eitaa logo
خواهران ثامن دهاقان
40 دنبال‌کننده
4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
309 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
ظاهرا نون دولت تو تحریف
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
💢 رسانه دولتی ایرنا عمروعاص را در یک جیب و گوبلز را در جیب دیگر گذاشته است. 💢 معضل آب غیزانیه توسط بچه‌های جهادی و انقلابی به همراه سپاه درست شد و بس. جهانگیری به نمایندگان مجلس گفته بود که این همه سفر نروید که مردم پرتوقع نشوند.
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
‏‎ دیگر تشنه نیست وعده مسولین ؟؟ یا عزم جزم ‎ ؟؟
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
‏یادتونه میگفتن: به جای بنزین بردن به ونزوئلا،آب برسونید ‎ ؟ بهشون بگید: همونایی که بنزین به ونزوئلا بردن،هموناآب به غیزانیه رسوندن
🔴 اگر تمام دنیا .....‼️ 🔻 اگر تمام دنیا اسرائیل را به رسمیت بشناسند اسلام‌آباد نمی‌شناسد. 🔹 عمران خان نخست وزیر پاکستان اعلام کرد: اگر تمام دنیا بخواهند اسرائیل را به رسمیت بشناسند، اسلام‌آباد این کار را نمی‌کند و هرگز تصمیمی مغایر با خواسته‌های ملت فلسطین نخواهد گرفت.
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا ✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: 🔻آمریکا علی‌رغم اینکه از برجام خارج شده‌ است، ادعا می‌کند که می‌تواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند. 🔹آمریکایی‌ها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامه‌ای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمی‌گردد. 🔸اروپایی‌ها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانه‌ای را انجام می‌دهند که سیاست‌های اعلامی‌ و اعمالی‌شان با هم متفاوت است. 🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریم‌های جدیدی شود. 🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb
ایاغرب قانون مدار است؟؟؟ امروز در روزنامه اعتماد یادداشتی از اقای عباس عبدی چاپ شده بود بااین مضمون: برگزاری تنیس دراروپا بسیار قانون مند است و کشورهای توسعه به خاطر همین قانون مداری توسعه یافته شده اندواین دقیقا چیزی است که ما نداریم و انها واجد ان هستند یعنی قانون. هر چند تاکید دارد که دچار خود تحقیری نشده است ولی این خود تحقیری در جملات ایشان به شدت هویدا است به هر حال سوالاتی بی جواب باقی می ماند که منطق نوشته اقای عبدی را ابتر می کند. کدام قانون به کشورهای توسعه یافته اجازه می دهد برای جستجوی نفت به غرب اسیا لشکر کشی کنند زیر ساختهای کشورها را از بین ببرند و هزاران نفر بکشند یا زخمی وکنند. کدام قانون می گوید داعش تولید کنند وبعد به بهانهو حضور دواعش جنایتکار در کشور های قربانی سرباز و ادوات پیاده کنند وگلوگاه های حیاتی کشورها را قبضه کنند. کدام قانون به پلیس امریکا اجازه می دهد بر گردن هزاران جرج فلوید در ایلات متحده زانوی ظلم بفشارد؟؟؟ کدام قانون و نظمی می گوید کشورهای اروپایی و امریکا سفارشهای بسته های بهداشتی را از همدیگر سرقت کنند؟؟؟ کدام قانون می گوید به علت کمبود امکانات از دادن خدمات بهداشتی به سالمندان بالای 65 سال معذوریم. کدام قانون مردم غرب راچنان با فرهنگ تربیت کرده که به خاطر خرید دستمال توالت بیشتر به جان هم بیفتند. کدام نظم وقانون امریکاییها را چنان از خود گذشته پرورش داده است که مواد. غذایی را در خانه پنهان کنند وبرای محافظت از انها اسلحه و فشنگ تهیه کنند؟؟؟ کدام قانون ونظم توانسته تربیتی را ایجاد کند که مردم امریکا سرانی داشته باشند که که دستور ترور حاج قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم را بدهدِک کدام قانون ونظم مردم امریکا را پرورش داده است که سرانشان بیشترین جنایتها در جهان را مرتکب می شوند و اسلحه هایی که همین مردم با فرهنگ می سازند یا دست دعش است یا دست صدام یا دست مزدوران ال سعود؟؟؟؟؟ البته بر طبق روایت یادگرفتن رفتارهای خوب از دیگر ملل امری پسندیده است اما به شرط انکه جو گیر نشویم غرب را سفید و وطن خود را سیاه جلوه ندهیم این میراث استعماری غرب دوستی را به فراموشی بسپااریم.به فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی خودمان افتخار کنیم والبته برای اسیب شناسی مصلحانه و مشفقانه مشکلاتمان ان تلاش کنیم.
تفسیر طرح «بازتعامل با ایران» و نقشه بایدن برای ایران شواهد نشان می‌دهند «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال آمریکا، در صورت پیروزی، به دنبال تکمیل کارِ ترامپ و امضای توافقی هسته‌ای- منطقه‌ای- موشکی با ایران خواهد بود. مشاوران و تیم سیاست خارجی بایدن، برنامه منسجم، چندمرحله‌ای و پیچیده‌ای را برای پرونده ایران در نظر گرفته‌اند. شاید بتوان گفت چکیده‌ای جامع از این برنامه، گزارش «ایلان گلدنبرگ» (عضو سابق وزارت خارجه آمریکا که در امور خاورمیانه و ایران تخصص دارد و پرونده ایران در تیم بایدن به عهده وی گذاشته شده) و همکارانش در اندیشکده «مرکز امنیت نوین آمریکا» تحت عنوان «بازتعامل با ایران» است. دموکرات‌ها به دنبال حل تدریجی و گام‌به‌گام معمای ایران نیستند و درصدد هستند ابعاد این معما را نه به‌صورت مرحله‌ای، بلکه به‌صورت موازی با هم حل کنند. این معما از سه جزء بسیار مهم و راهبردی تشکیل شده است: برنامه هسته‌ای، نقش منطقه‌ای و برنامه موشکی. این استراتژی در عین تمایز از دوران اوباما، تفاوت‌های جدی‌ای نیز با دوره ترامپ دارد. تیم بایدن حرکت مستقیم به‌سوی یک معامله بزرگ و یکپارچه، بدون در نظر گرفتن اقدامات مقدماتی، موقتی و کوتاه‌مدت را بی‌فایده و غیرقابل‌دسترس می‌داند
غرب قانون مدار است؟؟؟ امروز در روزنامه اعتماد یادداشتی از اقای عباس عبدی چاپ شده بود بااین مضمون: برگزاری تنیس در اروپا بسیار قانون مند است و کشورهای توسعه به خاطر همین قانون مداری توسعه یافته شده اندواین دقیقا چیزی است که ما نداریم و انها واجد ان هستند یعنی قانون. هر چند تاکید دارد که دچار خود تحقیری نشده است ولی این خود تحقیری در جملات ایشان به شدت هویدا است به هر حال سوالاتی بی جواب باقی می ماند که منطق نوشته اقای عبدی را ابتر می کند. کدام قانون به کشورهای توسعه یافته اجازه می دهد برای جستجوی نفت به غرب اسیا لشکر کشی کنند زیر ساختهای کشورها را از بین ببرند و هزاران نفر بکشند یا زخمی وکنند. کدام قانون می گوید داعش تولید کنند وبعد به بهانه حضور دواعش جنایتکار در کشور های قربانی سرباز و ادوات پیاده کنند وگلوگاه های حیاتی کشورها را قبضه کنند. کدام قانون به پلیس امریکا اجازه می دهد بر گردن هزاران جرج فلوید در ایلات متحده زانوی ظلم بفشارد؟؟؟ کدام قانون و نظمی می گوید کشورهای اروپایی و امریکا سفارشهای بسته های بهداشتی را از همدیگر سرقت کنند؟؟؟ کدام قانون می گوید به علت کمبود امکانات از دادن خدمات بهداشتی به سالمندان بالای 65 سال معذوریم. کدام قانون مردم غرب راچنان با فرهنگ تربیت کرده که به خاطر خرید دستمال توالت بیشتر به جان هم بیفتند. کدام نظم وقانون امریکاییها را چنان از خود گذشته پرورش داده است که مواد. غذایی را در خانه پنهان کنند وبرای محافظت از انها اسلحه و فشنگ تهیه کنند؟؟؟ کدام قانون ونظم توانسته تربیتی را ایجاد کند که مردم امریکا سرانی داشته باشند که که دستور ترور حاج قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم را بدهدِک کدام قانون ونظم مردم امریکا را پرورش داده است که سرانشان بیشترین جنایتها در جهان را مرتکب می شوند و اسلحه هایی که همین مردم با فرهنگ می سازند یا دست دعش است یا دست صدام یا دست مزدوران ال سعود؟؟؟؟؟ البته بر طبق روایت یادگرفتن رفتارهای خوب از دیگر ملل امری پسندیده است اما به شرط انکه جو گیر نشویم غرب را سفید و وطن خود را سیاه جلوه ندهیم این میراث استعماری غرب دوستی را به فراموشی بسپااریم.به فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی خودمان افتخار کنیم والبته برای اسیب شناسی مصلحانه و مشفقانه مشکلاتمان ان تلاش کنیم.
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
⭕️ بورس شده مثل میدون جنگ؛ جنگ سبزها و قرمزها! یه طرف مجلس انقلابی سبز میکنه، یه طرف دولت لیبرال قرمز میکنه!