امام على عليه السلام:
الرُّكونُ إلَى الدُّنيا مَعَ ما يُعايَنُ مِن غِيَرِها جَهلٌ
دل بستگى به دنيا، با وجود مشاهده دگرگونى هاى آن، نادانى است
غررالحكم حدیث1979
🌺🍃🌺🍃
منبع/ تفسیر نور
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌱 امامـ عـلــے عليهالسلامـ
بدانيد جان شما بهايى جز بهشت ندارد
به كمتر از آن نفروشيد.
🌹
📚 نهجالبلاغه، حکمت۴۵٧
#حدیث
💢 منبع/ حدیث شیعه
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹امام علی علیه السلام فرمودند :
♦️هر کس از دشمن خود غافل شود دسیسه ها او را به خود آورد.
📚تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص ۳۳۴ ، ح ۷۶۸۷
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴 امام خمینی (ره):
♦️آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، آمریکا در مقابل مسلمین نمیتواند خودنمایی کند، ما یقین داریم اگر دقیقاً به وظیفه مان که مبارزه با آمریکای جنایتکار است ادامه دهیم، فرزندان مان شهد پیروزی را خواهند چشید، ما دنبال این نیستیم که آمریکا برای ما کار بکند، ما آمریکا را زیر پا می گذاریم، ما آن قدر صدمه که از آمریکا دیدیم از هیچ کس ندیدیم، آمریکا دشمن شماره یک مردم محروم و مستعضف جهان است، سلطه آمریکا تمام بدبختی های ملل مستضعف را به دنبال دارد، همه گرفتاری که ما داریم از دست آمریکا داریم، همه مصیبت ما زیر سر آمریکا است و آمریکا شیطان بزرگ است.
♦️آنهایی که خواب آمریکا را می بینند خدا بیدارشان کند ، «با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد، مگر این که آدم بشود و از ظلم کردن دست بردارد.» و «روابط ما با آمریکا روابط یک مظلوم با ظالم است، روابط یک غارت شده با غارتگر است.»
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴امام خامنه ای:
♦️بعضی، از دشمن رودربایستی دارند؛ بعضی، ملاحظهی دشمن را میکنند. ملاحظهی ملت را باید کرد، ملاحظهی خدا را باید کرد، نه ملاحظهی دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنی و عقب بنشینی، او جلو میآید.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹سالروز شهادت سرلشگر خلبان
🇮🇷🌹((شهید احمد کشوری))
تولدسال ۱۳۳۲ کیاکلا مازندران
شهادت :۱۵ آذر ۱۳۵۹ در میمک ایلام در نبردی نابرابر هلیکوپترش توسط جت جنگنده های میگ عراقی هدف قرار گرفت و پر کشید
ستاره هوانیروز وحماسه ساز جبهه ها
🌹شادی روحشان صلوات🌹
#افتخار_ایران_و_هر_ایرانی 🌹
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹کاش در راه انقلاب همه مثل او فکر و عمل میکردیم
♦️صبحانهای كه به خلبانها میدادم، كره، مربا و پنیر بود. یك روز شهید كشوری مرا صدا زد گفت: فلانی!
گفتم: بله.
گفت: شما در یك منطقهی جنگی در مهمانسرا كار میكنید. پس باید بدانید مملكت ما در حال جنگ است و در تحریم اقتصادی به سر میبرد. شما نباید كره، مربا و پنیر را با هم به ما بدهید درست است كه ما باید با توپ و تانكهای دشمن بجنگیم ولی این دلیل نمیشود ما این گونه غذا بخوریم. شما باید یك روز به ما كره، روز دیگر پنیر و روز سوم به ما مربا بدهید. در سه روز باید از اینها استفاده كنیم وگرنه این اسراف است. من از شما خواهش میكنم كه این كار را نكنید. من گفتم: چشم.
(جهت تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) و شادی روح پرفتوح شهید احمد کشوری🌹فاتحه و صلوات بفرستید)
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهید کاظمی :آمریکا غلط کرد
👆اگر از منظر شهدا نگاه کنیم هم به بصیرت و هم به شجاعت می رسیم
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
بُن بست راهبردی اسرائیل در جنگ غزه
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️منابع خبری وابسته به اسرائیل از عقب نشینی بیش از ۷۰ درصد نیروهای و زرهپوش های ارتش این رژیم از شمال نوار غزه خبر می دهند.
🔸️به نظر می رسد این عقب نشینی پس از ناکامی های اطلاعاتی این رژیم برای یافتن اهداف راهبردی حماس در شمال غزه و معطوف شدن تمرکز ارتش اسرائیل بر منطقه جنوبی این باریکه باشد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ اسرائیل در یک سردرگمی آشکار به سر می برد و استراتژی مشخصی برای نبرد در غزه ندارد.
این رژیم نمی داند کدام هدف را باید دنبال کند ؛ آزادی اُسرا، نابودی حماس، یا کشتن یحیی سنوار.
2️⃣ اسرائیل گمان می کرد با حمله زمینی به شمال غزه می تواند آن را تصرف کند و بخش قابل توجهی از اهدافش را محقق نماید.
🔸️اما نتوانست هیچ کدام از هدف های ترسیم شده اش را به نتیجه برساند ؛ یعنی نه شمال غزه تصرف شد، نه به ساختار نظامی حماس ضربه ای وارد شد ، نه اسیری را آزاد کردند و نه توانستند شلیک راکت های پرحجم از آنجا را متوقف سازند.
3️⃣ حال اسرائیل عمده نیروهایش را به مرز جنوب شرق غزه برده تا بتواند خان یونس را تصرف کند.
🔸️یعنی بدون دست یابی به اهدافش در شمال، جنوب را برای مرحله جدید عملیات انتخاب کرده است.
4️⃣ حدود ۲ ماه از شروع جنگ طوفان الاقصی می گذرد و اسرائیل بر طبق شواهد موجود یک راهبرد مشخص برای به نتیجه رساندن نبرد ندارد و صرفا بر استراتژی زمین سوخته تکیه کرده است که آن هم از لحاظ نظامی نمی تواند راهگشا باشد و همچنان اهرمهای فشار و برگ برنده های حماس مانند اُسرا و شلیک راکت حفظ شده اند.
5️⃣ جنگ در حال فرسایشی شدن است و اقتصاد و زندگی عادی در رژیم جریان ندارد تا جایی که ارتش مجبور شد نیروهای ذخیره را از جبهه خارج کرده و مرخص کند.
🔸️سوال اینست که میزان تاب آوری نیروهای ارتش و جبهه داخلی این رژیم چقدر بوده و نقطه جوش این جامعه تا چه میزان است؟
🔸️یعنی افکار عمومی جامعه اشغالگر در وضعیتی که هیچ کدام از اهداف خود را تحقق یافته نمی بیند ، تا کجا می تواند زندگی در شرایط جنگی را تحمل کند؟
🔸️باید شلیک موشک و پهپاد از یمن ،لبنان ، سوریه و عراق را در نظر گرفت که امنیت تمام ساکنان فلسطین اشغالی را سلب کرده است.
6️⃣ این جنگ تا این لحظه، طولانی ترین جنگ تاریخ اسرائیل بوده است و مهاجران یهودی هیچگاه در این حد تحت فشار نبوده اند.
🔸️در هیچ کدام از جنگ های تاریخ این رژیم (حتی ۳۳ روزه)شهرهای صهیونیست نشین شمال ، جنوب و غرب از کریات شمونه و نهاریا تا ایلات و تل آویو و نتانیا، به این شکل تحت فشار نبوده اند و مشخص نیست که قابلیت تحمل روحی و روانی بحران کنونی از سوی مردم آنها تا چند ماه باشد.
🔸️این در حالی است که اخبار مثبتی از جبهه های نبرد به گوش آنها نمی رسد و امیدواری به پیروزی نهایی در اذهان ایشان کمرنگ است.
7️⃣ محور مقاومت روز به روز برگ برنده و غافلگیری های جدیدی را رو کرده و فشار به اقتصاد رژیم صهیونیستی را بیشتر می کند.
🔸️بستن دریای سُرخ به روی کشتی های تجاری اسرائیل اتفاق کوچکی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت و ممکن است این راهبرد موفق به دریای مدیترانه نیز تعمیم و تسری یابد.
🔸️به روایت دیگر تنگنای ژئوپلیتیکی اسرائیل ، به گونه ای است که اگر مسیر دریایی آن مسدود گردد ، اقتصاد آن فرو می پاشد.
📌 در نهایت باید گفت این رژیم در یک بن بست استراتژیک به سر می برد و نه توانسته به اهداف نظامی خود در غزه دست یابد و نه تهدید حماس را برطرف کرده و جامعه داخلی آن نیز زیر فشار قرار گرفته اند و میزان تحمل این وضعیت برای آنان روز به روز کمتر می شود.
🔸️ در حالی که مردم غزه با انگیزه کامل برای آزادی سرزمین شان می جنگند و کشته ها و خانه های تخریب شده خود را هزینه طبیعی مبارزه برای رهایی کشورشان از سلطه ۷۵ ساله صهیونیست ها در نظر می گیرند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ذهنها و مدیریت جنگ غزه (۱)
جنگ غزه در مرتبه اول، «جنگ ذهنها» است. برای اینکه اهداف، اغراض، سیاستها، راهبردها، تاکتیکها و نتایج «میدان غزه» را دریابیم باید ببینیم در ذهن هر طرف میدان چه میگذرد. ذهن مقدمه جمعبندی و اقدام و نیز مسیری منتهی به نتایج و چشماندازها میباشد. البته میدانیم که آنچه در ذهن میگذرد، لزوماً به نتایج مدنظر منتهی نمیگردد اما هر کس آنگونه عمل میکند که آن را در ذهن پروریده است. بنابراین برای جمعبندی حقایق و نتایج جنگ غزه باید دریابیم در دو یا چند سوی میدان چه اندیشههایی وجود دارد. این قلم سعی میکند در اندازهای که در مجال یک یادداشت میگنجد این موضوع را مورد بررسی قرار دهد. پیش از آن تذکر این نکته را لازم میداند که آنچه طرفهای مختلف میدان «بیان» میکنند، الزاماً آن چیزی نیست که در اذهان آنان پدید آمدهاند. در عالم سیاست هم میان «اعلام» و «إعمال» تفاوت قایل شدهاند مثلاً فردی که اعلام میکند شجاع است، لزوماً خود را شجاع نمیدانند.
1- آنچه رژیم غاصب اسرائیل به آن میاندیشد این است که برای بقاء راهی جز «اثبات» ندارد و این به آن دلیل است که بقاء او در ذهن جامعه اسرائیلی و هواداران آمریکایی، اروپایی آن و بعضی کشورهای دیگر بهطور اساسی مورد تردید قرار گرفته است. دو روز پیش «فرید زکریا» مشاور شورای امنیت ملی آمریکا فاش کرد در آخرین ملاقاتی که چند روز قبل از مرگ «هنری کیسینجر» با وی داشته اظهار نموده بقاء اسرائیل بهطور جدی محل تردید است. حدود دو هفته پیش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با صراحت گفت «اگر اسرائیل در این جنگ از حماس شکست بخورد، دیگر در جغرافیای فعلی باقی نخواهد ماند» کما اینکه دو روز پیش از آن نتانیاهو هم در مصاحبه با فاکسنیوز شبیه همین اظهارات «گالانت» بیان کرده بود. بنابراین میتوانیم بگوییم مقامات نظامی و سیاسی رژیم بهشدت نگران بقاء اسرائیل بوده و تنها راه احیاء بقاء را پیروزی در جنگ کنونی غزه میدانند.
پیامد این «ذهن اسرائیلی» چیست؟ این ذهنیت از یکسو اسرائیل را بهشدت عمل در جنگ وادار میکند و به راهحل سیاسی بیاعتماد مینماید. از سوی دیگر اضطراب از شکست، قوه تعقل را از آن میگیرد و مانع اقدامات سنجیده و صائب رژیم شده، دایره خطاها و اشتباهاتش را افزایش میدهد و این موضوع آسیب اسرائیل را بیشتر کرده و راه پیروزی سریعتر نیروی مقابلش را هموارتر مینماید.
نحوه عملکرد ارتش غاصب اسرائیل در مرحله دوم جنگ - پس از پایان آتشبس موقت - بیانگر تعجیل ناشی از احساس ضعف آن است. ارتش اسرائیل 48 روز درگیر جنگ شدید در شمال غزه بود و از همه امکانات خود برای غلبه بر مقاومت غزه استفاده کرد و برای آن بهطور جدی هم مورد حمایت آمریکا، اروپا و... بود اما در نهایت نتوانست در موارد اعلامی خود دستاوردی داشته باشد. وقتی از فرماندهان ارتش سؤال میشود چرا نتوانستید پاسخ میدهند مهمترین مشکل ما درهمتنیدگی جمعیت و نیروهای مقاومت بود. در این مدت تلاش ارتش برای جداسازی این دو به اینجا ختم شد که بخشی از جمعیت منطقه شمالی غزه را به مرکز و جنوب نوار غزه کوچ دهد. ارتش اسرائیل بدون آنکه پرونده شمال را ببندد و به مرحله برتری بر مقاومت در شمال برسد در مرحله دوم جنگ، همان مدل جنگی را به جنوب کشانده است در حالی که هماینک جمعیت جنوب را از حدود 1/2 میلیون نفر به حدود
1/9 میلیون نفر رسانده است. این حدود 700 هزار جمعیت کوچ داده به مرکز و جنوب غزه بخشی از همان جمعیت درهمتنیده با مقاومت است. در واقع ارتش رژیم اسرائیل در حالی که اعتراف میکند، جمعیت درهمتنیده با مقاومت شمال مانع تحقق اهداف اصلی آن شده است، عملیات در مرکز و جنوب غزه را راه انداخته در حالی که حالا عدد جمعیت درهمتنیده با مقاومت در جنوب به حدود 1/5 برابر آن در شمال رسیده است و باز این در حالی است که اعتماد به موفقیت ارتش در داخل رژیم و در نگاه پشتیبانان غربی و... آن نسبت به دوره اول جنگ به دلیل ناکامی کاهش پیدا کرده و دیگر زمان وسیع و دستباز را هم در اختیار ندارد.
