هدایت شده از فارس پلاس
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دکتر دانیل گانسر نویسنده سوئیسی:
📍ژنرال سليمانی عليه تروریسم مبارزه کرد و قهرمان ایرانیان بود...
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️تفاوت این دو عکس تفاوت خاکریزها و تاریخی است که واگذار کردیم ...
💬 پوریا-فاضل
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️یقه عبای امام وصله داشت
🔻امام همیشه لباسهایش تمیز بود. لباسهای آخوندی (قبا) چون زیاد پوشیده و شسته می شود معمولاً یقه اش زود پاره می شود. ما که پای درس امام حاضر می شدیم مشاهده می کردیم یقه عبای ایشان معمولاً وصله داشت که حاکی از قناعت ایشان بود.
📚راوی: آیت الله بنی فضل | برداشت هایی از سیره امام خمینی(ره) جلد۲،صفحه۱۱۵
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️ اینجا یه درمانگاه تو قزوینه، تاریخ خواهد نوشت که در این روزگار نامردیها... بودند کسانی که با دستی خالی اما دلی بزرگ هرکاری کردن که حال ایرانمان خوب باشد....❤️
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
▪️اروپا منت اسباببازی بُنجل خود «اینستکس» را بر سرِ ایران میگذارد و میگوید «علیرغم حسن نیت ما ایران از تعهدات خود عدول کرده است». اما نکتهی مهم در جملهای است که با رنگ قرمز علامت زدهام. اروپا از پیشرفتهای علمی و تحقیقاتی ایران وحشت دارد چون دانشِ تولید شده قابل امحاء نیست.
💬سالار افشار
@Fars_Plus
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 تغيير معادلات عمده و حيرت آور توسط ظريف:
-تعطيلي صنعت هسته اي
-پر کردن قلب راکتور اراک
-تاراج ۱۰تن اورانيوم بيش از ۵درصد
-نابودي دايمي اورانيوم مهم و استراتژيک 20 درصد
-نابودي نطنز و فوردو و...
-افزايش تحريم هاي آمریکا و اروپا در طول دوران وزارتش
-پايين آوردن اعتبار پاسپورت ايراني در حد يک کشور دورافتاده آفريقايي
-تحريم وزراي کليدي کابينه روحاني مانند وزير نفت و حتي خودش! به طوري که اجازه شرکت در برخي نشست هاي ضروري در آمريکا نمي يافت. در سفر به سازمان ملل نيز به او اجازه ندادند که از نماينده ايران در سازمان ملل که در بيمارستاني در ۵۰۰ متري سازمان ملل بستري بود عيادت کند!
-بي اعتبار کردن ايران در نزد کشورهاي شرقي مانند چين و روسيه
و ده ها تغيير ديگري که در عرصه بازار و دانشگاه و سبک زندگي مردم به وجود آمد،که هر کسي خودش مي تواند با گوشت و پوست و خونش آن را لمس کند.
🔻اما تغييراتي که براي ۴سال اول رياست جمهوري اش ممکن است ايجاد کند از اين قرار است:
-جمع آوري کامل صنعت هسته اي به طوري که يک ساتريفيوژ نيز ديگر حتي خالي هم نچرخد!
-همه وزراي کابينه اش تحريم کامل شوند به طوري که اجازه سفر به کشورهاي دست دهم نيز نداشته باشند.
-تحريم کامل به معناي بسته شدن همه مرزهاي دريايي و هوايي و زميني به روي ملت ايران.
-تعطيل کامل صنعت موشکي ايران و انهدام همه موشک ها زيرنظر سازمان ملل
-قطع کامل کمک هاي ايران به حزب الله لبنان و فلسطيني ها و مردم يمن
-کمک به خلع سلاح حزب الله لبنان و حماس وديگر نيروهاي فلسطيني و راحت کردن خيال اسراييل و نابودي جبهه مقاومت و درنتيجه: گرفته شدن قدرت منطقه اي ايران
هدایت شده از قاسم روانبخش
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوت ملاقات پوتین با بشار اسد و اردوغان
🔹به پوتین می گویند سیاستمدار
🔹ای کاش رئیس جمهور و وزیر خارجه اش کمی از این دیپلماسی را یاد می گرفتند!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 و این گونه یک آمریکایی افراطی لیبرال، به یک مسلمانان دو آتیشه تبدیل می شود...
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از 💕 ابر حریف بی رقیب 💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌باید شیعه واقعی باشید ، تا جنس بغض نایب امام زمان ( عج ) #امام_خامنه_ای را بفهمید 👌
به فدای غربتت آقا جان ❤️
🎥ویدئویی از جانباز زرینقلم
خطاب به #حضرت_آقا که سال ۱۳۹۴ در فضای مجازی داغ شده بود:
‼️ لطفاً دیگر حرف رفتن نزنید، والله قلبم گرفت...
🌹جانباز 70 درصد زرین قلم به یاران شهیدش پیوست.
🔻 #پینوشت_زمانه:
حرف رفتن مزن ای یار دلم میشکند
گر نباشی تو علمدار علم میشکند
تو تمامی امید دل مایی آقا
حرف رفتن که شود لوح و قلم میشکند
🌺🍃 ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺یک سند ساواک درباره علامه طباطبایی و حمایت از مردم فلسطین
👈 شرح سند در فرسته بعدی
📚 منبع: مؤسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
سندی از ساواک 🔺🔺🔺
💥 حسابی که علامه طباطبایی برای کمک به فلسطین باز کرد + سند
1️⃣علامه طباطبایی (ره)، افزون بر مسائل داخلی، در مسائل مهم دنیای اسلام هم به نحوی اظهار نظر و یا ادای تکلیف می کردند که یکی از آن موارد مساله فلسطین بود. معظم له همراه مرحوم آیت الله سید ابوالفضل زنجانی (مقیم تهران) و شهید آیت الله شیخ مرتضی مطهری با افتتاح حساب مشترک در چند بانک تهران، برای کمک رسانی به مردم فلسطین اقدام لازم را به عمل آوردند که در آن شرایط حساس این عمل احساس مسئولیت ویژه را نشان می داد. این مسئله در خاطرات استاد خسروشاهی نیز بازتاب یافته است.
2️⃣طبق یکی از اسناد طبقهبندی شده ساواک، مربوط به اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۹ آمده است: «چند روز قبل اعلامیه ای که با خط نوشته بودند، در داخل مسجد دانشگاه مشاهده گردید؛ متن این اعلامیه چنین بود: (به اطلاع می رسد آقایان مرتضی مطهری، علامه طباطبایی، سید ابوالفضل زنجانی حساب های زیر را برای کمک به سازمان های چریکی فلسطین (الفتح) باز نموده اند.)»
3️⃣ این اعلامیه ها که با حدیث «من سمع رجلاً ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم» آغاز می شد، در بازار، مساجد، هیأت ها و دانشگاه ها در حال توزیع بود. همچنین روحانیون انقلابی در منابر از مردم دعوت می نمودند تا از طریق این شماره حساب ها به مردم فلسطین کمک نمایند. حتی جهت درج در روزنامه های اطلاعات و کیهان نیز داده شد، اما ساواک از انتشار آن جلوگیری کرد.
4️⃣ طبیعی بود که این عمل می توانست الگویی برای دیگران باشد و این یکی از نگرانی های ساواک در این امر بود. یکی از گزارش های ساواک به ذکر گفت وگو میان دو نفر اختصاص یافته که یکی از آن ها بنای کمک مالی به یاسر عرفات دارد و دیگری با الگوگیری از این اقدام علامه می گوید: «فرستادن پول مثل اینکه ایرادی ندارد، چون آقای علامه طباطبایی و آقای مطهری و آقای زنجانی حساب هایی جهت ارسال پول باز نموده اند.» در اسناد مختلفی ممانعت از فرستادن این پول توسط ساواک ذکر شده، اما سرانجام ساواک فریب خورده، مبالغ جمع آوری شده توسط شهید محلاتی به مکه برده شده و از آنجا به فلسطینیان تحویل داده شد.
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir