eitaa logo
کانال هدایت(تبیین)
532 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2هزار ویدیو
145 فایل
🔴کانال نیروهای انقلاب. 🔷 اخبار و تحلیلهای مهم فرهنگی و سیاسی 🔷باما همراه باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فهرست ۵۰ نفر اول خریدار سکه به سازمان مالیاتی تحویل شد/ نفر اول پادو یک شرکت بود ♦️رئیس کل سازمان مالیاتی:کشف بیش از ۴۰۰۰ شرکت صوری نشان از سود جویی عده ای خاص است ♦️فهرست ۵۰ نفر اول خریدار سکه از بانک مرکزی دریافت شد که مشخص شده بالاترین خریدار سکه پادو شرکت است. ♦️تاکنون با شناسایی 605 نفر مودی در کشور که تراکنش های سنگین مشکوک داشتند 8 هزار و 150 میلیارد تومان مالیات را مطالبه کردیم . ♦️حدود 22 هزار میلیارد تومان در سال گذشته و سه ماه امسال از طریق فرار مالیاتی برگ تشخیص مالیات صادر کردیم و این رکورد تاریخی بود. ♦️اطلاعات 22 شرکت واردکننده خودرو را کسب کردیم که مجموع پرداخت مالیات آنها در سال های 1391 تا 1394 ، پنج میلیارد و 600 میلیون تومان بود اما تا الان 830 میلیارد تومان از آن ها مالیات گرفتیم
درباره دیدار خاتمی با رهبرانقلاب یادداشت محسن مهدیان: 🔹طی چند روز گذشته چندخبر از جبهه اصلاحات با منابع مشابه، در میان رسانه ها دست به دست شده و توجه افکار عمومی را جلب کرده است. خبر اول رفع حصر بود که البته تکذیب شد و دومی مصاحبه الیاس حضرتی دبیرکل اعتماد ملی است که مدعی تلاش آقای جهانگیری برای ملاقات خاتمی با رهبرانقلاب شده است. 🔹اصل این خبر جدید نیست. پیشتر نیز اخباری مبنی بر تلاش آقای خاتمی برای دیدار با رهبرانقلاب منتشر شده بود. برخی نیز علاقه داشتند واسط این دیدار باشند. اما کنار هم قرار گرفتن این دو خبر از منابع مشابه و همزمان، بدون دستور و برنامه نیست. 🔹سوال این است که جریان اصلاحات با طرح اخباری شبیه رفع حصر یا دیدار خاتمی با رهبری انقلاب چه هدفی را دنبال می کند؟ 🔹مساله اینجاست که شرایط امروز جریان اصلاحات نسبت به گذشته ای کوتاه و حتی یک سال پیش به سه دلیل کلیدی بسیار تغییر کرده است و اصلاحات بیش از هر چیز نیاز به "مشروعیت تزریقی" دارد.
🔴 جلسه فوری ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی فردا برگزار می‌شود ♦️ حسن پور بیگلری، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس از جلسه فوری فردای این ستاد با هدف بررسی انحرافات تخصیص ارز دولتی خبر داد.
🔴صبر مجلس سرآمد؛ وزیر اقتصاد فردا استیضاح می‌شود ♦️رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی :افزایش تعرفه‌ها بیش از آنکه ناشی از تحریم باشد به داخل برمی‌گردد ♦️ هرچه به دولت تذکر می‌دهیم، پاسخی نمی دهند ♦️ مسئولان با اینکه مشکلات را می‌بینند برای کنترل آن اقدامی نمی‌کنند و همه سکوت کرده‌اند و تصور می‌کنم این افزایش، توطئه‌ای برای عصبانی کردن مردم است ♦️جلسه استیضاح مسعود کرباسیان سه شنبه 9 مرداد ابتدا در کمیسیون اقتصاد و سپس در صحن علنی مجلس برگزار می‌شود ♦️دستگیری 18 نفر از اعضای مافیای خودروهای لوکس/ اختصاص شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده بانک دی
🔴 افزایش ۳ هزار تومانی دلار با فشار ۲ صراف رانتخوار ♦️اقتصادآنلاین نوشت: ۲ صراف بزرگ که هر کدام بیش از چند صرافی دارند و صرافی‌های معتمد بانک مرکزی بوده و با افراد ذی‌نفوذ در بانک مرکزی و نهادهای مختلف در کشور مرتبط هستند، عامل افزایش چند روز اخیر قیمت دلار هستند ♦️این 2 صراف که از دو خانواده قدرتمند هستند، در 3 ماه گذشته با حمایت برخی افراد خاص و پرداخت هدایای مختلف به مدیران شرکت‌های پتروشیمی و معدنی، دلار و درهم آنها را در دوبی خریداری کرده و برای خود انحصار ایجاد کرده‌اند ♦️به طوری که گفته می‌شود هم اکنون بیش از 90 درصد درهم و دلار صادرات غیر نفتی در اختیار این دو صراف است. ♦️تحقیقات نشان می‌دهد با توجه به جدی شدن بحث بازار ثانویه و فروش ارز پتروشیمی‌ها در این بازار این دو صراف این رانت و انحصار خود را در خطر دیده و لذا برای فشار به رئیس کل جدید بانک مرکزی و رئیس‌جمهور اقدام به جیره‌بندی دلار و درهم‌های خود کرده‌اند! به طوری که با فشار به بانک مرکزی خواستار تزریق ارز فروش نفت به بازار حواله شده و تهدید کرده‌اند که اگر خود دولت به آنها تزریق ارزی انجام ندهد و بخواهد طرح فروش ارز در بازار ثانویه را که خواسته کارشناسان اقتصادی است، اجرایی کند آنها بازار را تشنه نگه داشته و دلار را به سقف می‌چسبانند!
🔴دولت پیگیر تصویب لوایح چهارگانه " FATF" در مجلس ♦️عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون قضایی مجلس: استدلال دولتی‌ها این است اگر این لوایح ظرف 2 ماه آینده در مجلس مصوب نشود در لیست سیاه این قراردادهای بین‌المللی قرار می‌گیریم. ♦️دولتی‌ها اعلام کرده‌اند اگر لوایح چهارگانه مصوب نشود بانک‌های کشور در ماه‌های آینده برای گردش‌های مالی خارجی خود با مشکل مواجه می‌شوند ♦️ برخی از اعضای فراکسیون امید(اصلاح‌طلبان) مجلس نیز به دنبال تصویب این لوایح در مجلس هستند. ♦️ قطعاٌ با عدم تصویب لوایح چهارگانه در مجلس وضعیت از این بدتر نمی‌شود
امیرعبداللهیان: قرارگاه‌های اقتصاد مقاومتی کارآمد را باید بدون توقف فعال کرد 📲 دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در اینستاگرام خود نوشت: 🔹اتاق جنگ اقتصادی-روانی دشمن بصورت شبانه روزی علیه جمهوری اسلامی ایران فعال است. 🔹باید قرارگاه‌های اقتصاد مقاومتی کارآمد، دیپلماسی هوشمند نامتقارن و مقابله هدفمند با جنگ روانی را بدون لحظه‌ای توقف در مرکز و سراسر کشور فعال ساخت. بی تردید دشمنان مایوس خواهند شد.
♦️فراخوان اعتصاب در بازار تهران عقیم ماند ‌ ◀️روز گذشته در پی التهابات ارزی، برخی کانالهای تلگرامی ضد انقلاب، فراخوان برگزاری اعتصابات سراسری در روز جاری را دادند اما این فراخوان به رغم تلاشهای صورت گرفته عقیم مانده است 🔸هموطن عزیزبهترین شیوه اعتراضی سال آینده باانتخاب نمایندگان انقلابی پای صندوق های رأی محقق میشود.هوشیارباشیم.
◀️جهانگیری مامور ویژه روحانی برای تغییر کابینه است؟ 🔹روحانی ، این بار جهانگیری را به عنوان نماینده اصلاح طلبان و بدنه اجتماعی خود برگزیده و اجازه داده است که تغییرات مورد نظر وی ، چرخ کابینه را بچرخاند. 🔸تاکنون جهانگیری جلساتی پیاپی برای انجام تغییرات در کابینه را برگزار کرده است. برخی از این افراد بعد از گفت و گو با جهانگیری، دیداری نیز با روحانی داشته اند. این دیدارها اما بعضا نتیجه نداشته است. مصداقش گفت و گوهای طیب نیا و روحانی است که گویا فعلا و تا اینجای کار هر چه جهانگیری رشته بود را پنبه کرد. 🔸محمد شریعتمداری وزیر صنعت یکی از رفتنی های دولت است و با رفتن خود دو صندلی را خالی خواهد کرد. باید منتظر ماند و دید که انتخاب جهانگیری برای تصدی وزارت صنعت و معاونت اجرایی رئیس جمهور چه کسی است. هیچ بعید نیست که کرسی معاونت اجرایی نصیب علی ربیعی شود. ربیعی از وزارت کار کنار گذاشته خواهد شد اما از آن گزینه هایی است که از قطار کابینه پیاده شدنی نیست. 🔹نوبخت هفته گذشته حرف از استعفا را به میان آورد و خیلی زود هم گفت که رئیس جمهور مخالف است. در این میان خبر دیگری هم وجود دارد که می گوید تا همین چند هفته پیش قرار تغییر زنگنه بوده که در جلسه آخر با حسن روحانی که همین اواخر برگزار شده قرار بر ماندگاری زنگنه شده است 🔸مسعود نیلی مشاور اقتصادی دولت نیز یکی از گزینه ها احتمالی برای کنار گذاشته شدن است. همزمان با درخواست کارشناسان اصولگرا برای حذف او خبر می رسد که میانه نیلی و روحانی شکرآب است و آقای مشاور 6 ماهی می شود که در جلسات دولت حاضر نیست.
🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎 اخبار مهم و محرمانه ✅ در کانال هدایت 👉👉👉👉 🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯کانال هدایت
🔻 گزارش کمیسیون اقتصادی درباره سؤال نمایندگان از رئیس جمهور 🔹پس از قانع نشدن درخواست کنندگان سوال از رئیس جمهور، گزارش کمیسیون اقتصادی به هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شد
🔴دلنوشته سرلشکر جعفری/ همگان منتظرتصمیمات انقلابی رئیس جمهور هستند ♦️سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران طی دلنوشته ای که خطاب به حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: حمایت های بی نظیر و گسترده دلسوزان انقلاب در هفته اخیر از جنابعالی، نباید مانع اقدامات انقلابی شما در کنترل قیمت ها و جلوگیری از افزایش سرسام آور قیمت ارز و سکه، در شرایط جنگ اقتصادی با دشمنان شود. ♦️چرا با آن قهر و غضبی که در شما سراغ داریم و در رقابت های انتخاباتی و یا با مخالفین خود بعضا به کار می بردید، با نارسایی ها و سوءمدیریت های بخش اقتصادی دولت برخورد نمی کنید!؟ ♦️اتخاذ تصمیمات مهم در شرایط سخت امروز کشور برای مقابله با فشارهای اقتصادی دشمنان نیاز به عزم و اراده ای انقلابی و قاطعیت در برخورد با کم تحرکی و ضعف برخی مدیران دارد تا مردم به مدیریت همراه با تدبیر دولت شما امیدوار شوند. ♦️هماهنگی بین بخش های مخلتف دولت نیز از جمله الزامات عبور از بحران فعلی در کشور است. مطمئن باشید همه توان نیروهای انقلاب و دعای خیر مردم مومن و انقلابی ایران اسلامی، پشت سر شماست و بی صبرانه همگان، منتظر تصمیمات انقلابی رئیس جمهور منتخبشان هستند تا از این درگاه نور امیدی به دلهای با ایمانشان بتابد و قضاوت کلی آنها، تلاش مجدانه و موثر دولت برای عبور از بحران اقتصادی همراه با دلسوزی برای اقشار آسیب پذیر جامعه باشد.