مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: 150 میلیون لیتر ذخایر بنزین کشور افزایش داشته است و هیچ و برنامهای برای افزایش قیمت بنرین نداریم
▪️این #کار_خودشونه گفتن جماعت برانداز و ربط دادن آن به بنزین و سالگرد مهسا و این خزعبلات چراغ سبز نشان دادن به دیگر تروریستهاست، شما در میدان جنایت کنید و ما در رسانه حمایت و عادیسازی میکنیم ! حراملقمه تر و بلکه حرامزاده تر از داعشیها امثال هادی مهرانی و تاییدکنندگان او هستند؛
سلام وقت بخیر
موکب خادم شهدای مدافع حرم
جهت ارائه خدمات به موکب های اربعین درکشور عراق نیاز به افراد زیر دارد :
فقط تخصصی
فقط تخصصی
1- برق
2- تاسیسات
3- کولر آبی و گازی
4- شاطر نانوایی حرفه ای
5- تعمیر کار یخچال و فریزر
6- خیاط
افراد فوق را معرفی نمایید تا در خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین سهیم باشید
از آنجایی که باید زودتر اعزام شوند هرچه سریعتر لطفا تبلیغ و اقدام کنید
تماس و ایتا
میرزایی
09100561644
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ حملۀ تروریستی حرم شاهچراغ
🔺حمله تروریستی شاهچراغ را که میبینیم باید خبر دستگیری اخیر تیم تروریستی توسط وزارت اطلاعات را مرور کنیم؛ بزرگترین شبکه تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی با این حجم از کشفیات!
▪️قدردان نیروهای امنیتی باشیم و بغض و نفرینمان را به دشمنان قسم خورده ایران بفرستیم....
#شیراز_تسلیت
✍ حامد شاهمیری
🔴عدهای نه شناختی از دشمنان ایران اسلامی دارند نه از توانمندیهای دستگاه اطلاعاتی امنیتی کشور باخبرند، فقط خودتحقیرند!
ما درمقابل دهها سرویس امنیتی پیشرفتهِ متفکر همچون موساد، سیا و... و چند بازوی انتحاری بدونفکر تکفیری همچون #داعش قرار داریم!
با این حال #ترور_کور نشان از استیصال دشمن است نه قدرت آن!
#شاهچراغ
هدایت شده از فاطمه نصری
سلام روز بخیر تصمیم داریم انشااله برای بازگشایی مدارس بن لوازم التحریر توزیع کنیم اگر تمایل دارید در این امر خیر مشارکت نمایید کمکهای خود را به شماره 6063737005036635 بانک قرض الحسنه مهر ایران به نام خیریه طاها بانوان نصر واریز نموده و اطلاع دهید.
▪️🍃🌹🍃▪️
📝 #یادداشت_تحلیلی/ راهبرد «توافق کوچک با نتایج برابر»
🔹سیاست خارجی ایران در مواجهه با آمریکا دو دهه درگیر دو گزاره متناقض «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» و «عدم توافق بهتر از توافق بد است» بوده است. توجه به هر یک از این گزارهها از سوی دستگاه سیاست خارجی مسیر مواجهه با غرب را بین یک نگاه حداقلی و دیدگاه حداکثری دچار تغییر کرده است.
🔺با شناختی که از دنیای غرب داریم، اگر در روی پاشنه گزاره اول که همان «رسیدن به توافق به هرقیمت ممکن» است بچرخد، آنگاه دادهها بر ستاندهها فزونی خواهد داشت و لاجرم کفه ترازو به نفع طرف مقابل سنگین خواهد شد و دقیقاً نتایج به دست آمده همان میشود که در دولت دوازدهم به دست آمد و اگر گزاره دوم که همان «یا هیچ یا آنچه ما میخواهیم» را دنبال کنیم، باید پاشنه در مذاکره را از جا درآوریم؛ چرا که نه میزی برای مذاکره چیده خواهد شد و عملاً نه دادهای و نه ستاندهای خواهد بود. این مدل را پیشتر در برههای از تاریخ آزمودهایم و حاصل آن نتایجی بود که هنوز با آنها گلاویز هستیم.
🔹واقعیت آن است که هیچ یک از این دو نگاه و گزاره صفر و صدی منافع ملی را تأمین نخواهد کرد و اینجاست که یک سیاستمدار هوشمند، آرمانخواه و واقعبین میطلبد تا از تألمات اقتصادی بکاهد و ترسی هم برای نشستن پشت میز مذاکره نداشته باشد؛ چرا که استخوان هویت و غرور ملی آنچنان محکم است که در مقابل زیادهخواهی بیگانگان تسلیم نمیشود.
✅اینجاست که نقش توازنگرای دیپلماسی دولت سیزدهم نمایان میشود؛ زیرا دولت سیزدهم سعی کرده است تا همزمان با ارتقای ارتباط با شرق همچنان بر سر میز مذاکره با غرب نیز بماند، چرا که مناسبات اقتصادی ما سالها از این مسیر دنبال شده است. بنابراین به ناچار باید راهی بینابین را جستوجو کرد، راهی که بتواند در حصول به توافق میان داده و ستانده تعادل نسبی برقرار کند.
👈🏻از آنجایی که رسیدن به یک «توافق بزرگ با نتایج برابر» حداقل در کوتاهمدت دور از دسترس به نظر میرسد، دستیابی به چندین «توافق کوچک با نتایج برابر» میتواند تا حدودی از بار تنشها بکاهد. توافق اخیر میان ایران و آمریکا را در این راستا میتوان ارزیابی کرد.
✍🏻حسین حسینینژاد
️