🔰خبر خوب یا بد؟
استرداد ۳۵۰۶ لوح #هخامنشی
خبر_خوب یا خبر_بد؟
آیا این رویداد در ادامه پدیده ی غربساختهی #تاریخ_سازی جعلی است یا اینکه نباید توهم توطئه داشت..
مستکبرین(خصوصا اسرائیل) اصرار عجیبی به دوره هخامنشیان دارند... و علاقهمندند تا این دوره، تبدیل به بخش پررنگ اساسی و انکارناپذیر هویت ایرانیان گردد!
راستی! مطلع هستید که آثار باستانی فراوان وبسیار باارزشی از تاریخ ایران در غرب نگهداری میشود که قبلا توسط جهان اولی ها😏سرقت شده بود ومربوط به دورههای مختلف تاریخی ایران است(مانند آثار ایلامیان و..)،دورههایی به مراتب مهم تر و قدیم تر از دوره هخامنشی! اما آنها تصمیم گرفتند فقط آثار هخامنشیان را به ما پس دهند!
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
🔰مقایسه این دولت با دولت گذشته!
از دو جهت تفاوت عمده دارد؛
1⃣جهت اصلی (حسن فاعلی): جناب رئیسی و نود درصد اطرافیانشان از حسن سریرت، دغدغهمندی و دلسوزی فراوانی در جهت رفع مشکلات کشور و مدیریت صحیح قوه مجریه برخوردارند.
2⃣جهت فرعی (حسن فعل): این دولت در بخشهای زیادی توانسته است گره گشایی کند و عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد. بخشهایی همچون؛ امنیتملی، نظامی، سیاسی، فرهنگی، زیرساختهای آموزش و پرورش، زیرساختهای اقتصادی و...
خلاصه؛ الحمدلله که سکاندار قوه مجریه شخص سلیم النفسی است ...
همین نکته باعث تزریق امید به جامعه میشود که ان شاءالله وضعیت معیشتی هم بهتر میگردد!
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
مدیران حوزه های علمیه قم
اعاظم گرداننده ی انبوه طلاب قم
اعزه ی قم نشین
من نامَ لم یُنَم عنه
اگر دم از سکولاریزم حوزوی بزنیم ، متهم می شویم ...
اما این یک واقعیت است که حتی برخی حوزه های انقلابی قم نیز صرفا به کارهای شکلی، کمّی و مناسبتی و رفع تکلیفی بسنده می کنند ... و عنوان مدیر انقلابی را یدک کشیده و مجموعه خویش را درهم تنیده با رهنمودهای رهبر انقلاب معرفی می کنند ...و سال به سال ترفیع میگیرند! و در جایگاه های حساس قرار میگیرند!
آقایان
در فتنه سال گذشته، با وجود انبوه نیروهای پابهرکاب چهکاره بودید !؟
در حکم جهاد رهبری نسبت به بالا بردن مشارکت در انتخابات کجا بودید ؟!
خروجی فعالیتهایتان کجاست؟
و...
شما که از اوضاع اجتماعی مردم قم بی تفاوت گذر می کنید ... چگونه می توانید عماروار علم دین را به جهان صادر کنید و مقدمات ظهور حضرت حجت را در عالَم فراهم نمایید..
دلخوش به این درس و بحثها نباشید ..
دلخوش به رتبه علمی مدرسهتان نباشید ..
«الم یأن للذین آمنوا ان تخشع قلوبهم لذکر الله ...»
#أین_عمار
#سربسته
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
قبل از تعیین حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد بعنوان نماینده ولی فقیه خوزستان ، جایگاه تریبون نماز جمعه در قسمت بالا قرار داشت.
با آمدن ایشان ، نصب تریبونی بسیار پایین تر ، در میان مردم در دستور کار قرار گرفت..
و هم اکنون نیز به این اقدام بسنده نشد و جایگاه مرتفع قبلی درحال بسته شدن است تا بطور کلی از حیّز انتفاع ساقط گردد؛ همچنانکه در تصویر قابل مشاهده است.
آن اوایل با تغییر جایگاه توسط آقاسید موسوی فرد خوشحال بودم که فاصله میان مردم و خطبای جمعه کمتر شد
لکن پس از چند هفته، متوجهِ مصلحتاندیشی آن عقلایی که در پسِ بناء جایگاه مرتفع قبلی بودند شدم!
