✋
من محمود احمدی نژاد هستم
🔹من اپوزیسیوننمای نظام جمهوری اسلامی ایران هستم.
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست صادق آملی لاریجانی هستم.
🔹ستاد انتخاباتی من یکی از ساختمانهای بنیاد مستضعفان و از اموال حکومت است.
🔹از خودروها و محافظین حکومت استفاده می کنم.
🔹حقوق نیمی از نیروهای دفتر من دولت و نیم دیگر را آستان امام خمینی می دهد.
🔹براحتی و آزادانه در پایتخت و همه استان ها و شهرستان ها می چرخم و هیچ محدودیتی برای میتینگ های انتخاباتی ندارم.
🔹از نرده وزارت کشور بالا می روم. روی سقف نیسان می روم. برایم قلاب می گیرند و... و هر کاری که بخواهم انجام می دهم.
🔹در همین حال با رادیو و تلویزیون های بیگانه و ضدانقلاب مصاحبه می کنم و خود را اپوزیسیون حکومت معرفی می کنم و در مقابل دوربین ها برای نظام و انقلابی که ۳۰۰ هزار شهید داده و ۸سال در برابر همه قدرت های استکباری عالم ایستاده و شاخ و گردن، گردن کلفت های عالم را شکسته، ایستاده و گردن کلفتی می کنم.
نفوذ یعنی، در فروردین ماه ۹۳ در جریان سفر روحانی به چابهار یکی از همراهان حاضر در هلی کوپتر، یگانه صالحی همسر جیسون رضائیان بوده است!
آیا همسفر بودن با رئیس جمهور در یک هلی کوپتر با تعداد معدود همراهان، مهمتر از دانستن طعم آدامس او نیست؟!
#جیسون_رضاییان
#گاندو
از عینالاسد تا عینالجسد
این پویانمایی زیبا رو از دست ندین
سوگند به خون سلیمانی ...
هدایت شده از محمود معلمی
٢٤ سال ریاست قوه مجریه
۱۶ سال ریاست قوه مقننه
۲۷ سال ریاست مجمع تشخیص
و ...
حالا اين جماعت بجاي اينكه پاسخگوي وضعيت موجود باشند، با ژست اپوزيسيون، طلبكارانه منتقد وضعيت موجودند !!
و جالبتر اینکه هنوز مدعی اند می توانند وضعیت فعلی را اصلاح کنند!!!
لاریجانی: با سوپرمنبازی کار درست نمیشود
🔹عدهای اداره کشور را از مسیر حکومت و عقل خارج کردهاند و برخی با سوار شدن بر موج احساسات هزینه گزافی برای زندگی مردم ایجاد کردند.
🔹سادهلوحی است که فکر کنیم با اقدامات نمایشی پوپولیستی، کلید جادویی و یا سوپرمن بازی به راهحل رسید. افرادی با سوار شدن به موج احساسات و پناه بردن به مسیرهای انحرافی و یا فراموشی آرمانهای امام، هزینههای گزافی برای زندگی مردم ایجاد کردند.
🔹دولت من هیچ ارتباطی به دولت روحانی ندارد و با هیچیک از جریانها رایزنی نکردهام. قبلا بنا نداشتم در انتخابات نامزد شوم اما پس از بیانات روز سهشنبه رهبر انقلاب تصمیم گرفتم نامنویسی کنم.
متن «بیانیه حضور» آیتالله سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد
بخشی از این بیانیه به این شرح است:
مردم عزیز ایران،
🔸در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند.
🔹مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند.
🔸نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
🔹خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
لاریجانی: "حوزه اقتصاد پادگان و دادگاه نیست که با زور مشکلات کشور را بتوان را حل کرد."
پ ن: کلیدواژههای دوقطبی انتخابات از نگاه علی لاریجانی، "پادگان" و "دادگاه" است؛ هم نامزدهای نظامی را میزند و هم ابراهیم رئیسی را!
غافل از اینکه خود لاریجانی ۱۰سال سابقه نظامی دارد!
زاکانی: مسببین وضع اسفبار فعلی طلبکارانه آمدهاند و در پی دولت سوم روحانی هستند
🔹بیانیه اعلام حضور علیرضا زاکانی در انتخابات: تصمیم اینجانب تا دیروز نیامدنی بود و همه تلاش خود را معطوف به تبیین شرایط سخت کشور و انسجام جبهه انقلاب نمودم، اما آرایش جدیدی در صحنه رقابت شکل گرفته است. تمام نمادهای فساد، اشرافیت سیاسی و ناکارآمدی به صحنه آمدهاند.
🔹مسببین وضع اسفبار فعلی و حامیان آنها طلبکارانه به عرصه آمدهاند و سودای دولت سوم روحانی را در سر میپرورانند. در پاسخ به نیاز جبهه انقلاب و با اهتمام به منطق وحدت، پذیرفتم به میدان بیایم تا انشاءالله با زمین زدن شبکه فساد و نفوذ، ایرانی قوی و پیشرفته محقق شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییسی: رقیب فساد و ناکارآمدی هستم
🔹در کنار مهم بودن قوه قضاییه، با یک امر دارای اولویتی روبرو هستیم، مسئله قوه مجریه، وضعیت معیشت و مشکلات مردم، گرانی و بیکاری، سفره مردم و وضعیت اقتصادی جامعه.
🔹معیشت مردم دغدغه جدی برای انسان ایجاد میکند، در یک دولت قوی ناامیدیها میتواند تبدیل به امید شود.
🔹حضور من در انتخابات به شکل مستقل است، حضورم نافی حضور دیگران نیست.
🔹من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می دانم، من رقیب جناحها نیستم.
@Farsna
لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