eitaa logo
کانال هدایت(تبیین)
532 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2هزار ویدیو
145 فایل
🔴کانال نیروهای انقلاب. 🔷 اخبار و تحلیلهای مهم فرهنگی و سیاسی 🔷باما همراه باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | اسامی نهایی کاندیداهای ریاست جمهوری 🔹با پایان یافتن روند بررسی صلاحیت‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، خبرنگار فارس به فهرست غیررسمی کاندیداهای نهایی دسترسی پیدا کرد. 🔹مطابق شنیده‌های خبرنگار فارس صلاحیت آقایان ۱. سید ابراهیم رئیسی ۲. محسن رضایی ۳. محسن مهرعلیزاده ۴. سعید جلیلی ۵. علیرضا زاکانی ۶. همتی ۷. قاضی زاده هاشمی تایید شده است. 🔹ساعاتی قبل چند نفر از کاندیداهای ریاست جمهوری رسما انصراف خود را اعلام کرده بودند. قرار است وزارت کشور، فهرست نهایی را تا ساعاتی دیگر رسما اعلام کند.
🔴 روحانی برای صلاحیت کاندیداها به رهبری نامه نوشت ♦️مهاجری نوشت: با اطلاع می گویم حسن روحانی رئیس جمهور در نامه ای به رهبرمعظم انقلاب از ایشان درخواست کرده که تغییراتی در لیست اعلام شده از سوی شورای نگهبان انجام گیرد. ♦️رئیس جمهور همچنین به وزیر کشور دستور داده فعلا از اعلام لیست شورای نگهبان خودداری کند. ♦️از سوی دیگر فشار سیاسی برای اعلام اسامی به وزیر کشور به شدت افزایش یافته است.
بیانیه‌ی علی لاریجانی پیرامون اعلام نظر شورای نگهبان مبنی‌بر عدم احراز صلاحیت ایشان در انتخابات ریاست جمهوری بسم الله الرحمن الرحیم ملّت عزیز و عظیم‌الشأن ایران در این دوره از انتخابات، بر حسب وظیفه اسلامی، ملّی و انقلابی و بر اساس تأکید رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر حضور حداکثری در انتخابات و توصیه مراجع عظام تقلید و برخی صاحب‌نظران دانشگاهی و اقشار مختلف مردم، لازم دیدم برای خدمتگزاری به ملّت، به صحنه انتخابات وارد شوم. با حمایت شما عزیزان بخصوص نخبگان جامعه، برای رفع مشکلات پیش روی ملّت، عزمی راسخ داشتم؛ اما حال آنکه روند انتخابات اینگونه رقم زده شد، بنده وظیفه خویش را در پیشگاه الهی و ملّت عزیز انجام داده‌ام و راضی به رضای الهی هستم و از همه کسانیکه در این مدّت کوتاه، ابراز لطف فرمودند، سپاسگزارم و امیدوارم برای اعتلای ایران اسلامی، در انتخابات حضور یابید. بنده خدا علی لاریجانی ۱۴۰۰/۳/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رایزنی رییسی برای رقابتی کردن انتخابات 🔹آیت‌الله رییسی از رایزنی با مقامات بلند پایه برای رقابتی کردن انتخابات ریاست‌‌جمهوری خبر داد.
🔴مظلوم نمایی جهانگیری: اکنون تکلیف از من ساقط است ♦️بیانیه اسحاق جهانگیری:اکنون تکلیف از من ساقط است و پایان فعالیتهای انتخاباتی خود را اعلام می‌كنم. ♦️از اقشار مختلف مردم و نخبگان و فعالان سیاسی و آشنا به مسایل کشور به ویژه از همفکران و جوانان و شخصیت‌های دلسوز و احزاب و تشکل‌های سیاسی و صنفی که در این روزها برای کاستن از رنج مردم و کمک به ترسیم آینده‌ای بهتر و اميد بخش برای ایران در همه جای كشور مشتاقانه و دلسوزانه به میدان آمدند و به اينجانب اعتماد و ابراز لطف داشته اند، کمال تشکر و قدردانی را دارم و عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت می‌کنم. ♦️به خدا پناه می‌برم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایش‌ها و جریان‌های سیاسی بویژه اصلاح گرایان می‌دانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعيين سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فدای مصالح آنی سیاسی نشود.
🔴فوری/ انتقاد شدید آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای نگهبان از عدم احراز صلاحیت ها ♦️‏از اولین حضور این‌جانب در شورای‌نگهبان در سال 1380، قریب به بیست سال می‌گذرد. در تمام این مدت، از شورای نگهبان دفاع کرده‌ام، حتی در سال‌هایی که در قوه قضاییه بودم؛ اما هیچ گاه تصمیمات شورا را تا این حد غیر قابل دفاع نیافته‌ام؛ چه در تأیید صلاحیت‌ها و چه در عدم احراز صلاحیت‌ها. ♦️سبب این نابسامانی‌ها تا حد زیادی، دخالت‌های فزاینده دستگاه‌های امنیتی از طریق گزارش‌های خلاف واقع، در تصمیم سازی برای شورای نگهبان است؛ به ویژه اگر عضو مسئولی که باید گزارش‌های محققانه به شورا ارائه کند خود، عامدانه چیزی بر آن بیفزاید!! ♦️ ‏چنان که از وزارت اطلاعات با قاطعیت تمام مطلبی نقل می‌کنند، حال آنکه با پرسش از معاونت مربوطه در وزارت اطلاعات به صراحت این مطلب تکذیب می‌شود. ♦️گلایه بنده از سر دغدغه‌ای است برای حفظ شأن و اعتبار شورای نگهبان.
📍|چرا شورای نگهبان علی لاریجانی را ردصلاحیت کرد؟! 🔺صلاحیت علی لاریجانی مسئول تفاهم نامه ایران و چین برای شورای نگهبان محرز دانسته نشد و این فرد در میان نامزدهای نهایی ریاست جمهوری قرار نگرفت. 🔺اطلاعات موثق نشان می دهد دلائل عدم احراز صلاحیت او به شرح زیر است: 🔺۱) حضور و داشتن اقامت فرزند علی لاریجانی (ساره لاریجانی) در آمریکا تا سال ۹۸ که یکی از مجموعه های امنیتی اعلام داشته وی مشکوک به داشتن تابعیت مضاعف است. 🔺۲) نقش موثر لاریجانی در فتنه ۸۸ تا جایی که برای اعضای شورای نگهبان محرز شده که یکی از عوامل تحریک کننده میرحسین موسوی در سال ۸۸ برای آشوب در کشور، علی لاریجانی است. 🔺۳) فعالیت های مالی گسترده فرزند علی لاریجانی با معاون اجرایی مجلس در زمان ریاست مجلس لاریجانی در حوزه امور اقتصادی و عمرانی داخل و خارج از مجلس. 🔺۴) حضور پرشمار اقوام درجه یک و‌ دو علی لاریجانی در خارج از کشور. 🔺۵) نقش مخرب علی لاریجانی در ماجرای برجام، FATF و برخی تصمیمات حساس دیگر. 🔺۶) برگزاری جلسات متعدد علی لاریجانی با سفیر و کاردار سفارت انگلستان که بعضی از این جلسه بدون هماهنگی با دستگاه امنیتی بوده است. 🔺۷) داشتن مجوز محرمانه یکی از کشورهای غربی برای اخذ تابعیت آن کشور. 🔺۸) فعالیت های گسترده مالی حلقه اصلی علی لاریجانی در مجلس شورای اسلامی. 🔺۹) ظن جاسوسی و اتهامات امنیتی قابل تامل در حلقه همکار علی لاریجانی در مجلس و امور سیاسی. 🔺۱۰) سبک زندگی اشرافی علی لاریجانی. 👌موارد امنیتی پرونده «علی لاریجانی» مورد تفاهم مجموعه های امنیتی کشور بوده است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جواب های آیت الله شب زنده دار به سوالات یکی از شاگردان خود در مورد عملکرد اخیر شورای نگهبان در مورد رد صلاحیت ها (۱)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جواب های آیت الله شب زنده دار به سوالات یکی از شاگردان خود در مورد عملکرد اخیر شورای نگهبان در مورد رد صلاحیت ها (۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افاضات روحانی:چرا 98 درصدی که به نظام رای دادند هر روز آب می رود؟ چرا در اعتقادات مردم شک می کنیم ♦️رییس جمهوری : 🔸خدا نکند یک روز مردم حس کنند به آنها بی اعتناییم 🔸رهبرانقلاب به من گفتند در انتخابات ریاست جمهوری هم مشارکت حداکثری اولین هدف ماست 🔸مشارکت حداکثری با شعار نمی شود 🔸به وزیر کشور گفتم عین مر قانون عمل کند 🔸اگر وزارت کشور به قانون عمل نمی کرد دعواها داشتیم
❤️سیدجواد نصرالله فرزند سیدحسن نصرالله در توییتی درمورد سرفه‌های رهبر حزب‌الله لبنان و نگرانی‌ها برای سلامتی او نوشت: تنها حساسیت (فصلی) است، مطمئن باشید
شریعتمداری: وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروه‌ها و احزاب نیست مدیر مسئول روزنامه کیهان: 🔹گفته می‌شود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناح‌ها و سلیقه‌های سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند. 🔹باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبت‌نام کرده - صرفنظر از وابستگی‌های حزبی و جناحی آن‌ها- است. 🔹بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبت‌نام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروه‌ها و احزاب نیست! 🔹برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌روی ابراز می‌دارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح می‌تواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند! که در این خصوص باید گفت: 🔹الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آن‌ها ثبت‌نام نکرده‌اند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد. 🔹ب-‌ مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمی‌تواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحت‌اندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. 🔹چرا؟! زیرا مصلحت‌اندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یک‌ گزاره کمّی تبدیل نشده است قابل ‌اندازه‌گیری نخواهد بود و می‌تواند زمینه و مقدمه‌ای برای فشل‌شدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد. 🔹ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و به‌ویژه مسئولان اجرایی کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آن‌هاست.