41.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨لبنان برای جنگ تمام عیار آماده میشود/ سیاهترین روز لشکر رژیم در شمال / ۵ آمریکایی کشته شدند
#شبنامه / تحولات فلسطین / لبنان برای جنگ تمام عیار آماده میشود / رژیم صهیونیستی دردناک ترین ضربه بعد از هفت اکتبر را در مرز لبنان دریافت کرد / پنج نظامی آمریکایی کشته شدند/ عراقی ها ایلات را زدند/ حیفا ده بار زیر ضربه ی مقاومت رفت / قسمت ۱۳۸۷
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شبنامه 1387 - @mrtahlilgar.mp3
11.67M
🚨لبنان برای جنگ تمام عیار آماده میشود/ سیاهترین روز لشکر رژیم در شمال / ۵ آمریکایی کشته شدند
#شبنامه / تحولات فلسطین / لبنان برای جنگ تمام عیار آماده میشود / رژیم صهیونیستی دردناک ترین ضربه بعد از هفت اکتبر را در مرز لبنان دریافت کرد / پنج نظامی آمریکایی کشته شدند/ عراقی ها ایلات را زدند/ حیفا ده بار زیر ضربه ی مقاومت رفت / قسمت ۱۳۸۷
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
میعادگاه شهدا | روشنگری ☫
🔺فارن پالیسی چرا این جهان پس از پایان جنگ غزه دیگر آن جهان سابق نخواهد بود؟ #بخش_دوم معرفی کورت کمپ
🔺فارن پالیسی
چرا این جهان پس از پایان جنگ غزه دیگر آن جهان سابق نخواهد بود؟
#بخش_پایانی
با نگاهی به آینده، این جنگ و واکنش امریکا به آن، تا مدتها وبال گردن دیپلماتهای امریکایی خواهد شد. حتی پیش از جنگ غزه، بین دیدگاههای ایالات متحده و غرب در مورد بحران اوکراین و نگرش بسیاری از کشورهای امریکایی لاتین، افریقا و کشورهای در حال توسعه، شکاف قابل توجهی وجود داشت. رهبران این کشورها هرچند از تهاجم روسیه حمایت نکردند، اما از آنچه به عنوان استانداردهای دوگانه و توجه گزینشی غربیها مینامیدند، خشمگین شدند. پاسخ شدید اسرائیل به حملات حماس در حال گسترش این شکاف است و این تا حدودی به این دلیل است که نسبت به ایالات متحده یا اروپا، در بقیه جهان همدردی با وضعیت اسفناک فلسطینیان بسیار بیشتر است. این همدردی هرچه جنگ طولانیتر شود و غیرنظامیان فلسطینی بیشتر کشته شوند، افزایش مییابد، به ویژه در زمانی که دولت ایالات متحده و برخی از سیاستمداران برجسته اروپایی به شدت به یک طرف متمایل شدهاند.
علاوه بر این، مردم خارج از حوزه مرفه فراآتلانتیک، به واسطه آنچه که آن را «توجه گزینشی غرب» میدانند، دچار مشکل شده اند. جنگ جدیدی در خاورمیانه شروع میشود و رسانههای غربی کاملا درگیر آن هستند و روزنامههای سطح بالا صفحات بی شماری را به وقایع جنگ و تفسیرهای آن اختصاص میدهند و کانالهای خبری تلویزیونی ساعتها وقت خود را صرف این رویدادها میکنند و سیاستمداران مشتاق هستند در این باره اظهار نظر کنند. اما درست در همان هفتهای که این جنگ اخیر آغاز شد، سازمان ملل گزارش داد که در حال حاضر تقریبا ۷ میلیون نفر در جمهوری دموکراتیک کنگو آواره شده اند که عمدتا در نتیجه خشونت و درگیری در آنجا بوده است. با این حال این فاجعه حتی اگر شمار انسانهای آسیب دیده در آن مقایسه با جنگ غزه بسیار بیشتر باشد، باز هم موج خبری در پی ندارد.البته درباره تاثیر این جنگ بر کشورهای «جنوب جهانی» نباید اغراق کرد. این کشورها همچنان از منافع خود پیروی خواهند کرد و علی رغم خشم و عصبانیتشان از ریاکاری غرب، همچنان با ایالات متحده و دیگران تجارت خواهند کرد. اما باید انتظار داشته باشیم که به همه بحثهای ما درباره هنجارها، قوانین و حقوق بشر توجه کمی داشته باشند. تعجب نکنید اگر کشورهای بیشتری چین را به عنوان وزنه تعادلی مفیدی در برابر واشنگتن ببینند.