2- آنچه آمریکاییها و چند کشور اروپایی و غیراروپایی حامی رژیم صهیونیستی در ذهن خود پروراندهاند این است که عملیات نظامی ارتش اسرائیل و حداکثرسازی فشار به مردم غزه در جنوب سبب پیدایی راهحلهای میانهای میشود که در نهایت مشکل امنیت یعنی بقاء اسرائیل را حل کرده و به فلسطین که فعلاً در بالاترین درجه از «مقاومت» و همبستگی با جبهه مقاومت قرار دارد، صورت تازهای میدهد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ذهنها و مدیریت جنگ غزه (۲)
غربیها که چند دهه درگیر موضوع مهار مقاومت منطقه هستند و تاکنون در آن نصیبی نداشتهاند گمان میکنند یا حداقل امید دارند، جنگ سنگین غزه از آنجا که علیه «کوچکترین حلقه از زنجیره مقاومت منطقهای» جریان دارد به نتیجه برسد و آنان بتوانند ضمن فعال کردن گزینههای بدیل، از دستاورد در این جنگ برای مهار بقیه حلقههای مقاومت منطقهای استفاده
نمایند. بر این اساس آمریکاییها و اروپاییها در کنار حمایت قاطع سیاسی و نظامی از عملیات ارتش غاصب اسرائیل از لزوم رعایت مسایل انسانی در جنگ هم «حرف» زده و از بازسازی قدرت تشکیلات خودگردان در غزه و طرح دو دولتی صحبت و در واقع راهحلهای بدیل جنگ را تبلیغ میکنند. در ذهن جبهه غربی، ممکن بودن کنار گذاشتن مقاومت فلسطین صورتبندی شده است. مثلاً دو روز پیش «لوید استین» وزیر دفاع آمریکا گفت «اسرائیل از حمله به غیرنظامیان اجتناب کند تا پیروزی بر حماس ممکن شود» این عبارت به آن معناست که مسئله را میتوان با ترکیب جنگ با راهحلهای بدیل جنگ به نتیجه رساند. کمااینکه شش روز پیش (9 آذر / 30 نوامبر) «عاموس هرئیل» تحلیلگر امنیتی رژیم غاصب به روزنامه چپگرای «هاآرتص» گفت «تنها با تبادل گسترده آتش به دستاورد نمیرسیم. دوحه - اتاق مذاکرات طرفهای غربی و عربی - دنبال دستاوردسازی است و علاوهبر دولتهای غربی، کشورهای عربی با دو صدا صحبت میکنند تا با افکار عمومی مردم مواجه نشوند اما در پشت پرده تمام آنها و بهویژه کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس از ارتش اسرائیل میخواهند جنگ را فقط در صورت شکست حماس پایان ببخشند.»
این ذهنیت، غرب و بهخصوص آمریکا را به سمت «خرید زمان» سوق میدهد یعنی غربیها معتقدند از آنجا که زمان فعلی به نفع آنان نیست، باید با طرح
دو موضوع موازی (جنگ و راهحل بدیل آن) کشورهای مختلف را پای کار آورد و تکلیف این حلقه مقاومت را مشخص کرد. در ذهن آمریکا و... جنگ اگرچه اساس موفقیت است، بدون مدیریت سیاسی به نتیجه نمیرسد. آمریکاییها در دوره جدید تلاش زیادی کردهاند تا با تمهیداتی - که جای پرداختن به آن در این مقاله نیست - فشار بیرونی را از روی اسرائیل بردارند تا لااقل بتواند در صحنه نظامی به یک «دستاورد مؤثر» برسد از اینرو در مقطع کنونی، سیاست جنگی آمریکا با سیاست جنگی آن در مقطع قبلی تفاوتهایی دارد.
اما این ذهن آمریکایی و در واقع راهکار مدیریت همزمان «جنگ و بدیلهای آن» با واقعیت میدان انطباق ندارد چرا که اولاً موفقیت مدیریت ارتش اسرائیل در جنگ غزه و رسیدن آن به «دستاورد موثر» در هالهای از ابهام قرار دارد. آمریکا تحقق بدیلهای جنگ را به موفقیت ارتش اسرائیل در میدان جنگ گره زده و بلکه آنها را در مرتبه دوم قرار داده است. پس اگر اسرائیل در گام دوم جنگ به همان وضعیت عدم موفقیت گام اول جنگ برسد که دلایل قوی برای آن وجود دارد، راهحلهای بدیل هم توان عرض اندام نخواهند داشت. ثانیاً بازی دو وجهی آمریکا به بازیهای کارتونی شباهت بیشتری دارد؛ چرا که در این قهرمانسازی، طرف اصلی صحنه که باعث به هم ریختن موجودیت و امنیت اسرائیل و نیز باعث به محاق رفتن طرحهای منطقهای آمریکا نظیر معامله قرن و پیمان عادیسازی
- موسوم به ابراهیم - گردیده، نادیده گرفته شده است! آمریکا و اروپاییها و عوامل منطقهای آمریکا لااقل بیست سال است که از پس مقاومت برنیامده و نتوانستهاند بر آن چیره شوند حال چطور در صحنهای که دست برتر با مقاومت است، توقع به کرسی نشستن هدف جنگی اسرائیل و طرحهای بدیل آن را دارند؟!
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ذهنها و مدیریت جنگ غزه (۳)
3- ذهن بعضی دولتهای عربی که دهها سال است با رژیم غاصب روابط آشکار و مخفی دارند و همواره جزئی از طرحهای آمریکا در منطقه بودهاند این است که این جنگ توأمان به سه نتیجه منجر میشود؛ از یکسو (بزعم آنان) در این جنگ، سازمانهای مقاومت فلسطین که در دهه اخیر کاری به دربارهای عرب نداشته و با محور مقاومت هماهنگ شدهاند، تضعیف شده و میدان را به نفع جریانات فلسطینی سازشکار ترک میکنند، از سوی دیگر ادامه جنگ برتری اسرائیل
بر حوزه عربی را تضعیف میکند و آن را به پذیرش مدل عربی اداره فلسطین وادار مینماید. از دیگر سو این جنگ و شکست مقاومت در آن سبب کاهش نفوذ ایران و شرکای مقاومتی آن میشود و به حوزه تضعیف شده و به حاشیه رفته عربی مجال بازسازی میدهد.
این ذهن، سبب انفعال و نفاق کشورهایی در منطقه عربی شده و در حالی که یک ملت عربی شریف زیر فشار سنگین قرار دارد از حداقل کمک به آن هم طفره رفته و به «اظهار نظرات کلی» بسنده میکنند. و این در حالی است که اگر نیک بنگرند میبینند که در این جنگ یک احتمال قویتر هم وجود دارد و آن پیروزی چندباره مقاومت فلسطینی و جبهه مقاومت در جنگ است. دولتهای عربی باید بدانند با پیروزی مقاومت، انفعال کنونی آنان پس از پایان جنگ به دلیل طغیان ملتهایشان به ویرانی این دولتها تبدیل میشود. کما اینکه بسیاری از تحلیلگران در سطوح منطقهای و بینالمللی پیشبینی کردهاند به زودی در کشورهای عرب موج جدید انقلابهای اسلامی راه میافتد. بنابراین به نفع دولتهای مصر، اردن، عربستان و... هست که به سرعت از سیاست انفعال در برابر رژیم جنایتکار اسرائیل فاصله گرفته و در کنار مردم غیور فلسطین قرار گیرند.
4- ذهن «مقاومت» در این جنگ از یکسو به آموزههای قطعی اعتقادی مبتنی بر نصرت قطعی خداوند متکی است و از سوی دیگر به فروپاشی درونی قدرت اسرائیل، اضمحلال توان منطقهای آمریکا و عوامل آن در منطقه متوجه میباشد. خروجی این ذهن دو چیز است؛ یکی «استقامت» و دیگری «امید». بدین جهت شاهد بودیم که علیرغم فشار زیاد دشمن و بمبارانهای وحشیانه آن، مقاومت در مرحله هفت روزه آتشبس از مواضع و اصول خود عقب ننشست و از پس مدیریت صحنه آتشبس هم برآمد و با شروع دوباره جنگ
ضربات شدید خود را از سر گرفت.
سعدالله زارعی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi