Eitaa-Live-1665860120254_1_1.mp3
24.47M
🔰 «پاسخ به شبهات معترضین حوادث اخیر»
⁉️ چرا حکومت جمهوری اسلامی در ایران به #رفراندوم گذاشته نمیشود؟!
⁉️ چرا رهبری در ایران، این میزان قدرت اختیار دارد؟!
⁉️ چرا حجاب در ایران #اجباری است؟!
⁉️ آیا در جمهوری اسلامی ایران، #آزادی هست؟!
⁉️ چرا زنان آزادی ندارند؟! چرا به آنان #ظلم میشود؟!
⁉️ چرا آزادی بیان در ایران نیست؟!
و پاسخ به شبهات دیگر....
🔴 #انتشار_باشما
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
میعادگاه شهدا | روشنگری ☫
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨ ✨ ⭕️دستاوردهای انقلاب اسلامی (بخش هفتم) 🔸 #انقلاب_اسلامی_ايران را بی شک بايد يکی از مهم
✨🔹✨🔹✨
⭕️دستاوردهای انقلاب اسلامی (بخش هفتم)
🔸 #انقلاب_اسلامی_ايران را بی شک بايد يکی از مهم ترين و تاثيرگذار ترين انقلاب های جهان دانست، که آثار آن هم در درون مرزها و هم فراتر از مرزها بسيار عميق بوده است؛ به گونه ای که با توجه به اين تحولات و دستاوردهايی که به صورت مستقيم يا غير مستقيم از اين انقلاب ناشی شده است، می توان آن را انقلاب به معنای واقعی کلمه دانست؛ يکی از ويژگى هاى اين تحولات و دستاوردها اين است که در اکثر زمينه ها حاصل شده است، به گونه ای که شاهد يک تحول عظيم و فراگير در کل ساختارهای کشور بوده ايم. هدف اصلی در اين مقاله اين است که برخی از #مهمترین_دستاوردها را مورد تحليل و ارزيابی قرار دهيم.
💠دستاوردهای فرهنگی
1⃣چرخش در رويکردهای فرهنگی نظام و حرکت به سوی بازيابی فرهنگ ناب اسلامی
🔹اين دستاورد را نه تنها بايد يکی از عظيم ترين دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست بلکه شايد بتوان آن را کليدی ترين دستاورد انقلاب که با تغيير در آن، ساير دستاوردها نيز مسير درست خويش را پيدا میکنند دانست، چرا که نوع #فرهنگ هر #جامعه اساس و موتور محرک تحولات آن جامعه و تعيين کننده مسير حرکت آن است و از آنجایی که رژيم شاه با درک اين واقعيت، تلاش داشت تا با تبديل #فرهنگ_غنی_اسلامی و ايرانی، به #فرهنگ_منحط_غربی، اهداف و منافع غرب را در ايران پياده نمايد، امام خمينی نيز با درک همين موضوع، تلاش کرد تا با بهره گیری از زيرساختهای فرهنگی موجود به تقابل با اين توطئه بپردازد. بر اين اساس، هم انقلاب اسلامی ناشی از زیرساختهای فرهنگی موجود در ميان جامعه ايرانی، همچون فرهنگ جهاد و شهادت و ذلت ناپذيری و... بود و هم انقلاب اسلامی آغازی بر تحولات عظيم فرهنگی ديگر بود، تحولاتی که به شکل آرمان در ديدگاه های برخاسته از تفکر اسلام ناب محمدی امام خمينی (ره) متجلی بود و با پيروزى انقلاب اسلامی به عنوان آرمان فرهنگی انقلاب مطرح شد؛
🔹امام راحل بر اين آرمان محوری همواره پافشاری داشت که هدف اصلی انقلاب، زنده کردن احکام اسلام و تحقق آن در جامعه است. [۱] بر همين اساس در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران نيز برخی اهداف فرهنگی نظام که دولت موظف به تحقق آن شده است به اين صورت ذکر شده است: ايجاد محيط مساعد برای رشد فضايل اخلاقی براساس ايمان و تقوا و مبارزه با کليه مظاهر فساد و تباهی؛ بالا بردن سطح آگاهیهای عمومی در همه زمينه ها با استفاده صحيح از مطبوعات و رسانه های گروهی و وسايل ديگر؛ تقويت روح تحقيق و ابتکار، تامين آزادیهای سياسی و اجتماعی، توسعه و تحکيم برادری اسلامی و تعاون عمومی بين مردم. [۲] در اين ميان لازم به تذکر است اگرچه مهم ترين رسالت انقلاب اسلامی ايران، رسالت فرهنگی است و در اين راستا گامهای خوبی هم برداشته است، اما با توجه به وضعيت موجود و مقايسه آن با آرمانهای مطلوب، مسلماً نمیتوان وضعيت موجود را وضعيت مطلوب دانست و در اين مسير قطعا گامهای مهمی باقی مانده است که بايد برداشته شود، هرچند در همين مسير نيز موانع فراوانی همچون تهاجم فرهنگی دشمنان، ضعف مديريت فرهنگی، غافل شدن از فرهنگ در پاره ای مواقع و... وجود دارد که بايد در ارزيابی توفيقات و يا عدم توفيقات فرهنگی انقلاب اسلامی اين موانع را هم در نظر گرفت.
🔹بنابراين، در مجموع، روند و حرکت کلی نظام جمهوری اسلامی با توجه به قرار گرفتن ولی فقيه در رأس نظام که وظيفه حفظ جهت گيری کلی نظام و مهندسی نظام را برعهده دارد، به سمت تحقق اهداف اسلامی و برپايی احکام و ارزشهای اسلامی مي باشد، هر چند تا رسيدن به نقطه آرمانی و تحقق نظام اسلامی کامل فاصله زيادى وجود دارد و همانگونه که امام راحل در وصيتنامه الهی سياسی خودشان خاطر نشان نمودند: «اينجانب هيچگاه نگفته و نمیگويم که امروز در اين جمهوری به اسلام بزرگ با همه ابعادش عمل میشود و اشخاصی از روی جهالت و عقده و بی انضباطی بر خلاف مقررات اسلام عمل نمیکنند، لکن عرض ميکنم که قوه مقننه و قضائيه و اجرائيه با زحمات جانفرسا، کوشش در اسلامی کردن اين کشور ميکنند و ملت ده ها ميليونی نيز طرفدار و مددکار آنان هستند». [۳] رهبر انقلاب نيز در اين باره فرمودند: «ما هنوز تا يک جامعه کاملاً اسلامی که نیکبختی دنيا و آخرت مردم را به طور کامل تأمين کند و تباهی و کجروی و ظلم و انحطاط را ريشه کن سازد فاصله زيادى داريم، اين فاصله بايد با همت مردم و تلاش مسئولان طی شود». [۴]
پی نوشتها؛
[۱] امام خمينی، آئين انقلاب اسلامی، سخنان برگزيده، ص۴۳۲، نقل از فرهنگ، جامعه، انقلاب، مجموعه مقالات، کانون انديشه جوان، ص ۱۴۱
[۲] اصل سوم قانون اساسی
[۳] امام خمينی، وصيتنامه الهی سياسی، ص۲۲
[۴] حديث ولايت، ج۴، ص۱ و ۲۵۳
نویسنده؛ سید روح الله لطیفی
منبع؛ وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات
#انقلاب_اسلامی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
برنامۀ جهانآرا .mp3
41.07M
🎧 آیتالله میرباقری | تحلیل ابعاد مختلف اغتشاشات اخیر
(در برنامۀ جهانآرا)
#صوت_برنامه
💥 برخی اصحاب علوم انسانی در تحلیل اغتشاشات اخیر دچار شتابزدگی شدند و بر اساس مطالعات عینی، قضاوت نکردند؛ ایدئولوژیک قضاوت کردند.
💥 آنهایی که اسلامِ حداقلی را پیاده کردهاند عامل مشکلات امروزی هستند. بسیاری از افرادی که در سه دهه اخیر جزو تصمیمسازان بودهاند، حالا نشستهاند و ایراد میگیرند و حاضر نیستند مسئولیت تصمیمسازیهایشان را بر عهده بگیرند!
