🌺🌺 ببینید حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) وحضرت زهرا (علیهاالسلام) چگونه ازدواج کردند؟
🌺امام خامنه ای: بهترین دخترهای عالم، حضرت_زهرا (علیهاالسلام)بود. بهترین پسرهای عالم و بهترین دامادها هم، حضرت_امیرالمؤمنین (علیه السلام)بود. ببینید اینها چگونه ازدواج کردند؟
🌺هزاران جوانِ زیبا و با اصل و نسب و قدرتمند و محبوب به یک تار موی علی بن ابیطالب(علیه السلام) نمیارزند. هزاران دختر زیبا و بااصل و نسب هم به یک تار موی حضرت زهرا(علیهاالسلام)نمیارزند. آنهایی که هم از لحاظ معنوی و الهی آن مقامات را داشتند، هم بزرگان زمان خودشان بودند.
🌺ایشان دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله)بود. رئیس جامعه اسلامی. حاکم مطلق. او هم که سردار درجهی یک اسلام بود. ببینید چطوری ازدواج کردند؟ چه جور مهریه ی کم، چه جور جهیزیه ی کم. همه چیز با نام خدا و با یاد او. اینها برای ما الگو هستند. همان زمان هم جاهلانی بودند که مِهریّهی دخترانشان بسیار زیاد بود مثلاً هزار شتر. آیا اینها از دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله) بالاتر بودند؟ از آنها تقلید نکنید. از دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله) تقلید کنید، از امیرالمؤمنین(علیه السلام) تقلید کنید.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴امام خامنه ای: یکی ازگناهان کبیره تمدن غرب این است که ازدواج وتشکیل خانواده رادرچشم مردم سبک کردمثل لباس که عوض میکنند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
بیانات رهبر انقلاب ازدواج_254513564323152428.mp3
1.09M
🌺| کلیپ صوتی /اگر جوانی به پیامبر میگفت ازدواج نکردهام، پیامبر میفرمود این جوان از چشمم افتاد...
🌺هفته ازدواج
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺قرائت خطبه «عقد ازدواج» یک زوج جوان توسط رهبرمعظم انقلاب.
❤️ انتشار به مناسبت اول ذیالحجه، سالگرد ازدواج حضرت علی(علیه السلام) و حضرت فاطمةالزهرا(سلام الله علیها)
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹سالروز ازدواج پرخیر و برکت حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها که به حق روز ازدواج نامگذاری شده است، فرصتی است برای اینکه بیشتر بتوانیم از اهمیت تشکیل خانواده و عوامل تحکیم و استحکام آن و همچنین ازدیاد نسل در خانواده صحبت شود .
🌹اهمیت تشکیل خانواده در اسلام
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
«ما بُنِیَ فی الإِسلامِ بِناءٌ أَحَبُّ إِلَى اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ وَ أَعَزُّ مِنَ التَّزویجِ»
هیچ بنیادی در اسلام بنا نهاده نشده است که در نزد خدای عزوجل دوست داشتیتر و عزیزتر از ازدواج باشد.
بحارالانوار ج۱۰۰، ص۲۲۲
✨✨✨
🌹ازدواج دو سوم دین جوان را حفظ میکند
در روایتی از رسول خدا (ص) آمده است
ما مِن شابٍّ تَزَوَّجَ فی حَداثَهِ سِنِّهِ إِلَّا عَجَّ شَیطانُهُ یا وَیلَهُ یا وَیلَهُ عَصَمَ مِنّی ثُلُثَی دینهِ»
هیچ جوانی در آغاز جوانی ازدواج نمیکند، مگر آنکه شیطان [موکّل بر] او واویلا کنان فریاد برمیآورد که دو سوم دینش را از گزند من ایمن کرد.
بحارالانوار، ج۱۰۰؛ص۲۲۱
✨✨✨
🌹اهمیت واسطه گری در ازدواج
«وَ أَنکِحوا الأَیامى مِنکُم وَ الصّالِحینَ مِن عِبادِکُم وَ إِمائِکُم إِن یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلیمٌ»[نور/۳۲]
بیهمسران خود و غلامان و کنیزان درستکارتان را همسر دهید. اگر تنگدستاند، خداوند آنان را از فضل خویش بینیاز خواهد کرد، و خدا گشایشگر داناست.
✨✨✨
✅عوامل استحکام خانواده در آیات قرآن :
وَ مِن آیاتِهِ أَن خَلَقَ لَکُم مِن أَنفُسِکُم أَزواجاً لِتَسکُنوا إِلَیهاوَ جَعَلَ بَینَکُم مَوَدَّهً وَ رَحمَهً» (روم/۲۱)
و از نشانههای او اینکه از [نوع] خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آنها آرامش یابیدو میانتان دوستی و رحمت قرار داد.
✅ برداشت از این آیه
۱_"خلق لکم من انفسکم "همسرانی از جنس خودتان میتواند اشاره به هم کفو بودن همسران باشد که مایه استحکام زندگی هاست
۲_ "لتسکنوا الیها " اشاره به این موضوع هست که وجود همسران میتواند مایه آرامش روحی و روانی همدیگر باشد.
🔺در واقع یکی از اهداف اصلی ازدواج ، رسیدن به آرامش در زندگی است
۳_مودّت و رحمت میان همسران از عوامل اصلی استحکام و تحکیم زندگی خانوادگی است که خداوند در اول ازدواج بین ایشان قرار داده و در ادامه زندگی هم لازم است زن و مرد این دو مسئله را در خود تقویت کنند.
🔺"مودّت" یعنی دوستی و محبتی که در عمل خود را نشان دهد
🔺 و "رحمت" هم اشاره به ندیده گرفتن عیبها و توجه به اغماض و گذشت در زندگی دارد.
✨✨✨
✅در آیات قرآن وجود همسران به مثابه لباس برای همدیگر میباشد
«هُنَّ لِباسٌ لَکُم وَ أَنتُم لِباسٌ لَهُنَّ»
[بقره/۱۸۷]
شما لباسی برای آنها و آنها لباسی برای شما هستند.
۴_ تشبیه زنان به لباس برای همدیگر در این آیه قران هم میتواند اشاره به این باشد که زن و مرد لازم است یکدیگر را کامل کنند و کمک کنند که عیبهای همدیگر را از بین میبرند و یا لااقل بپوشانند .
✨✨✨
✅✅🌹🌹زندگی و ازدواج آسمانی این زوج خدایی ،پر از نکته های درس آموز برای جوانان است
1⃣شناخت وانتخاب آگاهانه در ازدواج لازم است
2⃣ توجه به علاقه و نظر دختر و پسر در ازدواج لازم است .
🌹پیامبر اکرم (ص) با آنهمه عظمت تمام خواستگاری های افراد مختلف را نزد حضرت زهرا (س)مطرح میکردند تا ایشان درباره انتخاب فرد مورد علاقه خود برای ازدواج تصمیم بگیرند.
3⃣توجه به معیارهای خدایی در ازدواج
حضرت زهرا س امام علی علیه السلام را که از لحاظ ایمان و تقوا از همه بالاتر بودند را انتخاب میکنند با اینکه از لحاظ مالی در وضعیت خوبی نبودند
4⃣ ازدواج آسان و ساده زیستی در ازدواج
میزان مهریه و جهیزیه و خرج و مخارج این ازدواج حاکی از توجه به ساده زیستی و درنظر گرفتن وضعیت اقتصادی داماد دارد. آنجا که پیامبر از حضرت علی علیه السلام میخواهند فقط زره خود را بفروشند وشمشیرشان بماند برای استفاده در جنگ ها
5⃣توجه به اهداف خدایی در ازدواج
چند روزی از آغاز زندگی مشترک مولا علی علیه السلام و خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها میگذشت که پیامبر اکرم نظر مولا علی علیه السلام را درباره همسرش جویا شدند: علی جان ! فاطمه را چگونه همسری یافتی ؟مولا علی میفرمایند"نعم العون علی طاعه الله " بهترین یار در انجام طاعت پروردگار
✅این روایت به زیبایی اهداف ازدواج در دیدگاه اسلام را بیان میکند که بهتر است زوجین اهداف و معیارهای خدایی را در ازدواج در نظر بگیرند وکسی را انتخاب کنند که بتوانند با همدیگر در راه طاعت الهی قدم بردارند. در این صورت زندگی هایشان مستحکم ترخواهد شد
5⃣فرزندان خدایی در سایه خانواده متعالی
ثمره ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) دو پسر میشود که امام و معصوم هستند و دو دختر که پیام آوران کربلا میشوند
📝محمدلو
منبع/ حقیقت واصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دهه اول ماه ذی الحجه الحرام💫
🎙حجت الاسلام فرحزاد
#دهه_اول_ذی_الحجه
✅ منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
اشتباه نکنید؛ اینجا میدان مسابقه خدمت است(۱)
امروز، آخرین روز از مهلت اولیه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیتها است و در صورت نیاز این فرصت تمدید خواهد شد.
این روزها فضای انتخاباتی بر کشور حاکم شده و شاهد فعالیت رسانهای پرحجم از سوی جریانهای مختلف سیاسی با چاشنی انتخابات هستیم. نکته بسیار مهمی که در این خصوص وجود دارد، لزوم رعایت اخلاق در رقابتهای انتخاباتی است.
رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنرانی ۱۴ خرداد امسال فرمودند:«در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند.»
حضرت آقا بارها بر این مسئله تاکید کردهاند. به عنوان نمونه، ایشان- 6 خرداد 1400- در مقطعی که کشور در آستانه سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری بود، خطاب به نامزدهای انتخاباتی فرمودند:«توصیه به نامزدها. انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد.»
رهبر معظم انقلاب در ادامه تاکید کردند:«ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد. میدان انتخابات، میدان مسابقه خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرات؛ دنبال کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند. نفرتپراکنی و اتّهامات چنین و چنان نباشد.»
میدان انتخابات، میدان مسابقه خدمت است و شهید آیتالله
سید ابراهیم رئیسی، یکی از مصادیق بارز و شاخص در پایبندی به این اصل بود. این شهید بزرگوار به همگان ثابت کرد که میتوان هم اخلاقی بود و هم به سیاست ورزی و دولتداری پرداخت.
یکی از ویژگیهای بارز اخلاقی در شهید رئیسی، صداقت با مردم بود. وی این خصیصه اخلاقی را در برهههای مختلف و از جمله در مقطع انتخابات به شدت رعایت میکرد. بر همین مبنا، وی به وعدههای انتخاباتی به عنوان طعمهای برای جمعآوری رأی نگاه نمیکرد و با این وعدهها، «رویا فروشی» نکرده و وعدههای انتخاباتی خود را به پشتوانه دلایل فنی و کارشناسی مطرح میکرد.
نشان به آن نشان که وعدههای انتخاباتی این شهید بزرگوار در طول ریاست جمهوری وی، یکی پس از دیگری به مرحله عمل رسیده و این رویه، بارها کام مردم را شیرین کرد. جدیدترین نمونه در این خصوص، اقدامات ویژه در زمینه رفع مشکل آب در سیستان و بلوچستان بود.
در روزهای گذشته «بزرگترین آب شیرینکن منطقه غرب آسیا در خشکی» در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسید. اجرای این طرح بزرگ و منحصر به فرد ضمن تأمین آب نیمی از جمعیت زاهدان و منطقه سیستان، وابستگی آب آشامیدنی این مناطق به خارج از مرزها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
روی دیگر سکه «رویا فروشی به مردم در ایام انتخابات»، فرافکنی و انداختن تقصیرها به گردن دیگران و بازی با کلیدواژههایی از جمله «اختیارات رئیسجمهور» و «دولت موازی» و «دولت در سایه» و...
در فردای پس از پیروزی در انتخابات است. این رویکرد غلط نیز هیچگاه در گفتار و کردار شهید رئیسی مشاهده نشد.
این در حالی است که به گفته بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی به اندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجای مانده از دولت پیش از خود نبود.
شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی، هم «ظرفیت پیروزی در انتخابات» را داشت و هم «جنبه شکست در انتخابات». بر همین اساس وی در سال 96 بدون هیچ تعریضی در عین پیگیری قانونی تخلفات، نتیجه انتخابات را پذیرفت و به منتخب ملت تبریک گفت. شهید رئیسی در سال 1400 نیز در فردای اعلام نتایج انتخابات، با دعوت از همه نامزدها و برگزاری جلسه مشترک، برای هم افزایی جهت رفع مشکلات مردم، پا پیش گذاشت.
یکی دیگر از ویژگیهای شاخص شهید رئیسی، روحیه گذشت و چشم پوشی در مقابل تهمتها و تخریبها بود. وی نه تنها خود هیچگاه به تهمت و تخریب علیه رقبای انتخاباتی اقدام نکرده بلکه حتی فراتر از آن، در مقابل تهمتها و تخریبهای ناجوانمردانه علیه خود، گذشت کرده و از رفتار متقابل امتناع میکرد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
اشتباه نکنید؛ اینجا میدان مسابقه خدمت است(۲)
یکی از مصادیق این رفتار، تهمت ناروای یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری انتخابات 1400 درخصوص مدرک تحصیلی آیتالله رئیسی بود. پس از شهادت آقای رئیسی، فیلم دفاع رساله دکترای وی در فضای مجازی پخش شد و این فیلم، سندی شد بر مظلومیت این شهید بزرگوار و همچنین سندی آشکار از بیاخلاقی افراطیون مدعی اصلاحات.
گفتنی است که نامزد تهمتزننده بعدها از شهید رئیسی پوزش خواست.
از دیگر ویژگیهای اخلاقی شهید رئیسی در مقطع رقابتهای انتخاباتی و همچنین دوران ریاست جمهوری، رعایت انصاف و ادب در مقابل رقیب بود. جناب آقای بهادری جهرمی، سخنگوی محترم دولت پیش از این گفته بود:«یک وقتی شهید رئیسی مرا به خاطر سکوت در برابر آمار غلطی که نسبت به دولت روحانی داده شده و من سکوت کرده بودم، توبیخ کرد.»
از دیگر خصایص شهید آیتالله رئیسی، تمرکز بر شعارهای انقلاب بود. مردمداری، استکبارستیزی، سادهزیستی، خستگیناپذیری در رسیدگی به مشکلات و...از جمله ویژگیهای این شهید بزرگوار بود. رفتارهای شهید رئیسی مصداق آشکار «أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ و رُحَماءُ بَينَهُم»
بود.
آیتالله رئیسی عمیقا به این مسئله اعتقاد داشت که دشمنی استکبار جهانی با جمهوری اسلامی و ملت ایران، موسمی و فصلی نیست؛ بلکه این دشمنی، یک دشمنی ذاتی است. بر همین اساس با هوشمندی نسبت به پروندههایی از جمله برجام و FATF رفتار کرد.
وی با کنار زدن «دیپلماسی التماسی»، دستاوردهای بزرگی در حوزه سیاست خارجی بر جای گذاشت که از آن جمله میتوان به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای، عضویت رسمی ایران در گروه بریکس، آزادسازی بخشی از پولهای بلوکه شده ایران، امضای موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، راهاندازی کریدور شمال- جنوب، امضای موافقنامه جامع همکاری اقتصادی با چندین کشور، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با ۸۴ کشور، اقدامات تحسین برانگیز در حمایت از محور مقاومت و حمایت از مردم مظلوم فلسطین(به خصوص پس از عملیات طوفانالاقصی)، تحول در دیپلماسی منطقهای و روابط با کشورهای همسایه و... اشاره کرد. این توفیقات همگی نتیجه «دیپلماسی عزتمندانه و مقتدرانه» بود که شهید رئیسی عمیقا به آن اعتقاد داشت.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در دوران رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، از تبلیغات انبوه و پول پاشی و تشکیل ستادهای آنچنانی و متعدد انتخاباتی پرهیز کرده و به تبلیغات معمول از صدا و سیما اکتفا کرد.
شهید رئیسی، قانون را فصل الخطاب میدانست. بر همین اساس وی هیچگاه سخنی بر زبان نراند که تحسین دشمن را در پی داشته باشد. التزام وی به قانون در تمامی مراحل برگزاری انتخابات، از بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان تا روز اعلام نتایج انتخابات، مشهود بوده و بدان اصرار داشت.
شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی، میراثی ارزشمند و نیکو از خود بر جای گذاشت که یکی از مصادیق آن، پایبند بودن به رفتار انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی بود.
امید است که نامزدهای انتخاباتی و ستادهای آنان و افراد منتسب به نامزدها، این روحیه و رفتار نیکو را سرلوحه خود قرار داده و از آزمون انتخابات سربلند بیرون بیایند.
مسعود اکبری
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✅ ضرورت بصیرت در شرایط کنونی!
💠 بصیرت مهمترین شاخص و داشته یک مومن واقعی است، از مهمترین مولفه های فرد بصیر زمان شناسی و موقعیت شناسی می باشد؛ یعنی بتواند نسبت به اقتضائات زمان و شناخت درست اظهار نظر کند و تصمیم بگیرد و به سرنوشت توابین مبتلا نشود❗️
💠 شاخص مهم دیگر فرد بصیر دشمن شناسی است، یعنی مختصات و ویژگی های دشمن را بشناسد و نسبت به تاکتیک ها و راهبردهای دشمن مطلع باشد تا در دام دشمن گرفتار نشود، موضوعی که علت اصلی شکست های مسلمین در طول تاریخ بوده است، نداشتن تحلیل درست و محاسبه غلط باعث شکست های جبران ناپذیری در تاریخ جهان اسلام گردیده است.
🔰 اما در شرایط کنونی آشنایی با آرایش سیاسی جریانات سیاسی و تکنیکهای آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
🔰 آنچه در شرایط کنونی اولویت اصلی جبهه انقلاب باید باشد، پیروزی یک فرد از اردوگاه انقلاب می باشد تا مسیر شهید رئیسی تداوم پیدا کند و آرمان های انقلاب اسلامی تحقق یابد، مهم اینست که یک فرد لیبرال و غربگرا به قدرت نرسد.
🔰 بی شک تاکتیک جبهه اصلاحات ایجاد تفرقه بین حامیان دو کاندیدای اصلی یعنی دکتر جلیلی و دکتر قالیباف و تخریب آنها بدست طرفداران آنها می باشد. در این شرایط آنها با اجماع و حمایت از کاندیدای خود زمینه پیروزی خود را فراهم می کنند.
🔰حامیان کاندیداهای جبهه انقلاب باید با زیرکی متوجه شرایط باشند و به هیچ وجه کوچکترین اقدامی را برای تضعیف و تخریب هیچ یک از کاندیداهای جبهه انقلاب انجام ندهند.
🔰 از سویی حضور همزمان کاندیداهای انقلاب منجر به تقویت آنها در مناظرات خواهد شد، اگر آنها در نهایت به اجماع رسیدند که تصمیم گیری برای جبهه انقلاب آسان خواهد شد و در غیر اینصورت فردی که مقبولیت بیشتری دارد و در نظر سنجی ها جلوتر است باید انتخاب شود تا جبهه مقابل با خرد شدن آرا پیروز انتخابات نباشد یا اینکه انتخابات به دور دوم کشیده نشود!
✍«دکترمحمدجوادیاری»
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #هشدارِ امام خمینی به ما..
🎥 اگر گروههای شما باهم اختلاف پیدا بکنند، ممکن است اشخاصی که لایق این مقام نباشند، به این مقام برسند!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔺دولت چیست؟
🔸این پرسش یکی از ساده ترین و مبهم ترین پرسشها در مباحث سیاسی است.
فهم دولت لازمه ی درک اندیشه ی سیاسی و سیاست در قرن ۱۹ و ۲۰ است.
مفهوم دولت در محافل علمی کشورهای انگلیسی زبان در طی قرن بیستم متروک مانده بود.
در عین حال مفهوم دولت در فرانسه، آلمان و ایتالیا همچنان مهم قلمداد میشد.
یکی از عمیق ترین کوشش های فکری در خصوص مفهوم دولت در آلمانِ قرن نوزدهم شکل گرفت.
حتی کارل مارکس به عنوان یکی از سرسخت ترین نقادان پدیده ی دولت، خود در حدود چهارچوب تصورات و علایق ژرمنی می اندیشید.
همواره بین علایق ژرمنی و اروپایی نسبت به پدیده دولت و پیدایش ناسیونالیسم و تجاوز در سطح بین المللی در قرن حاضر، رابطه ی مبهمی وجود داشته است.
هگل اغلب به عنوان یکی از مقصرین اصلی در این مورد قلمداد شده( در این کتاب به تحلیل و بررسی این مساله خواهیم پرداخت و نظر موافقان و مخالفان هگل را بررسی خواهیم کرد.)
گاه او را به عنوان متفکری مغرور و دچارِ جنون خودبزرگ بینی جلوه میدهند که ادعا میکند متعالی ترین فلسفه را به جهانیان عرضه داشته.
از دیدگاه هگل همه ی تضادها در نهایت در دولت پروس حل میشود.
دلایل وجود بدبینی نسبت به دولت، در انگلستان و آمریکا بسیار عمیق است.
از یک نظر هیچ کدام ازین دو کشور دارای سنت و سابقه ی دولت نیرومند نبوده اند.
علاوه بر این در این کشورها، در تمام سطوحِ جامعه، از وزیران و کارمندان دولت و وکلا و....گرفته تا مردم عادی، خودآگاهی در خصوص تعلق به سنّت دیرپای دولتی بسیار اندک است. و
هم غلبه ی فلسفه های زبان شناختی و تحلیلی در این ممالک موجب بی اعتمادی نسبت به نظریات حقوقی یا فلسفی شده است.
به دلایلی چند باید در خصوص مفهوم دولت به دقت اندیشیده شود.
۱- از نظر عملی مشکل بتوان زندگی را بدون دولت تصور کرد. وجود دولت نه تنها بیان کننده ی مجموعه ای از نهادهاست بلکه حاکی از وجود نگرش ها و شیوه های اعمال و رفتاری است که مختصراً مدنیّت نامیده میشود.
۲- دولت نه نهادی منفعل و بیطرف است که بتوان آنرا نادیده گرفت و نه حاصل تصادفِ صِرف و ساده.
دولت دارای برخی خصوصیات قدیمی و سنتی هست.
ازینرو فهم کامل شکل و ساخت دولت عمدتاً نیازمند درک نظریه های حقوقی و سیاسی مندرج در آن خصوصیات است.
از آنجا که نظریه های دولت هم شکلِ آن و هم نگرش های ما درباره آنرا تبیین میکند؛ بنابراین فهم نظریه های اساسی دولت باید بخشی از آموزش سیاسی باشد.
۳- پیچیدگی و ابهام قابل ملاحظه ای پیرامون اندیشه ی دولت به ویژه در ارتباط با مفاهیمی چون جامعه، ملت، حکومت، سلطنت و.....وجود دارد و اغلب با مفهوم دولت خلط میشود.
نظریه های دولت
نویسنده: اندرو وینسنت
منبع/ مطالعات و امنیت ملی وجنگ نرم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
94_entekhabat_baziad.m4a
27.57M
بسمه تعالی
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊صوت نشست کانال کشوری تحلیل سیاسی ثامن
🌱با سخنرانی :
استاد گرامی جناب آقای رجبعلی بازیاد
کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی
موضوع :
جریان شناسی انتخابات آینده و نسبت آن با مکتب سیدالشهداء خدمت
🍃زمان:
سه شنبه ۱۵ خردادماد
♦️به همت معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج)♦️
تحلیل سیاسی ثامن
منبع/ تحلیل سیاسی هادیان سیاسی فعال کشوری
#روشنگری | #ثامن
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢استمرار ریل سیاست خارجی
🔹معمولاً در نظامهای سیاسی دنیا آمد و شد دولتها در اصول سیاست خارجی کشورها تفاوت چندانی ایجاد نمیکند و تغییرات عمدتاً در تاکتیکها و نحوه اجرای سیاستهای مشخصشده است. جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنا نیست. با این حال، یک حقیقت نیز وجود دارد و آن، اینکه نوع نگاه و نگرش مجریان سیاست خارجی به تحولات و بازیگران روابط بینالملل در تحقق اهداف سیاست خارجی نقش تعیینکنندهای ایفا میکند.
🔸برای نمونه، هر چند وضعیت کنونی که در برجام پدید آمده، ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هستهای است، اما نمیتوان از محاسبات و خطاهای صورت گرفته در درون کشور صرفنظر کرد؛ ترامپ آن روزی تصمیم قاطع به خروج از برجام گرفت که اطمینان یافته بود دولت ایران در برجام باقی میماند. همان نظری که رئیسجمهور پیشین دقایقی بعد از اقدام ترامپ بیان کرد: «خوشحالم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است.» روزنامه «ایران» نیز درست در فردای خروج آمریکا از توافق هستهای در روز ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ با تیتر بزرگ نوشت: «برجام بدون مزاحم». شاید اگر محاسبات ترامپ از رفتارهای واکنشی ایران به صورت دیگری رقم میخورد، ریسک خروج از برجام برای او به شدت افزایش پیدا میکرد.
🔹اهمیت نقش سیاست داخلی در سیاست خارجی تا آن حد است که گفته میشود هیچ پروژهای در سیاست خارجی موفق نخواهد شد، مگر آنکه پیش از آن در درون یک نظام سیاسی اجماع نظر قاطع پدید آید و محاسبات و اقدامات صحیح طراحی و اجرایی شود.
🔸یکی از محاسن برجسته دولت سیزدهم درک این نکته مهم بود که در سیاست خارجی باید از همه ظرفیتهای کشور به سود منافع ملی استفاده کرد. این البته امری رایج در همه نظامهای سیاسی دنیا به حساب میآید. تجمیع و همافزایی سیاستخارجی با توان دفاعی و امنیتی، بهرهگیری از حمایتهای مجلس شورای اسلامی و حتی بخش قضایی کشور و در رأس همه اینها هدایتهای رهبری معظم انقلاب اسلامی بیتردید، امکانات و فرصتهای بیشتری را در اختیار دستگاه سیاست خارجی قرار خواهد داد.
🔹هنوز که هنوز است رئیسجمهور سابق قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی را که برای بخش دیپلماسی کشور فرصت و ظرفیت تولید کرده است، مانعی بر سر راه معرفی میکند. قانون اقدام راهبردی نیز همان است که رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کارکرد آن گفتند، تصویب این قانون کشور را از وضعیت سردرگمی خارج کرد. همچنین به تازگی رئیس دفتر رئیسجمهور دوره گذشته دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را در حوزه سیاست خارجی به باد انتقاد گرفت. نمود این تعارضات داخلی در عرصه سیاست خارجی، به ضرر منافع ملی است؛ به نفع ایران است که ریل همافزایی و هماهنگی بنیان نهاده شده در دولت آقای رئیسی تداوم پیدا کند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔻قطعنامه ضدایرانی شورایحکام با چه هدفی صادر شد؟
🔹به گفته برخی منابع، قرار بوده شورای حکام آژانس بینالمللی اتمی، قطعنامه ضد ایرانی خود را در آستانه انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۴ صادر کند تا بتوانند با هراسافکنی در جامعه و ترساندن مردم از سایه جنگ و تحریم، مانع از انتخاب مجدد شهید رئیسی شود، اما با شهادت رئیسجمهور و برگزاری زودهنگام انتخابات، صدور این بیانیه هم جلو افتاد.
🔹در اکتبر آینده بخشهای دیگری از تحریمهای سازمان ملل ملل، ملغی خواهد شد. لذا طرف غربی با فشار صهیونیستها تحرکات خود را آغاز کرده است.
🔹 حرکت اعراب منطقه برای نزدیکی بیشتر به ایران و پایداری ملت در این شرایط حساس، صهیونیستها را عصبانی کرده است. لذا اقدامات خبیثانۀ خود را از طریق قدرتهای جهانی افزایش میدهند.
🔹این قطعنامه در شرایط کنونی، کاربرد داخلی و یک پالس انتخاباتی هم به جریان غربگرا دارد و صادرکنندگان آن به دنبال پایان مسیر دیپلماسی عزتمندانه ایران هستند.
✅ مهمترین نکته، تشدید فعالیتهای بازدارندۀ کشور در حوزۀ دیپلماسی جهانی بویژه در سازمانها و اتحادیههای بینالمللی است زیرا
هرگونه غفلت و کمکاری میتواند خسارات بیشتری به ملت ایران بزند.
✅ ایران قوی، علاوه بر رییسجمهور کارآمد، نیازمند دیپلماتهای فعال، هوشمند و دلسوز است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
◾️وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون
⚫️ درگذشت « #الحاج_عبدالعلی_اکرمی_آذر »
رزمنده و پاسدار هشت سال دفاع مقدس و خادم اهل بیت علیهم السلام را خدمت جامعه ایثارگر و شهید پرور شهرستان مراغه و ورجوی تسلیت عرض مینمائیم.
⚫️ از درگاه حضرت احدیت برای بازماندگان آن مرحوم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می داریم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
۱۹ خرداد ۱۴۰۳
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
◾️وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون
⚫️ درگذشت « #الحاج_عبدالعلی_اکرمی_آذر »
رزمنده و پاسدار هشت سال دفاع مقدس و خادم اهل بیت علیهم السلام را خدمت جامعه ایثارگر و شهید پرور شهرستان مراغه و ورجوی تسلیت عرض مینمائیم.
⚫️ از درگاه حضرت احدیت برای بازماندگان آن مرحوم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می داریم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
۱۹ خرداد ۱۴۰۳
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مهلت شورای نگهبان برای بررسی صلاحیتها تمدید شد
♦️هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان ظهر شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ با اشاره به پایان مهلت ۵ روزه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری از تمدید این مهلت بر اساس قانون خبر داد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
🔸آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیام رسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمع آوری نمایند. شش ماه بعد در فروردین امسال؛ تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام همستر کامبت هموار ساختند.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره می کنیم:
۱_پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تامین کننده و پشتیبانی دهنده زیرساخت ربات یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانال ها و موسسات جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار می دهد و از این طریق کسب درآمد می نماید. بخش دیگر مربوط می شود به اینکه زیرساخت این ربات یعنی تلگرام با جذب مخاطبین بیشتر نسبت به پیامرسانی های رقیب، گسترش می یابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به خاطر فیلترینگ رخ داد جبران کند. متولیان ربات یا نرم افزار مربوطه احیانا می توانند کسب درآمد با فروش اطلاعات کاربران نیز داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمی شود نادیده گرفت.
۲_واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا می شود به همه کاربران( ۱۲۰میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده می شود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازه نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفا سرشبکه های اصلی را تامین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
۳_اهداف:
علاوه بر کسب درآمد و جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالا در راهاندازی یک توکن(ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
۴_پیامدها:نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژه ای در ظاهر اقتصادی است اما جنبه های متعددی از زندگی بشر مخصوصا فرهنگ را متاثر می سازد. این ربات نشان داد که رویای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ما می باشد و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش می دهد. جامعه ای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش می دانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ، سوق می یابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصا از این جنس ربات ها، از آنجا که فاقد ارزش می باشد و پشتوانه ای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهای بر فرض وجود، اثرات و تبعات منفی در جامعه خواهد داشت.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
33.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #همستر کامبت تلگرام تعیین کننده رئیس جمهور بعدی ایران!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
قواعد گفت و گوی چهره به چهره.pdf
13.05M
📜قواعد گفت و گوی چهره به چهره
🔴 کاربردی ویژه جهادگران تبیین
#انتخابات
#حضور_حداکثری
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
044-baghare-ar-parhizkar.mp3
1.1M