قسمتی از متن حکم رهبری
« امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریتی با کفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بجِدّ دنبال کند، و قشرهای متوسط و پایین جامعه را که سنگینی مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادی و معنوی ملت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.»
در همان لحظهای که بر اثر شدت فشار و شدت ضربات دشمن، جبهه حق و جبهه دین احساس میکرد که حتما دیگر دارد نابود میشود و دشمن دارد غلبه پیدا میکند، در همان لحظه چون باز هم استقامت میکرد و باز هم تلاش میکرد، نصرت و یاری خدا فرا میرسید، این متن قرآن است.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_یکم
▼حرف روز
ضرورت اصلاح نگاه در دولت سیزدهم
تردیدی نیست که دو سیستم سیاسی و اقتصادی در تعامل گستردهای نسبت به یکدیگر به سر میبرند و نظریات معطوف به تقدم هرکدام بر دیگری، بر وجهی از تقلیلگرایی گرفتار آمده است. بااینوجود جناب روحانی و تیم اقتصادی ایشان یک نگاه خاصی به این رابطه داشت و معتقد بود که باید از اقتصاد به سیاست یارانه داد. از همین منظر توسعه سیاست خارجی را مقدم بر اقتصاد و حتی عدالت اجتماعی میدانست و دال مرکزی اندیشه خود را تقویت رابطه با غرب از کانال برجام قرار داد. دولت اعتدال بهتبع این موضوع از دریچه برجام به اقتصاد مینگریست. این نوع مواجه با اقتصاد سه تأثیر فراگیر دارد: 1- اولین بازتاب این نوع نگاه به اقتصاد، شرطی شدن اقتصاد است. وقتی در دورههای مختلف، منتظر هستید تا تحولات سیاسی مختلف مثل برجام، کانال مالی اینستکس،FATF، انتخابات امریکا و ... وفق مراد شما پیش رود، قاعدتاً اقتصاد دچار تکانههای متعدد خواهد شد. 2- وابستهسازی اقتصاد به سیاست و برجام و منتظر سرمایهگذاران خارجی ماندن باعث شد تا از توانمندیهای داخل غفلت گردد و یا اینکه نادیده گرفته شوند. 3- آسیب دیگر شرطی شدن اقتصاد، افزایش ریسک سرمایهگذاری است. وقتی جناب روحانی به امید ریاست جمهوری بایدن و بازگشت دولت امریکا به برجام، وعده دلار ۱۵ هزارتومانی میدهد، چرا سرمایهگذار بیاید و بر اساس دلار ۲۵ هزارتومانی (مثلاً در بورس) سرمایهگذاری کند. درواقع در چنین شرایطی بنگاههای تولیدی و بخش خصوصی سرمایهگذار دچار انتظارات موهومی نسبت به آینده میشوند و قدرت تصمیمگیری را از دست میدهند. 4- از سوی دیگر وقتی پیام (وعده) بهبود اقتصاد از مسیر مذاکره و سیاست مخابره میشود، درواقع ناخواسته قدرت چانهزنی در میز مذاکره نیز از دست میرود. لذا تحریم کننده در اعمال تحریمهای خود مصرتر میشود و بر تداوم و تقویت تحریمها تکیه میکند تا در میز دیپلماسی امتیازهای بیشتری از حریف بگیرد.
نکته راهبردی: خطیرترین مأموریت اقتصادی دولت سیزدهم که بر اساس قانون از دیروز کار خود را آغاز کرد، میبایست اصلاح رابطه اقتصاد و سیاست باشد؛ اینکه نگاه تکبعدی به هرکدام از دو سیستم اقتصاد و سیاست نباید داشت؛ چون منجر به ضایع شدن فرصتها میشود. زیربنای هر برنامهای برای رفع مشکلات اقتصادی، باید بر روی توانمندیهای داخلی و حضور مردم قرار گیرد. به عبارتی باید نقطه ثقل اقتصاد از برجام خارج شود؛ البته این به معنای نادیده گرفتن مذاکره و رفع تحریمها نیست. (نویسنده: علی محمدی
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از اخبار رهبر انقلاب
🔰دفاع مقدس صحنه ایستادگی علیه استکبار جهانی بود
✍️رهبر انقلاب: دفاع مقدس ما، دوران جنگ هشتسالهی پر ماجرای این کشور، داستان ایستادگی ملت ایران و ایستادگی جوانان ما در مقابل خباثتها و دشمنیهای کفر و استکبار جهانی است.
۱۳۹۸/۷/۸
💠 @akhbar_rahbar
هدایت شده از رزم اوران (تکاب)
سلام و عرض تبریک هفته دفاع مقدس به همین مناسبت کارگاه آموزشی ازدواج آسان باحضورمربی مجرب فردا شنبه راس ساعت۱۹ مکان مسجدموسی ابن جعفر( ع) خیابان تختی برگزارمیگردد۰ازحضوربسیجیان دعوت بعمل می آیدشرکت فرمایید۰باتشکرپایگاه بسیج انصارالمهدی( عج) تکاب
هدایت شده از رزم اوران (تکاب)
برادربسیجی: سیدمحمدقدسی قهرمانی شمادرمسابقات استانی و انتخابی تیم ملی راتبریک عرض میکنیم۰ ( پایگاه بسیج انصارالمهدی( عج)
هدایت شده از بصیرت سیاسی یک انقلابی
📢 اعطای نشان عالی پدافند غیرعامل به «علی لندی»
🔹سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور نشان عالی پدافند غیرعامل را به خانواده علی لندی نوجوان ۱۵ ساله ایذهای اهدا کرد🌷