4_5901974308170760644.mp3
2.77M
صدای شهید آوینی
# چه میشد امروز شهید میشدیم.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5821320869665834341.mp3
8.5M
موسیقی/ کجایید ای شهیدان خدایی
خواننده :کامکار
شاعر : مولانا
شهید شمع تاریخ است...یادهمه شهدا گرامی باد💐🌺
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوحه خوانی حاج امیر عباسی در حسینیه امام خمینی رحمة الله علیه
🌷 ما بر عهد شهیدان می مانیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شهداء،ای امام شهیدان خمینی....mp3
4.14M
▪️ای امام شهیدان خمینی ...
🎙 بانوای: حاج میثم مطیعی
👈 متن شعر:
Meysammotiee.ir/post/303
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
VafatHazratOmolbanin1400[01].mp3
8.07M
▫️شهیدا نگاه کنید به حال ما (روضه)
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
👈 مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/736
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊💐❣🌺❣🇮🇷❣🌺❣💐🕊
🕊❣شهدای شاهد❣🕊
🎋به شهدا خیانت نکنیم.....!
🎋بیاییم رهرو صادقی باشیم....!
🕊🍃❣💐❣🇮🇷❣💐❣🍃🕊
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی ترکی بسیار زیبا برای شهداء
📡پایگاه خبری تحلیلی وارئوی
میعادگاه شهداء
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5936238397617079050.mp3
5.42M
شهرام ناظری
کاروان شهید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5782862559971379950.mp3
10.44M
عنوان : شهدا
اثر : مسلم جعفری
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ماجرای گازهای سمی و مسمومیتهای سریالی/ وقتی پای اغتشاشگران در میان است(۱)
دشمن این بار از دریچه دیگری ورود کرده و همانند موارد پیشین تنها یک هدف دارد و آن، نابودی این کیان و سرزمین و تجزیه آن است و اصلاً برای مردم و فرزندان این سرزمین ارزشی قائل نیست که با این کار چه بلایی بر سر آنها میآورد.
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی/ ملیحه زرینپور
نهم آذر ماه بود که کشور با ماجرای اولین مسمومیت دانشآموزان دختر در مدارس شهر قم مواجه شد؛ مسمومیتهایی که مشکوک بود و بوی خوشی از آن به مشام نمیرسید! کمکم گزارشهای مسمومیتها از مدارس دخترانه افزایش یافت و به شهرها و استانهای دیگر کشور هم رسید و رفتهرفته به موج نگرانی والدین و استرس و دلواپسی دانشآموزان افزوده شد تا جاییکه رسانهها از مسمومیتهای ناشی از گازهای بدبو و با منبع نامشخص در مدارس دخترانه با عنوان «سریالی» نام بردند.
موضوع آنجایی مشکوکتر شد که بلافاصله بعد از انتشار گاز سمی و مسمومیت، از در هر مدرسهای فیلمهایی نیز از حال ناخوش دانشآموزان در مراکز درمانی آن هم روی شبکههای معاند و اینترنشنال و بیبیسی منتشر شد و قابلتأملتر، کار مجری یکی از همین شبکههای معاند در تهدید و تشویق والدین نسبت به مدرسه نرفتن دانشآموزان بود؛ کاری که در ابتدا در حال القای آن به مردم بودند که کار خودشان است؛ اما به یکباره خود را لو دادند و تهدیدوار عنوان کردند که اگر دانشآموزان به مدرسه نروند، امنیت جانی هم دارند و نظام آموزشی جمهوری اسلامی هم متلاشی خواهد شد!
عمدی و خارج مرزی
اینجا بود که فرضیه عمدی و خارج مرزی بودن تهدیدات و حملات ناجوانمردانه به دانشآموزان کشورمان قوت گرفت؛ هرچند آنها مدعی بودند که دستگاههای نظامی، انتظامی و امنیتی ما در رسیدگیها ضعیف بوده و بیکفایت هستند و با همین استدلال در حال وایرال گسترده هشتگ «کار خودشان است» بودند و عدهای از مردم ساده و ناآگاه به توطئههای دشمن نیز آن را باور کردند، در حالی که از فعالیت چراغخاموش و گسترده سربازان گمنام و کارآگاهان کشورمان در بررسی ابعاد این حملات خبر نداشتند.
رازهای پشتپرده
هر چند هنوز سؤالات بسیاری در زمینه نحوه انتشار گازهایی که برخی دانشآموزان آن را درک و برخی تنها استنشاق کرده و مسموم شده بودند وجود داشت؛ اما حساسیتها، نگرانیها و واکنشها بالا گرفت و این سؤال اساسی را ایجاد کرد که چه واقعیتی در پس این ماجراست؟ و چه گروه یا افرادی دانشآموزان کشورمان و آیندهسازان این مرز و بوم و بالاخص دختران را نشانه گرفته و مقصودشان چیست؟
با تحلیل وقایع اخیر، میتوان اینگونه نتیجه گرفت که کشور تازه از برههای حساس عبور کرده و آشوبها و اغتشاشات ناشی از سیاهنمایی و جوسازی دشمن را پشت سر گذارده؛ اتفاقاتی که باوجود تلاش فراوان دشمن، آنها را به مقصودشان نرساند و به عبارتی شکست خوردند. پس این فرضیه قوت میگیرد که دشمن این بار از دریچه دیگری ورود کرده و همانند موارد پیشین تنها یک هدف دارد و آن، نابودی این کیان و سرزمین و تجزیه آن است و اصلاً برای مردم و فرزندان این سرزمین ارزشی قائل نیست که با این کار چه بلایی بر سر آنها میآورد.
به خوبی روشن است که عدهای میخواهند فضای کشور را متشنج کنند؛ اما چرا؟ چون به اهداف خود در حرکت قبلی و به آشوب کشیدن کشور نرسیده بودند و حالا از مسیر تازهای اقدام به تزریق ناامنی و نگرانی در کشور میکنند، شاید به اهداف شوم خود برسند؛ چراکه هنوز زخم قبلی تازه است و خوب میتوانند افکار عمومی را البته با برنامههای دقیق و زمانبندی شده مسموم کنند؛ اما این بار هم تیرشان به خطا خواهد رفت؛ چراکه دست دشمن خیلی وقت است که رو شده است.
چنانکه «حجتالاسلام منتظری» دادستان کل کشور در پیامی به دادستان قم تأکید میکند: «اخبار واصله از یک جریان نگرانکننده در برخی مراکز آموزشی قم، نشان از احتمال اقدامات مجرمانه عمدی دارد که قابلتوجه و پیگیری دقیق است.» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت هم آن را عمدی خوانده و عنوان کرده است: «عدهای دوست داشتند مدارس به ویژه مدارس دخترانه تعطیل شوند؛ این مسمومیتها ناشی از ترکیبات مواد شیمیایی در دسترس بوده و عفونی و مسری نیست.»
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ماجرای گازهای سمی و مسمومیتهای سریالی/ وقتی پای اغتشاشگران در میان است(۲)
«حجتالاسلام خطیب» وزیر اطلاعات نیز پیش از این گفته است: «دشمن در اتفاقات اخیر و اغتشاشات خیابانی تلاش کرد شرایطی فراهم کند تا بتواند براندازی را به سرانجام برساند؛ اما به لطف الهی و با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و همراهی نیروهای مسلح، قضایی، امنیتی، جامعه اطلاعاتی و با بصیرت مردم، نقشه دشمن با شکست مواجه شد و امروزه دشمن از سر استیصال تلاش میکند با استفاده از ابزار رسانه و تبلیغات، در قالب اخبار جعلی، خرابکاری و حمله به ایران، روحیه مقاومت مردم را تضعیف کند؛ ولی
همواره با همراهی مردم، دشمن شکست خورده است.
دشمن میخواهد این مهم را القا کند که به دلیل آشوبهای اخیر است که این اتفاقات از جانب خود نظام در حال رخ دادن است؛ در حالی که دست دشمن خیلی وقت است رو شده و دیر یا زود واقعیت مانند آنچه در تراتژی هزار ضربه چاقو به جمهوری اسلامی به دنبال آن بود، رو میشود و عاملان و منافقانی که مرتکب چنین عمل مجرمانهای شدهاند، قطعاً این بار اعدام میشوند تا عبرتی برای آنهایی باشند که بخواهند برای رسیدن به منافع مالی خود، فرزندان وطن را مسموم، بیمار یا شهید کنند.»