💥 فقری که در نظام سرمایهداری رخ داده، ضلع فرهنگیاش همین نوع پوشش غربی است.
آنها نیروی انسانی اکثریت را مصرف میکنند تا به سود اقلیت برسند؛ جاذبههای زنانه را هم مثل توان فکری و فیزیکی افراد، به نفع سرمایهداری مصرف میکنند.
💥 حجاب، اصل در ایمان و کفر و انقلابی و غیرانقلابی بودن نیست ولی جزو واجبات و فروعات زندگی ایمانی و اسلامی است و به عبارتی از لبههای درگیری تمدنی است، البته غرب آن را به لبه درگیری آورده است.
اصلاح بیحجابی باید اصلاح ریشههای آن باشد؛ یعنی مقابله با شبکه سکولاریسم جهانی و ساختارهای ترویج بیحجابی.
💥 طواغیت، شعارهای خوب را از انبیا میگیرند و بد معنا میکنند! پیامبر اکرم(ص) و سایر انبیای الهی آمدند تا غل و زنجیر را از دست و پای زنان و مردان باز کنند. آزادی و زندگی زنان، در اسلام وعده داده شده است چه اینکه شعار پیامبران، حیات زن و مرد و آزادی آنها بوده است؛ ولی مستکبرین، آزادی را به گونهای معنا میکنند که به توسعه غربی منجر شود!
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خُطبه طوفانی رهبر، هیچ وقت فراموش نمیشه😭
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️آیتالله میرباقری: مقصران تصمیمساز در 3 دهه اخیر، معترضان امروز هستند!
♦️آیتالله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس فرهنگستان علوم اسلامی): آنهایی که اسلام حداقلی را پیاده کردهاند عامل بحرانهای امروزی هستند.
♦️ بسیاری از افرادی که در سه دهه اخیر جزو تصمیمسازان بودهاند، حالا نشستهاند و ایراد میگیرند در حالیکه حاضر نیستند مسئولیت تصمیمسازیهایشان را بر عهده بگیرند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔰روانشناسی و رسانه
شماره 1️⃣
چشم انداز
افق یک رسانه در تراز دو انقلاب بزرگ علمی و تجربی، یعنی دنیای ارتباطات و جهان شناختی؛ رسیدن به ترازی است که دیگر رسانه حامل پیام نباشد؛ بلکه رسانه، خود یک پیام باشد. در این تراز، رسانه و پیام از هم جدا نیستند.
روانشناسی و رسانه: ۲. اعتبار
زمانی رسانه، خود، یک پیام است که معتبر باشد و به تدریج شخصیتی از خویش در ذهن مخاطبان شکل داده باشد که همواره پیام او مستند، صادق، سریع و دقیق بوده است.
وقتی چنین شخصیتی از یک رسانه به ذهن متبادر می شود، لازم نیست چیزی بگوید، لازم نیست خودش را اثبات نماید، بلکه خودش یک پیام است و در زمان ضرورت، روایتش نافذترین روایت خواهد بود.
🔰استاد زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روانشناسی رسانه
شماره 2️⃣
۳. رسانه و قوانین روانشناختی
_____________
بر حیات روانی انسان قوانینی حاکم است که شناخت و به کارگیری آنها بمنزله کلید ورود به دنیای روانی انسان است.
بسیاری از این قوانین، فطری و سرشتی اند و برخی دیگر از مطالعات و پژوهشهای روانشناختی بدست میآیند.
اگر برای تغییر نگرش و رفتار مخاطب از قوانین روانشناختی سود بجوییم، به راحتی میتوانیم در جهان ذهنی و روانی آنان وارد شویم.
مثال:
انسان فطرتا زیبایی دوست آفریده شدهاست. انسان فطرتا زیباگراست، هرگونه زیبایی او را جذب میکند، احساس و هیجان او را بر میانگیزاند. اگر چنین است میتوان از «اصل تزیین» برای جذب انسان(مخاطب) بهره جست. پیام زیبا در قالب زیبا، در زمان و ترکیب بندی زیبا، مخاطب را جذب میکند.
از این قوانین بیشتر خواهیم گفت.
🔰استاد زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روانشناسی رسانه
شماره 3️⃣
۴. رسانه و انفعال
__________
مبتنی بر نظریههای جدید رسانهای، «انفعال» آدمها، مهمترین شاخص اندازهگیری تأثیرگذاری و قدرت رسانه ای است. رسانه پرقدرت و نافذ به سرعت مخاطبان خود را به انفعال می کشاند.
انفعال رگه ای از شخصیت آدمی است که موجب میشود پردازش ذهنی انسان توسط دیگری صورت پذیرد. به همین دلیل رفتار آدم منفعل با اراده «دیگری» سامان می یابد.
آدمهای منفعل، سریعا و بدون پردازش دادهها از هر پیامی تاثیر میپذیرند. آدمهای غیر منفعل و اهل پردازش، پیام را میشنوند، اما به سرعت چگونگی رفتار خود را فعالانه تنظیم می کنند.
در یافته های پژوهشی نیز مشخص است که آدمهای منفعل سریعتر «مد» را می پذیرند، تقریبا بدون اینکه آنرا پردازش نمایند.
در یافته دیگری مشخص گردیدهاست که آدمهای منفعل سریعتر «هشتک» ها را پیروی میکنند. اما آدمهای فعال و اهل پردازش، منطبق بر شاخصهای منطقی خویش هشتک ها را پیروی میکنند.
اهل ارزیابی و پردازش ذهنی، در برابر رسانه، «فعل پذیر» نیستند.
🔰استاد زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
🔹جنگ شناختی جنگی است که در آن شناخت انسانها نسبت به وقایع پیرامون خود مورد هدف قرار میگیرد.
🔹دراینبین خطرناکترین بخش این جنگ، تلفات انسانی آن است که علاوهبر از دست دادن نیروی انسانی، سبب میشود تا فرد با تمام اطلاعات و منابع شناختی خود به خدمت نیروهای مهاجم درآید.
🔹بههمیندلیل روش صحیح مقابله با تهاجمات دشمن در جنگ شناختی، افزایش سطح اطلاعات و اقناعسازی عمومی در سطوح گسترده است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆حتما نگاه کنید زندگی قبل از آخوندها را، آن هم در تهران و پایتخت کشور!
✅خوب است بدانید در سال ۵۷، نفت ایران بشکه ای حدود سی دلار بود که با مبلغی کمتر از فروش سه بشکه نفت میشد یک اونس طلا خریداری نمود ولی امروز برای خرید هر اونس طلا باید حدود بیست بشکه نفت ۹۰ دلاری هزینه کرد. و این یعنی اینکه قدرت خرید یک دلار در زمان شاه بیش از ۲۰ برابر ارزش امروز دلار میباشد. از طرفی میزان صادرات نفت خام در زمان شاه بیش از سه برابر آن در دوران بعد از انقلاب بوده که علی رغم این درآمدهای بی نظیر(فروش بالای نفت و قدرت خرید بالای دلار) و جمعیتی کمتر از یک سوم فعلی، آن هم در حالی که اکثرا روستایی بودند فقر و فلاکت جامعه ایرانی را در آن زمان احاطه کرده بود.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
📌 فیلتر کردن منکرات و فحشا
اجازه ندهید عدهای با تکیه به نام آزادی که واقعاً باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست که چه سوءاستفادههایی از این نام میشود منکرات و فحشا و بیبندوباری را در جامعه رایج کنند. عکسالعمل آن این است که عدّهای به نظام بدبین شوند…
نمیشود گفت دولت به ایمان مردم کاری ندارد؛ نه. مدتی این فکر را ترویج کردند؛اما این غلط است. دولت وظیفهدار است. چطور وزارت بهداشت با دارو فروشهای مصنوعی ناصرخسرو مبارزه میکند؛ امّا وزارت ارشاد با مخدر فروشهای فرهنگی مبارزه نکند؟! با سمپراکنان فرهنگی مبارزه نکند؟!
🎙 #امام_خامنه_ای
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi