27.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزارت آمریکا یعنی وزارت جهان ...
💯 بازدارندگی ایران در برابر آمریکا
🗣️ استاد حسن عباسی
═══✼🍃🌹🍃✼═══
💥 کانالهواداران #استاد_عباسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
درباره ترور ترکیبی؛ جنگ جای دیگری است (۱)
۱- اگر باور داریم جنگ جاری در منطقه، جنگ ترکیبی است، بنابراین کنش و واکنش ما هم باید در همین تراز باشد. ترکیب جنگ نرم و سخت، برای افزودن بر دردناکی و تاثیرگذاری روی دستگاه محاسباتی «افکار عمومی» و «سیاستگذاران» است. اگر باور داریم روند جنگ، یک ماراتن نفسگیر برای طرفین است، همواره باید برای جنگی که نه نقطهای و مقطعی، بلکه روند است، قدرت تولید کنیم، بازدارندگی را افزایش دهیم، پیشدستی کنیم. در کنار کنش و واکنشهای موردی، نگاه ما نباید هرگز از کلیت جنگ ترکیبی، منحرف شود.
۲- درست است که جنگ، در دهه اخیر پیچیدهتر شده، اما منحصر به این دهه نیست. دشمن در همان سالهای نخست پیروزی انقلاب، ترکیبی از عملیات نفوذ، کودتا، آشوب، تجزیهطلبی، ترور، تحریم، و بمباران افکار عمومی را به اجرا گذاشت. جنگ، حتما پیچیدهتر شده، اما متقابلا، ما هم توانمندتر شدهایم. از انفعال به وضعیت کنشگری مؤثر رسیده و ضرباتی به دشمن زدهایم که در تاریخ چند دهه گذشته بیسابقه است.
۳- ترور جنایتکارانه اخیر را نمیتوان خارج از مختصات کلی جنگ ترکیبی و صرفا در حد فلان گروهک مزدور دید. همانگونه که واقعیت میدان، ترکیب جنگ سخت و نرم است، «ترور ترکیبی» هم واقعیت است. جنگ و ترور سخت، اگر یک آسیب میزند و حتی میتواند روحیه سلحشوری عمومی را به حرکت درآورد، «جنگ و ترور نرم» قرار است به ضربه دشمن، هزار برابر ضریب بدهد، بهانه مجادله و دلسردی شود و در بنیان مقاومت شکاف بیندازد. در چنین جنگی باید، پیچیدگیها و اولویتها را تشخیص داد، و همانگونه که به آفند و پدافند در حوزه «سخت» پرداخته میشود، ده برابر بیشتر در مقابل «جنگ و ترور نرم» اهتمام شود. همانگونه که در «جنگ سخت» اقدام میکنیم، به طریق اولی باید در مقابل «جنگ و ترور نرم» که بیصدا قتل عام میکند و کمتر به برافروختگی/ برانگیختگی میانجامد، فعال باشیم.
۴- به فرموده امیر مؤمنان(ع)، سنگ را باید به همانجا كه از آن پرتاب شده، بازگرداند؛ چرا که شرارت را جز شرّ باز نمیدارد. گروههای مزدور تروریست باید به کیفر جنایت خود برسند. میوه و ساقه درخت ترور را باید زد، اما نباید لحظهای، از کندن ریشه آن غافل ماند؛ چنانکه شهید سلیمانی ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ در همایش دهمین سالگرد شهادت همرزمش عنوان کرد. حاج قاسم در توصیف شخصیت عماد مغنیه گفت: «عماد، قبل از تاسیس حزبالله، در بدترین شرایط که دشمن غالب بود، تولید فرصت میکرد. با یک ابتکار عمل، طومار رژیم صهیونیستی را در اوج ناامیدی درهم پیچید. انهدام پایگاه افسران صهیونیستی، بیروت را نجات داد. اسرائیل آمده بود حکومت ایجاد کند، اما او این سیطره را نقش بر آب کرد و دشمن را به فرار واداشت.... همه سرویسهای جاسوسی غرب و صهیونیستی، او را ۲۵ سال تعقیب میکردند. تا نقطه مرکزی دشمن میرفت تا تمام تجهیزات آنها را نابود کند. لقبی که دشمنان به او دادند، دقیق است: مثل شمشیر فرود میآمد و مثل یک شبح ناپدید میشد... شهادت او، عالم اسلام را در اندوه فرو برد و دشمن را خوشحال کرد».
۵- سردار سلیمانی سپس، نقشه انتقام را ترسیم کرد: «نکتهای که دشمن میداند و اما باید با جدیت بداند، آن چیزی که قصاص خون عماد است، شلیک یک موشک یا کشتن یک نفر نیست. قصاص خون عماد و همه عمادهایی که در دیگر جاها به شهادت رسیدهاند، برچیدن و بنیان کندن این رژیم کودککش صهیونیستی است. دشمن میداند این امر حتمی است و در کنار همه شهادتها، روزانه دهها کودک با همین مدرسه و همین نشانی متولد میشوند و جای خالی آنها را پر میکنند. ما وعده الهی را صادق میدانیم و در عرصههای گوناگون دیدهایم و در قصاص خون این شهدای ارزشمند خواهیم دید. ما هیچ شبی نمیخوابیم مگر اینکه به دشمنان فکر میکنیم و جلوی چشم ماست. این رژیم، ماندنی نخواهد بود. اعمال این رژیم نشان میدهد که پایدار نیست و هیچ آثار پایداری در آن دیده نمیشود. ما این وحشت و دست و پا زدنهای دیوانه وار را میبینیم».
