eitaa logo
🌸شکوفه های انقلاب 🌸
255 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
392 ویدیو
66 فایل
"کانال شکوفه های انقلاب 🌹آدرس کانال شکوفه های انقلاب در پیام رسان ایتا 👇👇 🇮🇷eitaa.com/shokofehaiEngelab40 ایتا https://eitaa.com/Reza_seidi برای تبادل 🌹🌹کپی آزاد با ذکر صلوات 🌹🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹امام علی علیه السلام: 🔹️مَن رَجاكَ فَلا تُخَيِّب أمَلَهُ ♦️کسی را که به تو امید دارد، ناامید نکن 📚غررالحکم حدیث 422 _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 فغان استاد مطهری از روحیه تنگ‌نظری مذهبی که علیرغم انقراض خوارج باقی ماند 🔹 خوارج مردمی تنگ‌نظر و کوته‌دید بودند. در افقی بسیار پست فکر می‌کردند. اسلام و مسلمانی را در چهاردیواری اندیشه‌های محدود خود محصور کرده بودند. مانند همه کوته‌نظران دیگر مدعی بودند که همه بد می‌فهمند و یا اصلاً  نمی‌فهمند و همگان راه خطا می‌روند و همه جهنمی هستند. 🔸 این گونه کوته‌نظران اول کاری که می‌کنند این است که تنگ نظری خود را به صورت یک عقیده دینی درمی‌آورند، رحمت خدا را محدود می‌کنند، خداوند را همواره بر کرسی غضب می‌نشانند و منتظر اینکه از بنده‌اش لغزشی پیدا شود و به عذاب ابد کشیده شود... 🔹 تنگ‌نظری مذهبی از خصیصه‌های خوارج است اما امروز آن را باز در جامعه اسلامی می‌بینیم. این همان است که گفتیم خوارج شعارشان از بین رفته و مرده است اما روح مذهبشان کم و بیش در میان بعضی افراد و طبقات همچنان زنده و باقی است. 🔸 بعضی از خشک مغزان را می‌بینیم که جز خود و عده‌ای بسیار معدود مانند خود، همه مردم جهان را با دید کفر و الحاد می‌نگرند و دایره اسلام و مسلمانی را بسیار محدود خیال می‌کنند. 📒 استاد مطهری، جاذبه و دافعه علی علیه السلام، ص۱۳۹ _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」 @motahari_ir
وظایف دینی ولی فقیه.pdf
886.5K
📚 مطالعه کنیم 📌 سلسله وظایف ولی فقیه«جزوه دوم» 🔹 وظایف دینی ولی فقیه... _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹امام صادق علیه السلام: ♦️سلامتى كمياب است بطورى كه محل بدست آوردن آن پنهان شده! اگر بتوان آن را بدست آورد ممكن است در گمنامى باشد! اگر در گمنامى نيافتى ممكن است در خاموشى باشد! اگر به جستجويش در خاموشى رفتى و نيافتى ممكن است در خلوت پيدا كنى! و اگر در خلوت گزينى نيافتى ممكن است در ميان سخنان گذشتگان پاك جايش را پيدا كنى! سعادتمند كسى است كه در دل خود خلوتى بيابد كه به آن اشتغال ورزد! 📚بحارالأنوار جلد75 صفحه202 _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳ چه کسانی در عمق جانشان از زندگی راضی هستند؟ 🔻 حد از هم بالاتر است. در آمده است كه ملائكه بر آدم سجده كردند چون انسان ظرفيت تعليم همه‌ی را داشت، در حالی که ملائکه ظرفيت پذيرش يک اسم يا چند اسم محدود از اسماء الهی را دارند. پس انسان بايد به توجه كند و با خدا كند تا از ظرفيت حقيقی خود محروم نشود، و تنها چنين انسان‌هايی هستند كه از زندگی «خود»شان در عمق جانشان رضايت دارند. 📚 از کتاب _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」
🌸شکوفه های انقلاب 🌸
#مبانی #کار_تشکیلاتی 🍀کار باید تشکیلاتی باشد 「بخش۹」🍀 📌نظم سازمانی، باید باشد. 🔸بدون سازماندهی و بد
🍀کار باید تشکیلاتی باشد 「بخش۱۰」🍀 📌با روحیه و فرهنگ جهادی وارد میدان شوید. 🔸در نظام جمهورى اسلامى و به بركت انقلاب اسلامى، همه‌ى تلاشها سرعت و كارايىِ مضاعفى پيدا مى‌كند. آنچه انقلاب اسلامى به مردم ما داد، فرهنگ جهادى بود. فرهنگ جهادى در همه‌ى صحنه‌ها و عرصه‌ها به‌كار مى‌آيد و در زمينه‌ى كارهاى زيربنايىِ كشاورزى و دامدارى و امثال اينها هم از اوّل انقلاب، روح و فرهنگ جهادى وارد ميدان شد. 🔹بعضى از صاحب‌نظران درباره‌ى انقلابهاى دنيا اين‌طور اظهار نظر كرده‌اند كه انقلابها بعد از آن‌كه به پيروزى رسيدند، سيّال بودن و جوشندگى و تحرّك و پيشرفت آنها از بين مى‌رود و به دستگاههاى ايستا و بى‌تحرّك تبديل مى‌شوند. ممكن است در برخى از انقلابها همين‌طور باشد - ما نسبت به آنها قضاوتى نمى‌كنيم - اما در مورد انقلاب ما پديده‌اى ديده شد كه اين فرضيه را از كليّت انداخت و در اين‌جا غلط از آب درآمد؛ زيرا خودِ انقلاب دستگاههايى را به‌وجود آورد كه در ذاتشان حركت و جوشش انقلابى و سريع و جهادى وجود داشت... 🔸اين روحيه‌ى حركت عمومى، اين دلسوزى، اين ورود در صحنه‌ى كار و ابتكار، اين كمك‌رسانىِ انبوه، مخصوص ملتى است كه دل او از حركت جهادى گرم است و جوشش جهادى در دل او وجود دارد. اين همان روحيه‌ى بسيجِ دوران دفاع مقدّس است؛ اين همان روحيه‌ى سنگرسازان بى‌سنگرِ جهاد سازندگى است كه غسل شهادت مى‌كردند، روى بولدوزر مى‌نشستند تا خاكريز بزنند. ما اين روحيه را بايد حفظ كنيم. اين روحيه با كار علمى و نظم تشكيلاتى هيچ منافاتى ندارد؛ بلكه اتفاقاً كار علمى را هم همين روحيه‌ى جهادى بهتر مى‌كند. 🔹... يكى از دستگاهها جهاد سازندگى بود، يكى از دستگاهها سپاه بود، يكى از دستگاهها بسيج بود. اينها دستگاههايى هستند كه شكل ادارى و ثابت و ايستا و متحجّر و منجمد نداشتند. ولو سازماندهى و تشكيلات و نظم در اينها وجود داشت، اما همان حالت حركت، پيشرفت و جهش كه در خود انقلاب موجود بود، در اينها هم وجود داشت و ما اثرش را هم در بيرون ديديم. در دفاعِ هشت ساله، بسيج و تحرّك مردم را ديديد. در ميدان كار و سازندگى و پيشرفت، روحيه‌ى جهادى را ديديد، كه البته مخصوص جهاد سازندگى هم نماند؛ اين روحيه در بسيارى از دستگاهها رسوخ كرد. 📚 کتاب کار باید تشکیلاتی باشد/ص۳۰ _____________________ 🇮🇷@shokofehaiEngelab40 「شکوفه های انقلاب」