1_9789118414.pptx
6.84M
✳️پاورپوینت انتخابات خبرگان رهبری
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
منبع/ کافه سیاسی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
📸 عکس نوشت 8- انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کسی هست بگه "امام حسین رو میخوان بکشن، به من چه⁉️
5️⃣3️⃣ برای یک #انتخاب_درست این مجموعه را دنبال کنید
#انتخابات
🆔 منبع/ رادیو معارف
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴اطلاعیه تبیینی و مهم مرکز رسانه قوه قضاییه در خصوص پرونده بابک زنجانی وبازگشت بدهیهای او به کشور
▪️مرکز رسانه قوه قضاییه در پی اظهارات روز گذشته رئیس دستگاه قضا درباره بازگشت بدهیهای بابک زنجانی به کشور، اطلاعیهای تبیینی با همین موضوع منتشر کرد، در بخشی از این بیانیه آمده است:
▪️از اوایل دهه 90 شمسی و در ایام اوجگیری تحریمهای ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، بابک زنجانی به دلیل برخورداری از برخی ظرفیتها و دسترسیهای ویژه در خارج از کشور، همکاری با بعضی از نهادها و دستگاهها از جمله وزارت نفت را آغاز کرد.
▪️زنجانی، اما در دی ماه 1392 با شکایت وزارت نفت، بازداشت و پس از طی مراحل قضایی محاکمه شد.
▪️در نهایت و پس از بررسیهای همه جانبه قضایی که طبق قانون در تمامی مراحل، همراه با حضور وکیل بابک زنجانی انجام میشد، دادگاه بدوی در اواخر سال 94، حکم محکومیت وی را صادر کرد و نامبرده به اتهام افساد فی الارض از طریق تشکیل شبکه سازمانیافته به اعدام و ردمال به میزان یک میلیارد و نهصد و شصت و هفت میلیون و پانصد هزار یورو در حق وزارت نفت جمهوری اسلامی محکوم شد.
▪️با اعتراض بابک زنجانی و وکلای او و بعد از طی مراحل قضایی، این حکم در دیوان عالی کشور، مورد بررسی قرار گرفت و در آذرماه 1395، دیوان ضمن تأیید و ابرام حکم دادگاه بدوی، در دادنامه صادره این نکته را اضافه کرد:
«بدیهی است در صورت استرداد اموال و جبران خسارات وارده و اظهار ندامت و پشیمانی و توبه، محکوم علیه استحقاق برخورداری از مقررات ذیل ماده 114 قانون مجازات اسلامی را خواهد داشت».
▪️در طول سالهای بعد از صدور حکم، با وجود تلاشهای صورت گرفته برای بازگشت اموال زنجانی از خارج کشور به داخل، به دلیل برخی موانع نظیر شرایط سختِ تحریمی و البته عدم تایید اظهارات محکوم علیه توسط هیئتهای کارشناسی اعزامی در زمینه بعضی از اموالی که ادعا میکرد در خارج از کشور دارد، این اقدامات نتیجه مطلوبی در پی نداشت و تنها حدود یک چهارم از کل بدهیهای او، از محل شناسایی و سپس اقدامات قانونی صورت گرفته برای مصادره اموال وی در ایران، به بیت المال بازگردانده شد.
▪️با توجه به نگاه قاطع رئیس دستگاه قضا درباره لزوم پیگیری و روشن شدن وضعیت اموال متهم در خارج از ایران و امکان یا عدم امکان بازگشت آنها به کشور، در اردیبهشت ماه 1402 با ابلاغ ویژه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای، یکی از قضات مجرب دادگستری استان تهران که از ابتدا در جریان پیگیریهای این پرونده نقش داشت بر موضوع متمرکز شد.
▪️در این مرحله و در پی تاکیدات رئیس قوه قضاییه، به محکوم علیه، فرصتی با بازه زمانی مشخص داده میشود تا تکلیف بازگرداندن بدهیها را مشخص کند.
▪️بر همین اساس و در پی تعامل سازنده ایجادشده بین دستگاه قضایی و سازمان اطلاعات سپاه، اموال بابک زنجانی با همکاری خودش در خارج از کشور شناسایی و اطلاعات جدیدی از داراییهای او در اختیار مسئولین پرونده قرار میگیرد.
▪️اطلاعات به دست آمده بلافاصله مورد ارزیابی قضایی قرار گرفته و پس از تایید صحت آن و طی مراحل کارشناسی دقیق درباره ارزشگذاری این دارایی ها، طراحی مجموعهای از راهکارهای پیچیده اطلاعاتی و حقوقی در دستور کار قرار می گیرد تا امکان بازگشت موفق و کامل این اموال به داخل کشور فراهم شود.
▪️در نتیجه این اقدامات شبانهروزی، محمولهای معادل بدهیهای ارزی بابک زنجانی در بهمن ماه 1402، در چند مرحله توسط سازمان اطلاعات سپاه وارد کشور شده و در اختیار بانک مرکزی جمهوری اسلامی قرار می گیرد تا پشتوانهای قابل اتکا برای ذخایر ارزی کشور باشد.
▪️بر اساس برآوردهای کارشناسی، ارزش این محموله با احتساب اموال مصادره شده قبلی زنجانی، بیش از بدهی های وی به وزارت نفت می باشد.
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئله ای بسیار سرّی که به تازگی نشر پیدا کرده است. 👆👆
هیچ توضیحی در مورد این نمایش نمی دهیم ،کافیست فقط نمایش رو ببینید تا به هوش رهبر حکیم و فرزانه و توانایمان پی ببریم.
تا جایی که امکان دارد آن را نشر دهید، تا افراد بیشتری با حقیقت آشنا شوند...
اشک شوق انسان از تجلی قدرت خدا می ریزه.
سبحان الله.
ماشاءالله
📣 دیدن این کلیپ برای همه ایرانیان واقعی و دلسوز ملت و انقلاب شنیدنی و ضروری است.
منبع / کانال حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مردم سالاری دینی به حرف نمیشود
6️⃣3️⃣ برای یک #انتخاب_درست این مجموعه را دنبال کنید
#انتخابات
🆔 منبع/ رادیو معارف
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢ضد انتخابات رو سیاه است!
🔹با اندک تأملی در فعالیتهای ضد انتخاباتی برخی از رسانهها و هیئتهای قدرت خارجی یا بعضاً داخلی میزان اهمیت و ارزش انتخابات عیان میشود. البته این دو گانه تزئینی و بی اثر بودن انتخابات و تلاش برای کمرنگ کردن حضور مردم پای صندوقهای رأی از جمله نکات مغلطهآمیزی است که رسانههای ضد ایران دنبال میکنند؛ چراکه اگر به واقع انتخابات بیاثر است، پس چرا این همه تلاش میکنند که آن را بیاثر جلوه دهند؟ از سوی دیگر، این حجم از تلاش غربیها برای کمرنگسازی حضور مردم پای صندوقهای رأی خود مهر تأییدی بر مردمی بودن و اثرگذاری نظر مردم در سرنوشت سیاسی کشور است. در واقع، همین حضور مردم پای صندوقهای رأی است که به اقتدار و قدرت درونزای جمهوری اسلامی منجر شده است. همین پای کار بودن مردم است که سبب شده است ایران با وجود این همه موانع سخت بتواند به قدرت منطقهای و یک قدرت بالقوه جهانی تبدیل شود.
🔸«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان چند وقت قبل در نشست امنیتی مونیخ اذعان کرده بود، ایران به یک قدرت منطقهای بسیار قوی تبدیل شده است و دیگر نباید اجازه داد ایران نفوذ و قدرت منطقهای خود را گسترش بدهد. همچنین، شولتز تنها فردی نیست که نسبت به قدرت منطقهای ایران هشدار میدهد؛ بلکه چندین نشریه غربی و آمریکایی به دفعات در طول این سالها درباره اقتدار و قدرت ایران اظهار نگرانی کردهاند؛ اقتدار و قدرتی که خمیر مایه آن ملت سلحشور و با بصیرت ایران اسلامی است.
🔹در آن سوی میدان هم مقامات آمریکایی و غربی که سعی داشتند ایران را به سوریه، لیبی، افغانستان، ژاپن، سودان و غیره تبدیل کنند، رهبران و هدایتگران اصلی ستاد ضد انتخابات قلمداد میشوند؛ آنها تلاش دارند تا اولاً مردم ایران را از یک حق عمومی و با ارزش سیاسی و اجتماعی خود، یعنی رأی دادن محروم کنند و ثانیاً یک عنصر قدرتآفرینی به نام حمایت ملت را از کشور ایران بگیرند. البته دشمنان ایران بار دیگر شکست خورده و ملول خواهند شد؛ چرا که این ملت ثابت کردهاند همواره پای کار این نظامند.
🔸بنابراین، حضور حداکثری خشاب قدرت منطقهای و بینالمللی ایران را پر خواهد کرد و لازم است همه جریانات سیاسی تمرکزشان بر این حضور حداکثری باشد و همچنین برخی افراد که بعضاً با صورت انقلابی و دلسوز برخی قول و فعلهایی را که منجر به سیاهنمایی و تخریب نظام میشود، ترک گفته و موجبات تضعیف نظام نشوند.
#حرفروز
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⁉️آیا مجلس یازدهم نقشی در مبارزه با فساد ایفا کرده است؟ به نظر میرسد نحوه مواجهه مجلس با فساد منفعلانه بوده و اثربخشی لازم را ندارد؟
🔰مجلس یازدهم با همان رویکرد انقلابیاش که مورد تحسین رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، اقدامات، طرحها و مصوبات بسیار خوب و اساسی را در این زمینه به ثمر رسانده است که میتوان به برخی از آنها به شرح زیر اشاره کرد؛
🔹الف- طرح شفافیت قوای سهگانه؛ یکی از مطالبات از مجلس یازدهم تصویب طرح شفافیت آرا بود. مجلس یازدهم فراتر از شفافیت آرا بر مبارزه با رانت و فساد تأکید داشت. ضروری است که مردم در مورد مسائلی، مانند اطلاعات کارکنان دستگاهها شامل میزان دریافت ماهانه و نحوۀ بهکارگیری آنها، اطلاعات درباره اموال، داراییها، درآمدها و هزینههای سازمانها و مدیرانشان، متن تمامی قراردادهای مربوط به معاملات بزرگ و متوسط، فرصتهای سرمایهگذاری، فرصتهای اشتغال و بهکارگیری و جذب نیروی انسانی و ... آگاه شوند تا با رانت و فساد در این حوزههای رانتخیز اقتصادی و تقسیم پستها و مسئولیت، مقابله ساختاری شود. بنابراین، مجلس طرح شفافیت قوای سهگانه را به تصویب رساند که در حال طی کردن روند تصویب نهایی در مجمع تشخیص مصلحت است. گفتنی است، طرح شفافیت طرح جامعی است که ابتداییترین بند آن انتشار آرای نمایندگان مجلس، هیئتوزیران و اعضای شورای شهر است.
🔸ب- قانون حمایت از افشاگران فساد؛ بهترین شیوه برای مبارزه با فساد علاوه بر شفافسازی، مردمیسازی مبارزه با فساد است که برای این امر قانون حمایت از افشاگران فساد در مجلس یازدهم در تاریخ 14 آذرماه 1402 تصویب شد. بر اساس این طرح، از گزارشگران فساد در مقابل تهدیدها حمایت قضایی و امنیتی میشود و همچنین پاداشهایی بر اساس میزان افشاگری بهصورت پلکانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی در نظر گرفتهشده است. بنابراین، برای عموم مردم جذاب میشود که وقتی فسادی در سازمان، اداره و محیطهای اطراف خود میبینند، به دستگاههای نظارتی گزارش کنند و بهاینترتیب فضا برای فساد ناامن میشود.
🔹ج- تصویب کلیات لایحه مدیریت تعارض منافع؛ از دیگر اقدامات فسادستیزانۀ مجلس یازدهم، تصویب کلیات لایحه مدیریت تعارض منافع است که جزئیات آن در کمیسیون اجتماعی مجلس جمعبندی و نهایی و تقدیم هیئترئیسه شده تا در نوبت بررسی قرار گیرد. به تازگی این لایحه در دستور کار اعلامی هفتگی مجلس قرار گرفته و مسلماً، با تصویب در صحن به قانون تبدیل خواهد شد. با وجود اینکه مدیریت تعارض منافع یکی از موضوعات بسیار مهم در حوزه پیشگیری از فساد و ناکارآمدی در ساختار حکمرانی یک کشور به شمار میآید، اما واردکردن آن به منزله یک مفهوم جدید در فضای تقنینی کشور الزامات و اقتضائات فراوانی دارد که بیتوجهی به آنها، قانون را ابتر و در مواردی مضرات آن را بیشتر از منافع آن میکند. در مجموع، با توجه به پیچیدگیهای مفهومی، نظری و اجرایی این قانون، موضوع مدیریت تعارض منافع چندین سال است که مطرح بوده و دولت و مجلس درصدد حل این مسئله بودهاند. برای اولین بار در سال 1396 دولت لایحهای را درباره تعارض منافع آماده کرد؛ اما در ارسال آن به مجلس تأخیر افتاد. پس از آن نمایندگان در سال 1397 طرحی در این زمینه تدوین کردند که در رسیدگی به آن نیز تأخیر ایجاد شد، بار دیگر در سال 1398 لایحهای به مجلس ارائه شد که عمر مجلس دهم به اتمام رسید و این لایحه نیز اعلام وصول نشد؛ اما نمایندگان در مجلس یازدهم طرح تعارض منافع را بار دیگر تدوین و در جلسه علنی روز یکشنبه 16 آبان سال 1401 کلیات طرح مدیریت تعارض منافع را مصوب کردند.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
انتخابات تنها مسیر حل مشکلات (۱)
فارغ از نتیجه نهائی در انتخابات؛ همیشه یکی از مهمترین و مورد توجهترین عناصر مرتبط با هر انتخاباتی، مسئله میزان مشارکت و حضور پای صندوقهای رای بوده و هست که از زوایای مختلف قابل بررسی است. در کشور ما که طی 45 سال پس از انقلاب اسلامی به نوعی رکورددار دفعات حضور و مشارکت مردمی پای صندوقهای رای محسوب میشود؛ شاهد برپایی بیش از 40 انتخابات مختلف از رای کمنظیر یا شاید بینظیر به اصل و مدل نظام در ابتدای انقلاب و در ادامه برپایی رفراندوم قانون اساسی برای زدن مهر تأیید مردم روی قانون مصوب و در ادامه برپایی انواع انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، مجلس خبرگان و شوراهای شهر و روستا بودهایم که بارها میزان مشارکت در بالاترین رتبههای قابل تصور و گاه حتی فراتر از میزان انتظار بوده است. علت این موضوع را میتوان مردمی بودن نظام و اعتماد و باور مردم به صندوقهای رای و همچنین اراده مردم در به رخ کشاندن وحدت ملی در عین تفاوت سلیقه یا گرایش سیاسی با هدف تقویت پایههای قدرت کشور و تقویت مردم سالاری دینی دانست.
در مشارکتهای بسیار چشمگیر انتخاباتی در کشورمان گاه یک گروه و گرایش سیاسی یا یک شخص با سلیقه و تفکری خاص موفق به کسب رای اکثریت شدهاند و گاه گروه و اشخاصی از گرایش و تفکری متفاوت، حتی گاه نتیجه رای مردم غافلگیرکننده بوده است. به عبارتی همواره در انتخاباتهای مختلف شاهد گردش و جابهجایی نیروهای سیاسی منتخب بودهایم که این پویایی، اثربخشی و واقعی بودن نتیجه حضور مردم در پای صندوقهای رای را نشان میدهد. موضوع ارزشمندی که نه تنها در بسیاری از کشورهای همسایه و منطقه سابقه ندارد و شاید آرزو و حسرت مردم در آن کشورها باشد، بلکه در سطح جهانی هم نمونهای خاص از اثربخشی واقعی رای و حضور مردم محسوب میشود.
این حضور و اثربخشی قوام بخش مردمی است که در سالهای مختلف عزت ایران اسلامی و سرشکستگی دشمنان و بدخواهان را در پی داشته است تا آنجا که همواره از سوی دشمن تلاش فراوانی شده است تا به هر وسیله ممکن در تجلی دوباره آن ایجاد اختلال شود؛ گاه با طراحی فتنه و بلوا پس از ثبت رکورد چشمگیر حضور مردم پای صندوقها و گاه با تلاش برای ایجاد حس دلسردی و ناامیدی در مردم و القای این باور غلط که حضور مردم در انتخابات بیتاثیر و بیفایده است. دشمن در این راه از همه ظرفیتهای رسانهای و شبکههای متعدد مجازی و... نهایت استفاده را کرده و میکند. نمونه بینظیری که مردم هیچ کجای دنیا تا این حد برای حضور یا عدم حضور پای صندوقهای رای مورد هجمه سنگین رسانهای و مداوم قرار نگرفتهاند. این نشاندهنده درک دشمنان این نظام و سرزمین از اهمیت و نقش مردم ایران پای صندوقها و حضور در انتخابات است وگرنه چنانچه نقش مردم ما در انتخابات بیاهمیت، ظاهری و در تجلی وحدت ملی و تقویت کشور بیاثر بود دیگر دلیلی برای این همه مانع تراشی و دلسرد کردن مردم وجود نداشت.
از سوی دیگر در سالهای اخیر و بروز برخی مشکلات به ویژه اقتصادی و معیشتی، عدهای در داخل و در ادامه تلاش دشمن برای دلسردی مردم به این تلقی غلط دامن میزنند که رای دادن تاثیری در رفع مشکلات ندارد یا در ادامه برخی به این موضوع دامن میزنند که رای ندادن واکنشی اعتراضی به مشکلات اقتصادی و معیشتی است!
ابتدا باید گفت که نمیتوان منکر وجود مشکلات اقتصادی و گرانیها و تورم به ویژه در یک دهه اخیر در کشور بود، اما آیا میتوان پذیرفت که انتخاب افراد با کارآمدی و توانایی و انگیزه بیشتر و بهتر تاثیری در حل یا کاهش مشکلات ندارد؟
به هر حال در دورههای مختلف مجلس یا دولتهای مختلف تلاش بر ارائه کارنامه بهتر وجود داشته است و هر کدام از منتخبان مردم به اندازه خود کارهای مثبت هم داشتهاند، البته در موارد زیادی هم میتوان نتیجه عملکرد نامطلوب یا نداشتن توانایی و همت کافی این افراد را مشاهده کرد. اما همین تفاوت در عملکردها نشاندهنده اهمیت دقت در انتخاب و مؤثر بودن رای مردم در روی کار آوردن افراد موفق و کارآمد یا ناموفق و کم بازده است.
بنابراین وقتی رای دادن و روی کار آمدن افراد مختلف به کارنامههای متفاوتی از دولت و مجلس منجر میشود پس نمیتوان پذیرفت که رای مردم بیتاثیر است یا پذیرفت که در واکنش به وجود مشکلات باید از حق انتخاب افراد دیگر و بهتر صرف نظر کرد.
از سوی دیگر حتی اگر مشارکت بالا باعث تغییر در نتیجه انتخابات نشود و صرفاً افزایش رای منتخبان ملت را در پی داشته باشد باز هم پشتوانه قوی و بیشتر مردمی نقش مؤثری در عملکرد منتخبان خواهد داشت.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
انتخابات تنها مسیر حل مشکلات (۲)
اکنون که زمینه بیش از هر زمانی برای مشارکت بالا فراهم شده است و در اتفاقی کم نظیر شاهد تأیید صلاحیت حدود
75 درصد داوطلبان نمایندگی مجلس از سوی شورای نگهبان و افزایش بیش از دو برابری کاندیداهای نمایندگی مجلس نسبت به دوره قبل و رقابت گرم بیش از 15 هزار کاندیدا برای
290 کرسی مجلس هستیم، باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد و با حضور مسئولانه پای صندوقها و استفاده از حق قانونی و مؤثر و تعیینکننده رای دادن، راهحل مشکلات را از حوزههای انتخاباتی بیابیم.
همه مردم این سرزمین چه آن خیل عظیمی که به فرموده شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی، جمهوری اسلامی را همچون حرم دانسته و حفظ این حرم و این سرزمین پاک و سربلند را بر خود واجب میدانند و چه آنها که با نگاه عزیز و والای میهندوستی تحمل دشمن شاد شدن این آب و خاک را ندارند، یا آنها که دلسوزانه به دنبال حل مشکلات و رفع موانع هستند و یا حتی آنها که از مشکلات یا برخی کم کاریها گلایه دارند راهی بهتر از شرکت در انتخابات برای دفاع از این حرم و ناکامی دشمنان این میهن عزیز و حل مشکلات و موانع نخواهند یافت.
به فرموده رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مردم شریف آذربایجان شرقی، «همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند. راهِ درست، انتخاب است.»
آنها که دل در گرو «وحدت ملی»؛ این خار چشم دشمنان دارند هم امروز تجلی این وحدت را در شرکت همگانی در انتخابات دنبال میکنند، وحدتی که همواره این ملت را از گذرگاههای دشوار به سلامت عبور داده است؛ آن چنان که رهبر عزیزمان در همین دیدار اخیر فرمودند: «عزیزان من! ما با اتّحاد و با ید واحده بودن مبارزه کردیم، با ید واحده بودن پیروز شدیم، با ید واحده بودن تا حالا ادامه دادهایم، باید بعد از این هم با ید واحده بودن حرکت کنیم. اختلافات سلیقهای و سیاسی و این حرفها نباید در وحدت ملّی ملّت ایران در مقابل دشمنان تأثیری بگذارد.»
عباس شمسعلی
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
♦️شهدا برای اهدای جان، به بدی برخی مسئولین نگاه نکردند.
🔹شهدا می دانستند که عدهای سوءاستفاده خواهند کرد؛ اما برای اهدای جان، تردید نکردند!
🔹اگر ما در رأی دادن مثل شهدا احساس مسئولیت نکنیم، یعنی فرهنگ شهادت نداریم!
«مامان سیدعماد»
#انتخابات
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 سرنوشت قطعی ایران بعد از #جمهوری_اسلامی !!!
🍃🌹🍃
✅ #انتخابات را جدی بگیرید | برگه های انتخابات را کامل پر کنید.
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🗳رأی که هیچ! برای ماندن جمهوری اسلامی سر هم دادن...🌹
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
📣 آینده برای شما جوانان است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «عزیزان! بسیاری از آنچه را ما دیده و آزمودهایم، نسل شما هنوز نیازموده است. ما دیدهایم و شما خواهید دید. دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
💗 سالروز ولادت باسعادت حضرت علیاکبر (علیهالسلام) و #روز_جوان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: انشاءالله خدا به حقّ علیاکبر (علیهالسلام) شما جوانها را حفظ کند، برای اسلام نگه دارد و ثابتقدمتان بدارد. ۱۳۹۶/۲/۱۸
💗 سالروز ولادت باسعادت حضرت علیاکبر (علیهالسلام) و #روز_جوان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi