جای دیگری نیست؛ با تمام سختی هایش آنجا بهشت است هر وقت که از جبهه بر می گشت برایم سوغاتی می آورد.
✅ یکبار برایم یک تابلوی شنی آورده بود که روی آن نوشته بود:
✨ "همیشه در قلب منی مادر" ✨
یکبار بمن گفت هیچ گاه از قلب من بیرون نمی روی مادر ! حتی اگر آن دنیا هم بروم تو را فراموشت نمی کنم و در قلب من خواهی بود.
✅ یکبار هم به خانه عمه اش که در همدان است سر زده بود.
عمه اش تعریف می کرد: یکبار که علی به منزل ما آمد به حمام رفت و پس از زدن عطر و ادکلن رفت و پس از چندین سال هنوز برنگشته است.
🌺 با تشکر از مادر گرامی و فرهیخته شهید والامقام ، جاویدالاثر علی بیک محمدی
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
eitaa.com/shohadasafadasht
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
*✨🌹السّلام علیک یا ابا عبدالله الحسین✨🌹*
*🌹خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند. خوشا به حال آنان که در این قافله نور جان و سر باختند. خوشا به حال آنهایی که این گوهرها را در دامن خود پروراندند.*
*🌹همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.*
*🌷✨ #امام_خمینی_ره ✨🌷*
به ترتیب تاریخ شهادت؛
معرفی و پاسداشت یاد و نام رهروان راه ثارالله
#احیاگران_فرهنگ_عاشورائی_بخش_صفادشت
✅ #امشب
🌹✨🕊️ #شهید_والامقام ✨🌹
🌷🇮🇷 مجید بیات 🕊
*#نثار_روح_ملکوتیشان_صلوات*
*#اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
🥀🌺🍃🕊🍃🌺🥀
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht