فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وزیر دولت اصلاحات: میپذیریم شرایط موجود ناشی از عملکرد دولت روحانی است
👤 علی صوفی در گفتگو با خبرگزاری فارس:
🔻روحانی هم به ۲۴ میلیون رأی طرفداران خود پشت کرد هم به اصلاح طلبان؛ او به تعهداتی که به مردم داده بود بیاعتنا شد.
🔻روحانی به بیراهه رفت و حتی بسیاری از اصلاح طلبان استعفای او را هم کلید زدند.
🔻کارنامه دولت دوم حسن روحانی نه قابل قبول و نه مورد حمایت اصلاح طلبان است.
🔻عملکرد دولت دوم روحانی مأیوس کننده و زیانبار بود و برخی از مشکلاتی که امروز به چشم میخورد به همین دلیل است.
🔻مردم به حق از دولت دوم روحانی ناامید و مأیوس شدند و از اصلاح طلبان به خاطر حمایت از روحانی ناراحتند و در انتخابات شرکت نکردند و از جریانات سیاسی کشور گریزان شدند و این وضعیت باقی است
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🔴 واکنش سید احمد خاتمی به شایعات درباره دخترش
♦️در روزهای اخیر مطلبی در فضای مجازی در خصوص دختر آیت الله سید احمد خاتمی در شبکه های اجتماعی با مضمون اینکه «زهرا سادات خاتمی دختر احمد خاتمی با رانت پدر از دامپزشکی به پزشکی قم و بعد به تهران آمد، شش ماه طرح در اراک گذراند و ناگهان هیات علمی دانشگاه تهران شد تا به فقرا خدمت کند. اکنون در حال جراحی بینی محرومان در مراکز خصوصی و بیمارستان بهارلو تهران تشریف دارن» منتشر شده است.
♦️امام جمعه موقت تهران:دختر من مطلقا در بیمارستان بهارلو عضو هیات علمی نبوده است و هم اکنون طرحش را در منطقه محروم در بندرعباس میگذراند و مطلقا در هیچ مرحلهای از نام من استفاده نکرده و تنها نمره دخترم بالا بوده است.
♦️تمام این تخریبها به دلیل موضعی است من در برابر بی حجابی گرفته ام و این دروغ ها، اولین و آخرین نیست و یقین دارم که این دروغها ادامه خواهد یافت.
♦️من با رانت و رانت خواری مخالف بوده ام، هستم و خواهم بود./حوزه
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری | اگر حقایق درست روایت نشود تحریف میشوند ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#عید_غدیر
#جهاد_تبیین
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🔴جزئیات بازداشت پسر میرسلیم به جرم مسائل امنیتی
♦️«مصطفی میرسلیم» در گفتگو با تسنیم:پسرم (مهدى) را پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنيت ملی به پنج سال حبس محكوم کردند که پس از درخواست تجديد نظر و قطعى شدن حكم، در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوين برده شد.
♦️منافقین با شناسايى و سوء استفاده از نقطه ضعف مهدى او را به دام انداخته و سعى كردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقهبندى شده بوده، موفقيتى جز به دام انداختن او به دست نياوردند.
♦️بنده برای جلوگیری از هرگونه شائبه و شبهه، در هیچ یک از مراحل بازداشت و بازجويى و محاكمه و تجديد نظر دخالتی نکردم.
♦️نقطه ضعف مهدى از بدو تولد با او بوده و این مسئله هم جسمی است و هم روحی. فرزندم بسيار عاطفى و ساده لوح است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بكشانند و مأموران امنيتى نيز گمان كرده بودند كه او عنصر اثرگذاری است.
http://tn.ai/2744804
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