با این توضیح که ؛
اولا چندین بار پیش می آمد که در جایی از مصلا مینشستم که خطیب جمعه دیده نمی شد ، درحالی که اگر خطیب در آن جایگاه مرتفع قبلی قرار می گرفت براحتی قابل مشاهده بود.
نکته دوم اینکه به کرات پیش می آمد که افرادی همچون رییس جمهور می آمدند و در مصلا قرار سخنرانی می گذاشتند و نیاز به جایگاهی داشتند که هم ضریب امنیتی بالاتری داشته باشد و هم اینکه همهی مردم بتوانند شخصیت مورد نظر را از دور و نزدیک ببینند.
که طبیعتا این اتفاق(تغییر جایگاه) و به تازگی گِل گرفتن جایگاه قبلی جای بحثب نمیگذارد.😶
این درحالیست که از نظر بنده در آینده پرواضح است که این رویداد هزینه بردار ، بار دیگر جهت بازگشت به حالت قبلی موجبات تحمیل هزینه می گردد.
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
🔰اندر احوالات رسانهی ما
گاهی قرار نیست
دشمن عریانی در کار باشد
همینکه یک دوست ، توصیهای درباره شخصی یا چیزی نزد تو کند کافیست ...
درحالی که بهتر از او نیز وجود دارد ..
این همان چیزیست که شاید به وفور در صدا و سیما باشد..
شبکهی پویا ؛ در برنامههایشان گویا قحط الرجال است ...(#سربسته گفتم شاید روزی با مستندات خدمتتان عرض می کنم )
در انیمیشن هایشان گویا قرارداد نهفتهای با فرهنگ ژاپن بسته شده است ؛ انواع و اقسام فرهنگ های نینجا ، سامورایی و... دیده می شود چه در قالب انیمیشن سینمایی و چه سریال ..
ظاهراً ماهم فرهنگی داشتیم به نام #اسلام ! که در خروجی تولیداتمان بشدت کم است، درحالی که در آثار برخی از کشورهای مسلمان فراوان است ... بد نیست به آنها هم بنگریم ..
سریالهای رمضانه ؛ متاسفانه نسبت به سالهای گذشته از لحاظ فرم و اجرای محتوا یا تساوی(زیر خاکی) و یا نزول(رستگاری-سر اژدها) داشته است.
این درحالیست که کیفیت فرم و محتوای شبکه خانگی در #جذب مخاطب بشدت روز افزون است ...
طبیعتاً منِ #قشرخاکستری از صداوسیما رخت برمیبندم ..
و اما ویژهبرنامههای مناسبتی ، الحمدلله پیشرفتهایی را دیدیم، خداقوت! لکن با وارد کردن نیروهای انقلابی باید بشدت تکثیر و توسعه یابد..
لکن فراموش نشود که زیاد شدن برنامه های متحدالشکل خود یک ضدجذب است و بشدت دافعه دارد ...مانند همان سرودهایی که با محتوای خوب تهیه میشد اما در شبکه پویا تا یک مدت پشت سر هم پخش میشد و صدای مردم را در آورده بود..
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
🔰استیضاح نخبگان
بیش از یک دهه است که ولایتمداری نخبگان درحال محک خوردن است و منجر به غربالی شده است که جمعی از آنان را از کانون ولایتمداری دور نمود.
بیش از یک دهه است که رهبر انقلاب اقتصاد را بعنوان اولویت اول فریاد میزنند؛ تاجایی که سالهای پیاپی را با این سنخ شعارها نامگذاری می فرمودند.
در این میان اما، اولویتهای نخبگان سیاسی و علمای حوزه علمیه چه بود!؟
آیا حساسیتهای آنها با اولویتهای رهبری همخوانی داشت ؟!
آنها با منکرات اقتصادی چه میکردند؟ بی تفاوت بودند و یا مسئولین را در راستای مطالبات اقتصادی رهبر می تکاندند؟
رگ گردنشان برای چه موضوعاتی بیرون میزد؟
با آن دسته نخبگانی که در جامعه فاقد علایم حیاتی اند کاری ندارم بلکه روی سخنم با آنهاست که کلامشان بوی رهبری میدهد اما عملشان نه!
فراموش نکنیم ؛
تا زمانی که نخبگان جامعه نقش بازوان رهبری را ایفا نکنند صدسال هم بگذرد ، کاری پیش نمیرود!
الان زمان گزارش گیری است نه فقط از دولت بلکه از نخبگان جامعه!
