⚠️ دوستان عزیز سند اصلی این روایت اینجاست!! 👇👇👇
🔴 در اینکه پرچم سفیانی سرخ رنگ است شکی نیست چرا که در روایات متعدد وارد شده است که پرچمش سرخ است
⚠️َ خُرُوجُ السُّفْيَانِيِّ بِرَايَةٍ حَمْرَاءَ أَمِيرُهَا رَجُلٌ مِنْ بَنِي كَلْبٍ وَ اثْنَا عَشَرَ أَلْفَ عَنَانٍ مِنْ خَيْلِ السُّفْيَانِيِّ يَتَوَجَّهُ إِلَى مَكَّةَ وَ الْمَدِينَةِ أَمِيرُهَا رَجُلٌ مِنْ بَنِي أُمَيَّةَ يُقَالُ لَهُ خُزَيْمَةُ أَطْمَسُ الْعَيْنِ الشِّمَالِ عَلَى عَيْنِهِ ظَفَرَةٌ غَلِيظَة
‼️اما اینکه پرچم سیاه را به پرچم سرخ تبدیل می کند
🔷🔹روایتش را مجلسی در بحار ج51 از مشارق الانوار آورده که از جمله روایاتی است که به آن اعتماد کرده است
🔶🔸ثم تقبل البربر بالرايات الصفر على البراذين السبر حتى ينزلوا مصر فيخرج رجل من ولد صخر فيبدل الرايات السود بالحمر فيبيح المحرمات و يترك النساء بالثدايا معلقات و هو صاحب نهب الكوفة فرب بيضاء الساق مكشوفة على الطريق مردوفة بها الخيل محفوفة قتل زوجها و كثر عجزها و استحل فرجها فعندها يظهر ابن النبي المهدي!!
#سفیانی
➖➖➖🔹🔷🔶🔸➖➖➖
@shomareshmakooszohor
🔴 درمان های آسان ....
☠ این قسمت آنفلانزا و ....
🔶🔸 درد در ناحیه گلو و آبریزش بینی اولین علائم سرماخوردگی و یا آنفلانزا هست !
🔷🔹 طول درمان این بیماری از یک روز تا ۳ هفته بستگی به نوع درمان و سیستم ایمنی بدن افراد متفاوت هست !
❌ درمان شیمیایی ندارد..... یک سری آمپول پر از عوارض مثل دگزا که بسیار کشنده است!
🍃🌺 درمان در #طب_اسلامی_ایرانی
‼️ در هنگام بروز این بیماری خلط و عفونت در ریه جمع میشه و بدن واکنش نشون میده سرفه ایجاد می کنه تا خلط و عفونت از ریه خارج بشه اما متاسفانه بی سوادان طب استعماری سریع نسبت به این سرفه واکنش نشان می دهند و با انتی بیوتیک( ضد حیات ) عفونت رو درون ریه خشک می کنند تا با زور سرفه قطع بشه که این عمل اشتباه است !
🔶 باید سینه را نرم کنیم اخلاط خارج بشه! باید سرفه را بیشتر کنیم تا زودتر ریه پاک سازی بشه
🔷 برای این کار از شربت زوفا حکیم روازاده استفاده می کنیم اگر دسترسی داشتید!
🔶 چهار تخم و ۸ تخم هم خیلی خوبه
🔷چای مرزنجوش. بنفشه . پنیرک . ختمی . عناب . گل گاوزبان. گل محمدی. استخودوس . چای کوهی . اویشن . پونه و .... هم به صورت خوراکی هم به صورت بخور !
🔶 داروی امام کاظم علیه السلام بسیار عالی جواب میده!
#طب_اسلامی_ایرانی
#تکـــــــــــــــــاور_جنگ_نرم
@teb_eslamii_irani
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
4_5859366012096350172.pdf
467.1K
🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی!
🔸 تحلیل ابعادِ انتصاب آملی لاریجانی توسط رهبر معظم انقلاب در کانال «انقلاب ۵۷ بدون روتوش» در ۳ متن بارگذاری شده است که در یک فایل به صورت منسجم تقدیم شما میگردد.
➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 تحلیل بالا صرفا جهت مطالعه است
خوب که مطالعه و دقت کنید متوجه خواهید شد یاران فرقه بهار احمدی نژاد نوشتن 🔫😑
اما در کل تحلیل خوبی هست اگر قسمت های احمدی نژاد رو حذف کنیم !
در واقع این انتصاب به ضرر فرقه بهاری بود و حالا احمدی نژاد که تا دیروز بر خلاف قانون به ق ق تهمت ها زد و تخریب کرد باید رئیس جدیدش را تحمل کند!
#تکـــــــــــــــــاور_جنگ_نرم
🔴 حالا یک تحلیل بهتر می ذاریم از کانال بدون سانسور در مورد انتصاب ایت الله لاریجانی...
👇👇👇👇👇👇
🔴 چند نکته درباره انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان
برخی از مخاطبین عزیز راجع انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان دچار سوالات و ابهاماتی شده اند که پاسخ به آنان ضروری است:
1⃣ در شورای نگهبان شش عضو فقیه و شش عضو حقوقدان حضور دارند که از بین شش عضو فعلی، آیات عظام احمد جنتی، مهدی شبزندهدار جهرمی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمد یزدی، سید محمود هاشمی شاهرودی محمد مؤمن، آیت الله هاشمی شاهرودی در 3 دی امسال دار فانی را وداع گفته و آیت الله مؤمن نیز در بیماری و کما به سر می برد. عملاً در ماه های اخیر فقط 4 عضو فعال داشته که باتوجه به وضعیت خطیر کشور و نظام قانون گذاری کشور و همچنین مسئله مهم انتخابات مجلس پیش رو، نمی توان بیش از این کار شورا را مختل نگهداشت.
2⃣ عضویت یکی از روسای قوه قضا در شورای نگهبان خلاف قانون نبوده و نیست. لذا شبهه ای در این زمینه وجود ندارد.
3⃣ آیت الله صادق لاریجانی از سال 83 تا 88 پیش از ریاست بر قوه قضا، عضو فقیه شورای نگهبان بوده و تجاربی در این زمینه دارد. چه بهتر از اینکه عضویت در شورای نگهبان، باتوجه به سابقه در این زمینه باشد.
4⃣ ریاست لاریجانی بر دستگاه قضا بعد از دو دوره 5 ساله بزودی تمام می شود و فرد جدیدی جایگزین می شود. شاید رهبر انقلاب با توجه به اشراف بر مسائل و شناخت نسبت به اشخاص، برای ریاست دستگاه قضا از کسانی همچون آیت الله مدرسی یا آیت الله رئیسی یا حتی مجتهدین گمنام و جوان تری استفاده نمایند. به هر شکل استفاده از تجارب آیت الله لاریجانی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص با توجه به اتمام دوره وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا و باتوجه به سوابق ایشان، اقدامی عقلانی و بجاست.
5⃣ حضور در مجمع تشخیص نیز خطیرتر است با توجه به اینکه شخصیتی مقبول تر و جامع تر در اعضای مجمع به جز آیت الله جنتی دیده نمی شود که از عهده ایشان نیز خارج است. شخصیتی مجتهد یا مکلا که در دستگاه قانون گذاری یا قضا یا مجریه بوده باشد و نسبت به بقیه مقبول تر و مورد پذیرش باشد وجود ندارد. آیا غیر از آیت الله لاریجانی فرد دیگری از روحانیون یا غیرروحانیون دارای تجارب بالا و همچنین مورد پذیرش اعضا باشد وجود دارد؟ چاره کار چیست؟
6⃣ پیش از این در مطلبی نسبت به وضعیت دستگاه قضا و دلایل نارضایتی از دستگاه قضا عرض کرده ایم که مشکلات و دردهای دستگاه قضا صرفاً به رئیس دستگاه بر نمی گردد بلکه مجموعه عوامل و مسائلی در این زمینه مطرح است همچون ساختار قوه، اصل کار قضاوت، کمبود قاضی، کمبود زندان، طولانی بودن اطاله دادرسی، ضعف قوانین، کمبود شدید بودجه و غیره.
🔹هرچند در زمان آقای لاریجانی اقدامات ویژه و اساسی نیز انجام شده است، من جمله: برخورد با دانه درشت های فساد اقتصادی در سطح وزیر، معاون اول رئیس جمهور، فرزندان فاسد هاشمی به عنوان شخصیتی با نفوذ، برخورد با عوامل فتنه 88 و عاملان براندازی نظام، کشف و برخورد با اختلاس 3 هزار میلیاردی امیرخسرو مه آفرید در دولت قبل، رانت 18 هزار میلیاردی در دولت فعلی، تشکیل پرونده برای برادر رئیس جمهور فعلی و برادر معاون اول رئیس جمهور، برخورد با سلاطین و عوامل بی ثباتی بازار ارز، سکه و غیره. البته که انتقاداتی نیز مطرح است و گاه متوجه شخص اول دستگاه نیز می شود.
7⃣ انتصاب یک شخص برای یک جایگاه به معنای تأیید صددرصد وی و عملکرد وی نیست. چنانچه مرحوم هاشمی رفسنجانی سالها با توجه به زاویه با رهبری و نظام و حمایت از فتنه 88 و فساد فرزندان و اطرافیان، باز به علت مصلحت، انسجام و امنیت کشور در جایگاه ریاست مجمع تشخیص حضور داشته است و یا حضور سایر افراد با وجود به تفکرات و مواضع کاملاً مخالف با رهبری و نظام.
#بصیرت
#تحلیل
#انقلاب_۹۷
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 درباره انتصاب آیت الله لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت شورای نگهبان
ادامه از بالا👆👆👆
🔹پس انتصاب آقای لاریجانی به مجمع تشخیص به معنای تأیید صددرصد وی نیست. هرچند عملکرد و مواضع نسبتاً قابل قبول تری نسبت به سایر شخصیت ها در حمایت از نظام و رهبری و علیه استکبار و فتنه گران و مفسدان داشته است و البته منتقدین آیت الله می توانند در چارچوب قانون و ادب و اخلاق، انتقادات کند و تند خود را مطرح نمایند و این فضای نقد و انتقاد از برکات انقلاب است.
8⃣ شاید برخی از مؤمنین با توجه به عملکرد برادران لاریجانی و برخی از وابستگان آنان، دلگیر بوده و خاصه نسبت به عملکرد علی لاریجانی در جایگاه مجلس شورا شدیداً ناراحت و نگران اند؛ اولاً باید بدانیم که نباید عملکرد علی لاریجانی و یا سایر اعضای خانواده را به پای آیت الله لاریجانی حساب کنیم؛ آیت الله در موارد متعددی نشان داده با برادر خود در مجلس اختلافات عمیق و جدی داشته است. در برخورد با مفاسد دولتی، در حمایت یا عدم حمایت از روحانی، در برخورد با فتنه گران و مسائل متعددی آیت الله نشان داده با علی لاریجانی اختلافات جدی دارد و چنانچه ما مردم و نیروهای انقلابی این اختلافات را نبینیم حتماً بی انصافی کرده ایم. ثانیاً آیت الله لاریجانی نسبت به سایر مسئولین عملکرد بهتری داشته و ثالثاً ولایتمداری و اطاعت از رهبری برای همچنین موقعیت هایی است وگرنه در سایر مواقع که اقدام و عملکرد ولی جامعه مورد علاقه ما باشد ولایتمداری خیلی مطرح نیست. اصل ولایتمداری و اعتماد به امام جامعه در همچنین شرایطی وارد است که شما از یک شخصیت رضایت کامل ندارید و از طرفی به عملکرد وی نیز اشراف کامل نداشته اید اما به رهبری و تصمیمات رهبری با توجه به اشراف ویژه ایشان بر کشور و دستگاه ها و شناخت ایشان از شخصیت ها، اعتماد کرده و می پذیرید.
9⃣ عضویت دو برادر از یک خانواده بعنوان رؤسای قوای کشور شاید در وهله اول قابل هضم نباشد اما باید بدانیم که انتخاب یا عدم انتخاب افراد برای جایگاهها نباید تابع این شرط باشد که از یک خانواده باید چند نفر باشند یا چند نفر نباشند! انتخاب بر مبنای شایستهسالاری اصل است. هرچند انتخاب #علی_لاریجانی به ریاست مجلس تصمیم مردم و نمایندگان مردم است نه تصمیم رهبری یا تصمیم نظام. نمایندگان ملت در چند دوره اخیر ارادت ویژه ای به ایشان نشان داده اند!! کاش ما مردم در انتخاب خودمان دقت کنیم و افرادی را انتخاب کنیم که تحت تأثیر لابی های علی لاریجانی و همفکران وی قرار نگیریم.
🔟 برای تمدن سازی دو عنصر ویژه نیاز داریم: تولید فکر و تربیت نیرو. جریان انقلاب در حوزه و دانشگاه، باید بداند بیش از هر چیز دیگری به کادرسازی و تربیت نیرو در همه سطوح و در همه رشته ها و عرصه ها نیاز دارد. از عرصه فقه حکومتی گرفته تا فقه قضا و حقوق و اقتصاد و سیاست و فرهنگ و هنر و ورزش. امروز انقلاب در همه عرصه ها نیاز به جریان انقلابی دارد؛ در حوزه اقتصاد، مدیریت، هیئت علمی دانشگاه، معلم، قاضی، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ارتشی، سپاهی، بانکی و غیره. اگر دلسوز این نظام و آینده آن هستیم در خصوص تولید فکر و تربیت نیرو موظفیم.
ان شاءالله آینده ازآن حزب اللهی هاست.
#انقلاب_۹۷
#تحلیل
#بصیرت
➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor