هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییسی: رقیب فساد و ناکارآمدی هستم
🔹در کنار مهم بودن قوه قضاییه، با یک امر دارای اولویتی روبرو هستیم، مسئله قوه مجریه، وضعیت معیشت و مشکلات مردم، گرانی و بیکاری، سفره مردم و وضعیت اقتصادی جامعه.
🔹معیشت مردم دغدغه جدی برای انسان ایجاد میکند، در یک دولت قوی ناامیدیها میتواند تبدیل به امید شود.
🔹حضور من در انتخابات به شکل مستقل است، حضورم نافی حضور دیگران نیست.
🔹من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می دانم، من رقیب جناحها نیستم.
@Farsna
لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟
📍 #بانیان_وضع_موجود!
معاویه:
قویتر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
عمروعاص:
آری، #جهل_مردم!
🔻پ ن:
دوستان آنها روی جهل مردم حساب باز کردند و وظیفه ما #روشنگریست./محمود باقری
🔰 گریه قاتل بر مقتول!
🚨 آقای جهانگیری بر نتایج هشت سال مدیریت خودتان گریه میکنید؟
🔹️ اسحاق جهانگیری نفر دوم دولت و از اصلیترین بانیان وضع موجود با بغض و اشک و آه و گلایه وارد وزارت کشور شد و از دردهای مردم از جمله کاهش امید مردم، افزایش فساد و فقر و بیکاری و گرانی گلایه کرد!
🔹️ وی زمانی که داشت درباره سختی مردم در شرایط کنونی و فقر جامعه و مشکل کسبوکار حرف میزد، در اتفاقی جالب بغض کرد.
🔹️ معاون اول روحانی و از بانیان وضع موجود در تمام شرایطی سخت زندگی مردم از ده برابر شدن قیمت ارز و گرانیهای افسارگسیخته، فساد ارز جهانگیری و تبعات یک شبه گران کردن قیمت بنزین همیشه در کنار دولت و از اصلی ترین تدوینکنندگان سیاستهای دولت کنونی بوده است.
🔹️ بنابراین اگر این نمایش انتخاباتی واقعیت هم داشته باشد میتوان گفت وی بر هشت سال ناکارآمدی خود و حسن روحانی تاسف خورده است.
🔹️ به نظر میرسد نامزدهای جریان اصلاحات و کارگزاران از جمله لاریجانی و جهانگیری تمام تلاش خود را میکنند تا با حسن روحانی فاصله گذاری کنند!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 تمام چهرههایی که در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کردند
افرادی که اسامیشان رنگ شده سابقه حضور در انتخابات ریاستجمهوری را دارند و فهرست اسامی نیز به ترتیب زمان ثبتنام است.
@Farsna
یه نکته خییییلی مهم!
⭕️ به هیچ وجه الان از هیچ کاندیدای انقلابی نخواید که به نفع آیت الله رئیسی کنار بره.
✅ تا اخرین روز همه کاندیداهای انقلابی باید دست در دست هم از گفتمان جبهه انقلاب دفاع کنند.
نمیشه جبهه غربگرا گرگ های خودش رو به طور همزمان وارد صحنه کنه و ما آقای رئیسی رو بین گرگ ها تنها بذاریم.
✅ از همه کاندیداهای جبهه انقلاب به طور همزمان حمایت حداکثری بشه. روز آخر هر یک از عزیزان جبهه انقلاب که اقبال عمومی بیشتری بهش بشه بمونه و بقیه به نفعش کنار برن.
#انتشار_عمومی
📍آشکار شدن صف بندی انتخابات ۱۴۰۰
به نظر من دوقطب اصلی انتخابات ۱۴۰۰ امروز رسما آشکار شد. یکسوی میدان انتخابات لاریجانی است. همانگونه که قبلا پیش بینی کرده بودم او نماینده جریان اعتدال_اصلاحات است و یک تیم از سایر نامزدهای اصلاحات با او هم افزایی خواهند کرد. جریان مفسدین و مافیای اقتصادی کشور پشت سر او قرار خواهند گرفت و تخریب سنگین رقیب و مهندسی اقتصادی و انتخاباتی را به نفع او رقم خواهند زد. لاریجانی دقیقا روحانی بدون عمامه است با همه آن ویژگی ها. باقی نامزدهای این قطب کارشان ایجاد پوشش و فضاسازی و بازی سازی برای اوست یعنی همان کاری که جهانگیری سال ۹۶ انجام داد.
لاریجانی ورودش به رقابت را با حمله غیرمستقیم به رئیسی و سپاه آغاز کرد تا از همان ابتدا جبهه انتخاباتی خود را آشکار سازد. آتش تهیه این جبهه را آذری جهرمی با کانالهای فیک و کلاب هاوس و.. ایجاد خواهد کرد..
این انتخابات خیلی ویژه است.
✍️سوال: چرا این دوره بسیاری از رجال و سیاستمداران کاندیدای ریاست جمهوری شدهاند؟
پاسخ: انگیزهها متفاوت است:
۱- برای یک سیاستمدار فراموش شده! چه فرصتی بهتر از اینکه دوباره نامش بر سر زبانها بیفتد؟
چند نفر از شما پیش از انتخابات، آقایان غرضی و یا هاشمیطبا را در خاطر داشتید؟
۲- پیشبینی اوضاع بسیار بد اقتصادی کشور در ۴ سال پیش رو برخی از افراد دلسوز را که نیازی به افتادن بر سر زبانها را ندارند را نیز دچار احساس تکلیف حقیقی کرده است.
۳- برخی افراد صرفاً کاندیدای پوششی هستند و کنار خواهند رفت مانند نقش جهانگیری برای روحانی در انتخابات ۱۳۹۶
۴- شرکت برخی افراد که رد یا عدم احراز صلاحیتشان بدیهی است برای فشار به شورای نگهبان!
تا بتوانند با مظلوم نمایی، دوباره بر طبل نظارت استصوابی بکوبند، مورد مطالعاتی مناسب در این زمینه برای نمونه شخص تاجزاده است.
۵- کمک به کاندیدای اصلی به عنوان خروس جنگی در مناظرات ریاست جمهوری.
۶- انگیزه برخی از کاندیدها صرفاً ایجاد ادراک برای گرفتن پستهای مهم اجرایی همچون وزارت خانهها و معاونتهای ریاست جمهوری است.
فردی که در حد ریاست جمهوری ظاهر شده لابد در قد و قواره وزیر صلاحیت دارد.
۷- در امان ماندن از محاکمه! مانند علی فلاحیان و رهایی از پرونده قتلهای زنجیرهای
۸- صرفاً پر کردن صندلیهای صدا و سیما!
۹- تعداد زیادی از شرکت کنندگان پس از مقایسه خود با حسن روحانی به یقین میرسند که صلاحیت ریاست جمهوری را دارند چون هر چه باشد خود را نسبت به او اصلح می دانند که البته از این حیث هر یک از آحاد مردم ایران چنین حسی را خواهد داشت.
رائفی پور
#انتخابات_۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کدخدایی: مصوبه شورای نگهبان، ثبتنام بیرویه را کم کرد
🔹سخنگوی شورای نگهبان: ثبتنامها روند خوبی داشت و با توجه به مصوبه شورای نگهبان، ما به عنوان گام اول، راضی هستیم، چرا که ثبتنامهای بیرویه خیلی کمتر بود.
🔹تعداد مراجعین ۵۹۲ نفر بودهاند که طبیعتاً شورای نگهبان صلاحیت کسانی که شرایط اعلام شده را داشته باشند، در بررسی صلاحیتها رسیدگی خواهد کرد و بقیه کنار گذاشته خواهند شد.
🔹فرصت قانونی برای بررسی صلاحیتها، ۵ روز است؛ اما این بازه قابل تمدید به ۱۰ روز هم هست.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری، مراحل احراز هویت و تجمیع، الکترونیکی هستند، اما مرحله اخذ آرا، همچنان به صورت دستی برگزار خواهد شد.
@Farsna