6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت باید منتظر طوفان بود!!!
#طوفان_الاقصی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
🔸قویترین دارو همین قرص بودنِ دلم به شماست، مهدی جان!
#دلنوشته_مهدوی
#گرافیک_مهدوی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 باز هم شهید آوینی و راه قدس
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللهم ارزقنا الزیارت الحسین علیه السلام
«لبیک یاحسین»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙منبر کوتاه
«لبیک یاحسین»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتنگی مادر شهید غواص مرتضی جاویدی
شهدا شرمنده ایم😭
روح شهدا روبا ذکر صلواتی یاد کنیم
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
جهت عضویت در گروه شهید سید احمد پلارک،معروف به شهید عطری، شهیدی که مزارش بوی گلاب می دهد اینجا را کلیک کنید🌹
سردار شهید عبدالعلی بهروزی جانشین فرمانده تیپ 15 امام حسن مجتبی(ع) و برادر شهید علی بهروزی بیست و دوم اردیبهشت سال 1338 در روستای چشمه مراد دهستان درونک بخش زیدون از توابع شهرستان بهبهان دیده به جهان گشود.
از نخستین روزهای تجاوز رژیم بعث عراق به خاک ایران به جبهههای حق رفت و در فتح سوسنگرد، عملیاتهای طریقالقدس، فتحالمبین، بیتالمقدس، رمضان، والفجر مقدماتی و خیبر شرکت کرد که چهار بار به شدت مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان و بهبودی نسبی دوباره به جبهه بازگشت.
سرانجام در سوم فروردین سال 1363 بر اثر آتش بار دشمن در جزیره مجنون جراحت سختی برداشت که به شیراز منتقل شد و در روز بیست و چهارم فروردین همان سال در سن 25 سالگی در بیمارستان نمازی شیراز به فیض شهادت نائل آمد که پیکر پاکش در گلزار شهدای سردشت زیدون آرام گرفت.
شهید عبدالعلی بهروزی در وصیتنامهاش نوشت: «من اين راه را آگاهانه انتخاب كردهام و جزء به سرانجام اين راه را به چيز ديگری نمینگرم، ما به جنگ، براي جنگ نيامدهايم بلكه برای ياری دين خدا و برای لبيک به سالار شهيدان. هر كس مرا دوست دارد به بسيج بچسبد، امام را ياری كند و در راه اين انقلاب بدون هيچ چشم داشتی شبانهروز كار كند، در مقابل كمبودها تحمل كند، سعي كنيد با كشاورزي و كار كردن كمبودها را جبران كنيد، امروز جمهوری اسلامی ايران از همه طرف مورد حمله قرار گرفته است، پشت به پشت همديگر بدهيد و مقابله كنيد، برادران شما از قبل برای خدمت به اسلام تعيين شدهايد، پس هشدار كه زمينه حكومت مهدي(عج) بر عهده شماست.
🌹@shohadayehgepchag
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 پیام رزمندگان حماس از میدان نبرد برای آیت الله خامنه ای
♦️شهید آوینی: «اینجا منبع و منشأ آن نور عظیمی است که در وسعت جهان جلوه کرده است و البته ناگفته پیداست که جبهه ها نیز نور خود را مدیون شمس ولایت اند، ولایت آل محمد صلواتالله علیهم اجمعین.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
🔹ترجمه: «به رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله و به تمامی برادران و دوستان و عزیزان ما در حکومت و در میان ملت ایران و سپاه پاسداران دلاور و سپاه قدس که آرزو داریم شانه به شانه آنها به قدس برسیم (واین نزدیک است)، درود می فرستم.
بی پرده میگویم ایشان رفقای ما، دوستان ما و برادران ما در خون و سلاح و مسیر مشترک هستند.»
🔹ما و جمهوری اسلامی با دشمن صهیونیست در لبنان جنگیدیم و با پشتیبانی جمهوری اسلامی در غزه و در کرانه باختری با آنها وارد نبرد شدیم و آنقدر با صهیونیست ها میجنگیم تا آنها را از آخرین ذره خاک اصبع الجلیل (منطقه شمال شرقی فلسطین) بیرون کنیم، من مطمئنم که این اتفاق با پشتیبانی جمهوری اسلامی خواهد افتاد. ما درکنار آنها علیه دشمنان مان جنگیدیم، و در کنار آنها علیه دشمنان شان خواهیم جنگید.»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهدای عزیز حزب الله در چند روز گذشته؛
هدیه به روح بلندشان صلوات❣
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💟به کانال شهدای قپچاق بپیوندید
🌹@shohadayehgepchag