۶- به گروههای تروریستی تراز نزد سیا و موساد نگاه کنید که
با چه اهدافی فربه شدند، اما به چه نکبتی افتادند! دربهدری بقایای داعش و سازمان منافقین را با روزگار قدرت آنها مقایسه کنید! داعش، بر بخش بزرگی از عراق و سوریه حکومت کرد و سودای تسخیر لبنان و ایران را داشت. اما تارومار شدگان، حالا کدام گوری هستند؟! سران سازمان مجاهدین خلق (پیشکسوت داعش)، اختیاردار اولین رئیسجمهور ایران و دفتر او بودند و خیال میکردند چند ماه بعد، کار جمهوری اسلامی را تمام میکنند.
💥جنگ ودشمن شناسی
👇
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
درباره ترور ترکیبی؛ جنگ جای دیگری است (۲)
چه کلاهبرداریها و فاکتورسازیهایی که در قبال سرویسهای جاسوسی انجام دادند! مانند فواحش، هر چند وقت
یک بار، یک سرویس جاسوسی را در عراق (رژیم صدام)، فرانسه، آمریکا و اسرائیل تیغ زدند، و حالا در حالی که راس سازمان گم و گور شده، نمیدانند برای ادامه زندگی نکبت، دلالی محبت کدام مافیا و خیانت مطلوب او را بکنند که نکردهاند. این، «وضعیتِ مضمحل» برخی سرمایههای آمریکا و اسرائیل است.
۷- از همه بدتر، وضعیت خود اسرائیل است که سه ماه پس از جنگ غزه، نه توانسته اسیری را آزاد، یا شلیک موشکی را متوقف کند. تلفات اسرائیل در جبهه جنوب رو به افزایش گذاشته و در جبهه شمال با کابوس بزرگتری دست و پنجه نرم میکند، چنان که روز شنبه، شلیک بیش از ۶۰ موشک حزبالله و انهدام پایگاه فوقالعاده راهبردی «مرون» را به جان خرید. صهیونیستها اعتراف میکنند که در سربالایی جنگ گیر افتادهاند. روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشته: «گردانهای قسام میتوانند تا سه سال، به شلیک گسترده موشکها ادامه دهند... عملیات حماس، ۳۰۰ هزار بیمار روانی، روی دست اسرائیل گذاشته است» و
«اسحاق بریک، ژنرال ذخیره ارتش میگوید: ما در باتلاق غزه، هر روز عمیقتر فرو میرویم و از دستیابی به اهداف جنگ دورتر میشویم». اسرائیل، ۵ تیپ را به بهانه «ترمیم اقتصاد» از غزه بیرون کشید، اما تایمز اسرائیل نوشت: «عقبنشینی به خاطر بازگرداندن نیروها به چرخه کار و بازسازی اقتصاد است». به گزارش پایگاه عبری واللا، سه عضو کابینه اعلام کردند در اعتراض به حمله وزیر جنگ به رئیس ستاد ارتش، در نشست کابینه شرکت نمیکنند. اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی برای چندمین بار گفته: «هیچ راه فراری وجود ندارد. بیایید اختلافات و مشاجرات را به خاطر این جنگ سخت، تمام کنیم». این در حالی است که تامیر پاردو رئیس موساد در دولت قبلی نتانیاهو، ۱۲ خردادماه امسال هشدار داده بود: «اسرائیل در سایه چنددستگی بیسابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. نفرت متقابل، حاکم است. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکهپاره تبدیل شدهایم... بزرگترین تهدید، خودمان هستیم، نه ایران و فلسطینیها. سیستم خود ویرانگری، بزرگترین تهدید است. اسرائیل در حال از هم پاشیدن است».
۸- یادداشت نخستوزیر سابق اسرائیل در وال استریت ژورنال، واکنشهای تند، و توضیح دوباره او، وضعیت مستاصل رژیم در مقابل ایران را روشنتر کرد. «نفتالی بنت» ۱۰ روز قبل، مسئولیت ترور شهید صیاد خدایی و حمله به یک مرکز پهپادی در ایران در سال ۱۴۰۰ را برعهده گرفت، اما با اعتراض گسترده مواجه شد، مبنی بر اینکه با زیادهگویی، امنیت اسرائیل را به خطر انداخته است. او مجبور توضیح شد و ضمنا اذعان کرد: «اسرائیل ۳۰ سال است در دام اختاپوس افتاده. استراتژی ایران، هوشمندانه و ساده است: تسلیحاتی را که اسرائیل را از همه طرف محاصره میکند، مستقر کند. ما را خسته میکند، در حالی که تقریبا هیچ بهائی نمیپردازد. مسئله، انتشار اقداماتی نیست که علیه ایران انجام دادهایم، بلکه ایران از طریق حماس و حزبالله و حتی حوثیها، ما را اسیر خود کرده. من در جنگ دوم لبنان با بازوهای ایران، جنگیدم و دوستانم را از دست دادم. دولتهای ما طی چند دهه فقط حرف زده، اما کاری نکردهاند. ایران، در حال جنگ همهجانبه علیه اسرائیل است و از همه جهت ضربه میزند. هم خود میجنگد و هم از هر طرف ضربه میزند. علاوه بر این، چون احساس مصونیت میکند، بدون ترمز در حال پیشرفت است و غنیسازی۶۰ درصد میکند».
۹- کسانی در گوشه و کنار اصرار دارند فقط نقش داعش و دیگر گروههای تروریست را برجسته کنند، اما نقش آمریکا و اسرائیل را انکار نمایند. نقش همپوشان سیا و موساد، نه در ترور شهیدان سلیمانی، فخریزاده، صیاد خدایی و سید رضی موسوی قابل انکار است و نه در برخی خرابکاریهای هستهای و سایبری (مثل سامانه پمپ بنزینها).
انجام این اقدامات، غالبا بدون نقشآفرینی عناصر واسطه، تدارکاتچی و یا نفوذی دشوار است.
💥جنگ ودشمن شناسی
👇
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
درباره ترور ترکیبی؛ جنگ جای دیگری است (۳)
به عنوان نمونه، «یاهو نیوز» شهریور ۱۳۹۸ نوشت: «ویروس استاکس نت، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران راهاندازی شد و به طور مؤثر آغازگر جنگ سایبری و دیجیتالی در قرن ۲۱ بود. شخصی که این بدافزار را به تاسیسات نطنز انتقال داد، از سوی سیا و موساد اجیر شده بود. یک مهندس استخدام شده از سوی سرویس جاسوسی هلند، به آمریکاییها گفت که کدهای مورد نظر را از طریق یک فلش USB، به سیستمهای سایت نطنز منتقل کنند. سیا و موساد از طریق این مهندس مکانیک، سلاح دیجیتالی را به داخل سایت منتقل کردند. کار او، شامل نصب سانتریفیوژ نمیشد، اما در موقعیتی مناسب برای جمعآوری اطلاعات قرار داشت و طی چند ماه، چند بار به نطنز بازگشت. اطلاعات او به مهاجمان کمک کرد بدافزار خود را روزآمد کنند و دقت لازم برای حمله را بالا ببرند. آمریکا و اسرائیل در این عملیات از کمک هلند، آلمان، فرانسه و انگلیس برخوردار بودند».
۱۰- تروریستهای رذل، بیش از ۹۰ هموطن مظلوم ما را در کرمان به خاک و خون کشیدند و همه ما را متاثر کردند. جای تاثر هم دارد. آمران و مباشران را هر جا که باشند، باید مجازات کرد. در عین حال از خود بپرسیم هنگامی که تروریستهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و رسانهای، با زندگی دهها میلیون نفر بازی میکنند و خسارتهای سنگین بر جا میگذارند، آیا باز هم دستخوش برافروختگی و برانگیختگی برای پاسخ بازدارنده میشویم؟ برخی محافل که به تبرئه آمریکا و اسرائیل از جنایت اخیر پرداختند، همانهایی هستند که در اغتشاشات سال گذشته، با وجود معرکه گرفتن گروهکهای تجزیهطلب و تروریست، پای آشوبافکنی ایستادند و خط تحریف و تحمیق را طبق نقشه سیا و موساد پیش بردند. یکی از نقاط پیوند سران اغتشاشات، شبکه رسانهای در لندن بود که به اذعان تحلیلگران صهیونیستی مثل باراک راوید و یوسی میلمان، زیر نظر مستقیم موساد عمل میکند. سردبیر این تلویزیون تروریستی کسی است که قبلا در اوایل دهه هشتاد، سردبیر سابق روزنامه زنجیرهای آفتاب و معاون وزیر ارشاد بود! همچنین به یاد بیاوریم وقتی با کمک روزنامه سلام و برخی مدیران دولت خاتمی، آشوب یک هفتهای در تیرماه ۱۳۷۸ ترتیب داده شد، ایهود باراک
نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «گزارش جزء به جزء بحران در ایران را از موساد دریافت میکنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد».
۱۱- مسیر جنایت تروریستی را باید آسیبشناسی و مسدود کرد. هیچ اقدامی مؤثرتر از زدن ضربات دردناک به کارفرمایان تروریستها نیست. دشمنان، قدرت نظامی بازدارنده ایران را میشناسند؛ چنانکه «یوزی رابین» (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) گفت؛ «به احترام آن، کلاه از سر بر میدارم» و ژنرال مک کنزی فرمانده سابق سنتکام اذعان کرد: «دقت موشکهای ایرانی، نگرانکننده است. استفاده گسترده از پهپادها، بدین معناست که برای اولین بار از زمان جنگ کُره، برتری هوائی ما از بین رفته است». بنابراین، جنگ جای دیگری است؛ هر جا که از تعرض به حریم افکار عمومی، و اقتصاد و سیاست کشور در قالب جنگ نرم غفلت شود.
محمد ایمانی
💥جنگ ودشمن شناسی
👇
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
30.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆘 #مهم 🆘
🎥 علیه قدرت (جلسه ششم _ آخر) - پارت اول
🗓 ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
📌 تهران
#1402
▶️ یوتیوب:
🔗 https://youtu.be/PUD---dIk5Q
🎙کانال آرشیو سخنرانی های استاد علیرضا پورمسعود🎙
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
28.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆘 #مهم 🆘
🎥 علیه قدرت (جلسه ششم _ آخر) - پارت دوم _ پایان
🗓 ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
📌 تهران
#1402
▶️ یوتیوب:
🔗 https://youtu.be/PUD---dIk5Q
🎙کانال آرشیو سخنرانی های استاد علیرضا پورمسعود🎙
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سخنرانی_علیه_قدرت_جلسه_ششم_علیرضا_پورمسعود_PUD_dIk5Q_251.mp3
22.78M
🎧 علیه قدرت (جلسه ششم _ آخر)
🗓 ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
📌 تهران
#1402
▶️ یوتیوب:
🔗 https://youtu.be/PUD---dIk5Q
🎙کانال آرشیو سخنرانی های استاد علیرضا پورمسعود🎙
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
۱۰ شاخصه جهاد تبیین
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: مداحان و ستایشگران مکتب اهل بیت علیهمالسلام با تأسی به این سنت نورانی و درس بزرگ فاطمی، جهاد تبیین را با دو شاخص «توانایی برانگیختن دلها و حرکتآفرینی» و «جهتگیری درست و دقیق» وظیفه اصلی خود بدانند.
محمدمهدی ایمانیپور
اخیرا رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از مداحان اهل بیت (ع) و شاعران آیینی، فرمودند: مداحان و ستایشگران مکتب اهل بیت علیهمالسلام با تأسی به این سنت نورانی و درس بزرگ فاطمی، جهاد تبیین را با دو شاخص «توانایی برانگیختن دلها و حرکتآفرینی» و «جهتگیری درست و دقیق» وظیفه اصلی خود بدانند. با بهرهگیری از این دو شاخصه کلان، میتوان ده مولفه مبنایی و عملیاتی جهاد تبیین را احصاء کرده و مورد تاکید قرار داد.
۱- موضوع شناسی: بیشک مهمتریناصل در جهادتبیین، بصیرتکافی به مفاهیم و موضوعات و اشراف به مقومات و زمینههاست. فقدان تسلط بر مبحث تبیینی، مصداق عینی ضدتبیین و ضدتبلیغ است. دراین چارچوب، پرداختن به «معلول» بهجای «علت» از مصادیق بیبصیرتی است.
۲-مخاطب شناسی: شناخت جامعه هدف و مهمتر از آن، مخاطب شناسی از ارکان جهاد تبیین است. در اینجا ویژگیهای کلان اجتماعی، محیطی، سن مخاطبان وزمینه پذیرش آنها نسبت به مقوله تبیینی موردنظر، جملگی ازاهمیت فوقالعادهای برخوردار خواهد بود. باید زبان مخاطب را فهمید و به لسان قوم سخن گفت.
۳- شیوه نو در بیان: برای کارآمدسازی امر تبیین، میبایست به مساله روزآمدی توجه داشت. نمیشود از شیوههای قدیمی که کارآمدی خود را از دست دادهاند، انتظار نتیجه داشت. استفاده از ابزار روز که برد مناسب و تاثیر عمیقتری داشته باشد یک ضرورت است.
۴- گفتمانسازی: تکرار و ریشهدار کردن و ابتنای به محکمات درامرتبیین و تبدیل آن به یک منظومه مقبول فکری، از شروط تبیین درست و صحیح است. فقط در این صورت میتوانیم از مسیر تبیین به گفتمانی غالب در جامعه برسیم.
۵- امید بخش بودن: توجه به خروجیها و نتایج حاصله از تبیین بسیار حائز اهمیت است. تبیین باید روشنگرانه و امیدآفرین باشد. این مهم، فقط از طریق باز کردن گرههای ذهنی مردم امکانپذیر خواهد بود. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، داشتن «گوش شنوا و زبان اقناعگر» در این مسیر ضروری است.
۶- اتخاذ موضع آفندی و پیشدستانه: در ادبیات نظامی تعبیری وجود دارد که میگوید: حمله، بهترین دفاع است. فارغ از برخی شبهات در این تعبیر از این واقعیت نمیتوان گذر کردکه اگرهمیشه منتظر طرح شبهات باشیم و سپس به پاسخ بیندیشیم، همواره در موضع انفعال هستیم. طرح مباحث تبیینی، قبل از ایجاد شبهه و انجام اقدامات پیشدستانه بهویژه در جایی که رقبا و معارضین خود دچار ضعف و مشکلات عدیده هستند ما را از انفعال خارج میکند.
۷- روند پژوهی دقیق عرصه تبیین: تبیین یک مقوله، یک پروژه یا اتفاق نیست، بلکه ابعاد پیشینی و پسینی دارد؛ بنابراین در این خصوص باید از نگاه پروژه محور پرهیز کرد.
۸- اقدام به موقع: تبیین اگر به موقع انجام نشود، تاثیرکافی نخواهدداشت. روایت اول اهمیت فراوانی دارد. اگربه دشمن فرصت تحریف، کتمان و جعل حقایق داده شود، غلبه دادن روایت حقیقی، کار دشواری خواهد بود.
۹- تمرکز بر ۲ مولفه تابآوری و برانگیختگی: همان گونه که اشاره شد، عرصه تبیین مبتنی بررصدگری، محاسبه، درک صحنه و عملیات موثر است. محاسبه دقیق تابآوری (ظرفیت تبیینی مخاطبان) و سنجش کیفی برانگیختگی ذهنی آنها (در قبال درک مقوله تبیینی) باید به خوبی صورت گیرد تا در روند تبیین دچار افراط یا تفریط نشویم.
۱۰- آیندهپژوهی تبیین: داشتن برآوردی از روندهای تاثیرگذار برآینده جوامع، پیامدهای ناشی ازآن، طراحی الگوهای جدید تعامل با مخاطبان و نهایتا، ترسیم منظومهای عملیاتی (براساس نگاه کمی و کیفی) درراستای تثبیت وبسط مباحث تبیینی در جوامع هدف، امری اجتنابناپذیر است.
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
طرحى شوم علیه تشیع
💥قسمت یکم
یکى از مقامات سابق سازمان اطلاعات و جاسوسى آمریکا (سیا) در اظهاراتى افشاگرانه تصریح کرد: سیا صدها میلیون دلار براى نابودى تشیّع اختصاص داده و هزینه کرده است.