آقایان نخبه و اعزهی علماء برای تحقق مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب چه کردید ! تعاملتان با منکرات اقتصادی در این ده سال چگونه بود ؟
گفتید و گذشتید یا همچون مسائلِ کم اولویتِ دیگر، دغدغه مندانه پافشاری کردید ..؟
در برابر بی اعتنایی یا کم اعتنایی برخی مسئولین به رهنمودهای نائب امام زمان عج چه کردید ؟!
پی نوشت:
عده قلیلی از علماء بصیر حقیقتا در مطالبه گری تمثل عمار رهبری بودهاند و پیگیرانه فرمایشات ولیّفقیه را همواره از مسئولین مطالبه میکنند..
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
شعارهای اقتصادی رهبری قبل از آنکه خطاب به مسئولان باشد ، خطاب به علماء و نخبگان است تا هدف مطالبات خود و پیگیری های خود را از مسئولین درست تنظیم کنند!
اما حیف که برخیها خودشان #رهبر_درون دارند..
#شعار_سال
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
برخی نخبگان و علماء میگویند؛ الحمدلله که رهبر داریم و او سکًان اقتصاد را میچرخاند!
غافل از آنکه سکّانی که رهبری بهدست دارند همان نخبگان و علماءند! که بواسطه ی آنها میتواند گفتمان خود را به مسئولین بقبولاند!
#شعار_سال
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
دو تصویر فوق مربوط به دو روز مختلف از برنامهی (آفتاب مهتاب) شبکه پویا با حضور دختران است..
با دقت به مدل موی دختران و لباسِ (پیراهن_شلوار) آنان این احتمال قوت می گیرد که تهیهکنندگان برنامه خواستار یکدست شدن دختران مسابقه دهنده اند!
خب یک سؤال؛ به نظر شما اگر یک دختر ، خواهانِ استفاده از روسری یا مانتو باشد با چه واکنشی از سوی گردانندگان برنامه مواجه میگردد؟
#فرهنگ_اسلامی
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر برنامهای حاوی بیان وقایعی دربارهی فلان #مقام_مسئول با استناد به فرمایشات رهبری معظم بود که مجری توبیخ می شد و برنامه به تعطیلی کشیده میشد و معاون رییس صداوسیما برکنار می شد و خود رییس هم تا مرز عزل پیش می رفت (همچنانکه این اتفاق هم اخیرا افتاد )
اما
کلیپ فوق چیزی نیست ، چون تیکه انداختن درباره ی مسأله ای مبهم و شایعهای غیر ثابت مربوط به یکی از علمای کشور (خطیب جمعه تهران) است..
آب از آب قرار نیست تکان بخورد ...
البته که سعه صدر خوب است لکن ای کاش اصل مساوات در سعه صدر رعایت گردد..
پی نوشت:
قطعا اگر رویداد فساد آمیزی رخ دهد چه از سوی یک عالم و چه یک مقام عالی رتبه باید محکوم گشته و مفسد توبیخ گردد و رسانه ای شود اما فراموش نشود که مرجع اثبات جرایم قوه قضاییه است ...
لذا اگر قرار است اظهار نظری هم در اینباره ارائه گردد نباید آنرا #اثبات_شده تلقی کرد و موج استهزاء و کنایهها را راه انداخت... خصوصا درباره علماء که کمتر در مظان فساد میباشند.
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
🧮پشت پردهی عملکرد کنونی دولت در باب فرهنگ
بسیاری از دلسوزان از عملکرد فرهنگی دولت ناراضیاند و انتظار دارند دولت، قوانین و مقررات #حجاب و #بی_بندوباری را بطور کامل اجرا نماید و با متخلفین شدیداً برخورد قهری نماید..
💢در این رابطه ، یک تحلیل احتمالی ارائه میشود بی آنکه قضاوتی دخیل گردد.
🔻شاید قضیه کاملا سیاسی باشد
و کاری ندارم که از نوع سیاستِ خوب و مطلوب است یا سیاستِ بد و نامطلوب !
جریان از این قرار است که اصلاحطلبان و بطور کلی مخالفین سیاسی دولت رییسی بشدت خیز برداشته اند تا «دکتر رئیسی بعنوان تنها رییسجمهور تک دوره ای تاریخ جمهوری اسلامی ثبت گردد »
و در این راستا ازجمله حتمی ترین و کاری ترین راهبردهایشان موج سواری بر افکار عمومی بوده و فعال نمودن قشر سیاه(قشر مخالف ارزشها) در راستای جذب قشر خاکستری(قشر بی تفاوت) است ..
همچنانکه در دوره خاتمی با کلیدواژه های فرهنگی همچون آزادی و در دوره روحانی با تکیه بر کلیدواژه های اقتصادی و فرهنگی و سیاسی این راهبرد از اسباب شکست خط سیاسی انقلابیان گردید.
هم اکنون نیز در نظر دارند تا از زخم های احتمالی در عرصه های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی بیشترین بهره را ببرند و از این رهگذر با کلیدواژه های جدیدی دولت کنونی را بعنوان بازنده ای ماندگار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به درج کنند.
🔻مهم ترین عرصههایی که در این میان می تواند برای زمین زدن دولت رییسی بخوبی نقش آفرینی کند ؛ دو عرصه ی اقتصادی و فرهنگی است ..
در باب فرهنگ جبهه اصلاحات کذایی یک برگ برنده مؤثر را به زعم خود در آستین دارد که بشدت قابل مانور دادن است و آن عبارت است از؛
🔰فتنه فرهنگی اخیر که بسیاری از قشر خاکستری را به قشر سیاه نزدیک کرد .
در این میان اما ، نیاز به یک معدات و زمینه ها دارد که بتواند به بهترین وجه مانور خود را داده و بر افکار عمومی موج سواری کند ، و این زمینه ها جز با پافشاری دولت بر تحقق قوانین حجاب و صیانت از فضای مجازی قابل تحقق نیست.
اینجاست که سال بعد در انتخابات علاوه بر موضوعات اقتصادی، بانگ دیوار کشی و آزادی و اینترنت و ... بعنوان پتکی بر سر جناب رییسی کوبیده میشود و او را کیلومترها از پیروزی انتخاباتی دور میکند.
در نتیجه هماکنون میبینیم که
قوانین فرهنگی بصورت حداقلی و تدریجی با رویکرد فرهنگ سازی درحال حرکت است..
و زمزمه ی رفع فیلتر از برخی پیامرسان های خارجی از سوی برخی مسئولین به گوش می رسد..
تا مبادا بستری مهیا شود برای موج سواری مخالفین دولت، جهت رویگردانی هرچه بیشتر افکار عمومی از دولت جناب رییسی .
🔻دلیل این رویکرد؛ دفع افسد به فاسد است(انتخاب بین بد و بدتر)
افسد(بدتر)← هشت سال روی کار آمدن دولتی بی اعتنا به فرهنگ و سیاست و اقتصاد مطلوب اسلامی
فاسد(بد)← اکتفا کردن به فرهنگ سازی و برخورد ایجابی تا انتخابات
💡خلاصهی این تحلیل:
عرصه را بشناس! و بدان که امیرالمؤمنین در مقطعی از حکومتش بنابر مصالحی حساسیتشان را نسبت به ستون دین(نماز) کم کرده و بدعتهایی همچون تراویح و تکتف در نماز را به حال خود رها کردند..
صدالبته این مجوز نمیشود تا فرهنگ و حجاب به حال خود رها گردد بلکه صرفا نوع برخوردها با ناهنجاریهای فرهنگی موقتا تغییر میکند.
✍محقق_م_د
پینوشت:
ممنون میشم نظرتون رو درباره این تحلیل از پشت پرده سیاست فرهنگی دولت بیان کنید.🌹
@siasate_tahlil
🔰رویکرد صحیح جهت اصلاح جامعه
بطور کلی دو نوع رویکرد در راستای اصلاح جامعه وجود دارد :
رویکرد #کعبه
رویکرد #طبیب_دوار
در رویکرد اول ، باید مردم درصورت سوال ، انتقاد یا اشکال ، خود بیایند و شرفیاب شوند و زانوی ادب بنهند و نکاتشان را مطرح نمایند .
لکن در رویکرد دوم ، شخص مصلح در میان مردم وجود دارد و همچون طبیبی دورهگرد در بین آنها و دستهجات سیاسی اعتقادی مختلف از اصناف گوناگون حاضر شده و به تبادل نظر و ارشاد می پردازد .
1⃣پرسش اول ؛
در جامعه ما آن کعبه کیست؟
پاسخ : ولیّامر
2⃣پرسش دوم؛
در چه صورت جامعه اصلاح می گردد ؟
پاسخ؛ در آن صورت که بزرگان و فضلاء کعبهگونه یکجا بنشینند و بقیه را موظف بدانند که درصورت سؤال یا اشکال محضرشان شرفیاب شوند؛طبیعتاً جامعه رو به صلاح نخواهد رفت، چراکه بسیاری از مردم و حتی برخی نخبگان آن استطاعت فکری لازم را ندارند که به زیارت آن کعبه بیایند.
در نتیجه فقط یک رویکرد می ماند که عبارت است از رویکرد #طبیب_دوار که طی آن ، فاضل مصلح، حدالمقدور با حضور در میان اقشار مختلف به پاسخگویی می پردازد . همچنانکه این سیره را در برخی بزرگان به وضوح می بینیم .
3⃣پرسش آخر که پاسخش را به شما میسپارم؛
آیا در جمیع بلاد اسلامی صرفا باید به یک کعبه بسنده کرد یا در هر کوی و برزن باید کعبه های کوچکتری در طولِ آن کعبهی بزرگ داشته باشیم؟
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
پشت پردهی آن فجایعی که اسرائیل بطور متوالی و با علم به خسران های رسانه ای بر سر فلسطینیان به بار می آورد سیاستهایی است که یکی از آنها ؛ وارد کردن ایران و برخی از محورهای مقاومت به یک جنگ دفعی و همه جانبه و از آن طرف مجاب کردن ناتو و خصوصا آمریکا برای ورود کامل است. تا از این رهگذر بتوانند اصطلاحا طومار ایران را ( یا به قول خودشان سر هشتپا را) با یک وحدت بین المللی و با استفاده از اذناب عربی درهم بپیچند .
ایران نیز این سیاست را نیک دریافته بود ، درنتیجه جنگ را بصورت کاملا فرسایشی و تدریجی درآورد و از درگیری مستقیم در سطوح بالا اجتناب کرد؛ زیرا میداند که اسرائیل و آمریکا در مقطع حساس کنونی یارای فرسایش ندارند ، بلکه درحال حاضر آن جبهه مقاومت است که در جنگهای فرسایشی آقایی خودش را به کرسی می نشاند..
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
حالا که تحلیل بالا 👆رو خوندین
تحلیل پایین رو هم بخونید که بی شباهت به تحلیل قبلی نیست 👇 با این تفاوت که مربوط به فضای داخلی کشوره..
پس از آنکه رویکرد #فرهنگ_سازی و مقابله تدریجی با ناهنجاریهای فرهنگی توسط دولت ، سرسری گرفته شد ، این #ترک_فعل دولت به پازلِ زیر انجامید؛
دشمنان خارجی و داخلی، اذناب و مزدوران خود را به میدان آورده اند تا فاجعههای فرهنگی به نمایش گذارند و به دو قطبی ها دامن زنند و متدینین و دلسوزان را به واکنش وادارند و فشارها به دولت بیشتر شود .
این بازی برای دولت رئیسی دو سر باخت است ؛
اگر دولت در این یکسال باقی مانده تا اجواء انتخابات اقدامات قهری را در دستور کار قرار دهد ، بازی رسانهای اصلاحات را در انتخابات آتی باخته است و پاسوز بستری خواهد شد که خود آنرا فراهم کرده است.. در اینصورت قشر خاکستری مجذوب هوچیگری های اصلاحطلبان گشته و شکست دولت در انتخابات و تحویل دولت به اصلاحطلبان قریب خواهد بود.
و اگر برخورد قهری را با ناهنجاری های فرهنگی در دستور کار قرار ندهد ، در اینصورت اعتماد قشر سفید و مذهبی و پا به رکاب را به خود از دست خواهد داد و لذا موجبات شکستش فراهم خواهد شد.
دولت باید در این ماههای باقیمانده کدام راه را برگزیند ؟
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
بههمین مناسبت چند مطلب بازنشر میکنم که چه بسا قدر مملکتمان را بیشتر بدانیم 👇
صدام اندکی پس از دستگیری در دسامبر 2003 توسط ماموران سازمان FBI، در دومین جلسه بازجویی خود گفت:
«اگر #ارتش_شاه هنوز وجود داشت ما آنها را در همان ماه اول شکست میدادیم»
اسناد :
https://t.co/V3Ljh4tym3
#هویت
🆔@mohemaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا