🌹شهادت دانشآموز بسیجی محمدحسین فهمیده ۸ آبان ۱۳۵۹
♦️«رهبر ما آن طفل دوازده سالهای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید». «امام خمینی (ره)» شهید محمدحسین فهمیده در سال 1346 در قم متولد شد و در محیطی مذهبی و خانوادهای متدین پرورش یافت. در آستانه انقلاب به واسطه حوادث آن دوران، روح وی نیز مانند میلیونها جوان و نوجوان دیگر کشور، دچار تحولات عظیمی شد و شیفته حضرت امام گردید. شهید فهمیده نوجوانی شجاع، فعال، کوشا و خوش برخورد بود و به مطالعه علاقه زیادی داشت.
♦️با وجود آنکه به سن تکلیف نرسیده بود، نماز میخواند و همچنین برای والدین خود احترام خاصی قائل بود. شهید فهمیده دوازده ساله بود که حوادث کردستان پس از انقلاب اتفاق افتاد. او که عاشق امام و انقلاب بود خود را به کردستان رساند، اما به دلیل سن و سال کمش او را بازگرداندند. با شروع جنگ تحمیلی، در همان روزهای نخست، تصمیم میگیرد به جبهه برود و با سختی فراوان عازم خرمشهر میشود و با وجود سن و سال کم به فرماندهان ثابت میکند که لیاقت و شهامت حضور در جبهه را دارد. او در همان مدت کوتاه رشادتهای فراوانی از خود نشان داد.
♦️نحوه شهادت: شهید فهمیده به اتفاق دوست شهیدش محمدرضا شمس، در یک سنگر قرار داشتند که در هجوم عراقیها، محاصره میشوند. محمدرضا شمس، زخمی میشود و حسین با سختی و زحمت زیاد او را به پشت خط میرساند و به جایگاه قبلی خود برگشته و مشاهده میکند که 5 تانک عراقی به طرف رزمندگان اسلام هجوم آورده و در صدد محاصره و قتل عام آنانند. حسین، در حالیکه تعدادی نارنجک به کمر خود بسته بود به طرف تانکها حرکت میکند . تیری به پای او میخورد اما در اراده پولادین او خللی وارد نمیکند و در همان حال موفق میشود که خود را به تانک پیش رو رسانده و با استفاده از نارنجک آنرا منفجر کند. دشمن در این حال تصور میکند که حملهای صورت گرفته و با سرعت تانکها را رها کرده و فرار میکند؛ در نتیجه، حلقه محاصره شکسته میشود و پس از مدتی نیروهای کمکی نیز میرسند و آن قسمت را از وجود متجاوزین پاکسازی میکنند.
🌹روز شهادت این شهید بزرگوار به علت رشادت و شهامت وصف ناپذیر این نوجوان رشید، روز بسیج دانشآموزی نامگذاری شده است.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید| شهید حسین فهمیده از آن مواردی است که شخصیتهای حقیقی، به نماد و به حقایق اسطورهگون تبدیل میشود. ۱۳۷۷/۰۸/۰۸
🌹به مناسبت شهادت حسین فهمیده
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🇵🇸❤️قدس را هدف دارم
♦️بمناسبت 8 آبان سالگرد شهادت شهید حسین فهمیده و روز نوجوان و بسیج دانش آموزی
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹هفته بسیج دانش آموزی و یاد و خاطره شهید محمد حسین فهمیده و ٣٦٠٠٠ شهید دانش آموز را گرامی می داریم.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹۸ آبان سالروز درگذشت شاعر نامدار انقلاب دکتر قیصر امینپور گرامیباد
🕊شادی روح بلندش صلوات
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴 "پدافند غیرعامل یک اصل برای همیشه است و نباید با هیچ بهانه یا توجیهی متوقف شود. " مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
♦️نامگذاری هشتم آبان ماه از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام روز پدافند غیر عامل نشان از اهمیت و جایگاه ارزشمند پدافند غیر عامل در برابر تهدیدات مختلف و حفظ زیرساخت ها ،امکانات و دستاوردهای کشور با استفاده از تمام ظرفیت و توانمندی های موجود در راستای مصونیت بخشی و ایمن سازی است.
