eitaa logo
کانال هدایت(تبیین)
532 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2هزار ویدیو
145 فایل
🔴کانال نیروهای انقلاب. 🔷 اخبار و تحلیلهای مهم فرهنگی و سیاسی 🔷باما همراه باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
اعمال ماه رجب در قالب برنامه روزانه در مدت ۱۰ دقیقه اعمال مشترک ماه رجب رو انجام بدید. اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
🔴مجلس به کلیات طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان رای نداد. ♦️کلیات طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان با ۷۳ رای موافق، ۱۰۳ مخالف و ۵ ممتنع رای نیاورد.
🔴 مخالفت مجلس با طرح به کارگیری مجدد بازنشستگان ♦️نمایندگان مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح اصلاح تبصره (۱) قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان با کلیات این طرح مخالفت کردند. ♦️«یوسفی» نماینده مجلس: اصلاح این قانون شاید مشمول بازگشت ۲۰۰ تا ۳۰۰ مدیر یا بازگشت آن‌ها به جایگاه شغلی‌شان باشد، چه زمانی قرار است متخصصین و جوانان تحصیلکرده به کار گرفته شوند؟
🔴 وام ازدواج ۱۵۰ میلیون تومان شد ♦️ سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ از مصوبه این کمیسیون برای افزایش وام ازدواج جوانان به ۱۵۰ میلیون تومان و همچنین پرداخت وام فرزندآوری خبر داد.
☎️زنگ عبرت: 🔴همسرکشی یک جوان وحشی، ناراحتتون کرده؟؟؟ ربطش دادین به اسلام؟؟؟ ولی همسر کشی نجفی در حمام هم خیلی وحشیانه بود که!!! چرا اون موقع ناراحت نشدین؟؟ کشتن همسر جوان، با پنج گلوله در حمام، توسط یک شوهر پیر، به چی ربط داشت؟؟ زن نجفی، زن نبود؟؟ نجفی،شوهر نبود؟؟ یا اون زمان اعتراض و انتقاد و توییت زدن به نفع ‌تون نبود؟؟؟
🔴افزایش ۳۱ درصدی تامین ارز به دلیل افزایش فروش و بالا رفتن قیمت جهانی نفت ♦️رییس بانک مرکزی:از ابتدای سال تاکنون ۴۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار تامین ارز شده که ۱۲ میلیارد دلار بیشتر از پارسال است. ♦️عرضه ارز در بازار متشکل ارزی نیز در ۱۰ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴ برابر شد و به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار رسید. همچنین در این مدت ۲۵ میلیارد دلار ارز در سامانه نیما عرضه شد که ۴۳ درصد افزایش نشان می دهد. ♦️انتظارات تورمی رو به کاهش بوده و نرخ تورم ماهانه از ۳.۱ درصد در مهر به ۱.۳ درصد در دی کاهش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سردار حاجی‌زاده: به‌زودی از یک موشک راهبردی جدید رونمایی می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوکویاما نظريه اي با عنوان ميكروپولتيك ميل ها و ميكروفيزيك قدرت ارائه مي دهد و مي گويد: "براي پيروزي بر يك كشور بايد ميل مردم را تغيير دهيم اگر ميل مردم از شهادت طلبي ، ايثار، جوانمردي و دهها عاملي كه به عنوان فرهنگ شكل گرفته به رفاه طلبي ، غرب زدگي و... تغيير نيابد مانند اين است كه در هاون آب مي كوبيد . اين ميل ها هم تغيير نمي كنند مگر اين كه اركان قدرتي آن را حمايت كنند ." یکی لز راهبرد های مهمی که دشمنان انقلاب اسلامی به جد دنبال آن هستند تغییر میل و ذائقه مردم است
راهبردهای کلان دشمن جهت ایجاد نفوذ سیاسی • ایجاد اشتباه محاسباتی در فکر مسئولین، نخبگان و مردم نسبت به غرب. • تقویت جریان همسو با غرب در داخل جهت حضور آنان در مناصب قدرت. • تخریب و تضعیف نهادهای حاکمیتی و انقلابی (سپاه،شورای نگهبان و ...) از سوی جریان غرب گرا. • تغییر رفتار و سیاست های ایران در منطقه با هدف تضعیف محور مقاومت. • عادی سازی روابط جهت تسهیل پیاده سازی اهداف خود در ایران.
‌ آرشیو تلوبیون از دسترس خارج شد آرشیو ساعتی تلوبیون برای دسترسی به برنامه‌های صداوسیما در روزهای مختلف، از دسترس کاربران خارج شده است. ‌
کتاب صعود چهل ساله. کتابی که رهبری فرمود قلب من را شاد کردید ☝️☝️