⭕️بودجه ۱۳۴ هزار میلیارد تومانی تقویت بنیه دفاعی
🔹دولت در لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده ۱۳۴ هزار میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح اختصاص داده است.
🔹بر اساس این لایحه، در صورت عدم تخصیص این مبلغ، شرکت ملی نفت موظف است به میزان مابه التفاوت ماهانه معادل آن نفت خام یا میعانات گازی به اشخاص حقوقی معرفی شده از سوی ستاد کل نیروهای مسلح اقدام کند.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
⭕️حمله هوایی آمریکا به مقر حشد الشعبی در عراق
🔹 هواگردهای آمریکایی بامداد امروز، مقر سازمان حشد الشعبی در جرف النصر استان بابل را مورد هدف قرار دادند که طی این حمله، ۵ تن از نیروهای حشد الشعبی شهید و چند تن دیگر زخمی شدند.
🔹ستاد تروریستی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) با انتشار بیانیهای ضمن پذیرش مسئولیت این حمله اعلام کرد: نیروهای سنتکام در ۲۲ نوامبر، حملات دقیقی را علیه دو مقر مقاومت در عراق انجام دادند. این حملات در پاسخ مستقیم به اقدامات گروههای تحت حمایت ایران علیه نیروهای آمریکا از جمله حمله موشکی ۲۱ نوامبر بوده است.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
⭕️صفحه نخست روزنامه های امروز چهارشنبه ۱ آذر
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57