eitaa logo
سبک شوهر داری
9.3هزار دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
2.2هزار ویدیو
10 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 🔴 💠اِذا اخَتَصَمَتْ هِیَ وَ زَوجُها فی‌البَیتِ فَلَهُ فی کُلِّ زاویَهٍ مِن زوایَا البَیتِ شَیطانٌ یُصفِّقُ و یَقولُ: فَرَّحَ اللهُ مَن فَرَّحَنی! 💠 زمانی که زن با همسرش در منزل و مشاجره می‌کند (دقیقاً) در همان زمان در هر یک از زوایای منزل یک مشغول کف زدن و شادمانی است و می‌گوید: خدایش خوشحال کند کسی که مرا این چنین شاد و کرده است! 📙 لئالی‌الأخبار،ج ۲،ص ۲۱۷ ┅═•💋زنـاشـویـے 💍•═┅ 💞 @Zendegi_Zanashoii
❤️🍃❤️ 📌برای داشتن زندگی زناشویی موفق خوب گوش دادن را تمرین کنید. دفاع از خود را بس كنید. این مشكلی را حل نمی‌كند. سعی كنید شنونده خوبی باشید. خوب گوش‌دادن بهترین هدیه‌ای است كه می‌توانید به شریك زندگی‌تان بدهید. از همین حالا تمرین كنید تا بتوانید بدون قطع كردن صحبت طرف مقابل‌تان،‌ خوب گوش كنید. بعد از صحبت همسرتان می‌توانید از او بپرسید كه آیا نوبت من شده كه حرف بزنم؟ می‌توانید در بین صحبت‌های همسرتان یكسری چیزها را یادداشت كنید تا یادتان نرود. در نهایت بحث می‌توانید یك نتیجه‌گیری داشته باشید.  اگر به دنبال نتیجه هستید باید صبور باشید. هنگامی كه هر دوی شما كنترل اعصابتان را از دست بدهید نتیجه این می‌شود كه همسرتان با عصبانیت به درون اتاق می‌رود و در را به هم می‌کوبد. نگذارید بحث‌تان به این شكل بی‌نتیجه بماند. اگر شما آرام باشید همسرتان هم آرام می‌شود و از حرف‌های شما بل نمی‌گیرد. .
🔴 💠 وقتی پشت چراغ قرمز هستید به همسرتان لبخند بزنید و سر به سرش بگذارید البته به دور از تحقیر و تمسخر!😊 💠 بگویید خدا چراغ قرمزها رو سر راه من گذاشته تا فرصتی بشه حال عزیزمو بپرسم.😜 💠 اینگونه ابتکارات برای خانمتان بسیار شیرین و به یادماندنی است. و با تصور آنها مدتهای طولانی به آرامش می‌رسد! 💠 پشت چراغ قرمزهای زندگی، با چراغ سبزِ محبت و عشق، لحظات خود و همسرتان را شیرین کنید ‌‌‌ ‌‌‌ .
🔴 ناراحتی بجا و رفتار نابجا 💠 ناراحت شدن زن و شوهر از دست یکدیگر می‌تواند طبیعی باشد. به هر حال ممکن است همسرمان دچار اشتباهی شود که ما را ناراحت کند. 💠 اما مهم آن است که در قبال کار اشتباه همسرمان رفتار نابجا از ما سر نزند. 💠 اولا عکس‌العمل ما باید متناسب با بزرگی یا کوچکی اشتباه همسرمان باشد. 💠 ثانیا طبق آموزه‌های دینی، بدی یا اشتباه همسرمان را با رفتار خوب از بین ببریم. تا مصداق آیه ۲۲ سوره رعد باشیم: (وَيَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ؛ خردمندان کسانی هستند که بدی را با نیکی از بین می‌برند.) 💠 قهر کردن، ناسزا گفتن، بد دهانی کردن، داد و بیداد کردن، آبروی همسر را بردن و .... از مصادیق رفتار نابجا با وجود ناراحتی بجای ماست که عامل زیاد شدن بدی و اشتباه همسرمان می‌گردد.‌‌‌ ‌ ‌‌‌ ‌ .
پنج نیاز روزانه را به او هدیه دهید: 🎁 👈مردها دوست دارند بدانند که شغل و فعالیت روزانه آنها تاثیر مثبتی بر جای می گذارد ✅و از طریق رضایت کاری است که آنها انرژی و اعتماد به نفس خود را به دست می آورند. 👈👌وظیفه شما این است که هم در و هم در از او را برای کاری که انجام می دهد و تلاش می کند 👈 .👏 ‌‌‌ ‌ .
هدایت شده از پارازیت
💞💞 فال حافظ 💞💞 💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می‌دهم که هر چه صلاح و مصلحت می‌بینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞 💞لطفا نیت کنید یکی از قلب‌های زیر را لمس کنید 💗💗 💗💗 💗💗💗 💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗 💗💗 💗 خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
⚜️ ۴ سبک دلبستگی و ویژگی آنها 1️⃣ دلبستگی اضطرابی : 👈 از تنها ماندن اجتناب میکنید. 👈ترس شدید از ترک شدن دارید. 👈شدیدا به دیگران وابسته هستید. 👈مدام به دنبال نشانه هایی از طرد شدن میگردید. 👈به تایید مداوم دیگران نیاز دارید. 👈مدام به عشق طرف مقابلتان شک دارید. 2️⃣ دلبستگی اجتنابی : 👈نوع احساساتتان به دیگران واضح و روشن نیست‌. 👈احساس میکنید تنهایی حال بهتری دارید. 👈بیشتر وقتتون رو با تنهایی میگذرانید. 👈خیلی سخت به دیگران اعتماد میکنید. 👈از صحبت درباره احساستان اجتناب میکنید. 👈وقتی به کسی احساس نزدیکی میکنید، سریعا خودتان را دور میکنید. 3️⃣ دلبستگی آشفته : 👈درباره مقصود دیگران نگران هستید‌. 👈رفتارهای متنفاضی دارید. 👈از اعتماد کردن به دیگران میترسید. 👈نمیتوانید هیجاناتتان را تنظیم کنید. 👈احساسات درهم ریخته ای نسبت به روابط نزدیکتون دارید. 👈به عشق نیاز دارید ولی به دلیل ترس، از نزدیکی عاطفی دوری میکنید‌. 4️⃣ دلبستگی امن : 👈اساس روابطتان صداقت، امنیت و نزدیکی عاطفیست. 👈در روابطتان احساس خوبی دارید اما از تنهایی هم لذت میبرید. 👈قادر به خودارزیابی در روابطتان هستید. 👈به راحتی نیازتون به حمایت عاطفی رو بیان میکنید. 👈مهارت های ارتباطی موثری دارید. 👈در بیان احساساتتان مشکلی ندارید. .
🤵‍♂ آقایون بدونن ❣زنان وقتی مشکلی دارند، پیش از هرچیز نیازمند همدردی هستند آنان مایلند که دیگران از ریز ریز آنچه انجام داده اند مطلع شوند؛ پس در مشکلات با همسرتان صحبت و همدردی کنید. 🧕 خانوما بدونن ❣مردان، زنی را دوست دارند که از محبت های آن ها لذت ببرد. تشکر کردن از یک مرد، این احساس را در او ایجاد می کند که مفید واقع شده و همسرش از محبت او لذت برده است. .
🪴🌾🪴🌾🪴🌾 💢 💠 برخی کارها تنوع خوبی برای ایجاد علاقه و محبت جدید در قلب همسر است. 💠 گاهی سر سفره لقمه بگیرید و به همسرتان بگویید: این لقمه‌ی محبت و عشق است لقمه‌ای مخصوص همسر گلم.💞 💠 یا بگویید امروز دلم میخواد بهت نزدیک‌تر باشم. پس بیا داخل یک بشقاب غذا بخوریم. 💠 مهم این است که گاهی از تکراریهای زندگی خارج شوید تا لذت جدید از همسرتان ببرید.🌺 ‌‌‌ ‌ .
سرزنش و سرکوفت آفت زندگی اند. یکی از رفتارهای مخربی که اثرات زیان‌آور و جبران‌ناپذیری بر روابط بین همسران جوان به خصوص در دوران عقد داره سرزنش و تحقیر و خرد کردن شخصیت یکدیگر است: - "صد بار گفتم این کار رو نکن!" - " گوش نکردی حالا بکش!" - "تو همینی دیگه!" - " می‌‌دونستم این جوری میشه..." - "بفرما اینم نتیجه‌ی هنر جناب‌عالی!" اگر همه‌ی ما می‌توانستیم گاهی خود را به جای طرف مقابل‌مان بگذاریم شاید خیلی از مشکلات و مسائل لاینحل زندگی هرگز اتفاق نمی‌افتاد. سرزنش و سرکوفت زدن به یکدیگر خصوصاً در دوران عقد و نامزدی یکی از بزرگ‌ترین آفت‌های زندگی زناشویی به شمار می‌رود .
🔵اگه میخواین توی رفتارتون و برخوردتون با همسرتون موثر تر و لطیف تر باشین: 👈 وقتی همسرتوت حرف میزنه مستقیم نگاهش کنین و مرتب با سر حرفش رو تایید کنین یا جملات تاییدی بهش بگین. مثل درست میگی و ... و مهمتر از همه اینکه لبخند به لب داشته باشین😊 ✅ اگه نقدی هم به حرفش دارید، همون اول نزنین توی ذوقش. اول سعی کنید با چند تا نکته مثبت توی حرفهاش تاییدش کنین و بعد نظر خودتون رو با ملایمت بگین. مطمئن باشید که اینطوری اثر حرفتون خییییلی بیشتره. .
حضرت علي عليه السّلام فرمودند: هميشه با همسرت مدارا کن، و با او به نيکي همنشينی کن تا زندگيت باصفا شود. 📚مکارم الاخلاق، ص 218 .