♦️پدافند غیر عامل رسالتی بزرگ است که در راستای نهادینه نمودن فرهنگ مقاوم سازی و مصون سازی در برابر تهدیدات بر دوش دست اندرکاران این امر گذارده شده است و با آموزش و آگاه سازی آحاد جامعه و افزایش همکاری و مشارکت بیش از پیش مردم و مسئولین دست یابی به این مهم و اهداف والای آن از جمله تقویت حس نشاط ،امید ،انرژی بخشی ،همکاری و همیاری تمام آحاد جامعه میسر خواهد شد.
🇮🇷 هفته نکوداشت پدافند غیرعامل سال۱۴۰۲ با شعار " ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید – پدافند غیر عامل دفاع همه جانبه در برابر جنگ ترکیبی گرامی باد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
تحلیلی از بیست و دو روز طوفان(۱)
مقامات کابینه نتانیاهو برای مدیریت بحران نیز دچار ضعف شدید بودند این ضعف و شوک به حدی بود که حتی یک تحلیل قابل قبول برای طرفداران رژیم از طرف نتانیاهو و کابینه اش ارائه نشد و نشان از این موضوع داشت که "زمین بازی در اختیار صهیونیستها نیست"
شیرین زارعپور
در اولین ساعات روز اول و اعلام خبر طوفانالاقصی، شوک سنگینی بر رژیم جعلی حاکم شد. برخی رسانهها مانند روزنامه جروزالم پست یا همان اورشلیم پست (روزنامه انگلیسی زبان در اسرائیل) آن را با حادثه یازده سپتامبر مقایسه کرده و با اشاره به تلفات صهیونیستها مدعی شد: «با توجه به تعداد جمعیت اسرائیل، این معادل سه حادثه ۱۱ سپتامبر است. این یک فاجعه است که اسرائیل تاکنون تجربه نکرده است»، اما واقعیت این بود که با شروع طوفانالاقصی، پایانی از آخرین پرده افسانه شکست ناپذیری اسرائیل نمایان شد. اصل غافلگیری در عملیات موفق مقاومت باعث شکست اطلاعاتی سازمانهای موساد، شاباک و امان شد. دلیل دیگری بر غافلگیری رژیم صهیونیستی، آشفتگی محض پس از طوفان بود. مقامات کابینه نتانیاهو برای مدیریت بحران نیز دچار ضعف شدید بودند این ضعف و شوک به حدی بود که حتی یک تحلیل قابل قبول برای طرفداران رژیم از طرف نتانیاهو و کابینه اش ارائه نشد و نشان از این موضوع داشت که "زمین بازی در اختیار صهیونیستها نیست".
رژیم صهیونیستی پس از سردرگمی گسترده در روزهای اول و دوم، از روز سوم تلاش کرد با بمباران سنگین و کور غزه، علاوه بر تصویرسازی قهرمانانه از این نسل کشی و تغییر چهره جدید خود پس از طوفان، (تحقیر تاریخی بی نظیر توسط نیروهای مقاومت) واکنش سایر اجزای محور مقاومت را هم بسنجد. به دنبال تحمیل شکست سنگین و بی سابقه در پی عملیات گروههای مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی به سیاست مجازات دسته جمعی فلسطینیان غزه که در حقوق بین المللی جنایت جنگی محسوب میشود، روی آورد و برای تلافی شکست خود، آب و برق فلسطینیان غزه را قطع و به بمباران گسترده مناطق مسکونی و کشتار زنان و کودکان فلسطینیان در غزه ادامه داد.
روز چهارم، حملات سخت تری به نوار غزه صورت گرفت و درگیریهای مبارزان مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در اراضی اشغالی نیز ادامه داشت. روز پنجم، نتانیاهو در حالی خبر از تشکیل کابینه اضطراری و کنار گذاشتن اختلافات بخاطر سرنوشت اسرائیل داد که حزب لاپید در پاسخ به پیشنهاد نتانیاهو اعلام کرده بود تا زمانی که احزاب تندرو به رهبری بن گویر و حزب صهیونیسم مذهبی به رهبری اسموتریچ در کابینه نتانیاهو حضور دارند، به این کابینه نخواهد پیوست.
لیبرمن، رهبر حزب یسرائیل بیتنو هم کمک به کابینه حاکم بدون گرفتن امتیاز را رد کرده و گفته بود: نتانیاهو فقط دنبال از بین بردن حماس است و این کافی نیست. از طرف دیگر، بنگویر نیز با رد شریک شدن دیگر احزاب در کابینه، گفته بود: زمانی با تشکیل «کابینه وحدت» موافقت میکنم که فقط برای مقابله با حماس تشکیل شده باشد با وجود مطرح کردن اختلافات، این معضل حل نشده و همچنان ادامه دارد. با این وجود، برخی تحلیلها حاکی از این بود که اقدام مقاومت باعث اتحاد بین سران رژیم صهیونیستی شده است درست مثل آن چه در یازده سپتامبر اتفاق افتاد و باعث اتحاد درونی امریکا شد، ولی این جا توجه به چند نکته، ضروری به نظر میرسد. اولا تشکیل کابینه اضطراری به دستور امریکا و پیش شرط آن برای کمک به اسرائیل بود که پس از تماس نتانیاهو در روز اول بعد از شروع طوفان، از طرف بایدن مطرح شد در حالی که تکلیف کابینه فرمایشی از همان ابتدا مشخص بود و به نظر میرسد این درگیریها بین افراد کابینه ادامه داشته و بالا خواهد گرفت. بعد از تشکیل کابینه، امریکا طرح خود را برای کمک به اسرائیل این گونه ارائه داد که با راه اندازی کمپینی، بین کشورهای جهان برای عدم محکومیت اسرائیل و در مقابل، عدم حمایت از فلسطین تلاش کند و از طرفی بین فرمانده سنتکام و رئیس ستاد مشترک اسرائیل، ارتباطات به صورت مستقیم برقرار شود. امریکا، افسران درخواستی اطلاعات نظامی (نیروهای دلتا فورس) را وارد فلسطین اشغالی کرد و خبرهایی مبنی بر این که اسرائیل قصد دارد تونلهای حماس را پس از شناسایی توسط نیروهای دلتا فورس با گاز اعصاب پر کند، منتشر و سپس حذف شد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
تحلیلی از بیست و دو روز طوفان(۲)
به گزارش «میدل ایست آی» در جریان سفر جو بایدن به فلسطین اشغالی و پس از حضور وی در اتاق جنگ اسرائیل، بایدن تصاویری از جلسه در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشت که ظاهراً چهره سه کماندوی نیروی دلتا فورس را نشان میداد که به منظور مشاوره و آموزش نیروهای اسرائیلی در مورد نجات گروگان به تلآویو اعزام شدهاند. این پست بعداً حذف شد. روزنامه عبریزبان «یدیعوت آحارونوت» نیز با انتشار گزارشی نوشت «واشنگتن براساس منافعش در منطقه به جای تلآویو فرماندهی جنگ کنونی در غزه را بر عهده دارد».
در جریان این سفر، ناو هواپیمابر جرالد فورد امریکا با اتاق عملیات صهیونیستی هماهنگ شد. در این روز خبری مبنی بر طرح مشترک بین امریکا و اسرائیل مطرح شد. طرحی که از طریق برخی رسانههای منطقه منتشر شد و گفته میشود با هدف با خاک یکسان کردن غزه طراحی شده و قصد دارد یک میلیون ساکن نوار غزه را به بهانه کمکهای بشر دوستانه به مصر منتقل کرده و بعد از آن بین عربستان قطر اردن و عمارات منتشر کند. ترس آمریکا این است که دامنه جنگ به کل منطقه کشیده شود از این رو فشار آوردن به امریکا برای کاستن فشار از غزه به اندازه فشار به رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است تا هشدارهای لازم به ناو هواپیمابر جرالد فورد (اتاق عملیات طراحی نبرد زمینی) صورت گیرد.
صحنه روز ششم و هفتم نشان میدهد آمریکا به دنبال طرحی برای کسب پیروزی نمادین بدون ورود سایر طرفها به نبرد بوده که با تداوم حملههای وحشیانه به باریکه غزه و قطع آب و برق و سوخت، این طرح پاسخی نداشته و معادلهای یکطرفه است.
در تحولات روز هفتم، حماس، مصر، قطر و ترکیه مذاکراتی برای طرح یک آتش بس کوتاه مدت بشردوستانه دارند که با موافقت حماس و مخالفت اسرائیل روبرو میشود. موضع رژیم، آزادی کامل اسرا است و حماس گفته بعد از توقف تجاوزات صهیونیستها و ورود کمکها حاضر است درباره اسرا صحبت کند.
روز هشتم و نهم، خبرها بر مدار ورود زمینی رژیم، به غزه میگردد. محور مقاومت نیز با اخطارهای شدید، درصدد بازدارندگی موثر است.
روز دهم، بمبهای اهدایی جدید سنتکام بر سر مردم بی دفاع غزه فرود میآید. قبل از آن، سیمور هرش، روزنامهنگار مطرح آمریکایی در مطلبش که در پلتفرم سابستک منتشر کرده، میگوید: «منبع مطلع من گفت که طراحان جنگ فعلی اسرائیل متقاعد شدهاند در حمله به غزه از بمبهای مجهز به کیت هدایت استفاده کنند که منجر به نابودی کامل این شهر در روز یکشنبه یا دوشنبه خواهد شد، این نسخه ارتقا یافته بمبهای هوشمند هدایتشونده با کلاهکهای بزرگتر قبل از منفجر شدن سی تا پنجاه متر به عمق زمین نفوذ میکنند و با انفجار و موج صوتی ناشی از آن همه را در نیم مایلی میکشند».
روز دوازدهم بایدن در حالی به تل آویو سفر میکند که درخواستهای مکرری به سوی ایران برای عدم حمله مقاومت به تل آویو ارسال شده است. عدم همگرایی و سردرگمی در این سفر همچنان برای طرفین امریکایی و اسرائیلی وجود دارد چرا که اسرائیل به دنبال نابودی کامل حماس برای کسب دستاورد ملموس از این جنگ است، اما امریکا ظرفیت یک درگیری منطقهای دیگر را ندارد و مطلوب آن این است که با تخلیه غزه با هزینه کمتری منافع هردو یعنی خودش و اسرائیل را تامین کند از این رو تضمینی برای ورود زمینی نمیدهد و تاکید بر حمایت لجستیکی و اطلاعاتی و.. دارد. از آن طرف اعضای محور مقاومت تصمیم دارند از تمرکز دشمن بر نوار غزه با کورکردن اطلاعاتی فلج کردن زرهی و... بکاهند و طرحهای منظم و حساب شده را پیش برند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
تحلیلی از بیست و دو روز طوفان(۳)
روزهای سیزدهم تا پانزدهم و شانزدهم دشمن هنوز به دنبال خرید زمان است و درماندگی اتاق عملیات صهیونیستی از پسا حمله زمینی با وجود تهدید و پیام آمادگی کامل جهاد و مقاومت اسلامی برای مقابله با یورش زمینی نمایان است. کاروانهای کمکهای دوستانه وارد غزه شده و در پی سیاست بمباران شمال و شرق غزه، کمکهای اندک و غیر ضروری، فقط در جنوب توزیع میشود. اتفاق مهم روز شانزدهم این است که یورش صهیونیستها به محور جنوب برای تست و سنجیدن محور مقاومت، بر خلاف اخبار روزهای قبل که درباره حمله به شمال و شرق مطرح بود، بر آنها معلوم کرد مقاومت در آمادگی کامل به سر میبرد به همین جهت ساعاتی بعد با وجود بمباران سنگین نوار غزه، اعلام شد حمله زمینی به تعویق افتاده است! پس از حمایت همه جانبه امریکا از تل آویو، محورهای مقاومت از عراق و سوریه فعال شده و حملات در حال افزایش میباشد تا این پیام به دشمن ارسال شود که این فقط بخشی از توان مقاومت است و محورهای دیگر مقاومت هنوز وارد عمل نشده اند.
از روزهای هفدهم تا امروز نشان میدهد هرچه زمان میگذرد، رژیم صهیونیستی سردرگمی خود را در کشتار وحشیانه زنان و کودکان خالی میکند و این گونه بیشتر به محاق میرود. به فرموده رهبر معظم انقلاب، مردم دنیا عصبانی هستند و از روز اول حمله تل آویو به باریکه غزه و کشتار کودکان و زنان بی دفاع، این عصبانیت افزایش یافته و شدت بیش تری پیدا کرده است چنانچه هر روزه شاهد تظاهرات طولانی در کشورهای مختلف جهان علیه رژیم صهیونیستی هستیم.
بخشی از جمع بندی بعد از بیست و دو روز نبرد نشان میدهد اتاق عملیات تل آویو با وجود افسران اطلاعاتی امریکایی، هنوز در فکر حمله زمینی برای دست یافتن به تونلهای حماس و آزادی اسرا است و بارها به این نتیجه رسیده است که ورود زمینی به غزه با وجود عدم آمادگی یگانها و آسیب پذیریشان، یعنی افتادن در باتلاقی که خروج از آن ممکن نخواهد
بود. همچنان که هر روز بر فشار خانوادههای اسرا با تجمع و اعتراضات مقابل کنست و... افزوده میشود و نتانیاهو ناچار شده است شخصا برای آرام کردن آنها دست به کار شود. پس از رخنه جمعه شب و پشتیبانی بی سابقه با صد فروند جنگنده بمب افکن، رژیم صهیونیستی به این نتیجه ملموس رسید که دچار شکست سختی از مقاومت شده و اکنون میداند ورود به باریکه و عدم ورود، هر دو آغاز و پایانی برای کابینه نتانیاهو خواهد بود. پس از بیست و دو روز از آغاز طوفانالاقصی، با وجود حمایت همه جانبه امریکا، رژیم جعلی هیچ دستاوردی نداشته به جز کشتار ساکنین بی دفاع و عصبانی کردن بیشتر مردم دنیا. باید دید در روزهای بعد، تل آویو چه خوابی برای خود میبیند. با وجود جنایات جنگی گسترده، تنها میتواند به غرق شدن خود کمک بیشتری داشته باشد.
منبع: سایت بصیرت
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️ چرا فلسطینیها با اختلاف از مقتدرترین ملتهای امروز جهان هستند؟!
✍ در روزهای اخیر که تمرکز فعالین رسانهای در داخل و خارج از ایران متمرکز بر جنایات رژیم صهیونیستی بود، جلوه مظلومیت مردم فلسطین و به خصوص اهالی دلاور غزه بیش از گذشته توجه جهانیان را به خود جلب کرد. این تصویر فرآگیر مظلومیت گرچه درست بود و هست ولی همه واقعیت نبود و جلوه اقتدار مردم فلسطین مغفول ماند.
1⃣ اولین جنبه اقتدار به همین عملیات طوفان الاقصی بر میگردد، ملتی که آگاهانه و با وجود محتمل بودن تبعات و با توانمندی توانسته بزرگترین شکست نظامی، اطلاعاتی را به اسرائیل که ادعای رتبه چهارمی قدرتمندترین ارتشهای جهان را دارند، می توانند تحمیل کنند از یک اقتدار ذاتی و حقیقی برخوردار است. به معنای دیگر این اقتدار در مراحل تصمیم گیری سیاسی و نظامی و عملیاتی سازی عملیات الاقصی در میدان عمل برای مردم فلسطین ثبت شده و کامل عینی، قابل مشاهده، اندازهگیری و غیر قابل انکار هست.
2⃣ دومین دلیل مهمی که اقتدار ملت فلسطین را عینی و ثابت کرده، در صحنه غزه پسا طوفان الاقصی قابل مشاهده است. در یک طرف پس از عملیات طوفان الاقصی تمام مقامات غربی از آمریکا، انگلیس و فرانسه در بالاترین سطح به سرزمینهای اشغالی سفر کرده و در همین فاصله کوتاه، رئیس جمهور آمریکا به تنهایی تاکنون نزدیک ده بار با نتانیاهو تلفنی صحبت و اعلام حمایت کرده است. در کنار این، به دست گرفتن فرماندهی مستقیم نظامی، پشتیبانی و اطلاعاتی و ارسال هزاران تجهیزات و تسلیحات جنگی جدید به اسرائیل توسط آمریکاییها اتفاق افتاده است. در این طرف مردم غزه سالیان سال در محاصره بوده و این روزها نیز محروم از برق، آب و اینترنت هستند ولی هیچ علائمی از فروپاشی، کوچ کردن، اختلاف، تردید و شکست نه تنها در آنها مشاهده نمیشود بلکه تصاویری تاریخی از اقتدار را مرتبا چه به لحاظ روحیه و به چه لحظه آمادگی دفاعی و نظامی از خود به نمایش میگذارند. این را قیاس کنید با رفتاری که صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی دارند و برخی آمارها از خارج شدن صدها هزار اسرائیلی و تخلیه صدها شهرک صهیونیستی فقط پس از پرتاب چند راکت حکایت دارد. ضمن اینکه در همان جنگ های جهانی اول و دوم مشاهده شد که برخی جوامع اروپایی ظرف چند هفته از هم فروپاشیدند ولی ملت فلسطین با وجود هفتاد و پنج سال جنگ مرتبا یکپارچگی و اقتدارش افزایش صعودی داشته و اینک در بالاترین درجه اقتدار خود در یکصد سال اخیر ایستاده است.
3⃣ علاوه بر دو بند گفته شده، سه نکته بسیار مهم درباره نوع و میزان منحصر به فرد اقتدار مردم فلسطین وجود دارد که آنها را در رتبههای اول جهان در میان دیگر ملت ها قرار میدهد. نکته اول این است که امروز بالاترین سطح محبوبیت را گروههای مقاومت در فلسطین دارند و هر چه میگذرد و شرایط سختتر میشود این گروههای مقاومت هستند که محبوبتر و عزیزتر میشوند. این میزان محبوبیت نشان میدهد که گفتمان مقاومت در محاسبات ذهنی و قلبی فلسطینیها نهادینه و به جزئی از خصلت، خلق و سیره سیاسی و اجتماعی و فرهنگی آنها تبدیل شده است. نکته مهم دیگر این است که اقتدار در جامعه فلسطینی به طرز عجیبی شامل همه اقشار و گروهها میشود و یکدست و جمعی است، شما امروز مقتدرتر از پرستاران، خبرنگاران، ... و مادران، پدران، پسران، دختران، کودکان فلسطینی در مواجهه با مصیبتهای همچون از دست دادن نزدیکان، بی خانمانی و .... آنهم در زیر بارش هزاران تن بمب مشاهده میکنید؟! به راستی در کدام نقطه دنیا چنین صحنههای غیر از فلسطین در این سالها مشاهده شده؟! نکته سوم که مهمترین آن هم است اینکه امروز مجموع رفتار جامعه فلسطینی نشان دهنده یقین داشتن به پیروزی نهایی است و این یقین سبب ثبات در اقتدار شده ولی در مقابل در رفتار و تصمیمات سیاسی و نظامی صهیونیستها مرتبا علائم تردید خود را نشان میدهد و به علت سردرگمی هرچه بی رحمانهتر انتقام میگیرند، نشانه های ذلت در آنها بیشتر نمایان میشود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi