•|شهید ابراهـــــیم هـادی2|•.pdf
2.81M
#پی_دی_اف
پی دی اف جمله هایی کوتاه از شهید جاویدالاثر #ابراهیم_هادی برگرفته از کتاب سلام بر ابراهیم دو
🖤 کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی_زاده
@shoraostantehran
✳️ چالش زیبای سوئدی ها؛ بوسیدن قرآن در پی اهانت به قرآن توسط یک سیاستمدار سوئدی/تبلیغ بین المللی اسلام
رادار انقلاب
@shoraostantehran
♻️#پنجشنبه های #تولید
#تجهیزات اولین کشتی تفریحی ایرانی در ورامین ساخته می شود
♻️همزمان با پنجشنبه ای دیگر و بازدید از کارخانجات تولیدی شهرستان ورامین صبح امروز با حضور حجه الاسلام محمودی امام جمعه موقت ورامین، حجه الاسلام طزری امام جمعه خیرآباد، سید سراج الدین تقوی بخشدار مرکزی و سید حسین میری فرمانده بسیج کارگری شهرستان ورامین از کارگاه چوب رضوی بازدید صورت گرفت.
↩️آقای رضوی مدیر کارخانه مشکل عمده کارخانه را جریمه بیمه تامین اجتماعی عنوان کرد که با تماس امام جمعه موقت ورامین با مسئولین بیمه مقرر گردید این مشکل مرتفع گردد.
لازم بذکر است، آقای رضوی گفت: تجهیزات ساخت رستوران بزرگترین کشتی تفریحی با توجه به دقت و کیفیت کار این کارخانه از بندرعباس به ما سپرده شده است که برای اولین بار در کشور ساخته میشود و تاکنون این تجهیزات از کشور چین وارد می شده است.
@shoraostantehran
حکایت عجیبی است
رفتار ما را خداوند می بیند و میپوشاند
مردم نمی بینند و
فریاد می زنند !!🙏
سیر و سلوک تاخدا
••✾🌻🍂🌻✾••
@shoraostantehran
فردا پس از اقامه نماز جمعه صورت می گیرد:
تجمع مردم اسلامشهر در محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اکرم(ص)
تجمع مردممومن و انقلابی اسلامشهر جهت محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اکرم(ص)فردا جمعه ۲۱ شهریورماه برگزار می شود.
به گزارش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر این تجمع فردا پس از اقامه نماز جمعه در مصلی بزرگ این شهر برگزار خواهد شد.
از اقشار مختلف مردم و مسئولان شهرستان اسلامشهر دعوت می شود تا در این تجمع بزرگ شرکت کنند.
@shoraostantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض مردم پاکستان بخاطر توهین روزنامه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت پیامبر اسلام
#لبیک_یا_رسول_الله
خبرگزاری بسیج
@shoraostantehran
✅ غیرت اسلامی در زمین ورزش
🔹همزمان با اعتراض ها به اقدام نشریه فرانسوی شارلی ابدو در اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص)، برخی از واکنش های به یادماندنی سال های گذشته به اینگونه توهین ها بازنشر می شود.
🔹تصویر سمت راست، مربوط به محمود عبدالرزاق (شیکابالا) بازیکن مصری است که بی اعتنا به ممنوعیت های فیفا، نام مبارک رسول گرامی اسلام (ص) را روی پیراهنش به نمایش گذاشت.
🔹پیش از آن نیز، در اعتراض به انتشار کاریکاتوری موهن، محمد ابوتریکه، کاپیتان تیم ملی مصر بعد از گلزنی به سودان، جمله "نحن فداک یا رسول الله" را به نمایش گذاشت که تا مدت ها پربیننده ترین تصویر رسانه ها بود.
#من_محمد_را_دوست_دارم
#صدای_مردم
@shoraostantehran
🔰اقدام شنیع نشریه فرانسوی در اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و سکوت رئیس جمهور منحوس فرانسه در قبال این اقدام موهن را شدیدا محکوم می نمائیم.
🏴 #ما_ملت_امام_حسینیم
♥️ #محمد_رسول_الله
📖 #امروز_دنیا_محتاج_قرآن_است
@shoraostantehran
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙مداحی حاج میثم مطیعی در محکومیت اهانت وقیحانه به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم
#ما_ملت_امام_حسینیم
🖤 کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی_زاده
@shoraostantehran
#گزارش_تصویری/
📷 برگزاری نشست قرارگاهی ائمه جمعه شرق استان تهران با حضور مدیر کل دادگستری استان تهران
🔹 نشست قرار گاهی ائمه جمعه شرق استان تهران روز پنجشنبه به ریاست محمد جواد حشمتی، مدیر کل دادگستری استان تهران و با حضور ائمه جمعه شرق استان تهران، فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مسئولان در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
@shoraostantehran
🔻محکومیت اهانت به پیامبر (ص) در میدان امام حسین(ع) تهران
📍رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با محکوم کردن این اقدام ضد انسانی و ضد توحیدی گفت: مردم انقلابی ایران اسلامی این اقدام ننگین را محکوم می کنند.
@shoraostantehran
ندای لبیک یا رسول الله(ص) در تهران
عصر پنجشنبه ندای یا محمد حال و هوای میدان امام حسین(علیه السلام) را عوض کرد
@shoraostantehran