عفوی برای مجرمان نیست
در جریان تحقیقات و با تلاش سرویسهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی کشور، عدهای شناسایی و دستگیر شدند. افرادی که به دلیل منافع خود با اهداف شوم دشمن همراه شدند و دشمن شکستخوردهای که حالا خدعه تازهای در پیش گرفته و با فریب سادهلوحان و با وعدههای پوچ و توخالی دست به جنگ و ترور روحی زده است؛ اما این بار با سری پیش چند تفاوت اساسی وجود دارد.
مقام معظم رهبری با ابراز ناراحتی از اتفاقات اخیر و مسمومیت آیندهسازان کشور اعلام کردند که برای مجرمان عفوی نخواهد بود!
رهبری اعلام کردند، عفوی نخواهد بود؛ یعنی اگر در جریان اغتشاشات اخیر به افرادی که گول خوردند رحم شد، این بار عفوی در کار نیست.
پس از دستگیری تعدادی از عوامل مسمومیت دانشآموزان در مدارس، این بار نوبت برخورد با سلبریتیها و شاخهای مجازی است که اقدام به شایعهافکنی و التهابآفرینی کردند. در اقدامات انجامشده، تعدادی از معروفهای مجازی در چند شهر و استان کشور با دستور قاطع قوه قضاییه، از سوی سربازان گمنام امام زمان دستگیر شدند. به نظر میرسد عزم دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی برای برخورد با این افراد جدی است.
 در همین زمینه روز گذشته هم وزارت کشور درباره این اقدامات مجرمانه بیانیهای صادر کردند و در آن چنین عنوان شده است که طبق آخرین گزارشهای دریافتی در استانهای تهران، قم، زنجان، خوزستان، همدان، فارس، گیلان، آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، کردستان و خراسانرضوی بیش از ۱۰۰ نفر از عوامل مؤثر در حوادث اخیر مدارس شناسایی، دستگیر شدند و مورد تحقیق قرار گرفتند.
وزارت کشور اعلام کرده است که تعدادی از این موارد، مشتمل بر افرادی است که از روی شیطنت یا ماجراجویی و با هدف تعطیلی کلاس درس و تحت تأثیر فضای روانی ایجادشده به اقداماتی نظیر استفاده از مواد بدبو و بیخطر و… دست زدهاند که ضمن تذکر لازم، تحقیقات قانونی از این دسته از افراد تا حصول اطمینان و کسب نتیجه نهایی ادامه دارد؛ اما در بین دستگیرشدگان، افرادی با انگیزههای معاندانه و با هدف ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و دانشآموزان و برای تعطیلی مدارس و ایجاد بدبینی نسبت به نظام وجود دارند که تحقیق از این افراد جنایتکار، ازجمله کشف ارتباط احتمالی آنان با سازمانهای تروریستی منافقین و... همچنان ادامه دارد.
منبع: سایت بصیرت
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شما چرا ماتمگرفتهاید؟! (۱)
۱- برقراری دوباره روابط سیاسی ایران و عربستان به یک بمب خبری شبیه بود که روز جمعه با سر و صدای زیاد در جهان منفجر شد و بلافاصله پس از انفجار به خبر اول تمامی رسانههای دنیا تبدیل شد و مقامات رسمی و مطرح جهان سیاست را به اولویت اظهارنظر درباره آن ملزم کرد. نگرانی همراه با خشم و عصبانیت آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی از این رخداد بهاندازهای گسترده و فراگیر بود که به سختی میتوان نمونه مشابهی از آن را آدرس داد. تیتر اول کیهان دیروز به این موضوع اختصاص یافته و در آن به مواردی از این اظهارنظرها پرداختهایم که نه فقط خواندنی است، بلکه شگفتیآفرین و عبرتانگیز نیز هست. در وجیزه پیشروی اما، به نکتهای اشاره داریم که در سیاست خارجی دولت سیزدهم بر آن تاکید شده است و توجه به آن میتواند در آینده نیز گرهگشا باشد. بخوانید!
۲- دولت آقای روحانی و تمامی دولتهایی که مدعیان اصلاحات در رأس آن بودند، هر اقدام و حرکتی در سیاست خارجی را به جلب نظر آمریکا و متحدان اروپایی آن گره میزدند و بارها به صراحت اعلام کرده بودند که بدون جلب موافقت «کدخدا»! (لقبی که جناب روحانی به رئیسجمهور آمریکا داده بود) انجام هیچ حرکتی در منطقه امکانپذیر نخواهد بود! توافق اخیر ایران و عربستان نه فقط بدون جلب رضایت و نظر آمریکا صورت پذیرفت بلکه در این توافق، آمریکا و متحدانش از صحنه نیز حذف شدهاند. واقعیتی که آمریکا و اروپا و رژیم صهیونیستی با عنوان ضربهای بزرگ بر موقعیت و حیثیت خود در منطقه از آن یاد میکنند و تقریباً هیچیک از مقامات کنونی و سابق آمریکا و رژیم صهیونیستی را نمیتوان یافت که از چرخش عربستان به سوی ایران و حذف آمریکا از مناسبات منطقه عصبانی نشده باشند. کافی است نیمنگاهی به انبوه گزارشهایی که خبرگزاریهای معتبر دنیا در این خصوص مخابره کردهاند بیندازید تا از شدت ضربهای که توافق اخیر بر موقعیت و جایگاه آمریکا در منطقه وارد کرده است، آگاهی بیشتری داشته باشید.
۳- برخی از مدعیان اصلاحات که در عصبانیت از توافق اخیر با دشمنان تابلودار ایران شانهبهشانه میسایند، استقبال کیهان از این توافق را با مخالفتهای قبلی در دوران دولت آقای روحانی کنار هم نهاده و نتیجه گرفتهاند که کیهان در اصول پیشین خود تغییراتی داده است! این برداشت اگرچه بسیار ابتدایی و در خوشبینانهترین حالت، ناشی از کمفهمی آنها نسبت به واقعیت ماجرا و مقایسه کودکانه صورتمسئله به جای نگاه به مفهوم مسئله است ولی با این وجود اشاره به نکاتی در این باره خالی از فایده نیست؛
مدعیان اصلاحات توافق با عربستان را اولاً در بستر موافقت آمریکا و ثانیاً با پذیرش شروط عربستان پیشنهاد میکردند! به بیان دیگر، محدودیت توان موشکی کشورمان، دستکشیدن از حمایت نیروهای مقاومت منطقه و از جمله، پذیرش سلطه عربستان و امارات بر یمن! کنار نهادن حق حاکمیت ایران بر سه جزیره تنببزرگ و کوچک و ابوموسی! پیوستن به دیدگاه کشورهای دستنشانده عربی درباره موجودیت رژیم صهیونیستی و... پیشنهاد میکردند. در این حالت به همان اندازه که مخالفت سرسختانه کیهان با توافق پیشنهادی عربستان (بخوانید آمریکا و اسرائیل) بسیار طبیعی، منطقی و وطندوستانه بود، موافقت مدعیان اصلاحات با شرایط یاد شده فاجعه بوده است.
در توافق اخیر اولاً آمریکا از مناسبات منطقه حذف شده است، ثانیاً، عربستان به این واقعیت پی برده که نمیتواند روی دیوار آمریکا یادگاری بنویسد و برخلاف روال گذشته به حذف آمریکا از مناسبات منطقه تن داده است و ثالثاً (مهمتر از همه) آن که از پیششرطهای دیکته شده آمریکا برای رابطه با ایران دست کشیده و با ایران روی خواستههای مشترک و منطقی به توافق رسیده است و رابعاً به طرح اسرائیلی موسوم به «آبراهام» برای پیوند با اسرائیل در مقابل ایران، پشت پا زده است تا آنجا که دیروز روزنامه صهیونیستی «آحارونوت» نوشت: «عربستان در توافق با ایران به صورت اسرائیل تُفانداخته است»! و سایت خبری ووکس «VOX» با کنایه نوشت
«به لحظه پساآمریکایی در خاورمیانه خوش آمدید» اکنون این سؤال مطرح است که مدعیان اصلاحات چرا باید از توافق یاد شده عصبانی باشند و چرا باید کیهان را به دلیل موافقت با آن مورد حمله قرار بدهند؟!
۴- حالا به این دو نمونه از سخنان یکی از مسئولان سابق جمهوری اسلامی ایران درباره رابطه با عربستان نگاهی بیندازید:
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شما چرا ماتمگرفتهاید؟! (۲)
«دولت عربستان برای این که بر جنایتش نسبت به سربریدن یک رهبر دینی در کشور خود سرپوش بگذارد، دست به اقدام عجیبی زده و رابطه سیاسی خود را با جمهوری اسلامی ایران قطع کرده است در حالی که بیتردید هیچگاه اینگونه اقدامات نمیتواند آن جنایت بزرگ را بپوشاند» ۱۵ دی ماه ۱۳۹۴.
«روند سیاستهای منطقهای دولت عربستان سعودی در مسیر ظلم، تجاوز، توسعه تروریزم و از بین بردن ثبات و امنیت در منطقه بوده است. از دولت عربستان میخواهیم که خطاها و اشتباهات گذشته را جبران نموده و از این مسیر اشتباه و بینتیجه دست بردارد » ۱۶ دی ماه ۱۳۹۴.
این سخنان از کیست؟! باور میکنید که گوینده آن جناب آقای روحانی رئیسجمهور سابق کشورمان است؟! ما اظهارات آن روز آقای روحانی را برخاسته از واقعیتهای آن روز میدانیم و تعجب میکنیم که چرا بیآنکه در مسیر حرکت عربستان تغییری حاصل شده باشد، داعیه برقراری رابطه با عربستان را داشتند و مخالفان رابطه را ملامت میکردند؟! و تعجب دیگرمان این است که چرا اکنون که با قبول شروط ایران از سوی عربستان، رابطه دو کشور برقرار شده، کیهان را به خاطر استقبال از این رابطه به باد ناسزا گرفتهاند؟! فاعتبروا یا اولیالابصار!
۵- برخی از مدعیان اصلاحات توئیت کردهاند که دولت کنونی بالاخره پذیرفت باید به مذاکره روی آورد! و در واکنش به تیتر کیهان که «مدعیان اصلاحات مذاکره را یاد بگیرند» نوشتهاند «ما که خیلی وقت پیش
اینها (ضرورت مذاکره) را گفته بودیم. خوشحالیم، بالاخره شما هم یاد گرفتید»! و توضیح نداده بودند منظورشان کدام مذاکره است که دولت سیزدهم باید یاد بگیرد؟! نزدیک به ۸سال همه امکانات و بودجه و ظرفیتهای کشور را پای مذاکره با آمریکا هزینه کردند که تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی را لغو نکردند بلکه صدها تحریم دیگر هم به تحریمهای قبلی اضافه کردند! و بعد از آنهمه امتیازات نقدی که به حریف دادند، به قول خودشان تنها دستاوردشان «تقریباً هیچ» بود! اگر منظور آقایان از مذاکره، امتیاز دادن است که اینگونه مذاکرهکردن افتخاری ندارد تا قابل یادگرفتن! باشد و چنانچه منظورشان مذاکرهای است که مانند مذاکرات اخیر، نتیجه آن تامین منافع ملی و سیلی زدن به آمریکا و اسرائیل باشد، که حضرات بارها نشان دادهاند اهل اینگونه مذاکرات نیستند!
گفتنی است که موافقت و مخالفت با یک موضوع به متن و محتوای آن
باز میگردد و نه عناوین و نامها. به قول ملای رومی؛
«کار نیکان را قیاس از خود مگیر
گرچه باشد در نوشتن شیر، شیر»
۶ - اگرچه هنوز متن توافق ایران و عربستان که با وساطت اولیه عراق و عمان و نهایتاً چین صورت پذیرفت، منتشر نشده است ولی شواهد موجود به وضوح حکایت از آن دارند که ایران اسلامی کماکان به اصول و مبانی خود وفادار مانده است. به عنوان مثال یکی از مسائل فیمابین، حمایت ایران از جبهه مقاومت بود که واکنش جبهههای مقاومت نسبت به توافق یاد شده نشان از پایبندی جمهوری اسلامی ایران به ادامه حمایت از آنان دارد. سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در این خصوص میگوید «تحول بهوجود آمده درخصوص روابط ایران و عربستان به سود ملتهای منطقه است و افقهای جدیدی در منطقه و لبنان ایجاد میکند» و محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن اظهار میدارد: منطقه به بازگشت روابط طبیعی میان کشورهایش نیاز دارد بهگونهای که امت اسلامی امنیت مفقود شدهاش به سبب دخالتهای خارجی و در رأس آن دخالتهای صهیونیستی- آمریکایی را
پس بگیرد».
گفتنی است شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزبالله لبنان میگوید «توافق ایران و عربستان ضربهای دردناک به پروژه صهیونیستی- آمریکایی است» و این دقیقاً تکرار همان تیتر اول کیهان روز شنبه - ۲۰ اسفند - است.
۷- و بالاخره این پرسش اساسی از مدعیان اصلاحات در میان است که چرا هرگاه - مانند توافق اخیر- آمریکا و متحدانش به خشم میآیند، شما ابراز نگرانی میکنید؟! ضمن آنکه اشارات ما در این یادداشت دربرگیرنده تمامی هواداران جبهه اصلاحات نیست اگرچه هواداری افراد متعهد از این جبهه را با توجه به کارنامه و مواضع دستاندرکاران اصلی جبهه اصلاحات تعجبآور تلقی میکنیم!
حسین شریعتمداری
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا صهیونیستها از توافق ایران و عربستان نگرانند؟
دراین رابطه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. افزایش نقش چین در تحولات منطقه و کاهش تاثیرگذاری آمریکا
2. خنثیسازی پروژه منزوی سازی و تهدیدنمایی از جمهوری اسلامی ایران
3. احتمال تسری توافق با عربستان به سایر کشورها نظیر بحرین و مصر
4. کاهش احتمال پیوستن سعودیها به توافق آبراهام و شکست این توافق
5. اشتراک منافع اقتصادی ایران و عربستان در بازار انرژی و تاثیر این همگرایی بر بازار نفت
6. شکست پروسه جنگ ترکیبی در ایران و بازسازی امید و اعتماد به آینده در قشر خاکستری جامعه ایران
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نشست داغ سخنگو(۱)
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هم در ارتباط با زندانیان و هم بقیه مسائل مرتبط با دولت آمریکا، گفتوگوها و مذاکرات از طریق واسطهها ادامه داشته و دارد، درباره آزادسازی دارایی های ایران نیز گفت: راجع به اصل بلوکهکردن داراییهای ایران معترضیم.ایران در مذاکراتی که در حال انجام است، موضوع را با جدیت دنبال میکند و امیدوار است در روند گفتوگوهای رفع تحریمها و دیپلماتیک شاهد آزادسازی این داراییها باشیم. کنعانی همچنین جزئیاتی از توافق ایران و عربستان را نیز تشریح کرد و افزود: مانعی برای دیدار و گفتوگوی مستقیم دو وزیر خارجه در دو کشور وجود ندارد و در کانالهای دیپلماتیک این روند انجام خواهد شد.
مهمترین بخش اظهارات ناصر کنعانی به شرح زیر است:
مانعی برای دیدار وزیران خارجه ایران و عربستان در دو کشور نیست
* توافق تهران-ریاض نتیجه یک سال و نیم تلاش و مذاکره بود.
* دورههای مختلفی از گفتوگوی دوجانبه با نقش آفرینی و میزبانی مثبت برخی کشورها انجام شد از جمله پنج دور نشست دوجانبه در بغداد و سه دور نشست دوجانبه به میزبانی عمان در مسقط.
* قبل از سفر رئیسجمهور چین به ریاض و قبل از سفر آقای رئیسی به پکن در ضمن گفتوگوهای ایران و عربستان، ایدهها و پیشنهاداتی هم مطرح بوده است.
* در زمان سفر آقای رئیسی در پکن، آقای شی پیام طرف سعودی را به رئیسجمهور منتقل کرد.
* همچنین توافق شد گفتوگو در سطح دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و همتای عربستانی آن انجام شود.
* با حسننیتی که در دو طرف وجود داشت و نقش آفرینی بسیار مثبت دولت چین طرفین به از سرگیری روابط دو کشور رسیدند و توافق انجام شد که بلافاصله بعد از امضای توافق روابط دو کشور از سرگیری شود و حداکثر تا سقف دو ماه سفارتخانهها در تهران و ریاض و سرکنسولگریها بازگشایی شوند.
* وزارت خارجههای دو کشور در حال فراهم کردن دیدار و تماس وزرای خارجه هستند و امیدواریم این دیدار در آینده نزدیک شکل بگیرد.
* درباره مکان دیدار توافقات انجام شده و اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت.
* مانعی برای دیدار و گفتوگوی مستقیم دو وزیر خارجه در دو کشور وجود ندارد و در کانالهای دیپلماتیک این روند انجام خواهد شد.
گفتوگو درباره تبادل زندانیان و بقیه مسائل مرتبط با آمریکا در جریان است
* برای ما آنچه حائز اهمیت است این است که روند مذاکرات باید به نتایج عملی منتهی شود.
* هم در ارتباط با زندانیان و هم بقیه مسائل مرتبط با دولت آمریکا، گفتوگوها و مذاکرات از طریق واسطهها ادامه داشته و دارد.
* در برخی موضوعات از جمله زندانیان قبلا به توافق رسیدیم و در مارس سال میلادی گذشته توافق مکتوبی شکل گرفت که از سوی نماینده رسمی دولت آمریکا نیز امضا شد.
* آمریکا در یک مرحله پذیرفت موضوع بدون ارتباط با روند مذاکرات رفع تحریمها انجام شود و مبادله صورت گیرد و در مقطع دیگری آنرا به مذاکرات گره زد.
* ما آمادگی داریم این کار به عنوان موضوع انسانی صورت بگیرد.
* مشکلات فنی آمریکا به خودش ارتباط دارد.
* در این موضوع در صورت برخورد واقعبینانه طرف آمریکایی موضوع مبادله زندانیان به عنوان موضوع کاملا انسانی قابل انجام است.
* درباره روند مذاکرات هستهای، با توجه به سابقه سوء عدم پایبندی آمریکا به تعهداتش، ایران معتقد به ضرورت اخذ تضمینهای قابل راستیآزمایی جهت کسب اطمینان از پایبندی آمریکا به توافق جدید است و در این مسیر کار را دنبال میکنیم.
پاسخ به خبرنگار چینی در مورد نقش چین در توافق ایران و عربستان
* نقش دولت چین در برقراری رابطه ایران و عربستان بسیار مهم بوده است و قابل تقدیر است.
* توافق ایران و عربستان نتایج بسیار خوبی دارد.
* کشور چین از ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس منافع قابل توجهی را کسب میکند.
در مذاکرات رفع تحریمها، واسطهها فعال هستند
* در بحث مذاکرات، از طریق واسطههایی که در حال ایفای نقش هستند پیامهای متعددی بین دو کشور رد و بدل میشود.
* هم در بحث زندانیان پیش از این توافق مکتوب از طریق واسطه امضا کردیم.
* طرفی که تکذیب میکند آمریکاست.
* به مواضع سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شما را ارجاع میدهم که مروری بر مواضع خود در نشستهای خبری خود کند.
* سؤال من از آمریکا این است آیا آمریکا در خلأ روی این موضوع کار میکند یا از طریق واسطهها.
* در مذاکرات رفع تحریمها دیپلماسی فعال است و واسطهها فعال هستند.
* مشکلات آمریکا به موضوعات و رقابتهای درونی برمیگردد.
پاسخ به خبرنگار عراقی: یکبار دیگر از نقش سازنده دولت عراق در احیای روابط تهران ریاض تشکر میکنم.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نشست داغ سخنگو(۲)
توافق تهران-ریاض میتواند در قبال بحرین هم اتفاق بیفتد
* تحول مهم دیپلماتیک اخیر میتواند پیامدهای مثبتی در مناسبات منطقهای ایران و دیگر کشورها بگذارد.
* روابط ایران و بحرین هم از این قاعده مستثنی نیست.
* خوشبختانه با فضای مثبتی که در منطقه شاهدیم این تحول مثبت میتواند در قبال دیگر کشورهای منطقه از جمله بحرین اتفاق بیفتد.
در ارتقای رابطه با مصر گام های مثبتی برداشته ایم
چین در ایجاد پویایی در زمینه اقتصادی در منطقه نقش مهمی دارد
* موضع کلی ما استقبال از هرگونه همگرایی سیاسی است که کمک کننده باشد.
روند مذاکرات درباره آزادسازی داراییهای ایران، مثبت است
* راجع به اصل بلوکهکردن داراییهای ایران معترضیم.
* این اقدام غیرقانونی است و دولت آمریکا چنین حقی را ندارد در ارتباط با مناسبات دوجانبه و قانونی و رسمی ایران و دیگر کشورها مداخله و از ابزارهای غیرقانونی برای ایجاد خلل در مناسبات پولی و مالی ایران و دیگر کشورها مانع ایجاد کند.
* ایران در مذاکراتی که در حال انجام است، موضوع را با جدیت دنبال میکند و امیدوار است در روند گفتوگوهای رفع تحریمها و دیپلماتیک شاهد آزادسازی این داراییها باشیم.
* روند را مثبت میدانیم و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.
امیدواریم توافق تهران-ریاض نتایج مثبتی در موضوع یمن داشته باشد
* امیدواریم توافق ایران و عربستان نتایج مثبتی در موضوع یمن داشته باشد.
* موضوع یمن و تصمیمگیری درباره مسائل این کشور در اختیار خود یمن است.
* از ابتدای جنگ معتقد بودیم جنگ راهکار نیست و خسارت برای یمن، عربستان و کل منطقه خواهد بود.
دولت عراق را مسؤول برقراری امنیت در مرزهای اقلیم کردستان میدانیم
* نتایج مذاکرات به تشکیل کمیته عالی امنیتی شد که مسؤول پیگیری مسائل مربوط به مرزهای دو کشور است.
* دولت عراق به عنوان مسؤول ایجاد امنیت و کنترل مرزها به مسؤولیتهای خود عمل کند و دولت عراق را مسؤول برقراری امنیت در مرزها و از جمله اقلیم کردستان عراق میدانیم.
* معتقد به ضرورت خلع سلاح این گروهها هستیم که باید دولت عراق به توافقات گذشته عمل کند و شاهد فعالیت مسلحانه و اردوگاهها و نباشیم و مجرمانی که تحت تعقیب هستند تحویل داده شوند.
گفتوگوهای خوبی بین ایران و لیبی برقرار است
* گفتوگوهای خوبی بین ایران و دولت لیبی برقرار است.
* اخیرا در دیدار سفیرغیرمقیم ما با وزیر خارجه لیبی در سفر سفیر ما با طرابلس در خصوص موضوعات مورد اهمتام دوجانبه از جمله از سرگیری سفارتخانهها گفتوگوهای خوبی انجام شد و در مسیر خوبی هستیم و بررسیهای مقدماتی انجام شده و امیدواریم شاهد فعالیتهای سفارتخانههای دو کشور باشیم.
برای توسعه روابط با اردن آمادگی داریم
* گفتوگوهای سیاسی ایران و اردن متوقف نبوده است.
* در نشست بغداد ۲ شاهد گفتوگوی امیرعبداللهیان با پادشاه اردن بودیم.
* فضای مثبتی که بعد از احیای روابط سیاسی ایران و عربستان شکل گرفته میتواند تاثیرات مثبتی بر روابط با دیگر کشورها از جمله اردن بگذارد و در این زمینه محدودیتی قائل نیستیم.
* هم رابطه سیاسی بین دو کشور برقرار است و تماسها و گفتوگوها در سطوح مختلف برگزار شده است.
* ایران مبتنی بر رویکرد اصولی خود که تقویت مناسبات با همسایگان مرزی و منطقهای است برای توسعه روابط با اردن آمادگی داریم.
فرانسه سیاستهای اشتباه خود را در قبال ایران اصلاح کند
* فرانسویهایی که در ایران بازداشت شدهاند، در ارتباط با اغتشاشات اخیر دارای نقش آفرینیهایی بودند و اقدامات آنها منطبق با قوانین ملی ایران اقدامات مجرمانهای بود.
* عفو، حق هیچ مجرمی نیست و نمیتواند مورد مطالبه یکجانبه دولت متبوع آن شهروند قرار بگیرد اما ایران نگاهش به اینگونه موضوعات توأم با ابعاد و زوایای انسانی است. در مورد شهروندان فرانسوی و گفتوگوهای دیپلماتیک و قضایی و کنسولی برقرار است.
* به عنوان سخنگوی وزارت خارجه میتوانم ابراز امیدواری کنم که شاهد رخدادهای خوبی در این زمینه باشیم البته مواضع و اقدامات کشورها در این زمنه میتواند نقش مثبت و تسهیل کننده ایفا کند.
* دولت فرانسه در ارتباط با تحولات داخلی اخیرا ایران رویکردی غیرسازنده و نقش مداخله آمیزی داشته است. استمرار چنین مواضع نمیتواند در مورد موضوعات زندانیان کمککننده باشد.
* عدهای در اروپا و بعضی کشورها با محاسبه غلط و با سوءنیت در خصوص تحولات داخلی ایران مواضع کاملا مداخلهجویانه اتخاذ و با روشهای مختلف به تحریک اغتشاشات به صورت مستقیم و غیرمستقیم دامن زدند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نشست داغ سخنگو(۳)
* شاهدیم که شرط بندی آنها غلط بود. ایران سیاست ملی خود را اعمال میکند و انتظار دارد دولتهای خارجی در امور داخلی ایران مداخله نکنند.
* حتما دولت ایران به خواستههای شهروندانش توجه میکند. دولت ایران گوش شنوایی دارد. آیا طرفهای خارجی و مشخصا فرانسه به خواستههای اکثریت ملت ایران توجه میکند؟
* آیا اجتماعات میلیونی ملت ایران در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب را ملاحظه کردند؟ اینها صدای رسای ملت ایران است.
* دولت فرانسه و اروپایی این صدای رسا را بشنوند و سیاستهای اشتباه خود را اصلاح کنند.
ایران به نیابت از کشور دیگری مذاکره نمیکند
* مذاکرات ایران و عربستان دوجانبه است و ایران به نیابت از کشور دیگری مذاکره نمیکند مگر اینکه از ایران خواسته شود نقش مثبت خود را ایفا کند.
* موضوع یمن هم مستثنی نیست.
* ایران درباره یمن نقش مثبت ایفا میکند ولی ملت یمن هستند که درباره سرنوشت خود تصمیمگیری میکنند.
ایران در نشست آتی درباره سوریه در مسکو حضور خواهد داشت
* بهبود روابط سوریه با همسایگان از اولویتهای مهم مورد توجه ایران است.
* از چند سال پیش تلاشهایی را به منظور بهبود مناسبات سوریه و ترکیه انجام داده بودیم و ایران قبلا میزبان اولین نشست مقامات امنیتی دو کشور در تهران بود.
* نگاه مثبتی در ترکیه و دمشق دیده میشود و ایران به این فضا کمک کرد و در سفری که امیرعبداللهیان اخیرا داشت برای تقویت این روند کمک کرد.
* میتوانیم در مناسبات دو کشور در آینده شاهد تحولات مثبتی باشیم.
* ایران نقش مکمل و موثر خود را ایفا خواهد کرد.
آمریکا در روند ایجاد مناسبات سیاسی ایران و عربستان خلل ایجاد کرد
* این تلاش برای حلو فصل اختلافات بین ایران و عربستان و کمک به ایجاد صلح و ثبات در منطقه بود.
* سردار سلیمانی همواره مرد صلح بودند پیش از آنکه مرد جنگ باشند.
* آمریکا با آن اقدام عملا یک مرد صلح را از میان برداشتند و هم قهرمان بینالمللی مبارزه با تروریسم و هم در روند ایجاد مناسبات سیاسی ایران و عربستان خلل ایجاد کردند.
در ارتباط با اوکراین، طرف صلح هستیم
* هیچ موقع از استمرار جنگ در اوکراین حمایت نکردیم و بارها اعلام کردیم تجهیزات و تسلیحات را به هیچ کدام از طرفین ندادیم.
* حتی در ارتباط با مناطقی که به روسیه الحاق شد، بهرغم دوستی با دولت روسیه در ارتباط با این مناطق از چنین اقدامی حمایت نکرد، برای اینکه تأکید ایران بر پایبندی به حقوق و مقررات بینالمللی بود.
* بارها به دولت اوکراین اعلام کردیم آمادگی داریم از ظرفیت خود برای توقف جنگ استفاده کنیم. ایران معتقد است باید به علل و ریشههای این جنگ ویرانگر توجه کرد که همانا تلاش برای توسعه ناتو به سمت شرق بوده است.
* در ارتباط با اوکراین، طرف جنگ نیستیم طرف صلح هستیم و آمادگی داریم برای توقف جنگ کمک کنیم. این موضع اصلی و سیاست عملی ماست.
سفر مقامهای عراقی به ایران تحول جدیدی نیست
* سفر مقامات عراقی به ایران امر رایج و مسبوق به سابقه است و تحول جدیدی نیست و تمام نخستوزیران سابق از کانالهای ارتباطی و گفتوگو با ایران برخورداند و به ایران سفر میکنند و الکاظمی از این قاعده مستثنی نیست.
واکنش به احضار سفیر ایران به وزارت خارجه آذربایجان
* این موضوع مربوط به پرواز یک هواپیما در محدوده مرزی دو کشور است. پروازی که انجام شد یک پرواز عادی و متعارف بود که به صورت دورهای در چارچوب پایش مناطق مرزی ایران و در فضای داخلی ایران انجام شد و در گذشته هم این پروازها انجام میشد.
* پرواز هواپیما به موازات مرز مشترک در فضای داخلی ایران و با فاصله مناسب از مرز آذربایجان انجام شد. اگر اتفاقاتی به سهو و اشتباه رخ دهد معمولا رادارها و شبکههای پدافندی در ارتباطات رادیویی هشدارهای لازم را میدهند. در ارتباط با این پرواز هیچ هشدار راداری و رادیویی داده نشد.
* روند معمول در قوانین پروازی بینالمللی این است که اگر تحول خارج از عرفی رخ داده شود در همان چارچوبهای فنی پیام و تبادل میشود که این اتفاق رخ نداد. ما با جمهوری آذربایجان در حوزه دفاعی رابطه داریم، سفارت ما فعال است و وابسته نظامی ما حضور دارد.
* اگر بنا به حسننیت بود، موضوع میتوانست در ارتباط با سفارت ایران و وابسته نظامی ما طرح و تبادلنظر و رفع سوءتفاهم شود. نمیتوانیم این اقدام دولت جمهوری آذربایجان در احضار سفیر و رسانهای کردن موضوع توأم با حسننیت و در قالب روابط بین کشورهای همسایه تلقی کنیم.
* اینگونه موضوعات تخصصی را انتظار داریم در چارچوبهای تخصصی مطرح و حل و فصل شود. در موضوعات اختلافی طرح مسائل در فضای رسانهای و از پشت تریبونها کمکی به حل و فصل نمیکند و نشانه حسننیت نیست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیلی را آمریکا و اسرائیل خوردهاند مدعیان اصلاحات سرگیجه گرفتهاند(۱)
ازسرگیری روابط ایران و عربستان که بهزعم کارشناسان و تحلیلگران، یک سیلی واقعی بر صورت آمریکا و اسرائیل بود، صدای برخی مدعیان اصلاحات را درآورده و دورهای از آشفتگی و پریشانی سیاسی را گریبانگیر آنها کرده است.
سرویس سیاسی-
توافق ایران و عربستان و خبر بازگشایی سفارتخانهها و نمایندگیهای دو کشور که استقبال بسیاری از مقامات خارجی را در پی داشت، در رسانههای جهان بازتاب گستردهای پیدا کرد.
چین و بسیاری از کشورهای منطقه ازجمله عراق، عمان، ترکیه، قطر، امارات، و.... حتی برخی کشورهای اروپایی در مواضع، بیانیه و پیامهای خود از این توافق ابراز خرسندی کردند و برخی رسانهها و شخصیتهای آمریکایی و صهیونیستی، ازسرگیری روابط میان ایران و عربستان را یک باخت و شکست مفتضحانه برای آمریکا و اسرائیل دانستند.
نکته قابلتأمل در این بین، واکنش مدعیان اصلاحات بود که سعی کردند برخی حقایق را کتمان و بر توافق ایران و عربستان که فصل جدیدی از دیپلماسی را در منطقه گشوده، خدشه وارد کنند.
گرچه مدعیان اصلاحات، در دیپلماسی منطقهای و حتی موضوع برجام خود را بازنده دانسته و سپهر سیاسی خود را بیفروغ و کوششهای خود را نقش بر آب میبینند اما قابلقبول نیست که سیلی خوردن آمریکا و اسرائیل، صدای آنها را دربیاورد!
مواضع و اظهارات طیف تندروی اصلاحطلبان طی دو روز گذشته (ازجمله سانسور سقوط دلار و گشایشهای اقتصادی، ادعای کاربلدی دولتهای سازندگی و اصلاحات در دیپلماسی!، سانسور باخت بزرگ آمریکا و اسرائیل، طرح ضرورت مذاکره مستقیم با آمریکا! و ادعای تناقض کیهان!) حاکی از آشفتگی و پریشانی سیاسی است که بعد از توافق ایران و عربستان،گریبانگیر آنها شده است.
1. سانسور سقوط دلار و گشایشهای اقتصادی
خبر ازسرگیری روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان و استقبال کشورهای منطقه از آن در 48 ساعت گذشته باعث ریزش قیمت دلار شد.
مجیدرضا حریری، رئیساتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به توافق ایران و عربستان در صفحه خود در فضای مجازی با اخطاری به ذخیرهکنندگان دلار، نوشت: «هرچه دلار ذخیره کردید در بازار بریزید، چراکه یکی از توافقات پکن سرازیر شدن درهم از طرف امارات است و از یکشنبه کلید خواهد خورد.»
کامران سلطانیزاده درباره ریزش نرخ دلار در بازار آزاد پس از اعلام خبر توافق ایران و عربستان اظهار داشت: «دلار 45 هزارتومانی در حال حاضر در بازار خریدار ندارد و تقاضا برای خرید دلار تقریباً به صفر رسیده است.»
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط ایجادشده و همچنین افزایش عرضه دلار در سامانه نیما و بازار متشکل ارزی احتمال برگشت نرخ دلار به کانال 30 هزار تومان وجود دارد، تأکید کرد: «رفتار بازار بر اساساً عرضه و تقاضا است و در حال حاضر میزان عرضه و تقاضا در بازار نشان میدهد که نرخ دلار کشش کاهش تا کانال 30 هزار تومان را دارد اما به شرطی که موانعی در مسیر کاهش نرخ ارز ایجاد نشود.»
با اینکه بهزعم کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی، این سقوط ادامهدار خواهد بود و از سوی دیگر خبرهایی از گشایشهای اقتصادی و آزادشدن منابع ارزی بلوکهشده ایران در عراق منتشر میشود اما مدعیان اصلاحات سعی کردند ضمن سانسور خبر مزبور، طرح مسائل دیگری را در دستور کار قرار بدهند.
2. ادعای کاربلدی دولتهای سازندگی و اصلاحات در دیپلماسی!
یکی از محورهای رسانهای و تبلیغی مدعیان اصلاحات که روز گذشته از سوی برخی کاربران شبکههای اجتماعی دستمایه طنز و تمسخر قرار گرفت، تیتر صفحه اول روزنامه سازندگی بود که نوشت: «بازگشت به راهبرد هاشمی»!
عباس. ع یکی از فعالان اصلاحطلب دیروز با اشاره به تیتر یک روزنامه کیهان درباره توافق ایران و عربستان و زیر تیتر آن با این عنوان که «مدعیان اصلاحات مذاکره را یاد بگیرند» در توئیتی نوشت: «ایران و عربستان در پکن پذیرفتند که به توافقنامه دو کشور در سال ۱۳۷۷ و ۱۳۸۰ یعنی دوره اصلاحات برگردند، حالا آموزش مذاکره؛ آنهم زیر سایه چین را میدهند. ۲۵ سال مردم را اسیر قدرتطلبی خود کردند.»
همین گزاره از سوی برخی دیگر از مدعیان اصلاحات در شبکههای اجتماعی مطرح و حتی ادعا شد که دیپلماسی منطقهای در دولتهای خاتمی و هاشمی بنیان نهاده شده است! حالآنکه از مدعیان کاربلدی در دیپلماسی کسی سؤال نکرد که چگونه در مقاطعی از دولت سازندگی (در اواسط دهه ۷۰ و در پی اعلام رأی دادگاه رسیدگی به ترور چند چهره معارض کرد در رستوران میکونوس در آلمان)، همه کشورهای اروپایی در اقدامی هماهنگ، سفرای خود را بدون تعیین
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیلی را آمریکا و اسرائیل خوردهاند مدعیان اصلاحات سرگیجه گرفتهاند(۲)
تاریخی برای برگشت از تهران فراخواندند! یا آنکه در دولتهای اصلاحات، از رهگذر دیپلماسی سازش و تسلیم، صنعت هستهای کشور تعطیل شد و ماحصل مذاکرات سعدآباد و سایر مذاکرات هستهای که در 8 سال دولتهای روحانی پیگیری شد، چیزی جز «تقریباً هیچ»، «سندی توخالی»، «دستاوردی روی هوا» و اساساً چیزی جز «خسارت محض» و تشدید تهدید و تحریمها علیه ایران نبود!
لازم به ذکر است دولت اصلاحات به واسطه برخی قول و قرارهای پنهان، به آمریکا در مقابله با طالبان کمک کرد اما به جای تشکر و دستخوش، اتهام عضویت در محور شرارت را دریافت کرد!
پیش از این نیز بارها گفته شده است حکایت دیپلماسی ضعیف منطقهای و اقتصادی در دولت قبل «مثنوی هفتاد من کاغذ است»؛ در یک نمونه در دولت قبل سفارت ایران در هند حدود ۳۰۰ روز بدون سفیر بود تا جاییکه خالی ماندن حدود ۱۰ ماهه صندلی سفیر ایران در هندوستان سبب شد میزان مراودات تجاری کاهش یابد و این در شرایطی بود که کشور هندوستان میتوانست نقش موثری در کاهش اثرات تحریمها علیه ایران داشته باشد.
مدعیان اصلاحات و داعیهداران کاربلدی در دیپلماسی حتی سعی کردند از تلاش و اهتمام دولت سیزدهم در توافق با عربستان اعتبارزدایی کنند.
محمدعلی. الف، رئیسدفتر دولت اصلاحات در پیامی توئیتری با تاکید بر اینکه «توافق ایران و عربستان گام مثبتی در سیاست خارجی بود» نوشت: به آقای شمخانی تبریک میگویم که «خارج از چارچوب دولت»، گام بزرگی برای امنیت و آرامش ما و منطقه برداشت.
از اینرو باید گفت که دولت رئیسی شانس آورد که «فیصل بن فرحان» وزیرخارجه عربستان دیروز در اظهاراتی گفت که «توافق با ایران نتیجه دو سال مذاکره بود...» وگرنه به مدعیان همه چی بلد! که در دولتهای سازندگی و اصلاحات جز خسارت و آسیب رساندن به منافع ملی کار دیگری نکردند، چگونه باید اثبات کرد که متصدیان حوزه دیپلماسی دولت سیزدهم قریب به دو سال اخیر، نشستها و مذاکرات متعدد و فشردهای با عراق و عمان و چین و عربستان داشتهاند.
3. سانسور باخت بزرگ آمریکا و اسرائیل
نکته جالب ماجرا آنجاست با اینکه خود تحلیلگران غربی و صهیونیستی، توافق روز جمعه ایران و عربستان را یک باخت تمام عیار برای اسرائیل و آمریکا به ویژه تلاشهای خرابکارانه آنها در اغتشاشات اخیر عنوان کردند اما مدعیان اصلاحات این واقعیات را نیز سانسور کردند.
- «نفتالی بنت» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی با بیان اینکه «از سرگیری روابط عربستان و ایران تحول خطرناک برای اسرائیل و یک پیروزی سیاسی برای ایران به شمار میرود» گفت: «این توافق شکست کوبنده و بزرگی برای دولت نتانیاهوست که سهلانگاری سیاسی و ضعف عمومی و نزاع و درگیری داخلی در دولت اسرائیل را نشان میدهد.»
- «یائیر لاپید»، نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی با تاکید بر اینکه «این توافق شکستی تمامعیار برای رژیم صهیونیستی است» گفت: «با این توافق دیوار دفاعی منطقهای که علیه ایران ساختیم ویران شد.»
- «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی رسانههای صهیونیستی هم در مطلبی مطرح کرد: «اگر توافق اجرا شود. ضربه سختی به اسرائیل و قراردادهای صلح است، اینکه نخستوزیر اسرائیل در 10 هفته گذشته با چیزهای بیهوده سروکار داشته است»
- «بیل هگرتی» سناتور آمریکایی گفت: «توافق ایران و عربستان افول واشنگتن است» و «مارک دابوویتز»، مدیراندیشکده ضدایرانی «دفاع از دموکراسیها» هم در توئیتر نوشت: «احیای روابط ایران و سعودی در نتیجه میانجیگری چین، باخت، باخت، باخت برای منافع آمریکا است»
-اندیشکدهها و رسانههای غربی در تحلیلها و گزارشهایی به شکست مفتضحانه آمریکا و اسرائیل اشاره کردند.
- «رویترز» در گزارشی تصریح کرد «توافق تهران- ریاض با ایفای نقش چین، سیلی بر صورت دولت بایدن بود.»
- «نیویورک تایمز» هم توافق ایران و عربستان را ضرری بزرگ برای منافع آمریکا توصیف کرد و نوشت: «نزدیکی روابط تهران-ریاض به ابتکار پکن، یک چالش ژئوپلیتیک برای واشنگتن ایجاد کرده است.»
- «فایننشال تایمز» در گزارشی نوشت: «توافق تهران-ریاض پیروزی برای دیپلماسی چین و چالش برای آمریکا است»
- شبکه آمریکایی «MSNBC» هم گزارش کرد: «توافق ایران و عربستان خبری است که حقیقتاً منطقه را در بهت فرو برد. نزدیک شدن عربستان به ایران میتواند مشکلات جدی برای اسرائیل و روند عادی سازی روابط با کشورهای عرب خلیجفارس پدید بیاورد. کارشناسان امنیت ملی در آمریکا از نقش چین بسیار نگرانند...»
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیلی را آمریکا و اسرائیل خوردهاند مدعیان اصلاحات سرگیجه گرفتهاند(۳)
۴. طرح ضرورت مذاکره مستقیم با آمریکا!
اما مدعیان اصلاحات، به عزا نشستن آمریکا و اسرائیل را سانسور کردند و به جای آن، در اظهارات و مواضعی که مرغ پخته را نیز به خنده وامیدارد، مدعی شدند «حالا نوبت مذاکره مستقیم با آمریکاست!»
روزنامه اعتماد تیتر صفحه اول دیروز خود را به اظهارات سخنگوی حزب اعتمادملی اختصاص داد که در مصاحبه با این روزنامه گفته بود: «باید از مذاکره مستقیم با آمریکا و عربستان استقبال کنیم»
وی گفته است: «ما چارهای جز تنشزدایی نداریم و تنشزدایی با دنیا نیز قواعد خود را دارد... در حال گفتوگو با شرق آسیا هستیم چه اشکالی دارد با غرب اروپا هم گفتوگو داشته باشیم. با غرب دنیا که آمریکا است گفتوگو کنیم. به نظر میرسد که اگر گفتوگوی مستقیم میان آمریکا و ایران در سطح جهانی و میان ایران و عربستان در سطح منطقه صورت بگیرد و پای میز مذاکره بنشینند مشخص خواهد شد که مشکل جدی به آناندازه که آنها آن را بزرگ میکنند وجود ندارد.»
اصلاحطلبان دیروز به در و دیوار زدند تا بازهم زلف همه مسائل را به برجام گره زده و در قد و قامت پادویی برای غرب حداقل بازهم از برجام و سازش در برابر آمریکا دم بزنند.
محمد. م، یکی دیگر از فعالان اصلاحطلب در صفحه مجازی خود در توئیتر نوشت: «گام عقلانی بعدی احیای برجام است.» روزنامه اعتماد هم در مطلبی به نقل از یکی از فعالان ضدانقلاب نوشت: «خبر خوب بازگشت روابط دیپلماتیک ایران و سعودی طی دوماه آینده به این معنی است که آمریکا در بازگشت به برجام جدی است.»
روزنامه هم میهن هم در سرمقالهای با عنوان «درسهای یک توافق» سعی کرد سازش با آمریکا در موضوع برجام را «درس» و «از گامهای ضروری بعدی» تعریف کند. در این مطلب آمده است: «توافق با عربستان تحت نظر چین حاوی نکات آموزندهای است که نباید از کنار آنها گذشت و در سرمقاله اشاره شده است. در هر حال پایداری این توافق مشروط به تغییر معنادار در رویکرد خارجی و نیز برداشتن گامهای ضروری بعدی از جمله برجام است.»
5. ادعای تناقض کیهان!
پادوهای داخلی غرب که در قبال دیپلماسی منطقهای دولت سیزدهم و روش مذاکره در این دولت دچار سرگیجه شدهاند از تیتر یک 7 سال پیش کیهان انتقاد کردند و سعی کردند از آن تیتر و تیتر دیروز کیهان «تناقض» در بیاورند؛ تلاشی که به مذاق رسانههای اپوزیسیون و معاند مانند صدای آمریکا خوش آمد حال آنکه کیهان همواره تاکید کرده است هر تصمیم و اقدامی که ضربه کاری به دشمنان ملت و نظام اسلامی از جمله اسرائیل و آمریکا باشد، مورد تأیید و پذیرش افکار عمومی بوده و جمهوری اسلامی ایران در دیپلماسی خود هرگز به بیگانگان باج نمیدهد.
نکته قابل تأمل آنکه این عربستان سعودی بوده است که در این دوره از حکمرانی خود، مواضعش تغییر کرده است نه ایران. آنها چند سال پیش به بهانه برخی اتفاقات اجتماعی در ایران بهصورت یکطرفه روابطشان با جمهوری اسلامی ایران را قطع کردند و حالا با درک این واقعیت که رژیم صهیونیستی رفتنی است و نمیتوان به آن اعتماد و اتکا کرد، به ضرورت ازسرگیری روابط با ایران رسیدند.
علت عصبانیت مدعیان اصلاحات
بر همین اساس است که میتوان گفت مدعیان اصلاحات از هر تصمیم و اقدامی که باعث بهبودی وضعیت اقتصادی کشور و موفقیت دولت سیزدهم در دیپلماسی بشود عصبانی هستند چه آنکه میزان آنها در سیاست ورزی، منافع حزبی و جناحی و انتخابات است نه منافع مردم ایران.
اصلاحطلبان در فصلی که گذشت شکستهای سنگینی را متحمل شدهاند به ویژه که اغتشاشات اخیر به بن بست رسید و توانمندی جمهوری اسلامی در مهار فتنه و جنگ ترکیبی دشمنان به رخ جهانیان کشیده شد. همچنین تلاش دشمن در اختلالات ارزی به شکست انجامید و با توافق اخیر، گشایشهای ارزی و گسترش مناسبات اقتصادی ایران با سایر کشورهای اسلامی در راه است. از سویی، توافق ایران و عربستان، نابلدی دیپلماسی و دست خالی مدعیان اصلاحات در مذاکره را بیش از پیش عیان کرد و ثابت کرد آنچه باعث عقدهگشایی آنها علیه کیهان شده، شکستهای سیاسی غرب و پادوهای داخلی آنهاست که دومینووار ادامه خواهد داشت.
حزبالله: توافق ایران و عربستان
ضربه کاری به پروژه آمریکایی-صهیونیستی است
شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزبالله ایران در سخنانی که نوعی برجسته سازی تیتر دیروز کیهان بود، توافق جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دیپلماتیک را یک ضربه کاری به پروژه آمریکایی و صهیونیستی در منطقه ارزیابی کرد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیلی را آمریکا و اسرائیل خوردهاند مدعیان اصلاحات سرگیجه گرفتهاند(۴)
معاون دبیرکل حزبالله لبنان در توئیتی در این باره نوشت: «ازسرگیری روابط ایران و عربستان یک نقطه عطف مهم برای ثبات، امنیت و پیشرفت منطقه است.»
وی خاطرنشان کرد: «این توافق همچنین سرآغاز تجربیات برای ملتهای این دو کشور و برای مردم منطقه است.»
شیخ نعیم قاسم همچنین اظهار داشت: «این اتفاق ضربه کاری و دردناکی به پروژه آمریکایی و اسرائیلی است و آن را بیش از پیش متزلزل میکند.»
توافق ایران و عربستان؛
بی اعتمادی به آمریکا و تفانداختن بر صورت اسرائیل
یدیعوت آحارانوت در مطلبی نوشت: «توافق ایران و عربستان با میانجیگری چین گامی دراماتیک است که پیش از هر چیزی، بیانگر بیاعتمادی به رهبری آمریکاست. تصمیم ریاض برای از سرگیری روابط با تهران، به منزله تفانداختن بر صورت اسرائیل است.»
در این مطلب آمده است: «عربستان بهنظر میرسد متقاعد شده اسرائیل گزینه نظامی قابل اعتمادی علیه ایران ندارد و برای آرامسازی و رسیدن به تفاهم با تهران تصمیم گرفته است.»
یدیعوت آحارانوت نوشت: «این توافق شوک بزرگی برای اسرائیل بود و احزاب مخالف و مقامات سابق، نتانیاهو را مسئول آن دانستند. اگر توافق عملاً اجرایی شود، ضربهای جدی به تلاشهای نتانیاهو برای گسترش دامنه توافقات با کشورهای عربی وارد میشود.»
حمله لیبرمن به نتانیاهو درپی توافق ایران و عربستان: «بیبی» استعفا کن!
«آویگدور لیبرمن» وزیر دارایی اسبق رژیم صهیونیستی هم مطرح کرد: «ازسرگیری روابط ایران و عربستان شکست کاملی برای نتانیاهو (ملقب به بیبی) است و این شکست تنها به نام خود او ثبت میشود.»
وی با تاکید بر اینکه «نتانیاهو باید مسئولیت خود را بپذیرد و استعفا دهد» افزود: «او (نتانیاهو) ما را به به جایی رساندهاست که تا کنون شاهد آن نبودهایم، این ازسرگیری روابط عواقب بدی برای امنیت «اسرائیل» به همراه خواهد داشت.»
کارشناس بیبی سی: ابرزرادخانه موشکی تهران
در صلح ایران و عربستان بیتأثیر نبود
کارشناس بیبیسی هم در برنامهای تصویری در این رسانه با ارائه تحلیلی درخصوص روابط ایران و عربستان گفت: «شما ایرانی را دارید که ابَر زرادخانه موشکهای بالستیک ساخته است و سپتامبر سال ۲۰۱۹، یک زنگ بیدار باش برای عربستان بود. در آن روز دستهای از موشکها و پهپادها زیرساختهای نفتی عربستان را در هم کوبیدند و نیمی از صادرات نفت این کشور را تنها در عرض چند دقیقه از چرخه خارج کردند. این حمله یک آژیر بیدار باش برای عربستان بود که نمیتواند در جنگ از پس ایران بر بیاید و بنا به همین دلیل تلاش کرد تا با ایران به یک آشتی و سازش برسد...»
آمریکا در نقش تماشاگر
همچنین «اِلویز فایه (Héloïse Fayet)» پژوهشگر موسسه فرانسوی رابط بینالملل (Ifri) تاکید کرد: «با این توافق، پکن یک کودتای دیپلماتیک را امضا کرد که ایالات متحده مجبور است به عنوان تماشاگر آن را مشاهده کند. این نشان میدهد که ایالات متحده نقش کمتر و کمتری برای بازی در خاورمیانه دارد، اما شاید این پویایی است که خودشان انتخاب کردهاند.»
سیلی واقعی به اسرائیل
«میشل پل (Michel Paul)» خبرنگار رادیو بینالمللی فرانسه در بیتالمقدس نیز برایند نگاه رسانههای اسرائیلی به این توافق را یک سیلی واقعی به رژیم اشغالگر صهیونیستی ارزیابی کرده است.
وی تاکید دارد: رسانههای اسرائیلی میگویند که این وضعیت جدید یک سیلی واقعی برای واشنگتن و اسرائیل است و برخی مفسران این رژیم از آن به عنوان خبر بد یاد میکنند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
درس یازدهم ابعاد فتنه اکبر جدایی امت از رهبر.mp3
33.74M
🔞 🎧 درس 11 «پاسخ به شبهات اغتشاشات از تهران تا تلاویو» ابعاد فتنه اکبر جدایی امت از رهبر
📝فتنه نفوذ «امید دانا»
📌 بررسی تحلیلی ابعاد «فتنه اکبر» و ارتباط آن با شبکه نفوذ
نقش مکمل جاهلین متمسک و علماء متهتک در «فتنه اکبر» و «جریان نفوذ»
📍بررسی نقش جریان نفوذ در ایجاد اختلافات در جبهه مومنین
📍خواصی که در صلح حدیبیه نسبت به نبوت پیامبر اکرم ص تشکیک کردند و با عملیات ترور تلاش بر بهم زدن صلح حدیبیه داشتند.
📍آیا وظیفه مومنین برخورد «قهری هیجان زده» است یا «جهاد تبیین»؟
📍نقش «سلبریتی به ظاهر انقلابی نفوذی» در بی اعتماد کردن مردم نسبت به رهبری و نظام جمهوری اسلامی
📍جریان نفوذ از تملق و چاپلوسی افراطی تا هتاکی و ترور
📍از قطب زاده، بنی صدر، باند مهدی هاشمی تا جریان اصلاح طلب و اکبر پونز
📍از دیوار کشی در دانشگاه تا «گشت ارشاد» تا «فتنه مرگ مهسا» تا «چادر کشی»
📝📝📝
#درسنامه_پاسخ_به_شبهات_اغتشاشات
#پاسخ_به_شبهات
#شیخ_قمی
#درسنامه_پاسخ_به_شبهات_اغتشاشات_تهران_تاتلاویو
منبع/جهادتبین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه نمل، ۶۲
💠 أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ ۗ أَإِلَٰهٌ مَعَ اللَّهِ ۚ قَلِيلًا مَا تَذَكَّرُونَ
💠 یا کسی که دعای مضطرّ را اجابت میکند و گرفتاری را برطرف میسازد، و شما را خلفای زمین قرارمیدهد؛ آیا معبودی با خداست؟! کمتر متذکّر میشوید!
🌏 #تخریبچی👇
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سوره فجر.mp3
7.69M
سورة الحسين (عليه السلام)
سوره مبارکه فجر
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
منبع/یاران اربعینی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
11.Hud.091-92.mp3
2.15M
🌹تفسیرقرآن کریم(سوره هود_آیه ۹۱ و ۹۲)
♦️در درک فهم اَشقیا از حق.
🎙 حجت الاسلام قرائتی
منبع/بصیرت فاطمی
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
23.Mumenoon.031-33.mp3
2.07M
🔹سوره مومنون سوره ۲۳ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیات ۳۳_۳۱ سوره مومنون⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
212-younes-ar-dabagh.mp3
635.5K