در نهایت، این قسمت ناخوشایند، به نفع وجهه امریکا در زمینه سیاست خارجی نیست. شکست بنیامین نتانیاهو در دفاع از اسرائیل، ممکن است اعتبار او را برای همیشه لکه دار کند، اما نهاد سیاست خارجی ایالات متحده نیز وقوع این خونریزی را پیش بینی نکرد و پاسخ آن نیز تا به امروز کمکی نکرده است. اگر این شکست اخیر با یک نتیجه ناخوشایند در اوکراین همراه شود، سایر کشورها نه فقط اعتبار امریکا، بلکه قضاوت و فهم امریکا از مسائل را نیز زیر سوال خواهند برد. این موضوع از همه مهمتر است، زیرا سایر دولتها در صورتی به توصیههای واشنگتن توجه میکنند و از امریکا پیروی میکنند که معتقد باشند رهبران ایالات متحده درک روشنی از آنچه در حال وقوع است دارند، میدانند چگونه به وقایع پاسخ دهند و حداقل به ارزشهای ادعایی خود توجه دارند. اگر اینطور نباشد، چرا در مورد هر چیزی از توصیههای امریکایی استفاده کنند.
منبع/ مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
صهیونیسم بینالملل
خب یک نکتهی مهم در باب ورزشهای بینالمللی موضوع رژیم جنایتکار صهیونیستی است؛ این خیلی چیز مهمّی است. رژیم سفّاک و نسلکش و نامشروع سعی میکند با حضور خود در میدانهای ورزشی بینالمللی برای خودش مشروعیّت دست و پا کند؛ برای این کار از میدانهای ورزشی استفاده میکند و مستکبرین جهانی و وابستگان آنها هم کمک میکنند و از او پشتیبانی میکنند. در این حوزه من به شما -هم به مسئولین محترم ورزش، هم به خود ورزشکارها- عرض میکنم، به هیچ وجه منفعل نشوید؛ به هیچ وجه منفعل نشوید. البتّه آنها اقدامات مقابلهای انجام میدهند؛ این وظیفهی وزارت ورزش، وزارت امور خارجه، دستگاههای حقوقی است که از راههای حقوقی و از راههای دیپلماسی از ورزشکار حمایت کنند و نگذارند به او ظلم بشود. ورزشکار آزادهی سربلند ما نمیتواند به خاطر یک مدال با نمایندهی یک رژیم جنایتکار در میدان ورزشی دست بدهد و او را عملاً به رسمیّت بشناسد.
[البتّه] این کار سابقه هم دارد. حالا امروز برای رژیم صهیونیستی جنجال میکنند امّا در گذشته رژیم سابق آپارتاید آفریقای جنوبی همین جور بود؛ خیلی از ورزشکارهای دنیا با [ورزشکاران] او مسابقه نمیدادند؛ آن رژیم از بین رفت و نابود شد، این هم از بین خواهد رفت؛ این هم نابود خواهد شد. بنابراین مسئلهی خیلی مهمّی است که باید دستگاهها از حقوق ورزشکار ایرانی و حتّی ورزشکارهای غیر ایرانی که به خاطر مواجه نشدن با نمایندهی رژیم صهیونیستی دچار محرومیّت و مانند اینها شدهاند -مثل همین ورزشکار الجزایریِ این دفعه- دفاع کنند، باید از اینها حمایت بکنند.۱۴۰۰/۰۶/۲۷
بیانات در دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو
صهیونیسم بینالملل
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
آیا فلسطینیها زمینهای خود را به صهیونیستها فروختند؟
پاسخ رهبر انقلاب به شبههی خرید زمینهای فلسطینیان توسّط صهیونیستها
در اینجا، قدرتمندان عالم به این غصب بزرگ و ظلم بینظیر کمک کردند. آنها به این حرکتی که شبیه آن در دنیای معاصر و حتّی در گذشته هم اتّفاق نیفتاده است، کمک کردند. تلختر اینکه، بیرون راندن مردم فلسطین از سرزمین خودشان، به حالت عادی هم انجام نگرفت. یک وقت است که میآیند زمینهایشان را میخرند، پولش را میدهند، و میگویند: «باید بروید.»
البتّه این هم ظلم است، این هم غصب است؛ امّا این طور هم عمل نکردند. شبانه رفتند و یک ده را با اهلش سوزاندند! هر که توانست خودش را نجات دهد، نجات داد و هر که ماند، سوخت که سوخت!
قضیّهی «دیریاسین» راست است؛ قضیهی «کفرقاسم» راست است؛ روستاهایی را که صهیونیستها آتش زدند، حقیقت دارد.
برشی از کتاب فلسطین
(رهنامهی ۳۸)
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال مهم : چرا بعضا رهبر انقلاب افراد پر حاشیه را به عنوان مشاور (چه در مجمع تشخیص و چه به صورت فردی) انتخاب میکنند؟
امیرحسین ثابتی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢الگوی انقلاب اسلامی؛ مسیر نجات منطقه
🔹بحرانسازی و زندگی در بحران مبنای سیاست آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیاست. این رویکرد در طول چهار دهه اخیر همواره ادامه داشته است. ایجاد بحران بین ایران و عراق، فعالسازی کنشهای بحرانساز بین ایران و سایر کشورهای منطقه، ایجاد گروهکهای تروریستی، همچون داعش برای برهم زدن امنیت و آرامش کشورهای منطقه و در نتیجه نشان دادن چهرهای خشن از دین اسلام، دخالت در امور داخلی کشورها در راستای تجزیه آن کشورها و همچنین جلوگیری از ثبات سیاسی برخی از کشورهای منطقه، از جمله رویکردهای بحرانآفرینی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است.
🔸در این میان، تنها کشوری که محور عبریـ غربی نتوانست سیاست خود را روی آن پیاده کند، جمهوری اسلامی ایران است. شناخت دقیق از سیاستهای آمریکا رمز موفقیت ایران در گذر از دام محور شیطانی بوده است. البته در این میان برخی در داخل نادانسته در محور سیاستهای آمریکایی گام برداشتند که آن هم با درایت و هوشمندی نظام و مردم مدیریت و بحرانسازی داخلی در نطفه خفه شد؛ از این رو شاید برخی از رموز موفقیت جمهوری اسلامی ایران سؤال کنند؟
🔹استقلال راهبردی جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و اعتماد نکردن به غرب در موقعیتهای گوناگون سبب شده است که امروز ایران در مسیر موفقیتها قرار بگیرد.
🔸تعمیم این روند بر منطقه نیز از جمله راهبردهای ایران است که در چارچوب رفتار عملی و نظری جمهوری اسلامی ایران مشهود است. اعتقاد ایران مبنی بر اینکه کشورهای منطقه باید سرنوشتشان را خود به دست بگیرند و در نتیجه تحولات منطقهای باید بدون مداخلات قدرتهای فرامنطقهای حل شود، ضرورتی است که توجه به آن میتواند امروز همه بحرانهای منطقه حتی بحران فلسطین را هم حل کند.
🔹با نگاهی به موضعگیری برخی از کشورهای عربیـ اسلامی مشخص میشود، آمریکا با رمز بحرانسازی توانسته است چارچوب تحلیلی آنها را در مسیر منافع خود قرار دهد. امید است رفتار جنونآمیز رژیم صهیونیستی در غزه و پشتیبانی کامل آمریکا از این موضوع موجب تغییر رویکرد برخی از کشورهای منطقه باشد.
🔸در حالی که مردم غزه در بدترین وضعیت ممکن زیر بمباران شبانهروزی جنگندههای رژیم صهیونیستی قرار دارند، استفاده از الگوی جمهوری اسلامی ایرانـ که موجب انسجام و وحدت جهان اسلام استـ میتواند عامل اساسی پیروزی مردم فلسطین بر رژیم صهیونیستی باشد.
🔹توجه داشته باشیم که آمریکا موانع و محدودیتهای گستردهای را در مسیر اتحاد و انسجام جهان اسلام ایجاد کرده و میکند و به طور خاص در این مسیر مدتهاست که از سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» استفاده میکند.
✍🏻حسن قدرتینژاد
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
خونی که عزت میدهد و آبرو میبرد! (۱)
بیش از یک ماه است که از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در پاسخ به حماسه طوفان الاقصی میگذرد. تلاش همهجانبه صهیونیستها که از حمایت نظامی و اطلاعاتی و تسلیحاتی قدرتهای غربی برخوردار است بیش از آنکه دستاوردی نظامی یا فتحی چشمگیر برای سردمداران سفاک این رژیم داشته باشد، تنها صحنههایی از عریانترین جنایتها که نظیر و سابقهای برای آن نمیتوان در تاریخ بشریت یافت به نمایش گذاشته است.
تعداد شهدای نوار غزه از ابتدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی از مرز ۱۱ هزار نفر فراتر رفته که بیش از ۸ هزار تن از این شهدا را زنان و کودکان تشکیل میدهند. در این میان قریب 200 نفر از کادر درمان و پزشکی و دهها خبرنگار هم در غزه به شهادت رسیدهاند.
ارتش رژیم جنایتکار صهیونیستی همچنین تاکنون بیش از 32 هزار تن
بمب استفاده و ۴۱ هزار واحد مسکونی غزه را به طور کامل ویران کرده است. قتلعام بیش از 11 هزار انسان بیدفاع و غیرنظامی از جمله به شهادت رساندن قریب پنج هزار کودک بیگناه فلسطینی ساکن غزه و کشتار هزاران زن همراه با اقدامات غیرانسانی همچون بمباران بیمارستان به دست رژیم صهیونیستی طی یک بازه زمانی یک ماهه، روی سیاهترین جنایتکاران تاریخ را در مقایسه با این صهیونیستها سفید کرده است.
در واکنش به این جنایتهای بیسابقه، این روزها شاهد خروش کمسابقه و شاید در برخی نقاط بیسابقه مردم در کشورهای مختلف از آمریکا و انگلیس و فرانسه و کشورهای مختلف اروپایی و آفریقایی تا استرالیا و کره و ژاپن و... هستیم که با دیدن تصاویر و اخبار تکاندهنده جنایت رژیم جعلی اسرائیل در حق مردم مظلوم غزه، به میدان آمده و به جای سکوت، فریاد آزادی فلسطین سر میدهند و خواستار محکومیت و پایان یافتن جنایات صهیونیستها هستند.
امروز جوانان و دانشجویان در قلب اروپا و آمریکا و کشورهای مختلف به میدان آمدهاند تا اعتراض خود را به ظلمی که در حال وقوع است به نمایش بگذارند.
اینبار سانسور خبری و تلاش رسانهای پرحجم جبهه صهیونیستی نیز نتوانسته مانع رسیدن صدای مظلومیت مردم غزه به گوش جهانیان شود و این روزها حتی در خود این رسانهها برخی از کارکنان به پرداخت جانبدارانه اخبار جنگ با هدف حمایت از اسرائیل صدا به اعتراض بلند کرده و حتی به علت مواضعشان اخراج هم شدهاند. به عبارتی حمایت از مردم فلسطین در کشورهای غربی تا آنجا پیش رفته که عدهای حتی به قیمت اخراج و تعلیق و هزینه سیاسی و اجتماعی این حمایتها پای دفاع از مردم غزه و محکومیت اسرائیل ایستادهاند؛ از فوتبالیست اخراج شده تیم آلمانی به جرم حمایت از فلسطینیان تا دهها دانشجوی اخراج شده و تعلیق شده در آمریکا به همین جرم؛ آزادی بیان هم که در چنین مواقعی در بین سردمداران غربی پر مدعا رنگ میبازد. این حجم از دفاع جهانی و خروش بیسابقه مردم در اقصی نقاط دنیا برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات صهیونیستها، حیرت و وحشت را در اردوگاه اسرائیلیها و حامیان غربی آنها رقم زده است.
در آن سوی ماجرا اما باز هم شاهد انفعال سازمان ملل بیخاصیت و نهادهای به اصطلاح حقوق بشری که سکوت آنها درواقع چراغ سبز
به رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایتهای وحشتناک است، هستیم.
در این میان، جنگ غزه تابلویی بزرگ از ریاکاری و دروغگویی سردمداران دغلباز کشورهای غربی را به نمایش گذاشته است. این ریاکارانِ رسواتر از همیشه که همواره سعی داشتند ژست انسان دوستی یا احترام و اعتقاد به حقوق بشر و دفاع از حقوق زنان را بگیرند، و عجیب آنکه برخی سادهلوح خوش باور در دنیا از جمله در کشورمان هم فریب آنها را میخوردند، امروز با حمایت علنی از رژیم کودککش صهیونیستی و دفاع از اقدامات سفاکانه آن، با صدایی رسا و تصویری واضح به همه مردم دنیا اعلام کردهاند که در باطن و واقعیت آنها چه میگذرد و پیش از این هم هر آنچه از تظاهر به انساندوستی و دفاع از حقوق بشر به نمایش گذاشتهاند دروغی بیش نبوده است.
چهرهای که البته برای مردم کشور و منطقه ما تازگی ندارد و ما بارها اقدام به جنایت یا حمایت غربیها از جنایت در حق مردم کشورمان و منطقه غرب آسیا را دیدهایم. امروز مردم دنیا راحتتر باور میکنند که فریاد اعتراض جمهوری اسلامی ایران علیه حمایت تسلیحاتی غرب از صدام تا حد در اختیار گذاشتن سلاحهای شیمیایی و ممنوعه برای کشتار مردم بیگناه و رزمندگان ما یا حمایت و پناه دادن به عوامل ترور 17 هزار شهروند بیگناه ایرانی از چه حکایت میکند. امروز مردم دنیا راحتتر میپذیرند که کشتار میلیونی مردم مظلوم و بیگناه افغانستان و عراق با حضور اشغالگران آمریکایی و همپیمانانش دروغ نبوده است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
خونی که عزت میدهد و آبرو میبرد! (۲)
مردم دنیا راحتتر میپذیرند که اشک تمساح آمریکا و غربیها برای مردم اوکراین در جنگی که خود در تهیه آتش تحریک ابتدائی، تداوم آن و فروش تسلیحات نقش مستقیم داشتهاند تا چه حد ریاکارانه است.
انبوه وجدانهای بیدار شده در سراسر دنیا به واسطه دریای خون کودکان و زنان مظلوم فلسطینی این روزها از خود میپرسند، اگر سران کشورهای غربی آمریکا ذرهای صداقت در رفتار دارند باید پاسخ دهند چه تفاوتی بین مردم اوکراین با مردم غزه است که غربیها به بهانه حمایت از اوکراینیها هر آنچه میتوانستند از انواع تحریمهای سیاسی، اقتصادی، ورزشی و... را به کار گرفتند اما در مورد اخیر هر آنچه در توان دارند برای حمایت از عامل جنایتکار کشتار زنان و کودکان فلسطینی به میدان آوردهاند؟
وجدانهای بیدار شده میپرسند؛ مگر نه اینکه کشورهای غربی در حوادث سال گذشته ایران به بهانه مرگ طبیعی یک خانم و با ادعای دروغ حقوق بشری و دفاع از زنان، بانی آشوب و شهادت دهها نیروی مدافع امنیت شدند، چطور این روزها در قبال شهادت مظلومانه و بیرحمانه
چند هزار زن فلسطینی بیگناه سکوت کرده و حتی در موضع حمایت از عامل جنایت قرار گرفتهاند؟ آن سیاستمداران زن اروپایی که در حمایت از آشوب در ایران، موی خود را میبریدند؛ اکنون زبانشان بریده شده است که در برابر جنایت اسرائیل در کشتن زنان و کودکان صدایی از آنها در نمیآید؟
در داخل کشورمان نیز هرچند غاطبه مردم به واسطه تجربههای تلخ گذشته از رو شدن چهره واقعی و ریاکارانه سران کشورهای غربی تعجب نمیکنند، امروز برای آن افرادی که تاکنون فریب تظاهر این غربیها و پادوهایشان را خورده بودند، فرصت تجدیدنظر و عبرت گرفتن است.
ای کاش این افراد فریبخورده از خود بپرسند؛ مگر شعار و ادعای سردمداران غربی در حوادث سال گذشته دلسوزی برای زنان نبود، آیا امروز سکوت همراه با حمایت آنها از رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان با آن ظاهرفریبی تناقض ندارد؟
از طرفی؛ افراد فریبخورده داخلی باید به این فکر کنند؛ آن پادوهای کاسب کار دلقکمسلکی که سال گذشته به بهانه دفاع از زنان، به دامن کشورهای غربی پناه بردند و بعد از مدتی ژست عزاداری، مشغول
عیش و نوش و بزن و بکوب با پولهای ناشی از وطنفروشی شدند چرا اکنون در برابر جنایات اسرائیل صدایشان در نمیآید؟ اصلاً آیا این دست از سلبریتیهای دغلکار، جرأت کوچکترین اعتراض علیه اسرائیل را دارند یا میترسند مورد خشم کارفرمایان و میزبانانشان قرار بگیرند؟
الحق که شرف آن سلبریتی ورزشکار و خواننده و بازیگر غربی که برای دفاع از مردم فلسطین فریاد میزند و هزینه آن را هم میپردازد از این طیف سلبریتی وطنفروش خارجنشین بیشتر است.
دیروز خوشبختانه هرچند با تأخیر اما شاهد صدور بیانیه جمعی از جامعه سینمایی کشور در محکومیت جنایات اسرائیل بودیم که اقدامی قابل تقدیر و امیدوارکننده است. اما هنوز هستند بسیاری از چهرهها و سلبریتیهای داخلی که علیرغم همه ادعاهای قبلی در توجه به حقوق بشر و زنان و ارزشهای انسانی، با وجود گذشت بیش از یک ماه از جنگ غزه کوچکترین واکنشی در محکومیت این جنایتها حداقل برای حفظ ظاهر و تایید صحت ادعاهای خود بروز ندادهاند. مردم این رفتارها را نیز فراموش نخواهند کرد که عدهای برای تظاهر به انسانیت از واکنش در خصوص انسداد روده توله یوزپلنگ ایرانی یا تسلیت مرگ گربه فلان هنرپیشه در صفحات خود نمیگذشتند اما امروز ظاهراً کرکره انسانیت را پایین کشیدهاند.
ما یقین داریم که وعده الهی در پیروزی نهائی مستضعفین و مظلومان، نهایتاً پیروزی مردم قهرمان و مقاوم فلسطین را رقم خواهد زد،
اما اگر در کنار ضربه جبرانناپذیر حیثیتی عملیات طوفان الاقصی
به رژیم صهیونیستی، همین بیداری بیسابقه جهانی در دفاع از مظلوم که عزت و آبرویی برای مردم آزاده و با وجدان در عالم شد و رسوا شدن بیش از پیش مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر و انسانیت را ثمره دریای خون شهیدان مظلوم فلسطینی بدانیم باید آن را دستاوردی بینظیر و بزرگ و جلوهای دیگر از پیروزی خون بر شمشیر دانست.
عباس شمسعلی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نتانیاهو: مقامات غربی ساکت شوند لازم باشد مقابل جهان میایستیم(!)(خبر ویژه)
بنیامین نتانیاهو به یک شکست بزرگ دیگر و اینبار در عرصه بینالمللی اعتراف کرد.
در حالی که رژیم صهیونیستی در طول چند سال اخیر با انواع ترفندها سعی کرده جامعه جهانی را همراه یا دستکم منفعل در قبال اشغالگری خود نشان دهد، نخستوزیر سرسخت اسرائیل دیروز در کنفرانس مطبوعاتی، به سرزنش انتقادات بینالمللی پرداخت، به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، نتانیاهو همراه گالانت و بنی گانتز اعلام کردند حمله نظامی را با قدرت ادامه دهند و مقابل با فشار بینالمللی برای کاهش شتاب یا توقف جنگ میایستند و اگر لازم باشد، قاطعانه در مقابل جهانیان میایستند.
تایمز اسرائیل نوشت: بنیامین نتانیاهو نخستوزیر، یوآو گالانت وزیر دفاع، بنی گانتز وزیر کابینه اسرائيل، در مقابل انتقادات روزافزون بینالمللی بر سر تلفات غیرنظامی جنگ ایستادگی کردند، و از رهبران غربی خواستند حمایت خود را شامل کشور یهود کنند. نتانیاهو آشکارا امانوئل مکرون رئیسجمهوری فرانسه را بر سر سخنانی که روز پیش از آن اظهار داشت، کوبید، و گفت اسرائیل با بازگشت تشکیلات خودگردان فلسطینیان به غزه در پایان جنگ- که ظاهرا از اهداف واشنگتن است- مخالف است. شماری از کشورها از وضعیت انسانی
رو به وخامت در غزه در روزهای آخر هفته، و تلفات غیرنظامیان در نوار ابراز نگرانی کردهاند. آنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده خواهان اقدامات بیشتر از محافظت غیرنظامیان غزه شد، و خواهان تضمین رسیدن کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان شد و گفت در این جنگ «شمار بسیار بسیار زیادی از فلسطینیان کشته شدهاند.» روز جمعه نیز امانوئل مکرون گفت بمباران «این کودکان، این بانوان، این مردمان پیر» از سوی اسرائیل «هیچ توجیه» ندارد، و بار دیگر خواهان آتشبس در غزه شد.
نتانیاهو همچنین رهبران کشورهای غربی را تهدید کرد و خطاب به آنها گفت: اگر میخواهید بر کرسی قدرت باقی بمانید ساکت بمانید
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
48.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ جهان عرب در دهه ۷۰ میلادی / از کودتای نظامی تا جادوی نفت
قسمت اول
🔹در دهه ۷۰، خاورمیانه تحت تاثیر شکست ۱۹۶۷ اعراب از اسرائیل بود. همچنین مرگ جمال عبدالناصر از مهمترین رویدادهای دهه ۷۰ بود که خاورمیانه را تحت تاثیر قرار داد
🔹انور سادات به عنوان جانشین جمال عبدالناصر در سال ۱۹۷۳ تصمیم به جنگ با اسرائیل گرفت. غرب به شدت از اسرائیل دفاع کرد و کشورهای عربی با تحریم نفتی به حمایت غرب واکنش نشان دادند. این جنگ در نهایت با میانجیگری سازمان ملل به آتش بس ختم شد.
منبع/مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
44.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜تحلیل استفن والت از باخت آمریکا و برد چین و روسیه در جنگ غزه.
#عطا_بهرامی
⚜کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi