جنگ تحمیلی همچنان برای ما یادآور رشادت و مظلومیت است حتی با گذشت سی و پنج سال از پایان آن.
منصور مهدوی نیاکی همان ﻏﻮﺍص شهیدی است ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺵ ﺩﺭ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪ. تصویری که از مظلومیت آنها در دفاع مقدس خبر میداد؛ از زنده به گور کردن آنها توسط صدام و شهادتی غریبانه.
شهید ﻣﻨﺼﻮﺭ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﻧﯿﺎﮐﯽ ﻣﺘﻮﻟﺪ ۱۳۴۶ آمل است یعنی جوانی ۱۸ ساله.
او طی عملیات کربلای 4 به همراه همرزمانش در جزیره امالرصاص به شهادت رسید و پیکر پاکش با دستهای بسته پیدا شد.
تصویری که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و به تعبیر برخی کاربران نشان مظلومیت ملت ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله است.
درباره غواصان کربلای چهار
بد نیست بدانید جزیره ام الرصاص یکی از جزایر اروند رود است. و شاهد چندین عملیات بزرگ در طول سالهای جنگ تحمیلی بوده است. این جزیره به عنوان یکی از جزایر استراتژیک عراق بوده است. و همواره جزو برخی محورهای عملیاتی رزمندگان دفاع مقدس قرار میگرفته و شاهد شهادت بسیاری از رزمندگان بوده است.
عملیات کربلای4، در منطقه ام الرصاص به عنوان بخشی از عملیاتهای آبی-خاکی جنگ، مورد توجه بود. و ام الرصاص را نیز درگیر کرد. شهدای زیادی از عملیات دو روزه کربلای 4 تا عملیات 75 روزه والفجر8 به عنوان طولانیترین عملیات هشت سال جنگ تحمیلی در این جزیره آسمانی شدند. و پیکرهای مطهر برخی از آنها به خاطر شرایط منطقه و درگیری شدید آنجا باقی ماند. و نیروهای خودی نتوانستند آنها را بازگردانند. نام این شهدا سالها در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت…
درباره این شهید هم باید بدانیم که پیکری با لباس غواصی که دستانش از جلو با سیم بسته شده بود، پیکر یکی از 175 شهید غواص و خط شکن عملیات کربلای 4 بود که در یک گور دسته جمعی در منطقه ابوفلوس تفحص شد.
پ.ن: فقط یک جمله؛
مبادا قهرمانان اصلی را فراموش کنیم، همه بدانیم حفظ و امنیت کشور ، و دفع تجاوز وحشیانه دشمنان ، با چه هزینه ها ، جانفشانی ها و خون دل هایی پابرجا مانده است.
#روحشان_شاد_یادشان_گرامی_باد.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌹🇮🇷❤️🇮🇷🌹
«محمدرضا رسولی» رئیس ستاد جستجوی مفقودین منطقه غرب بود که در روز سه شنبه بیست و دوم فروردین ماه سال 1374 در حالی که 22 بهار از عمر پربرکت او میگذشت در جریان شناسایی یکی از محورهای عملیاتی در مقابل پاسگاه «گرمیشه» قلاویزان از منطقه عمومی مهران بر اثر برخورد با مین برجای مانده از سوی دشمن بعثی، به شهادت رسید.
پاسدار شهید محمدرضا رسولی، در سال 1352 شمسی در تهران و در خانوادهای مذهبی و مستضعف متولد شد. وی دوران کودکی خویش را در روستای ملارد گذارند. دوران تحصیلات ابتدایی محمدرضا در دبستان وصال ملارد آغاز شد و در دبیرستان شهید بهشتی به اتمام رسید.
رفتار و کردار او از اوایل نوجوانی زبانزد خاص و عام بود. محمدرضا به عنوان یک جوان پر شور، صمیمی و عاشق اهل بیت(ع) در گرماگرم نبرد ملت مسلمان ایران علیه بعثیان متجاوز، به عنوان بسیجی به همراه پدر بزرگوارش حاج محمدعلی رسولی در جنگ شرکت نمود.
شهید عزیز ما با آنکه در چند عملیات حضور یافت، اما روح بلند او همچنان در وصال معبود بی قراری می کرد. با پایان جنگ، شهید رسولی همانند دیگر بسیجیان عاشق برای استمرار خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دنبال سنگری بود تا بتواند راه شهدا را ادامه دهد، از این رو با راهنمایی و مشورت بستگان نزدیک به عنوان پاسدار وارد ستاد کل نیروهای مسلح گردید.
به دنبال تأکید مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا مبنی بر انجام عملیات جستجوی پیکر مطهر شهدای مفقودالجسد، به همراه شش تن از دوستان نزدیک و هم دوره ای خود در آبان ماه 1373 به تشکیلات «کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح» پیوست.
پس از مدتی به لحاظ استعداد، هوش، زیرکی، قابلیت فرماندهی و توان مدیریت، اعتماد به نفس قوی و بالاتر از همه تعهد و صداقت، مسئولیت «ریاست ستاد جستجوی مفقودین در منطقه عمومی غرب» به وی محول می شود.
وی مسئولیت هدایت، هماهنگی، کنترل و پشتیبانی سه گردانِ تفحصِ مفقودین را در مناطق عمومی سومار، مهران و دهلران را از طریق قرارگاه محوری ایلام برعهده گرفته، جستجو و انتقال پیکر مطهر شهدا از عمق میدانهای مین و موانع بر جای مانده از سوی دشمن را آغاز میکند.
او که رنج استضعاف را چشیده بود، هنگامی که با سیل زدگی مردم مهران مواجه می شود با دلسوزی مشغول یاری رساندن به آنان می گردد و در این رابطه کمک های قابل توجهی به آنان می نماید، تا جایی که این امر موجب شناخت بیشتر مردم و مسئولین نسبت به او و محبوبیت بیشتر او در منطقه میشود.
ایجاد هماهنگی بسیار خوب بین یگانهای تفحص سپاه و ارتش، با نهادهای معین منطقه، از قبیل استانداری، بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام از جمله کارهای ارزنده وی در منطقه غرب بود. این اقدامات موجب گردید تا فعالیتهای کشف و انتقال بدنهای مطهر شهدا سریعتر انجام گردد.
در مورد سجایای اخلاقی و روحی او میتوان از روحیه عشق به شهادت و اهل بیت(ع)، پُر کاری و تلاش، صداقت و صمیمت، مهربانی، اطاعت و فرمانبرداری از فرماندهی، تواضع و اخلاص، دقت در بیت المال مسلمین، شجاعت و شهامت و روحیه سخاوت و بخشندگی او یاد کرد.
روحیهای که موجب شد تا سرانجام جان شیرینش را نیز در راه خداوند ایثار کند. او همواره به دوستان نزدیک خود میگفت: «من عاشق شهادتم و شهید هم میشوم.»
شهید محمدرضا رسولی سرانجام در روز سه شنبه بیست و دوم فروردین ماه سال 1374 در حالی که 22 بهار از عمر پربرکت او میگذشت در جریان شناسایی یکی از محورهای عملیاتی در مقابل پاسگاه «گرمیشه» قلاویزان از منطقه عمومی مهران بر اثر برخورد با مین برجای مانده از سوی دشمن بعثی، به شهادت میرسد و روحش به ملکوت اعلی میپیوندد.
#روحش_شاد_یادش_گرامی_باد
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌹🇮🇷🕊🇮🇷🌹
*🍀السلام علیک یا اباصالح المهدی عج 🍀*
🌹 #یاد_شهیدان_جاودانه_باد🌹*
فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ
(مزمل/ ۲۰)
#برنامه_روزانه_تلاوت_قرآن_کریم*
📖 *امروز صفحه ۴۶۹
#هدیه_به_ارواح_طیبه_و_ملکوتی*
🌹 #شهدای_مظلوم_کربلا*
🌹 #شهدای_راه_حق*
#انبیاء_الهی_و_ائمه_معصومین_ع
#امام_خمینی_ره
#پدران_و_مادران
#مومنین_و_مومنات
*ان شاءالله در دنیا با قرآن مانوس و در آخرت با قرآن محشور شوید.*
🌺🍃🌸🍃🌺
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
❁﷽❁ ❣️✨✨✨✨
✨⭐️🍃
✨🍂🌺
✨
🍃🌸 #خطبه_176_نهج_البلاغه 🌸🍃
🍃🌹 #بخش_ششم _آخر #انواع_ظلم و #اهمیت_خودسازی🌹🍃
انواع الظلم:
أَلَا وَ إِنَّ الظُّلْمَ ثَلَاثَةٌ: فَظُلْمٌ لَا يُغْفَرُ وَ ظُلْمٌ لَا يُتْرَكُ و ظُلْمٌ مَغْفُورٌ لَا يُطْلَبُ؛ فَأَمَّا الظُّلْمُ الَّذِي لَا يُغْفَرُ فَالشِّرْكُ بِاللَّهِ، قَالَ اللَّهُ تَعَالَى: «إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ»، وَ أَمَّا الظُّلْمُ الَّذِي يُغْفَرُ فَظُلْمُ الْعَبْدِ نَفْسَهُ عِنْدَ بَعْضِ الْهَنَاتِ، وَ أَمَّا الظُّلْمُ الَّذِي لَا يُتْرَكُ، فَظُلْمُ الْعِبَادِ بَعْضِهِمْ بَعْضاً، الْقِصَاصُ هُنَاكَ شَدِيدٌ، لَيْسَ هُوَ جَرْحاً بِاْلمُدَى وَ لَا ضَرْباً بِالسِّيَاطِ وَ لَكِنَّهُ مَا يُسْتَصْغَرُ ذَلِكَ مَعَهُ. فَإِيَّاكُمْ وَ التَّلَوُّنَ فِي دِينِ اللَّهِ، فَإِنَّ جَمَاعَةً فِيمَا تَكْرَهُونَ مِنَ الْحَقِّ خَيْرٌ مِنْ فُرْقَةٍ فِيمَا تُحِبُّونَ مِنَ الْبَاطِلِ، وَ إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ لَمْ يُعْطِ أَحَداً بِفُرْقَةٍ خَيْراً مِمَّنْ مَضَى وَ لَا مِمَّنْ بَقِيَ.
لزومُ الطاعة:
يَا أَيُّهَا النَّاسُ، طُوبَى لِمَنْ شَغَلَهُ عَيْبُهُ عَنْ عُيُوبِ النَّاسِ، وَ طُوبَى لِمَنْ لَزِمَ بَيْتَهُ وَ أَكَلَ قُوتَهُ وَ اشْتَغَلَ بِطَاعَةِ رَبِّهِ وَ بَكَى عَلَى خَطِيئَتِهِ، فَكَانَ مِنْ نَفْسِهِ فِي شُغُلٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ.
🌹 #ترجمه 🌹
7️⃣. #اقسام_ظلم_و_ستم:
آگاه باشيد كه ظلم بر سه قسم است، ظلمى كه نابخشودنى است، و ظلمى كه بدون مجازات نمى ماند، و ظلمى كه بخشودنى و جبران شدنى است، امّا ظلمى كه نابخشودنى است، شرك به خداى سبحان است، كه فرمود: «خداوند هيچ گاه از شرك به خود، در نمى گذرد» و امّا ظلمى كه بخشودنى است، ستمى است كه بنده با گناهان بر خويشتن روا داشته است، و ظلمى كه بدون مجازات نيست، ستمگرى بعضى از بندگان بر بعض ديگر است كه قصاص در آنجا سخت است، مجروح كردن با كارد، يا تازيانه زدن نيست بلكه اينها در برابرش كوچك است پس مبادا در دين دو رويى ورزيد، كه همبستگى و وحدت در راه حق «گر چه كراهت داشته باشيد» از پراكندگى در راه باطل «گرچه مورد علاقه شما باشد» بهتر است زيرا خداوند سبحان نه به گذشتگان و نه آيندگان، چيزى را با تفرقه عطا نفرموده است.
8️⃣. #ضرورت_خودسازى:
اى مردم خوشا به حال كسى كه عيب شناسى نفس، او را از عيب جويى ديگران باز دارد، و خوشا به حال كسى كه به خانه و خانواده خود پردازد، و غذاى حلال خود را بخورد، و به اطاعت پروردگار مشغول باشد، و بر خطاهاى خويش بگريد، و همواره به خويشتن خويش مشغول باشد و مردم از او در امان باشند.