مدتي پيش در آمریکا کتابی باعنوان" A PLAN TO DIVIDE AND DESOLATE THEOLOGY" «طرح تفرقه و منزوی کردن دین» به چاپ رسیده است. در بخشی از این کتاب، مصاحبه ای از دکتر مایکل برانت (Michael Brant) به چاپ رسیده است. وی در این مصاحبه از اقدامات سازمان سیا برای مبارزه با تشیّع پرده برداشته است. مایکل برانت از کارشناسان برجسته دفتر شیعه شناسی سازمان سیا و معاون باب وودوردز (Bob Woodwords) از مقامات سابق سیا است.
بر اساس گفته های مایکل برانت، سازمان سیا 900 میلیون دلار برای سازماندهی جریانهای تخریب و نابودی تشیّع اختصاص داده است. گفتنی است سازمان سیا در اقدامی هدفمند، به فیلتر کردن مطالب بیان شده از سوی این کارشناس سابق خود مبادرت کرده است؛ به طوری که یافتن مطالب مصاحبه وی در شبکه جهانی اینترنت که غرب مدّعی جریان آزاد اطلاعات در آن است، بسیار دشوار می باشد و با جستجوهای گسترده و سنجیده در این خصوص، تنها مطالبی را به صورت پراکنده می توان یافت. بخشهایی از این مصاحبه که از منابع مختلف در اینترنت جمع آوری شده، به قرار ذیل است:
پروژه شیعه ستیزی با اختصاص 40 میلیون دلار آغاز شد. در گردهمایی بزرگ مقامات سیا تصویب شد که برای مطالعه مذهب تشیّع در اسلام و برنامه ریزی برای هدف قرار دادن آن، گروهی ویژه با عنوان دفتر شیعه شناسی در این سازمان آغاز به کار کند و برای شروع کار این دفتر 40 میلیون دلار اختصاص یافت.
در بخش دیگری از این مصاحبه آمده است: با ماجرای گروگان گیری در سفارت آمریکا در ایران، حادثه طبس، رشد فزاینده انقلاب اسلامی و نمود آثار و پیامدهای آن در کشورهایی از قبیل: عراق، کویت، لبنان و پاکستان، مقامات سیا به این نتیجه رسیدند که انقلاب اسلامی ایران فقط نتیجه واکنش طبیعی ایرانیها به سیاستهای شاه نبوده است، بلکه عوامل و واقعیتهای دیگری نیز در این زمینه مطرح هستند. مهم ترین عواملی که در این میان ایفای نقش می کند، عنصر رهبری سیاسی ایران و مرجعیت دینی و شهادت [امام] حسین، نوه پیامبر اسلام، در 1400 سال پیش است که شیعیان از قرنها پیش با اقامه عزا و ذکر مصیبت، با غم و اندوه یاد وی را گرامی داشته اند.
دکتر مایکل برانت در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح می کند: پیروزی انقلاب ایران در سال 1979 م، به منزله زمین لرزه ای در مسیر تلاشهای سازمان سیا بود که این طرح بلندمدت سیا را که از سالها پیش آغاز شده بود و هدف نهایی آن تسلّط بر کشورهای اسلامی بود، از هم پاشید. غرب می خواست بر جهان اسلام حاکمیت پیدا کند و ارزشهای مدّنظر خود را بر این کشورها تحمیل نماید. در ابتدای امر تصوّر می شد که انقلاب ایران به خاطر سرکوبگریهای شاه است. ظاهرا افراد و شخصیتهای مذهبی و دینی ایران؛ یعنی علما، از این وضعیت به نفع خود بهره برداری می کردند.
با پیروزی انقلاب اسلامی، نفرت از غرب در کشورهای مختلف از قبیل: لبنان و پاکستان افزایش یافت و شیعه قوی تر شد. انقلاب سال 1979 م، ضربه های اساسی به خطّ مشی مورد نظر آمریکا برای حاکمیت بر کشورهای اسلامی وارد کرد. پس از ناکامی غرب در چند سال اوّل بعد از انقلاب، برای کنترل این انقلاب و جلوگیری از رشد فزاینده بیداری اسلامی و گسترش دامنه نفرت از غرب و ظهور اثرات جوش و خروش انقلابی در شیعیان کشورهای مختلف به ویژه عراق، لبنان، کویت، بحرین و پاکستان، مقامات بلندپایه سیا دور هم جمع شدند. در سال 1983 م، کنفرانسی تشکیل شد که در آن مقامات بلندپایه سیا شرکت داشتند. در این جلسات، نماینده دستگاه اطلاعات مخفی انگلیس مشهور به «ام آی 6» نیز شرکت داشت؛ زیرا انگلیس تجربه زیادی در مطالعه روی کشورهای اسلامی داشت. در این نشستها بود که شرکت کنندگان به این نتیجه رسیدند که انقلاب ایران فقط نتیجه طبیعی سیاستهای شاه نبود؛ بلکه واقعیتهای پشت پرده دیگری نیز مطرح است که همان جایگاه مرجعیت شیعی و شهادت [امام] حسین است.
مایکل برانت در این مصاحبه مراحل مختلف اجرای طرح سازمان سیا برای نابودی تشیّع را در 3 مرحله توصیف می کند.
1- جمع آوری اطلاعات
2- اهداف کوتاه مدت
3- اهداف بلندمدت
در مرحله اوّل که جمع آوری اطلاعات بود، پژوهشگرانی برای جمع آوری اطلاعات به کشورهای مختلف جهان فرستاده شدند. 6 نفر از این افراد به پاکستان رفتند. (نام این افراد در اصل مقاله ذکر شده است؛ اما در جستجوهای اینترنتی به خاطر فیلترینگ سازمان سیا امکان یافتن اسامی همه آنها وجود نداشت.) از جمله این افراد، دکتر «ساموئل» بود. وی در خصوص عزاداریهای شیعیان در پاکستان تحقیق می کرد. او مدرک دکترای خود را نیز در همین زمینه اخذ کرده است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
طرحی شوم علیه شیعه
💥قسمت دوم
یک خانم ژاپنی به نام «نکومه» هم در کویته پاکستان در باره قوم هزاره و شیعیان این خطّه تحقیقات مفصّلی انجام داد و رساله دکترای خود را نیز در همین حوزه ارائه کرد. دکتر «شومی ویل» (Whale) تحقیقاتی در کراچی پاکستان انجام داد و رساله دکترای خود را نیز در همین زمینه تکمیل کرد. وی برای انجام این تحقیق، در خانه یکی از شیعیان در مناطق شیعه نشین کراچی اقامت گزید.
در تحقیقات اوّلیه سؤالات اساسی ذیل با هدف تهیه نقشه جامع شیعیان جهان مطرح بود:
الف. شیعیان در چه نقاطی از جهان ساکن هستند و میزان تراکم جمعیتی آنها در نقاط مختلف چقدر است؟
ب. وضعیت اجتماعی و اقتصادی شیعیان چگونه است و چه تفاوتهایی میان آنها وجود دارد؟
ج. با چه شیوه هایی می توان منازعات داخلی و اختلافهای موجود میان شیعیان را تشدید کرد؟
د. چگونه می توان به اختلافات موجود میان دو فرقه اساسی اسلام، یعنی تشیّع و تسنّن دامن زد و آن را تقویت کرد؟
پس از جمع آوری اطلاعات و تحقیقات میدانی مفصل درباره شیعیان جهان در کشورهای مختلف، سازمان سیا به این نتیجه رسید که:
1-مرجعیّت شیعه، سرچشمه اصلی قدرت شیعه است که با پافشاری بر اصول و اعتقادات محکم، از دین و تفکّرات شیعی در همه شرایط و به هر قیمتی که باشد، پاسداری و دفاع می کند. مراجع شیعه در اعتقاد به اصول و باورهای خود بسیار قوی هستند. در طول تاریخ تشیّع، مراجع هرگز با حاکمانی که به فرامین اسلامی عمل نمی کنند، بیعت نکرده اند. انگلیس فقط با فتوای یک مرجع تقلید [یعنی آیت اللّه میرزای شیرازی و فتوای تحریم استعمال تنباکو توسط ایشان[ نتوانست وارد ایران شود. در عراق نیز صدام حسین با تمام توان و سعی خود نتوانست مرکز علمی تشیّع و حوزه نجف را با خود همراه کند و مجبور شد این حوزه را تعطیل نماید، حال آنکه مراکز علمی جهان، همیشه با حاکمان وقت همراه شده اند. در ایران مرجعیت شیعه با آمریکای ابرقدرت به زورآزمایی پرداخت و در برابر آن قد علم کرد. در قم مرکز مرجعیت تشیّع، تاج و تخت نظام ستمشاهی را برچید و در برابر ابرقدرت آمریکا نیز قد علم کرد و به مبارزه برخاست.در لبنان نیز آیت اللّه موسی صدر نیروهای نظامی آمریکا، فرانسه و انگلیس را وادار کرد که از این کشور عقب نشینی کنند و خارج شوند. از زمانی که اسرائیل موجودیت پیدا کرد، آیت اللّه موسی صدر بزرگ ترین تهدید برای اسرائیل بود. در حال حاضر نیز حزب اللّه مانع بزرگی در برابر اسرائیل است.
در بخشی از این مصاحبه به تلاشهای فرقه ضالّه بهائیت برای بدنام کردن روحانیت اشاره شده است. مایکل برانت می گوید: پس از بررسیهای مفصّل به این نتیجه رسیدیم که برخورد مستقیم و رو در رو با تشیّع، ضرر زیادی دارد و امکان پیروزی در آن کم است؛ به همین خاطر تصمیم بر آن شد که در این خصوص با رویکرد «پشت پرده» وارد عمل شویم. بر همین اساس،قبلا که ازاصل قدیمی انگلیسی یعنی «تفرقه بینداز و حکومت کن» بهره میگرفتیم از اصل دیگر "تفرقه بینداز و نابود کن" را پیش گرفت.
یعنی به این نتیجه رسیدیم که باید بر ضدّ شیعه منظّم و مستحکم، از رویکرد تفرقه افکنی استفاده کنیم
در بخش دیگری از این مصاحبه آمده است: مرحله دوم: اهداف کوتاه مدت است که، با تبلیغات بر ضدّ تشیّع، راه اندازی آشوب و ایجاد تفرقه میان شیعه و سنّی آغاز شد. هدف از این تفرقه افکنی این بود که اکثریت سنّی با اقلیت شیعه درگیر شود تا توجه آنها از آمریکا منحرف گردد.
از اینرو تصمیم گرفته شد که شایعه کافر بودن شیعیان گسترش پیدا کند و با تبلیغات منفی بر ضدّ این گروه، تشیّع از دیگر جوامع اسلامی جدا شود. تصمیم گرفته شد که مطالب نفرت انگیز علیه شیعیان نوشته شود و افرادی برای این کار اجیر شوند. یکی دیگر از تصمیمات اتّخاذ شده این بود که افراد کم سواد و بی سواد بر ضدّ شیعه تقویت شوند. تصمیم دیگر، ایجاد و تقویت یک جبهه تمام عیار برای مقابله با مرجعیت شیعه بود تا با عنوان ستون پنجم، چهره شیعیان را مخدوش و در واقع مسخ کند. در برنامه ریزیهای سازمان سیا، قرار بر آن شد که شیعیان به عنوان گروهی جاهل و خشونت طلب معرفی شوند که در میان توده های مردم مشکل آفرینی می کنند. مبالغی برای از هم پاشیدن جریانهای شیعی اختصاص یافت. افرادی اجیر شدند تا به گونه ای سخن بگویند که شیعه، دینی غیرمنطقی جلوه داده شود.
✳️نشر با شما
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
طرحی شوم علیه شیعه
💥قسمت سوم
مایکل برانت در ادامه، برنامه های سازمان جاسوسی و اطلاعات آمریکا را برای براندازی تشیّع به شرح ذیل بیان می کند:
1. بهره گیری از کسانی که بر ضدّ شیعه خصومت و نگرشهای تعصّبی دارند؛
2. حمایت و ستودن افراد فوق به منظور تقویت آنها در جریان سازی بر ضدّ شیعیان؛
3. استفاده از تبلیغات منفی بر ضدّ شیعیان برای منزوی کردن آنها در جهان اسلام؛
4. انتشار مطالبی که ترویج کننده خصومت با شیعیان است؛
5. به موازات افزایش شمار افراد متعصّب مذکور، باید از آنها به عنوان حربه ای بر ضدّ شیعیان استفاده شود. طالبان و سپاه صحابه از جمله این گروهها هستند؛
6. ترویج اطلاعات غلط علیه علمای شیعی؛ این اقدام سبب باز شدن باب دیگری برای توطئه می شود. بدین ترتیب ستون پنجمی در میان شیعیان ایجاد می گردد تا محبوبیت مراجع شیعی در میان شیعیان از بین برود و شیعیان از علمای خود متنفّر شوند.
مایکل برانت در بخش دیگری از این گفتگو به اهمیت موضوع عزاداری برای امام حسین علیه السلام و عاشورا در تعالیم شیعی پرداخته است. به گفته این مقام سابق سازمان سیا، عزاداری برای امام حسین علیه السلام احساسات شیعیان را به شدّت تحریک می کند. شیعیان گرد هم جمع می شوند تا یاد امام حسین علیه السلام را گرامی بدارند و به یاد واقعه کربلا باشند. در این تجمّع، یک نفر در باره این فاجعه سخنرانی می کند و چهره ای روشن از واقعه کربلا ارائه می نماید. در این مراسم، همه مردم اعمّ از پیر و جوان برای امام حسین علیه السلام و خاندان وی عزاداری و گریه می کنند. سخنران این مراسم و کسانی که در آن حضور پیدا می کنند، اهمیت خاصی دارند و باید به آنها توجه شود. به خاطر همین تجمّع و سخنرانی، احساسات شیعیان به گونه ای تحریک می شود که آنها را آماده قیام برای دفاع از حقّ و راستی بر ضدّ ناراستی و بدی می کند. حتی اگر این اقدام به بهای از دست رفتن زندگی شان تمام شود؛ بنابراین، باید میلیاردها دلار هزینه شود تا نه تنها این سخنرانان، بلکه توده های شیعی ربوده شوند!بخصوص طبقه ی جوان که سینه زنی می کنند این سخنرانی و این مستمعین برای ما مهمتر هستند. زیرا از همین عزاداری ها و مجالس در شیعه ها جوش و خروش و انگیزه ی بزرگ جنگ با باطل به خاطر حق به وجود می آید. لذا ما از بودجه ی خود ده ها میلیون دلار برای به دست گرفتن سخنران ها و مستمعین اختصاص دادیم.
مایکل برانت در ادامه می گوید: در این راستا طرحهای ذیل مطرح شد:
1.در وهله نخست باید شیعیانی که مادّی گراتر هستند و عقایدشان ضعیف تر است، شناسایی شوند. این افراد باید کسانی باشند که تا حدودی مشهور باشند و بتوان از آنها به عنوان منبع مورد رجوع استفاده کرد. از این افراد برای تأثیرگذاری در شیعیان استفاده می شود؛ افرادی که بتوانند با نوشتن ها و آثار خود عقاید و مراکز شیعه را هدف قرار دهند بنیانهای شیعه را منهدم کنند و اعتقادات شیعیان را ساخته و پرداخته ی مراجع و علمای شیعه قلمداد کنند.)
2. شناسایی و حمایت از سخنرانانی که اطلاعات درستی در باره عاشورا و اسلام شیعی ندارند؛
3. جستجو برای یافتن و شناسایی شیعیانی که به کمکهای مالی یا مادی نیاز دارند و استفاده از آنها برای مبارزه با مذهب تشیّع به منظور تضعیف پایه های آن و انداختن تقصیر این کار به گردن علما و مراجع شیعی؛
4. ترویج شیوه هایی در عزاداری برای [امام] حسین که با عقاید واقعی شیعی منطبق نیست و ترویج شیوه های جدید عزاداری که بر ضدّ آموزه های شیعی است؛( اضافه کردن سنت های نادرست و بدعت در عزاداری و ترویج رسم هایی که با عقاید شیعه منافات دارد).
5. باید عزاداریهای شیعیان به گونه ای مطرح شود که تصور گردد شیعیان افرادی جاهل و خشونت طلب هستند که می خواهند میان توده های مردم، ناآرامی و هرج و مرج به وجود بیاورندوعزاداری آنها در محرم موجب مزاحمت و اذیت مردم می شود.
6. مبالغ هنگفتی برای حمایت از این جریانها هزینه شود و از سخنرانهایی حمایت گردد که به گونه ای سخن می گویند که شیعیان را افرادی غیرمنطقی جلوه می دهند. با این اقدامات، تشیّع به گونه ای مطرح می شود که فاقد منطق و خرافاتی است. این اقدامات سبب می شود میان شیعیان ناآرامی و هرج و مرج به وجود بیاید و شیعه از درون خالی شود؛
7. در نهایت با اقدامی ضعیف به شیعیان حمله شود.
در نتیجه جمعیتی که تا به امروز مانع اصلی راه دولت مردان بوده اند به دست خود شیعیان نابود شوند .
✳️نشر با شما
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
طرحی شوم علیه شیعه
💥قسمت چهارم
. مرحله سوم نیز پایان کار تشیّع بر اساس اهداف درازمدت بود.
این مقام سابق سازمان سیا در بخش دیگری از اظهاراتش به کارهای فکری بر ضدّ جریان تشیّع می پردازد و تصریح می کند که برای نیل به این اهداف باید اقدامات ذیل صورت پذیرد:
1. تحقیق و جمع آوری اطلاعات بر ضدّ علمای شیعه و ارائه این اطلاعات به نویسندگان ناشناس؛
2. هزینه کردن مبالغ هنگفتی برای تبلیغ این اطلاعات انحرافی؛
3. ترویج مطالب [خرافی و تحریفی] میان مردم و سخنرانان مذکور.
در این راستا، در مرحله نهایی اقدامات بر ضدّ شیعیان، ضربه نهایی پیروزی انقلاب ایران در سال 1979 م، به منزله زمین لرزه ای در مسیر تلاشهای سازمان سیا بود که این طرح بلندمدت سیا را که از سالها پیش آغاز شده بود و هدف نهایی آن تسلّط بر کشورهای اسلامی بود، از هم پاشید لذا برای نابودی تشیّع باید واردعمل می شد، که از هم پاشیدن قدرت مرکزی آن؛ یعنی مرجعیت است که شیعیان فتاوای خود را از آن می گیرند. بدین ترتیب، قدرت علمای اسلامی که می توانند بر ضدّ حاکمان غیرمتعهد به اسلام قیام کنند، تضعیف می شود و شیعیان خودشان قدرت علمای اسلامی را نابود می کنند.
در بخشی از این مصاحبه تصریح شده است که برای انجام این مأموریتهای محرمانه، مبالغ حاصل از قاچاق مواد مخدّر در کلمبیا و افغانستان در نظر گرفته شد.
دکتر مایکل برانت در انتهای این مصاحبه افشاگرانه می افزاید: بخشی از این برنامه ها اجرا شده و برنامه های دیگری باقیمانده است که باید در آینده عملیاتی شود.
گفتنی است کانونهای اندیشه آمریکا از قبیل اینترپرایز و مؤسسه مطالعالت خاور نزدیک، تحقیقات گسترده ای را در باره شناسایی مرجعیت شیعی و باورهای تشیّع صورت داده اند
که نمونه آن پژوهشی است به قلم مهدی خلجی که سال گذشته با عنوان «آخرین مرجع: آیت اللّه سیستانی و قدرت دینی سنّتی تشیّع» در آمریکا از سوی مؤسسه تحقیقاتی سیاستهای خاور نزدیک واشنگتن منتشر شد.
💥پایان
✳️نشر با شما
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️همه چیز از موشک باران عین الاسد آغاز شد...
🔹️١٨ دی ماه سال ١٣٩٨ در چنین دقایقی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات شهید سلیمانی با رمز یازهرا سلام الله علیها، با شلیک ده ها فروند موشک بالستیک از کرمانشاه، پایگاه ارتش تروریستی آمریکا موسوم به عین الاسد در استان الانبار و یک پایگاه دیگر در استان اربیل عراق را در هم کوبیدند.
منبع/ نود سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
33.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜دلیل تردید در انتقام سخت چیست؟ محافظه کاری یا معضلات داخلی
#علی_علیزاده
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
y2mate.com - دلیل تردید در انتقام سخت چیست محافظه کاری یا معضلات داخلی_v144P.mp3
5.81M
⚜دلیل تردید در انتقام سخت چیست؟ محافظه کاری یا معضلات داخلی
#علی_علیزاده
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
36.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜بررسی تاریخ و روابط سیاسی کشور اریتره با ایران و اسرائیل .
🔺️حمله مقاومت به پایگاه های اسرائیل در اریتره
#علی_آقائی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
تاریخ و روابط سیاسی کشور اریتره.mp3
7.75M
⚜بررسی تاریخ و روابط سیاسی کشور اریتره با ایران و اسرائیل .
🔺️حمله مقاومت به پایگاه های اسرائیل در اریتره
#علی_آقائی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 17 دی 1359.pdf
241K
⌛️ وقایع جنگ تحمیلی -- ۱۷ دی ۱۳۵۹
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 17 دی 1361.pdf
404.9K
⌛️ وقایع جنگ تحمیلی -- ۱۷ دی ۱۳۶۱
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 17 دی 1364.pdf
3.13M
⌛️ وقایع جنگ تحمیلی -- ۱۷ دی ۱۳۶۴
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 17 دی 1366.pdf
118.6K
⌛️ وقایع جنگ تحمیلی -- ۱۷ دی ۱۳۶۶
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 18 دی 1359.pdf
160.5K
⏳ وقایع جنگ تحمیلی– ۱۸ دیماه ۱۳۵۹
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 18 دی 1361.pdf
376.4K
⏳ وقایع جنگ تحمیلی– ۱۸ دیماه ۱۳۶۱
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
روز شمار جنگ – 18 دی 1364.pdf
2.67M
⏳ وقایع جنگ تحمیلی– ۱۸ دیماه ۱۳۶۴
منبع/ دفاع مقدس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi