فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مقایسه مواضع رهبر جهان اسلام با وزیر خارجه دولت پزشکیان جالب است
▪️مقام معظم رهبری:
جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسهاش ناامن است، خانهش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگیاش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کردهاند و آن کسانی که آن را اجرا کردهاند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد.
فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
▪️وزیر دولت آقای پزشکیان، دکتر عراقچی:
انتظار داریم دولت جدید در سوریه مانند هر کشوری؛ حاکمیتی منطبق بر آرای مردم خود و در برگیرنده همه افراد و اقشار صالح که بتواند جامعه سوریه را نمایندگی کند. مسیر گفتگوی ملی را هموار سازد و مسیر ساخت یک سوریه متحد و مجتمع در مرزهای سیاسی خود را فراهم آورد.
◀️هر چقدر که رهبر انقلاب تاکید به شکست و خروج جولانی و گروهش از سوریه و آزاد سازی مناطق اشغال شدهی کشور سوریه توسط جوانان سوری را دارد، دکتر عراقچی خبر از سازش و پذیرش ابر تروریستهای اشغالگر به عنوان یک دولت اتحاد آفرین در سوریه میدهد.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
🔴بله اروپا هم کم کم از تبرجهای زنانه کوتاه میآید اما متاسفانه ما هنوز در اول این راه بنبستیم
▪️سالهاست سرمایه داران جمع میشوند و تلاش میکنند بر سر ایدهالهای خودشان بین زنان رقابت ایجاد کنند و چند دختری که توانسته باشد بدن و چهره خود را به ایدهآلهای سرمایهداری نزدیک کند را به عنوان دختر شایسته معرفی کنند و الگوسازی کنند. البته این نوع جشنوارهها صدمات جدی به زنان جامعه چون مادران و دختران معمولی و زنانی که به خاطر مشقات اشتغال نمیتوانند ظاهر مناسبی داشته باشند وارد میکند.
▪️هلند زودتر از بقیه کشورها متوجه این آسیبها شده و خیلی زود بساط این شوی زننده را در کشورش جمع کرد. امیدواریم مسئولان ما هم متوجه شوند که حمایت از بیحجابی و دامن زدن به تبرجهای زنانه، به نقشهای اصیل مادری، دختری و زنانگی در خانه و اجتماع لطمههای جدی خواهد زد و هر آنچه که خصوصیترین بخش یک زندگی زناشویی است، وقتی به عرصه اجتماعی عرضه شود؛ میتواند باعث تنزل شکوفایی استعدادهای زنان شده و حرمت گذاری زنان را کاهش دهد و از طرفی تعهد مردانه را کم کنند چرا که تمام جذابیتهای پنهان زندگی مشترک که اکتشاف آن هیجان خاص خود را در ازدواج برای مرد داشت را، از دست میدهد.
◀️امیدواریم مسئولین هرچه سریعتر روح اسلامی را نسبت به زن و خانواده استخراج کرده و آن را در جامعه دینی احیا کنند و مثل مسئولین هلندی جسارت مبارزه با آسیبها و بدعتهای غلط را داشته باشند.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
شکوه زن و زنانگی
🔴بله اروپا هم کم کم از تبرجهای زنانه کوتاه میآید اما متاسفانه ما هنوز در اول این راه بنبستیم ▪️س
یه مرد از یه زن توی کوچه فقط اون زیبایی ظاهری و لوندی و ادا اطوار رو میبینه و به همینم اکتفا میکنه و براش کافی میشه
اما از همسر خودش در خانه
تدبیر میبینه
ایثار میبینه
گذشت میبینه
تربیت والا میبینه
عبادت و معنویت میبینه
حیا میبینه
مدیریت اقتصادی و قناعت میبینه
مهمانداری و نزاکت میبینه
تلاش و کوشش برای تحصیل میبینه
مدیریت روابط خانوادگی و رسیدگی به بهداشت و سبک زندگی خانواده میبینه
و یک زن با ارزش رو در تمام ابعادش لمس میکنه و در دلش این همه بزرگی و منحصر به فردی رو تحسین میکنه !!
خود زنان باید مراقب باشند رل؛ اکس؛ پارتنر و چی و چی جای ازدواج و همسری و تعهد رو نگیره ! و زن و قدرتش کوچیک و حقیر نشه
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
ما یه اصولی داریم و با اون اصول انتقاد میکنیم ؛ نه دیمی هست نه جناحی و نه حزبی!!!
بنده در دولت قبل مخالف دو نکته جدی بودم.
اول اجرای نسخههای اقتصاد لیبرالی و دوم اجرای نسخههای فرهنگ لیبرالی(مثل ورود زنان به ورزشگاه، اوردن نام مادر در کارت ملی؛ تعطیلی شنبه ها)
درباره اقتصاد نمینوشتم چون قلم من اقتصادی نبود؛ اما تا دلتون بخواد برای فرهنگ اسلامی و تقابل با فرهنگ لیبرالی نوشتم
الانم ما مبانی داریم و با مبانی انتقاد میکنیم فرقی برامون نداره
مطالبات ما شفاف از مبانی انقلاب و فرمایشات رهبری اقتباس میشه و نگارش میشه !!
خوب این که دروغه گل بدید ازتون نگیرن
اما بر فرض محال هم گل دادید و نگرفتند ؛ شاید مردم نخواستن از گلی که نماد فواحش زن زندگی آزادیه و این روزا به معنای استقامته و به هم هدیه میدن ازتون بگیرن 😉
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دنیایی که لیبرالیسم و دنیا پرستی برای بنیان خانواده ساخته اینگونه است:
عشق و تمام مفاهیم ارزشی در آن رنگ باختهاند و هر چه دارد بشری است که مسحور زرق برق شده است. فرهنگ رو میبینید دیگه حتی احساس شرمندگی هم نداره و تازه دعوت شده تا برای هوادارانش صحبت کنه.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
⭕️ #اطلاع_رسانی | هشتاد و دومین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن
با سخنرانی
💠 دکتر سعید جلیلی
🔸نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
به همراه روایتی از کنشگری زنان ایرانی در موضوع فلسطین توسط:
🎙خانم معصومه رضایی
🔸کنشگر مردمی حوزهی مقاومت
🎙خانم شیما عالی
🔹مترجم کتاب «امپراطوری توهم»
🎭 اجرای تئاتر «همه مادران ما»
🕕 سهشنبه، ۴ دی؛ ساعت ۱۸:۰۰
📍حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ تالار سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
🌐 پخش از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily/live
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
جالبه ! ببینید فروم درباره انسانی که غرب سرمایهداری مهندسی کرده چی نوشته!!
▪️خودشون بهتر از هر کسی میدونند چه بر سر بشر آوردن!
🔺میگه موفقیت در نظام سرمایه داری یعنی اینکه چقدر خودمان را خوب میفروشیم! شخصیت تبدیل به کالای فروشی میشود و در اخر چنین مهندسی فرهنگی نمیتواند امنیت تولید کند
بدون وابستگی رها میشود !
حتی خودش را فراموش میکند و در نهایت تنها و منزوی و بیگانه میشود!
◀️خداییش خوب فرهنگ خودشون رو شناخته بود و انزوا و خودبیگانگی به قدری غرب رو گرفته که به سگوری و تغییر جنسیت و هم جنس بازی و...روی آوردن !
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
🔴اول اقتصاد اسلامی را بشناسیم تا به اسم الگوی سوم در اقتصاد لیبرالی هضم نشویم؛ سکولار مثل اثر پای مورچه بر روی سنگ نفوذ میکند و سالها بعد تبعاتش را نشان میدهد
اینکه بانوان ایرانی در سایه انقلاب اسلامی و عزت نفس مومنانه علاقمند به مشارکت اقتصادی در سرنوشت کشور شدهاند بسیار خوب است ولی باید با مبانی اقتصاد اسلامی به درستی آشنا شویم و با تبیین مبانی برای خودمان چارچوب مشارکت اقتصادی خود را طراحی کنیم که چند نکته به عنوان مبنای فعالیت اقتصادی در اسلام بسیار مهم است و میشود گفت یک نکته ایده آلیست که اسلام دوست دارد بشر را به سمت این نکته هدایت کند:
▪️نکته اول:
تحقق حریت؛ در فعالیت اقتصادی است لذا مسئله مهمی که اسلام درباره آن تذکر داده است اجتناب از اجیر شدن و دادن ارادهی تصمیم گیری خودمان به دیگران در قبال دریافت مزد و شغل است. دقت کنید نباید اختیار ما زندگی مان و پوششمان و.. دست دیگران باشد. مثلاً کارفرما برای ۳۰ سال ما تصمیم گیری کند این با مرام اسلام و مسلمانی سازگار نیست. بارها در احادیث دیدهایم که ما را از اجیر شدن دیگری منع کردند پس اجیر شدن و سلب اختیار از خودمان بسیار امری ناپسند در اسلام است. گاهاً میبینیم در شرکتها حتی نوع پوشش و تصمیم گیری برای چادر و حجاب توسط کارفرما انجام میشود. اینها همان اجیر شدن است و اسلام به دنبال تحقق حریت و آزادگی برای انسانهاست. یا میبینیم کارفرما کارگر و کارمندش را موظف به دروغگویی یا نادیده گرفتن حق دیگری میکند یا به خاطر ترس از دست دادن شغل خود و قطع روزی فرزندانش در برابر خیلی از اتفاقات غلط و تصمیم گیریهای اشتباه کارفرمایان سکوت میکند که با مبانی حریت و آزادگی و طرح اسلام برای انسانها منافات دارد. اینکه برای ما استقلال مالی مهم باشد ولی آزادگی ما توسط کارفرمای ما سلب شود در واقع اتفاقی تلختر از نان با منت خوردن است. چرا که آن نان حق خودمان است ولی این سکوتها و نادیده گرفتنها آخرت ما را به فنا میدهد. و جالب آنجاست که اجیر دیگری شدن حتی رزق ما را کاهش میدهد و محدود میکند.
نکته دوم:
نکتهی دومی که اسلام بدان تاکید دارد این است که انسانها از دسترنج خود بخورند و به دنبال کسب حقوق از بیت المال نباشند احادیث بسیاری دیدهایم که حتی علما را تشویق کشاورزی و کار یدی کردهاند؛ در سیره علما هم گاهاً این موارد را دیدهایم که در کنار تحصیل و تربیت طلاب اقدام به کشاورزی یا صنایع دستی میکردند چرا که اصل برکت در کار یدی است ولی متاسفانه خیلی از ما اولین تصمیمی که برای کار اقتصادی میگیریم این است که حتما در جایی به استخدام دولت یا شرکت بزرگی در بیاییم و حقوقمان از بیت المال باشد که این اصلاً در مرام اسلام نیست. ولی مرام سرمایهداری لیبرالی همین است که به دنبال استخدام کردن است و ایده آل جلوه دادن استخدام شدن باشد
ادامه دارد
منابع:
۱_از من خواستند که به تو بنویسم که آنان را به کار وادار کنی و مردم را برای حفر نهر گردآوری . . . . به نظر من کسی را نباید به کاری که نمی خواهد مجبور ساخت . آنان را به نزد خود بخوان، اگر نهر آن چنان باشد که تعریف کرده اند، هرکسی که بخواهد کار کند، او را به کار بخوان و نهر باید از آن کسانی باشد که کار کرده اند; نه کسانی که در آن شرکت نجسته اند :
جرداق، پیشین، ج 1، صص 236 و 235
۲_عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ(علیه السلام) قَالَ مَنْ آجَرَ نَفْسَهُ فَقَدْ حَظَرَ عَلَیْهَا الرِّزْقَ وَ کَیْفَ لَا یَحْظُرُ عَلَیْهَا الرِّزْقَ وَ مَا أَصَابَ فَهُوَ لِرَبٍّ آجَرَه»؛:کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 5، ص 90، «بَابُ کَرَاهِیَةِ إِجَارَةِ الرَّجُلِ نَفْسَه»، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
۳_تَعرَّضوا للتِّجاراتِ، فإنّ لَكُم فیها غِنىً عمّا فی أیْدی النّاسِ ، وإنّ اللّهَ عز و جل یُحِبُّ الُمحتَرِفَ الأمینَ.»:.(وسائل الشیعه : 12 / 4 / 6 منتخب میزان الحكمة: 88)
۴_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
شکوه زن و زنانگی
🔴اول اقتصاد اسلامی را بشناسیم تا به اسم الگوی سوم در اقتصاد لیبرالی هضم نشویم؛ سکولار مثل اثر پای مو
اینجا عجیبه
امیرالمومنین میگن هر کس نخواد نهر کشاورزی حفر کنه زور نکن بهش !
کجای این تذکر با فرهنگ کارمندی و کارگری یکیه!
شکوه زن و زنانگی
🔴اول اقتصاد اسلامی را بشناسیم تا به اسم الگوی سوم در اقتصاد لیبرالی هضم نشویم؛ سکولار مثل اثر پای مو
لطفا ذهنتون بهم نریزه
بالاخص دوستان کارمند
چون مطالب تکه تکه هست
اخرسر به جمع بندی خواهیم رسید